من کلا بی سر و صدا کار می کنم و همیشه این فروم و فروم های دیگه ی سرمایه ای رو بررسی می کنم و از نظرات دوستان برای تحلیل هام استفاده می کنم. این جامعه های مجازی واقعا نعمتیست برای ما، چه بسیار چیزها که از همین طریق یاد گرفتم و یاد خواهم گرفتاگر جناب wishMaster هم نظرشون رو بدن ممنون میشم
من کلا بی سر و صدا کار می کنم و همیشه این فروم و فروم های دیگه ی سرمایه ای رو بررسی می کنم و از نظرات دوستان برای تحلیل هام استفاده می کنم. این جامعه های مجازی واقعا نعمتیست برای ما، چه بسیار چیزها که از همین طریق یاد گرفتم و یاد خواهم گرفت
قبلا هم گفتم هر چیزی که من اینجا مطرح می کنم به درخواست دوستان است و صرفا نظر شخصی که می تواند اشتباه هم باشد
اما نحوه برخورد بعضی از دوستان به شکلیه که آدم یاده ضرب المثل "سری که درد نمی کنه دستمال چرا ببندیم" میندازه
انگار چند نفر فقط منتظر نشستن نظر یکی صحیح نباشه و انواع و اقسام حمله ها رو بهش بکنن
من کلا بی سر و صدا کار می کنم و همیشه این فروم و فروم های دیگه ی سرمایه ای رو بررسی می کنم و از نظرات دوستان برای تحلیل هام استفاده می کنم. این جامعه های مجازی واقعا نعمتیست برای ما، چه بسیار چیزها که از همین طریق یاد گرفتم و یاد خواهم گرفت
قبلا هم گفتم هر چیزی که من اینجا مطرح می کنم به درخواست دوستان است و صرفا نظر شخصی که می تواند اشتباه هم باشد
اما نحوه برخورد بعضی از دوستان به شکلیه که آدم یاده ضرب المثل "سری که درد نمی کنه دستمال چرا ببندیم" میندازه
انگار چند نفر فقط منتظر نشستن نظر یکی صحیح نباشه و انواع و اقسام حمله ها رو بهش بکنن
جناب ویش مستر بازار را چطور میبینید؟
بازار فردا تعطیله و برای شنبه هم زوده تصمیم گرفت. البته من استاد ویش مستر نیستم
انس ریزش کرده فقط دلار میمونه که دلار احتمالا کف رو بردند بالا (ریزش میکنه اما خیلی کم شاید سکه تا735 بیاد)
من هم ویش مستر نیستم نظر خودم رو گفتم(شاید اشتباه بشه) ولی بورس اوضاعش خوب نیست احتمال ریزش دلار هست
عزیز وقتی بورس اوضاعش خوب نیست یعنی دلار اوضاعش خوبه , این دوتا در تضادن.
دوست عزیزجناب ویش مستر بازار را چطور میبینید؟
تائید رسمی خداحافظی با ارز 1226 تومانی/ اعلام نرخ جدید ارز توسط بهمنی
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
میگه نرخ جدید نه 1226 تومنه نه نرخ آزاده.
مفهوم: آماده سازی بازار برای نرخی به میانگین نرخ مرجع با نرخ آزاد.
حالا اگه نرخ آزاد 2000 تومن باشه تفاوت 1226 تومن با نرخ آزاد میشه 770 تقسیم بر 2 کنیم میشه حدود 380 یعنی احتمال ارز مرجع با نرخ 1600 تومن میره .
حالا این نرخ آزاد هرچی بالاتر بره توی این چند روزی که اینا میخوان نرخ جدید رو اعلام کنن , اینا هم میتونن نرخشونو بالاتر ببرن , از نظر روانی هم به مرگ بگیر به تب راضی بشن قصدشونه. هرچند این نرخ 1600 یا 1700 رو هم کسی نخواهد دید.
بعد از اعلام شدن قیمت جدید هم بعید نیست توی یک هفته یا کی میدونه شاید یک روز 200 تا 300 تومن بره روی دلار.
یعنی باید منتظر 2لار 2300 ای باشیم؟