• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
متاسفانه دولت اوباما رویه بدی رو در قبال ایران داره دنبال میکنه. این تحریمی که دیروز اعلام کردن واقعا غیر انسانی هست و حتی زمان تحریم صدام هم اینجور نبود که شما نفت بدی نتونی کالا بگیری!!! با این وضعیت باید منتظر عواقب بد این تحریمها بر اقتصاد باشیم که بصورت تصمیمهای عجیب و غریب مسئولان احتمالا بروز کنه.
بانک مرکزی به نظر میرسه سیاست تزریق رو کنار گذاشته و سکوت دولت در قبال قیمت ارز طولانی شده و من فکر نمیکنم این افزایش قیمت ارز برای تهیه پول یارانه ها باشه بلکه این افزایش قیمت و سکوت دولت گامهایی برای تک نرخی کردن یا افزایش قیمت مرجع هست.
حباب سکه هم همچنان ادامه داره و قیمت واقعی حدود 770 باید باشه(قابل توجه دوستانی که میگفتن تا اخر هفته میاد پایین).
من احساس میکنم جمع بندیهایی برای تعیین تکلیف ارز در دولت و مجلس صورت گرفته باشه.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
به نظرتون تزریق میکنن بیاد پایین؟

بخریم؟ یا نخریم؟

از یه طرف آدم میگه دیگه امیدی به پایین اومدنش نیست تا الان هر چقدر تونستن تزریق کردن.
از طرف دیگه هر لحظه ممکنه دلارها رو بریزن تو بازار.

البته یه احتمالی هم هست اون هم مربوط به قضیه یارانه ها هست. معمولا موقع پرداخت یارانه ها که میشه دلار میره بالا یه خورده.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
از یه طرف آدم میگه دیگه امیدی به پایین اومدنش نیست تا الان هر چقدر تونستن تزریق کردن.
از طرف دیگه هر لحظه ممکنه دلارها رو بریزن تو بازار.

البته یه احتمالی هم هست اون هم مربوط به قضیه یارانه ها هست. معمولا موقع پرداخت یارانه ها که میشه دلار میره بالا یه خورده.

دقیقا...البته نوسان همیشه بوده و هست و فرصت برای خرید ایجاد میکنه
خبر تحریم ها هم دیگر نخ نما شده و بازار می نخورده مست بازی در می آورد.
شاید تنها شوک مجدد خبری همان تصویب لایجه جدید در کنگره بدست اوباما باشد..

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان، فكر مي‌كنيد تا چه قيمتي سكه و دلار بالا ميره؟

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوستانی که منتظر سکه 700 تومنی بودن هنوز هم منتظر هستن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D

مرحله اول 705 گفتم بخرید نخریدید. مرحله دوم گفتم 725 بخرید بازم نخریدید. ..........

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان خواهش میکنم حرفه ای برخورد کنیم.هرکس تحلیل خودش رو داره.حالا هربار کسی تحلیلش درست تر در میاد.
پنج شنبه ست.امکان داره شنبه تزریق بشه از طرفی این QE3 مسخره تکلیفش مشخص نشد که بلاخره اجرا میشه یا نه.امکان داره شنبه تزریق بشه.اما اگر QE3 اجرایی باشه طلا باز رشد جهانی میکنه شدید.برزخیه اوضاع.
60درصدش امروز میفروشم.40درصد برای روز شنبه

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
حالا اونس داره کله پا میشه انگار 1606
چه خبره؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
انس اومده روی 1620 و دلار 1957
به نظرم تا زمانی که بانک مرکزی آمریکا رسما اجرای QE3 رو اعلام نکنه انس 1620 بسیار به سقف نزدیکه و احتمال برگشت به کانال 1500 بالا!
از طرفی داریم به سقف کوتاه مدت دلار یعنی 2000 نزدیک میشیم.از اون طرف 1مقام بانک مرکزی اعلام کرد که در صورت نیاز سکه پیش فروش میکنیم(تکذیب عدم پیش فروش!) از اون 1کی طرف احتمال بسته شدن حواله امارات کم شده(به عنوان 1کی از دلایل افزایش نرخ دلار!)
نتیجه؟!
زمان چیه؟!:rolleyes:

پست بالا رو شنبه نوشتم.انس ریخت و اومد زیره ۱۶۰۰

قیمت دلار روی مقاومت ۲۰۰۰ قرار داره.آیا ۲۰۰۰ از مقاومت به حمایت(کف) تبدیل میشه؟!به نظره من هنوز زوده و احتمال ریزش بالا
البته در میان مدت با قدرت شکسته میشه و میره بالا

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
ما ایرانیها عادت داریم همیشه هم خودمون رو دانای مطلق بدونیم هم در طول تاریخ دنبال یه انسان کامل یه دانای عقل کل باشیم که در حیات سیاسی اجتماعی ما به شکل امام و **** و ولی و ... ظهور کرده. مصداق این خود بزرگ بینی و بت سازی هم اینجا کسایی هستند که وقتی تحلیلشون درست از آب در میاد میرن نوشته های قبلیشون رو میارن جلوی چشم آدم و رفرنس میدن که یا ایها الناس ببینین که ما گفته بودیم اینجوری میشه و چنین و چنان... و هزار تا لایکم میخوره پای فرموده شون.اما همین ادما وقتی تحلیلشون غلط از آب در میاد خبری ازشون نیست. به نظرم باید فضایی فراهم کنیم و جوری ذهنیتمون رو تغییر بدیم که هر وقت اشتباه کردیم هم بیایم با شهامت تحلیلهای قبلیمون رو بیاریم و اشتباهاتش رو بولد کنیم و در مقایسه با وضعیت فعلی یا خودمون غلطهای تحلیلمون رو بگیریم یا از بقیه بخوایم بگن چرا این تحلیل غلط بوده. اینجوری همه سطح آگاهی و تحلیلشون افزایش پیدا می کنه به جای تعریف و تمجیدهای الکی. البته با این فرهنگ قهرمان پروری که ما داریم فاصله بسیار است تا تغییر . حالا هم از اونایی که منتظر کاهش سکه و حتی سکه ی زیر 700 تا آخر هفته بودن خواهش می کنم خودشون تحلیلهای قبلیشون رو بیارن و اون رو نقد کنن و نتایج بازنگریشون رو اعلام کنن باشد که اینگونه رستگار شویم!!!

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
به نظر من بر خلاف نظر دکتر که می گه ما اینجا دور هم هستیم که سود کنیم، ما اصلا اینجا همفکری نمی کنیم، فقط می خوایم همدیگرو خراب کنیم. پراکندگی نظرات هم اینقدر زیاده که بیشتر باعث سر در گمی هستش. به نظر من باید حول بالا رفتن یا پایین اومدن قیمت اونهایی که تحلیل گرند تحلیل بدن و همه به یه جمع بندی برسیم و بر اساس اون عمل کنیم. اینجوری می شه که همه از همفکری هم یه سودی عایدمون می شه. دکتر بیا این تشتت آراء رو یه جوری سر و سامون بده و یه خط و مشی درست حسابی برای این فورم ترتیب بده لطفا در راستای سود دهی.
حالا نظر من: تا یکشنبه هفته آینده سکه و دلار نزولی می شه.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
متاسفانه دولت اوباما رویه بدی رو در قبال ایران داره دنبال میکنه. این تحریمی که دیروز اعلام کردن واقعا غیر انسانی هست و حتی زمان تحریم صدام هم اینجور نبود که شما نفت بدی نتونی کالا بگیری!!! .

هنوز خیلی زوده که از لفظ غیرانسانی برای تحریمهای آمریکا استفاده کنیم. ضمن اینکه در مناسبات جهانی همه دنبال منافع خودشون هستند و ما بر خلاف ترکیه و مالزی و عربها و ... به جای پذیرش نظم جهانی تصمیم گرفتیم راه دیگه ای رو بریم و خودمون دنیا رو مدیریت کنیم و شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس و نابود باد اسراییل سر میدیم و شورای امنیت و حقوق بشر و قطعنامه های سازمان ملل رو خلاصه هیچ چی رو قبول نداریم وعملا خودمون رو یه یاغی معرفی کردیم به دنیا که نماینده بلبل زبونشم یکیه مثل احمدی نژاد .خب هر کی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه. بازم میگم داریم از جنگ با آمریکا و اسراییلی حرف می زنیم که بمب اتم دارن و دارن خیلی بهمون حال میدن که به جای این بمبها رفتن میلیاردها دلار خرج کردن بمبهای چند ده تنی سنگرشکن ساختن واسه زدنمون. بنابراین هنوز خیلی زوده برای این غائله شوم از لفظ غیرانسانی استفاده بشه!

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
به نظر من بر خلاف نظر دکتر که می گه ما اینجا دور هم هستیم که سود کنیم، ما اصلا اینجا همفکری نمی کنیم، فقط می خوایم همدیگرو خراب کنیم. پراکندگی نظرات هم اینقدر زیاده که بیشتر باعث سر در گمی هستش. به نظر من باید حول بالا رفتن یا پایین اومدن قیمت اونهایی که تحلیل گرند تحلیل بدن و همه به یه جمع بندی برسیم و بر اساس اون عمل کنیم. اینجوری می شه که همه از همفکری هم یه سودی عایدمون می شه. دکتر بیا این تشتت آراء رو یه جوری سر و سامون بده و یه خط و مشی درست حسابی برای این فورم ترتیب بده لطفا در راستای سود دهی.
حالا نظر من: تا یکشنبه هفته آینده سکه و دلار نزولی می شه.

به نظر من نمیشه تو یه امر پیچیده و متغیری که دهها عامل تصادفی و غیر قابل پیش بینی هم توش دخیله به یه نظر واحد رسید. در این مورد امکان ناپذیره و همیشه تکثر عقاید رو خواهیم داشت. اما مهم اینه که خودمون هم از خودمون انتقاد کنیم و قصد خودنمایی صرف در کار نباشه. عاملهایی که فکر می کردیم تو بازار تاثیر میذاره اما نذاشت و برعکس رو تو تحلیلمون پیدا کنیم و اگه دلیلی براش پیدا کردیم خودمون با خودانتقادی اعلام کنیم . شاید باعث شه همه تحلیلهای بعدیمون بهتر شه.

Last edited:

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
تا یه ذره قیمت ها ریزش می کنه همه هول می شوند. با توجه به نظر اکثر دوستان که قیمت اونس و سکه و دلار را کاهشی می دونند. من شدید صعودی می دانم و بار قبلی که 700 بهترین زمان خرید بود گفتم بخرید و عده ای نخریدند این بار هم میگم 725 کفه کفه اگر قصد خرید دارید سریعا بخرید چون باز جریان قبلی تکرار میشه

من هیچ ادعایی در تحلیل ندارم. و تقریبا اماتور هستم اما در این چند ماه سعی کردم اخبار را مطالعه کنم و جریان ها را پیگری کنم و نتیجه گیری کنم که بازار چه طوره و خوشبختانه تا الان خوب تحلیل کردم. اما برای بازار فردا پنج شنبه دلار دوباره به کانال 1900 بر می گرده و چیزی حدود 1985 تا 1950 میشه و با ریزش خفیف اونس فردا سکه 735 خواهد بود که فرصت خوبی برای خرید هست. درنگ نکنید

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
منم پیش بینی کردم :دی
ولی هیشکی به من اهمیت نداد

هورسا خانم شما که از قدیمی های این بحث هستی. یادمه پارسال تو اون افزایش قیمت ها تا سکه ای یک میلیون پای ثابت بودی و تحلیل خوبی داشتی. مطمئنا با تجربه ای خوبی که شما داری تحلیل شما ارزش داره و میشه روش حساب باز کرد. مرسی

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ما ایرانیها عادت داریم همیشه هم خودمون رو دانای مطلق بدونیم هم در طول تاریخ دنبال یه انسان کامل یه دانای عقل کل باشیم که در حیات سیاسی اجتماعی ما به شکل امام و **** و ولی و ... ظهور کرده. مصداق این خود بزرگ بینی و بت سازی هم اینجا کسایی هستند که وقتی تحلیلشون درست از آب در میاد میرن نوشته های قبلیشون رو میارن جلوی چشم آدم و رفرنس میدن که یا ایها الناس ببینین که ما گفته بودیم اینجوری میشه و چنین و چنان... و هزار تا لایکم میخوره پای فرموده شون.اما همین ادما وقتی تحلیلشون غلط از آب در میاد خبری ازشون نیست. به نظرم باید فضایی فراهم کنیم و جوری ذهنیتمون رو تغییر بدیم که هر وقت اشتباه کردیم هم بیایم با شهامت تحلیلهای قبلیمون رو بیاریم و اشتباهاتش رو بولد کنیم و در مقایسه با وضعیت فعلی یا خودمون غلطهای تحلیلمون رو بگیریم یا از بقیه بخوایم بگن چرا این تحلیل غلط بوده. اینجوری همه سطح آگاهی و تحلیلشون افزایش پیدا می کنه به جای تعریف و تمجیدهای الکی. البته با این فرهنگ قهرمان پروری که ما داریم فاصله بسیار است تا تغییر . حالا هم از اونایی که منتظر کاهش سکه و حتی سکه ی زیر 700 تا آخر هفته بودن خواهش می کنم خودشون تحلیلهای قبلیشون رو بیارن و اون رو نقد کنن و نتایج بازنگریشون رو اعلام کنن باشد که اینگونه رستگار شویم!!!

دوست عزیز اگه منظورتون من بودم معلومه اصلا نگرفتی من چی گفتم!در پست قبلی گفتم فکر میکنم انس ۱۶۲۰ و دلار ۲۰۰۰ سقف کوتاه مدت دلارند و امروز ساعت ۴بعد از ظهر هر دو عامل در پیک قرار داشتند و سکه ۷۴۹ فرصتی برای فروش!
البته دلاره ۲۰۰۰ تومنی در میان مدت از مقاومت به حمایت(کف)تبدیل میشه و میره به سمت ۲۵۰۰ ولی نه در کوتاه مدت

بازار به سکه زیره ۷۰۰ و دلاره زیر ۱۹۰۰ واکنش سریع نشون داد.به نظرم این اعداد یا کف اند یا به کف بسیار نزدیکند

اگه میخواستم بگم که مثلا تونستم نقطه برگشت رو تشخیص بدم بالایی رو میاوردم که مربوط به ۱۰ روز پیشه در این صفحه.اینجا هدف کاسبیه و نه تعریف از خود!
معتقدم غرور نقطه شروع نابودی ۱ تریدره
مگه ۱اسم کاربری تو پرشین تولز چه ارزشی داره!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خیلی ممنون دیگه شرمندم نکنین
کلا من یه کم شکسته نفسم :دی
مرسی آرش و هیتر

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
دوستانی که منتظر سکه 700 تومنی بودن هنوز هم منتظر هستن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D

مرحله اول 705 گفتم بخرید نخریدید. مرحله دوم گفتم 725 بخرید بازم نخریدید. ..........

نه دیگه 700 خیلی کمه :eek:منتظر بازه 715 تا 725 هستیم اگر بازی در نیاره دلار:wacko:

شاید هم کاهشی در کار نباشه

بالا