• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

مهردادبزرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود بر عجق رهرو
2025 چچیزدلار
یاد فیلم دختران انتظار افتادم
طفلی حوری جون چقدر تنهاست منتظره یکی بیاد در بزنه...

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اگر جناب wishMaster هم نظرشون رو بدن ممنون میشم
من کلا بی سر و صدا کار می کنم و همیشه این فروم و فروم های دیگه ی سرمایه ای رو بررسی می کنم و از نظرات دوستان برای تحلیل هام استفاده می کنم. این جامعه های مجازی واقعا نعمتیست برای ما، چه بسیار چیزها که از همین طریق یاد گرفتم و یاد خواهم گرفت
قبلا هم گفتم هر چیزی که من اینجا مطرح می کنم به درخواست دوستان است و صرفا نظر شخصی که می تواند اشتباه هم باشد
اما نحوه برخورد بعضی از دوستان به شکلیه که آدم یاده ضرب المثل "سری که درد نمی کنه دستمال چرا ببندیم" میندازه
انگار چند نفر فقط منتظر نشستن نظر یکی صحیح نباشه و انواع و اقسام حمله ها رو بهش بکنن

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
من کلا بی سر و صدا کار می کنم و همیشه این فروم و فروم های دیگه ی سرمایه ای رو بررسی می کنم و از نظرات دوستان برای تحلیل هام استفاده می کنم. این جامعه های مجازی واقعا نعمتیست برای ما، چه بسیار چیزها که از همین طریق یاد گرفتم و یاد خواهم گرفت
قبلا هم گفتم هر چیزی که من اینجا مطرح می کنم به درخواست دوستان است و صرفا نظر شخصی که می تواند اشتباه هم باشد
اما نحوه برخورد بعضی از دوستان به شکلیه که آدم یاده ضرب المثل "سری که درد نمی کنه دستمال چرا ببندیم" میندازه
انگار چند نفر فقط منتظر نشستن نظر یکی صحیح نباشه و انواع و اقسام حمله ها رو بهش بکنن

ولی من و خیلی دیگر از دوستان این انجمن از نظرات شما استقبال می کنیم و من شمارو به عنوان فردی با تجربه در این بازار می شناسم
دوستان دیگری هم در این انجمن هستند که تجربه خیلی خوبی در این مورد دارند که چون به صورت خود جوش در انجمن فعال هستند، لازم نیست که ازشون بخوایم نظرشون رو بدن که جا داره از اون ها هم تشکر کنم، ولی خود من به شخصه خوشحال میشم که نظرات افرادی مثل شما که توی این بازار فعال بودند و هستند رو بخونم و ازش استفاده کنم
به هر حال بازار سکه و طلا رو هیچ کس نمی تونه پیش بینی دقیقی کنه حتی کارشناسانش هم خیلی از پیش بینی هایی که می کنند، درست از آب در نمیاد
ولی به هر حال همین که شما و چند تا دیگه از دوستان با تجربه در این انجمن نظرتون رو ارائه می کنید و ما نظرتون رو می خونیم، باعث میشه یه دیدی نسبت به آینده بازار پیدا کنیم و حداقل اطلاعات مون بیشتر بشه، بی گدار به آب نزنیم و به قول معروف بهتر از اینه که انجمن به حالت تعلیق در بیاد و فقط اخبار درش نقل قول بشه

بازم از شما و دیگر دوستان تشکر میکنم و امیدوارم که این تاپیک فعال بمونه

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
این حباب منفی کی قراره از بین بره. مسخره اس

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
به نظر من اقای ارش و ویش مستر و لاپد تحلیلاشون 95 درصد درسته. صد درصدو معلومه که هیشکی نمیتونه بخصوص تو این مملکت.و سوتی واسه خرید و فروش میدن دکتر هم هیچ وقت نمیگه بخرید یا بفروشید دکتر بازارو تحلیل میکنه میگه تصمیم با خودتون من در کل از همه تشکر میکنم که یک چیزهایی از بازار توسط این دوستان با سابقه تجربه کردم امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشن:rolleyes:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
شما به حرفاي اون دوستان چندان گوش نديد، تا حالا يكبار شده كيتكو و بلومبرگ تحليلاشون درست از آب دربياد !!! تازه هم بعدش بيان اعتراف كنن كه ما اشتباه كرديم (حالا يا تعمدي براي منفعت يك عده يا غيرتعمدي)!! اعتراف توي اين كشور بايد از افراد ديگه گرفت نه توي فضاي مجازي

در ضمن توبيخ و تنبيه و به رخ كشيدن اشتباهات در هر مكان و زماني اثر معكوس داره و باعث دلسرد شدن افرادي كه حسن نيت دارن و محروميت يك جمع از وجود افراد مفيد ميشه

از طرفي شما اكثر تحليلاتون و سيگنالاتون به موقع و به جاست و از اينكه نظراتتونو در اختيار جمع قرار مي‌دهيد بي‌نهايت سپاسگزارم.

تازه ما، شما يا دوستان ديگرو نه ديديم و نه به شخصه مي‌شناسيم، در اين فضاي مجازي شما خيلي لطف داريد كه نظراتتونو ابراز مي‌كنيد، اون هم در كشوري كه مردم اون از كمك به ديگران دريغ مي‌كنن

باز هم اميدوارم از نظرات مفيد شما، LAPD و آرش 74 استفاده بكنيم

وجود شما و ساير دوستان با نظرات خوبشون باعث رونق و تداوم اين سايت ميشه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
چرا دو روزه اونس اينقدر ريزش داره؟

الان اونس 1586 دلار شده چرا؟

اين ريزش احتمالاً تا چه زماني ادامه داره؟

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست عزیز من برای تحلیلهای شما احترام قائلم و ازش سود هم بردم و خوشحال میشم که شما همیشه نظراتتون را بدین .

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
جناب ویش مستر بازار را چطور میبینید؟

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
بازار فردا تعطیله و برای شنبه هم زوده تصمیم گرفت. البته من استاد ویش مستر نیستم

انس ریزش کرده فقط دلار میمونه که دلار احتمالا کف رو بردند بالا (ریزش میکنه اما خیلی کم شاید سکه تا735 بیاد)
من هم ویش مستر نیستم نظر خودم رو گفتم(شاید اشتباه بشه) ولی بورس اوضاعش خوب نیست احتمال ریزش دلار هست

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
انس ریزش کرده فقط دلار میمونه که دلار احتمالا کف رو بردند بالا (ریزش میکنه اما خیلی کم شاید سکه تا735 بیاد)
من هم ویش مستر نیستم نظر خودم رو گفتم(شاید اشتباه بشه) ولی بورس اوضاعش خوب نیست احتمال ریزش دلار هست

عزیز وقتی بورس اوضاعش خوب نیست یعنی دلار اوضاعش خوبه , این دوتا در تضادن.

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
عزیز وقتی بورس اوضاعش خوب نیست یعنی دلار اوضاعش خوبه , این دوتا در تضادن.

نه استاد جان
شاید با تزریق دلار به بازار اوضاع بورس خوب بشه دلار هم قیمتش از 2000 کمتر بشه

Last edited:

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
جناب ویش مستر بازار را چطور میبینید؟
دوست عزیز
من قبلا هم گفتم اواخر هفته منتظر ریزش هستم. چرا؟
1- اوباما و لابی های طرفدارش تا قبل از انتخابات به هیچ وجه اجازه اجرای طرح qe3 رو به فدرال ریزرو نمی ده، چون اجرای این طرح یعنی ناکارآمدی سیاست های اقتصادی دولت اوباما و استفاده رقبای انتخاباتی
2- دلار 2000 و سکه 900 یا 1 میلیون حکم قضیه ناموسی رو برای بانک مرکزی و دولت پیدا کرده و به محض رسیدن به این قیمت ها وارد عمل می شوند

اما به دلایلی این ریزش کمی به تعویق افتاده:
دولت و بانک مرکزی برخلاف دفعات قبل این بار با رسیدن دلار به 2000 وارد عمل نشدن. چرا؟ خب هنوز یارانه ها پرداخت نشده و دولت داره دلارهایی که باید 1225 بده به وارد کننده رو داره بالای 2000 توی بازار می فروشه و چاله یارانه ها رو پر می کنه
از طرفی دلار احتمالا تا اون موقع 2020 - 2050 خواهد بود و یک قهرمان ملی که کسی نیست جز بهمنی بزرگ وارد صحنه می شه و با مبارزه شبانه روزی با مفسدین و بدخواهان ملت و دست نشاندگان استکبار دلار رو به 1900 - 1920 می رسونه
فعلا موضع شخصی من برای خرید صبر کردن تا بعد از پرداخت یارانه ها است
البته اگر اتفاق خاصی در این مدت نیفتد، وگرنه باید مجددا تحلیل کنیم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تائید رسمی خداحافظی با ارز 1226 تومانی/ اعلام نرخ جدید ارز توسط بهمنی
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines

میگه نرخ جدید نه 1226 تومنه نه نرخ آزاده.
مفهوم: آماده سازی بازار برای نرخی به میانگین نرخ مرجع با نرخ آزاد.
حالا اگه نرخ آزاد 2000 تومن باشه تفاوت 1226 تومن با نرخ آزاد میشه 770 تقسیم بر 2 کنیم میشه حدود 380 یعنی احتمال ارز مرجع با نرخ 1600 تومن میره .
حالا این نرخ آزاد هرچی بالاتر بره توی این چند روزی که اینا میخوان نرخ جدید رو اعلام کنن , اینا هم میتونن نرخشونو بالاتر ببرن , از نظر روانی هم به مرگ بگیر به تب راضی بشن قصدشونه. هرچند این نرخ 1600 یا 1700 رو هم کسی نخواهد دید.

بعد از اعلام شدن قیمت جدید هم بعید نیست توی یک هفته یا کی میدونه شاید یک روز 200 تا 300 تومن بره روی دلار.

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
تائید رسمی خداحافظی با ارز 1226 تومانی/ اعلام نرخ جدید ارز توسط بهمنی
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines

میگه نرخ جدید نه 1226 تومنه نه نرخ آزاده.
مفهوم: آماده سازی بازار برای نرخی به میانگین نرخ مرجع با نرخ آزاد.
حالا اگه نرخ آزاد 2000 تومن باشه تفاوت 1226 تومن با نرخ آزاد میشه 770 تقسیم بر 2 کنیم میشه حدود 380 یعنی احتمال ارز مرجع با نرخ 1600 تومن میره .
حالا این نرخ آزاد هرچی بالاتر بره توی این چند روزی که اینا میخوان نرخ جدید رو اعلام کنن , اینا هم میتونن نرخشونو بالاتر ببرن , از نظر روانی هم به مرگ بگیر به تب راضی بشن قصدشونه. هرچند این نرخ 1600 یا 1700 رو هم کسی نخواهد دید.

بعد از اعلام شدن قیمت جدید هم بعید نیست توی یک هفته یا کی میدونه شاید یک روز 200 تا 300 تومن بره روی دلار.

یعنی باید منتظر 2لار 2300 ای باشیم؟

بالا