• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین مادربرد برای CPU: Intel G620

saeed_flash

Registered User
لایک‌ها
1
درود خدمت تمامی اساتید محترم
قصد خرید سی پی یو: Intel® Pentium® Processor G620 (3M Cache, 2.60 GHz) رو دارم ولی نمیدونم چه مادربردی براش بگیرم که مناسب باشه و پول الکی برای اسم برند و قابلیت های اضافی که استفاده من نشه ندم.

*سیستم قبلی خراب شده و فقط میخوام جایگزین براش بگیرم، کارت گرافیک هم ندارم و قصد خرید هم فعلا ندارم.
* پاور هم چند وات براش مناسبه
* درصورتی که پردازنده ی دیگه ای، هم قیمت این مدل پیشنهاد دارید ممنون میشم راهنمای کنید.

با سپاس از دوستان عزیز

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
درود خدمت تمامی اساتید محترم
قصد خرید سی پی یو: Intel® Pentium® Processor G620 (3M Cache, 2.60 GHz) رو دارم ولی نمیدونم چه مادربردی براش بگیرم که مناسب باشه و پول الکی برای اسم برند و قابلیت های اضافی که استفاده من نشه ندم.

*سیستم قبلی خراب شده و فقط میخوام جایگزین براش بگیرم، کارت گرافیک هم ندارم و قصد خرید هم فعلا ندارم.
* پاور هم چند وات براش مناسبه
* درصورتی که پردازنده ی دیگه ای، هم قیمت این مدل پیشنهاد دارید ممنون میشم راهنمای کنید.

با سپاس از دوستان عزیز
سلام
البته خوش نامي برند و اعتبار يك شركت چيزي نيست كه اتفاقي حاصل شده باشه و اين خودش ي نمونه از پارامترهاي مهم خريدار ميتونه باشه براي خريد محصولات يك شركت !
من تو قيمت هاي حدودا 140تا 50 تومن
Mainboard:Asus P8H61-M LE/USB3
پيشنهاد ميدم/
P8H61.M.jpg

saeed_flash

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
البته خوش نامي برند و اعتبار يك شركت چيزي نيست كه اتفاقي حاصل شده باشه و اين خودش ي نمونه از پارامترهاي مهم خريدار ميتونه باشه براي خريد محصولات يك شركت !
من تو قيمت هاي حدودا 140تا 50 تومن
Mainboard:Asus P8H61-M LE/USB3
پيشنهاد ميدم/

ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز
این مدل رو دیده بودم اما میخواستم هزینه کمتری بکنم
من خودم هم قبول دارم که ایسوز خوبه (مادربرد قبلیم بهترین مدل ایسوز در دوران خودش بود) اما مقداری هم پول برای نامش میگیره
اما دنبال مادربرد های دیگه ای هستم که بتونن کار عادی انجام بدن و قیمت برند و قطعات و امکانات اضافی ازم نگیرن

ممنون میشم اگه با چنین شرایطی چیزی میشناسید معرفی کنید

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز
این مدل رو دیده بودم اما میخواستم هزینه کمتری بکنم
من خودم هم قبول دارم که ایسوز خوبه (مادربرد قبلیم بهترین مدل ایسوز در دوران خودش بود) اما مقداری هم پول برای نامش میگیره
اما دنبال مادربرد های دیگه ای هستم که بتونن کار عادی انجام بدن و قیمت برند و قطعات و امکانات اضافی ازم نگیرن

ممنون میشم اگه با چنین شرایطی چیزی میشناسید معرفی کنید
پس شما ازراك بگير هم ارزونه هم كيفيت خوبي داره هم گارانتي نسبتا بدي نداره
H61M
حدودا 100 تومن

saeed_flash

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون دوست عزیز
خیلی لطف کردی
پس همین رو میخرم

با تشکر فراوان