• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
2135
حالا ببینیم تا چند میاد پایین

الان که مظنه زده 2115
همش کار دولته دیگه معلومه
توی روزای عادی با این فاصله ها بالا پایین نمیشده ولی این چند روز هم صعود و هم نزولش شدید بوده
من فکر میکنم پایینتر از اینم میاد فعلا

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
من چون فکر می کنم برخی مسئولان بیان اینجا و این بخش رو بخونند، این نوشتار رو می نویسم تا شاید به خودشون بیان و اصل گزینش بر تحصص باشه بعد بر تعهد و مخلص بودن !
با هم گوشه ای از سخنان آقای خاوری رو مرور می کنیم. البته لازم هست تاکید کنم خاوری هم قربانی سیستم ناکارامد شد و شاید من هم جای ایشون بودم به این وضعیت می رسیدم.

- آقای خاوری در جشن میلاد امام علی (ع): بانک ملی ایران در جهاد اقتصادی سرباز مقام معظم ***** است
- بانک ملی ایران در جهاد اقتصادی سرباز مقام معظم ***** است
- اگر بانک ملی ایران موفقیتی داشته و توانسته یار و یاور دولت و سرباز مقام معظم ***** باشد، این موفقیت ها مرهون پشتیبانی خانواده کارکنان این بانک بوده است.
- مدیر عامل بانک در بخشی از سخنان خود ضمن توصیف حضرت علی (ع) به عنوان مظهر علم، عدالت ، شجاعت، تقوی، خوف از خدا و انسانی نمونه خاطر نشان کرد: ما به عنوان شیعه علی بن ابیطالب (ع) حق داریم به وجود ایشان که با حکم نبی اکرم (ص) به ولایت رسیده و سرچشمه ولایت هستند افتخار کنیم.
- پاسداشت ارزش های اسلامی
منبع : آقای خاوری در جشن میلاد امام علی (ع): بانک ملی ایران در جهاد اقتصادی سرباز مقام معظم ***** است

وزير امور اقتصادي و دارايي آقاي خاوري را فردي عالم ، با تجربه ، باتقوا و كارشناس معرفي كرد و افزود: در انتخاب ايشان نهايت دقت و وسواس صورت گرفته و مبتني بر شناخت قبلي بود كه اميدوارم جايگاه بانك ملي را ارتقا بخشد.
منبع : مدیر عامل جدید بانک ملی آغاز به کار کرد

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
منم فک نمیکنم که اینا دیگه در این حد الاغ باشن که ارزش پول مملکت رو اینجوری به گاج بدن فقط واسه در اوردن یه دوره یارانه !!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
مدیرعامل صندوق توسعه ملی : افراد ثروتمند از دریافت یارانه حذف می شوند/ تغییر نرخ ۱۲۲۶ تومانی ارز منتفی است

تو این مملکت وقتی چیزی میخواد تصویب بشه، ابتدا چندین بار تکذیب میشه تا فشارها بخوابه، بعد تصویب میشه! من این تکذیبیه رو شنیدم دیگه مطمئن شدم به زودی نرخ ارز تغییر میکنه.

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
مدیرعامل صندوق توسعه ملی : افراد ثروتمند از دریافت یارانه حذف می شوند/ تغییر نرخ ۱۲۲۶ تومانی ارز منتفی است

تو این مملکت وقتی چیزی میخواد تصویب بشه، ابتدا چندین بار تکذیب میشه تا فشارها بخوابه، بعد تصویر میشه! من این تکذیبیه رو شنیدم دیگه مطمئن شدم به زودی نرخ ارز تغییر میکنه.

البته این نکته فراموش نشه که الان ارز 1226 تومنی تقریبا به هیشکی داده نمیشه ! فقط دارو و مواد غذایی دارن باهاش میارن !!!!!!!
حتی ارز بیمار و دانشجو رو هم میگن باید از بورس تامین بشه !!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
البته این نکته فراموش نشه که الان ارز 1226 تومنی تقریبا به هیشکی داده نمیشه ! فقط دارو و مواد غذایی دارن باهاش میارن !!!!!!!
حتی ارز بیمار و دانشجو رو هم میگن باید از بورس تامین بشه !!!

اینم مجبور میشن عوضش کنن !! اونوقت سر یه موضوع دوبار شوک داده میشه به بازار !

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
منم فک نمیکنم که اینا دیگه در این حد الاغ باشن که ارزش پول مملکت رو اینجوری به گاج بدن فقط واسه در اوردن یه دوره یارانه !!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

از این طرف ۵۰ تومن می‌کنن جیبت ،،در جا از اون یکی‌ جیبت ۱۰۰ تومن میدزدن ! آخرش هم اسم این روت مونده که از دولت مهر پر ور !!! یارانه گرفتی
:f34r:

Sent from my Pc without using Tapatalk ‌

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
فكر نميكنم دلار ارزون بشه
اين چه بازي هست كه بخوان ابروي بانك مركزي رو ببرن‌؟

دلار بازم گرون ميشه.بشينين ببينين

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
همیشه همین طور بوده 15 درصد میره بالا بعد 5 درصد میاد پایین

فکر میکنید برای سال 92 قیمت دلار به 3000 تومان برسه ؟ شاید بین 2.5 تا 3 برسه . اگر تازه اتفاق خاصی نیفته !

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
چقدر احتمال داره دلار زیر 2 تومن بیاد ؟
امیدی هست هفته بعد زیر 2 بیاد ؟

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
هرچند بعید هست بیاد زیر 2000 ولی رو کف حتما سرمایتون رو تبدیل به دلار کنید . ریال ( پهن ) نگه ندارید. اینها برای اینکه پول یارانه دربیاد خودشون این شوک رو از عمد به بازار وارد کردن تا قیمت بره بالا. خیلی آدم های ..... ای هستن اصلا حد و مرزش رو نمیتونین تصور کنین

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
2095

خبر 20:30 : سقوط آزاد دلار

20:30 باید خجالت بکشه واقعن مردم احمق فرض میکنه؟؟؟!!!!هروقت رسید به 1500 1400 اون موقع باید سرتیتر بزنند دلار سقوط کرد نه اینکه در عرض 1 هفته 300 تومن گرون بشه بعد 50 تومن ارزون بشه بگن سقوط کرده

mehrdad_rabbi

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
تحلیل بنده این هستش که شرایط فعلی یه قمار بزرگ هستش (چه سرمایه گزاری رو ریال و چه دلار و طلا و حتی مسکن و زمین و بورس)
اگه کسی سرمایش رو به هرچیزی بده قماره....
اما شخصا فکر نمی کنم اوضاع کنونی بهبود پیدا کنه...

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام
تحلیل بنده این هستش که شرایط فعلی یه قمار بزرگ هستش (چه سرمایه گزاری رو ریال و چه دلار و طلا و حتی مسکن و زمین و بورس)
اگه کسی سرمایش رو به هرچیزی بده قماره....
اما شخصا فکر نمی کنم اوضاع کنونی بهبود پیدا کنه...

اینم حرفی هست اما تو ایران هرچی گرون شد دیگه به قیمت اصلیش نرسید!!!

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
قیمت دلار رابطه مستقیم با سیاست های آقایون داره که فکر نمیکنم به هیچ وجه از موضع خودشون کنار بیان. در نتیجه پایین تر 1950 اومدن نداریم
از طرفی بخاطر انتخابات آمریکا، این کشور یکم ملاحضه میکنه/
سوال اینجاست آیا تحریم ها بد تر از این میتونه بشه؟بعد از تحریم آمریکا چه اهرم های فشار دیگه ای داره؟و سوای اصلی: ایران تا چه زمانی با این بهران بودجه میتونه سر کنه؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
کوتاه نیاد که بدبخت میشیم با این وضعیت قیمت شناور چطور میشه کار کرد با این وضعیت تورم چطور میشه تا کی میشه ادامه داد!!! بلاخره باید یه فکری بکنند برای این مشکلات

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
قیمت دلار رابطه مستقیم با سیاست های آقایون داره که فکر نمیکنم به هیچ وجه از موضع خودشون کنار بیان. در نتیجه پایین تر 1950 اومدن نداریم
از طرفی بخاطر انتخابات آمریکا، این کشور یکم ملاحضه میکنه/
سوال اینجاست آیا تحریم ها بد تر از این میتونه بشه؟بعد از تحریم آمریکا چه اهرم های فشار دیگه ای داره؟و سوای اصلی: ایران تا چه زمانی با این بهران بودجه میتونه سر کنه؟

اوباما تا موقع انتخاباتشون باید رای یهودیارو بدست بیاره، پس با ایران سازش نمیکنه یا بهتر بگم فشار و بیشتر میکنه تا بخواد کوتاه بیاد. یکی از وزنه های مهم تو انتخابات آمریکا رای یهودیاس که هرکی بیشتر ضد ایران باشه بیستر هواشو دارن، ممکنه بعد از انتخابات نرم تر شه

بالا