من چون فکر می کنم برخی مسئولان بیان اینجا و این بخش رو بخونند، این نوشتار رو می نویسم تا شاید به خودشون بیان و اصل گزینش بر تحصص باشه بعد بر تعهد و مخلص بودن !
با هم گوشه ای از سخنان آقای خاوری رو مرور می کنیم. البته لازم هست تاکید کنم خاوری هم قربانی سیستم ناکارامد شد و شاید من هم جای ایشون بودم به این وضعیت می رسیدم.
- آقای خاوری در جشن میلاد امام علی (ع): بانک ملی ایران در جهاد اقتصادی سرباز مقام معظم ***** است
- بانک ملی ایران در جهاد اقتصادی سرباز مقام معظم ***** است
- اگر بانک ملی ایران موفقیتی داشته و توانسته یار و یاور دولت و سرباز مقام معظم ***** باشد، این موفقیت ها مرهون پشتیبانی خانواده کارکنان این بانک بوده است.
- مدیر عامل بانک در بخشی از سخنان خود ضمن توصیف حضرت علی (ع) به عنوان مظهر علم، عدالت ، شجاعت، تقوی، خوف از خدا و انسانی نمونه خاطر نشان کرد: ما به عنوان شیعه علی بن ابیطالب (ع) حق داریم به وجود ایشان که با حکم نبی اکرم (ص) به ولایت رسیده و سرچشمه ولایت هستند افتخار کنیم.
- پاسداشت ارزش های اسلامی
منبع :
آقای خاوری در جشن میلاد امام علی (ع): بانک ملی ایران در جهاد اقتصادی سرباز مقام معظم ***** است
وزير امور اقتصادي و دارايي آقاي خاوري را فردي عالم ، با تجربه ، باتقوا و كارشناس معرفي كرد و افزود: در انتخاب ايشان نهايت دقت و وسواس صورت گرفته و مبتني بر شناخت قبلي بود كه اميدوارم جايگاه بانك ملي را ارتقا بخشد.
منبع :
مدیر عامل جدید بانک ملی آغاز به کار کرد