• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
روسيه تا حالاش چه گلي به سر ما زده از تحريما جلوگيري كرده يا ... ؟
هر كشوري دنبال منافع خودش هست و هيشكي دلش برا يكي ديگه نسوخته ...

اینو نگو طفلکی روسیه این همه کمک میکنه!
یکیش نساختن نیروگاه بوشهر طی 12 سال تا تحریم ها هی طولانی بشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
برعکس خرید دلار باعث پولدار شدن شما میشه
مفهوم پولدار شدن نسبی هست یعنی شمارو با ثروت دیگران مقایسه میکنن
یعنی اگه من فقط 100 تا تک تومنی داشته باشم بعد 80 دصد مردم کشور ثروتشون کمتر از 40 تومن باشه درسته من پول زیادی ندارم ولی در این کشور پولدار حساب میشم
در اینجا هم همینه وقتی شما ارزش پولت رو حفظ میکنی در حالی که دیگران این کارو نمیکنن اونا فقیر تر میشن و شما پولدار تر به نظر میرسی

چقدر دانشمند داریم اینجا. خب اگه کسی اینا رو ندونه اصلا چرا باید توی همچین تاپیکی باشه!

اما من به این روند یه اسم دیگه میزام... بهش میگم پخش فقر بین 99% مردم. اون یک درصدم که زرنگن و حفظ سرمایه کردن یه نسبت به اون 99 درصد بدبخت پولدار شدن!! دارن بین 99 درصد فقیر زندگی میکنن که هر روز زندگیشون سخت تر میشه و امیدشون به زندگی نرمال کمتر و کمتر میشه...

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
چقدر دانشمند داریم اینجا. خب اگه کسی اینا رو ندونه اصلا چرا باید توی همچین تاپیکی باشه!

اما من به این روند یه اسم دیگه میزام... بهش میگم پخش فقر بین 99% مردم. اون یک درصدم که زرنگن و حفظ سرمایه کردن یه نسبت به اون 99 درصد بدبخت پولدار شدن!! دارن بین 99 درصد فقیر زندگی میکنن که هر روز زندگیشون سخت تر میشه و امیدشون به زندگی نرمال کمتر و کمتر میشه...

واقعا آفرین به این تحلیل.
من می خواستم اینو در صفحات قبلی بگم که یکی از دوستان موردی رو گفتند

دوستان عزیز دلار زیربنای اقتصاد ایرانه. درست یا غلط، تلخ یا شیرین
هیچ سودی توش نیست.
هر کسی که فکر می کنه از بالارفتن دلار سود می کنه یقینا چندین جای دیگه باید کلی زیان بده به دلیل بالارفتن هزینه های زندگی در کشوری که واردات محوره و هر چیزی که داره از دارو یا گندم باید دلار داده بشه تا وارد شه.
متاسفانه ارز زیربنای اقتصاد ایرانه و فروپاشی اقتصادی باعث زیانهای بسیار زیادی می شه.
دوستانی که فکر می کنند این سرمایه گذاری اقتصادی هست و ریسک های خودش رو داره سخت اشتباه می کنند. این مورد درباره طلا صدق می کنه نه ارز که ساختار اقتصاد ایران رو مشخص می کنه.
یه چند روز غذای مرغ وارد نشد مرغ چی شد...

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
روسيه تا حالاش چه گلي به سر ما زده از تحريما جلوگيري كرده يا ... ؟
هر كشوري دنبال منافع خودش هست و هيشكي دلش برا يكي ديگه نسوخته ...

نه دوست من لزوما اینطور نیست، برخی کشورها منافعشون در راستای سود دیگرانه و برخی کشورها منافعشون در راستای بدبخت کردن کشورهای دیگه.
لطفا همه دوستان نگاهی به شبه جزیره کره بندازند. در جریان جنگ جهانی دوم آمریکا قسمت جنوبی کره رو گرفت و روسیه قسمت شمالی رو.
حالا وضعیت این دو کشور رو ببینید !!!!!!!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینکه کسی که دلار داره سود میکنه یا نمیکنه جریانش اینه.
از نظر جهانی که خب نه سودی در کار نیست ! هرچقدر دلار داری قدرت خریدت توی دنیا همونقدره.
از نظر داخلی با بالا رفتن دلار ارزش حقوق و درامد کم میشه , درنتیجه قدرت خرید این افراد کم میشه , اگه سرمایه ای نداشته باشن این افراد که رسما دیگه به فنا رفتن , حالا اون افرادی که یک سرمایه ای دارن و اون رو دلار میکنن و دلار بالا میره نسبت به حجم سرمایه ای که دارن ارزش از بین رفته پول دیگران که ریاله به اینا اضافه میشه. حالا وقتی همه مردم دلار دارن این ارزشه از کجا باید کم بشه که به دلاره اینها اضافه بشه , اینجا جواب اینه که اونی که دلار بیشتری داره قدرت بیشتری داره جمع میکنه از بالارفتن دلار , و اونی که دلار کمتری داره کمتر , در نتیجه اونی که دلار بیشتری داره داره به نوعی غیر مستقیم سرمایه اونایی که دلار کمتری دارن رو میبلعه. در کل , اونی که چیزی نداره ,سریع نابوده , اونی که کم داره , شاید بتونه بگذره از این اوضاع , اونی که زیاد داره روزبروز قوی تر میشه سرعت قوی شدنش هم مدام بالا میره.
در کل داشتن دلار شاید سود واقعی حساب نشه ولی نداشتنش ضرر خالصه و از بین رفتن سرمایست.
مملکت حساب کتابی بهش نیست , امروز میان میگن نرخ مرجعو میخوایم عوض کنیم , فردا میگن نه همچین برنامه ای نداریم , پسفردا دوباره میان عوضش میکنن.
دیگه الان بحث سرمایه گذاری روی دلار یا سکه نیست , کسی که پولش دلار و سکه نیست داره روی ریال سرمایه گذاری میکنه , خطرناکترین پول دنیا که در هر لحظه امکان نصف شدن ارزشش هست.
ارزش دلار و سکه توی این مملکت چقدر میتونه بیاد پایین؟ ارزش ریال چقدر میتونه بیاد پایین ؟؟!

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اینکه کسی که دلار داره سود میکنه یا نمیکنه جریانش اینه.
از نظر جهانی که خب نه سودی در کار نیست ! هرچقدر دلار داری قدرت خریدت توی دنیا همونقدره.
از نظر داخلی با بالا رفتن دلار ارزش حقوق و درامد کم میشه , درنتیجه قدرت خرید این افراد کم میشه , اگه سرمایه ای نداشته باشن این افراد که رسما دیگه به فنا رفتن , حالا اون افرادی که یک سرمایه ای دارن و اون رو دلار میکنن و دلار بالا میره نسبت به حجم سرمایه ای که دارن ارزش از بین رفته پول دیگران که ریاله به اینا اضافه میشه. حالا وقتی همه مردم دلار دارن این ارزشه از کجا باید کم بشه که به دلاره اینها اضافه بشه , اینجا جواب اینه که اونی که دلار بیشتری داره قدرت بیشتری داره جمع میکنه از بالارفتن دلار , و اونی که دلار کمتری داره کمتر , در نتیجه اونی که دلار بیشتری داره داره به نوعی غیر مستقیم سرمایه اونایی که دلار کمتری دارن رو میبلعه. در کل , اونی که چیزی نداره ,سریع نابوده , اونی که کم داره , شاید بتونه بگذره از این اوضاع , اونی که زیاد داره روزبروز قوی تر میشه سرعت قوی شدنش هم مدام بالا میره.
در کل داشتن دلار شاید سود واقعی حساب نشه ولی نداشتنش ضرر خالصه و از بین رفتن سرمایست.
مملکت حساب کتابی بهش نیست , امروز میان میگن نرخ مرجعو میخوایم عوض کنیم , فردا میگن نه همچین برنامه ای نداریم , پسفردا دوباره میان عوضش میکنن.
دیگه الان بحث سرمایه گذاری روی دلار یا سکه نیست , کسی که پولش دلار و سکه نیست داره روی ریال سرمایه گذاری میکنه , خطرناکترین پول دنیا که در هر لحظه امکان نصف شدن ارزشش هست.
ارزش دلار و سکه توی این مملکت چقدر میتونه بیاد پایین؟ ارزش ریال چقدر میتونه بیاد پایین ؟؟!

درود به شما
البته چند نکته رو عرض کنم
کسی که دلار می خره نه اینکه سود نکنه، بلکه منظور من اینه یقینا چند صد برابر سودش زیان می کنه بابت خرید انواع کالاهای اساسی که هموشن وارداتی هستند و بابتشون دلار پرداخت می شه.
مشکل مهم تر دلار در بحثهائی که مشکلات سیاسی هست ریسک بالای اونه.
زمان جنگ یه دفعه مردم صبح از خواب پاشدند دیدن قطعنامه پذیرفته شد دلار سقوط وحشتناکی کرد و متاسفانه خیلی از صراف ها سکته کردند و ...

اما در مورد طلا چنین چیزی احتمالش بسیار بسیار کمتره

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
درود به شما
البته چند نکته رو عرض کنم
کسی که دلار می خره نه اینکه سود نکنه، بلکه منظور من اینه یقینا چند صد برابر سودش زیان می کنه بابت خرید انواع کالاهای اساسی که هموشن وارداتی هستند و بابتشون دلار پرداخت می شه.
مشکل مهم تر دلار در بحثهائی که مشکلات سیاسی هست ریسک بالای اونه.
زمان جنگ یه دفعه مردم صبح از خواب پاشدند دیدن قطعنامه پذیرفته شد دلار سقوط وحشتناکی کرد و متاسفانه خیلی از صراف ها سکته کردند و ...

اما در مورد طلا چنین چیزی احتمالش بسیار بسیار کمتره

خب این مورد رو من توی اون سه گروه گنجوندم , اونی که نداره , اونی که کمتر داره و اونی که زیاد داره.
بخاطر همین بالا رفتن قیمت اجناسه که اونی که کم داره هم داره ضرر میکنه , ولی اوی که سرمایه زیادی داره بالا رفتن قیمت اجناس روی زندگیش اثری نداره , مثلا طرف یه میلیون دلار داره , دلار پنجاه درصد گرون میشه , یعنی یه میلیارد تومن به سرمایش اضافه میشه , حالا هرچقدر مرغ گرون بشه , گوشت گرون بشه چمیدونم ماشین گرون بشه , این هزینه ای که باید اضافه بپردازه , در مقابل ارزش سرمایه ای که این بشر از مملکت بلعیده چیزی نیست و در اخر سود اصلی رو این برده.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
خب این مورد رو من توی اون سه گروه گنجوندم , اونی که نداره , اونی که کمتر داره و اونی که زیاد داره.
بخاطر همین بالا رفتن قیمت اجناسه که اونی که کم داره هم داره ضرر میکنه , ولی اوی که سرمایه زیادی داره بالا رفتن قیمت اجناس روی زندگیش اثری نداره , مثلا طرف یه میلیون دلار داره , دلار پنجاه درصد گرون میشه , یعنی یه میلیارد تومن به سرمایش اضافه میشه , حالا هرچقدر مرغ گرون بشه , گوشت گرون بشه چمیدونم ماشین گرون بشه , این هزینه ای که باید اضافه بپردازه , در مقابل ارزش سرمایه ای که این بشر از مملکت بلعیده چیزی نیست و در اخر سود اصلی رو این برده.

درودی دوباره
با احترام به نظر شما باید بگم متاسفانه موافق نیستم و اونم ضرر می کنه.
به این دلیل:
یه سرمایه دار ایرانی یقینا همه پولش دلار نیست و این منطقی نیست بیاد همه پولش رو دلار کنه.
یعنی 80 درصد سرمایه اش به پول ملی هست و 20 درصد دلار
وقتی دلار بالا بره این 20 درصد دو برابر بیشتر شده اما اون 80 درصد دوبرابر کمتر !

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
تنها در حالتی کشور ما از بالارفتن ارز سود می کنه که تولید کننده کالاهای رقابتی باشه که مواد اولیه کالای تولید شده بومی باشه.
در این حالت قیمت کالاهای تولید شده ایرانی برای خارجیها ارزون به نظر میاد و صادرات گسترش پیدا می کنه.
البته با این سرعت رقابت و بازار آزاد از یکسو و از سوی دیگه مهاجرت (فراری دادن) نخبه ها در این چند دهه رسیدن به این دستاورد حتی خوابشم محاله.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
درودی دوباره
با احترام به نظر شما باید بگم متاسفانه موافق نیستم و اونم ضرر می کنه.
به این دلیل:
یه سرمایه دار ایرانی یقینا همه پولش دلار نیست و این منطقی نیست بیاد همه پولش رو دلار کنه.
یعنی 80 درصد سرمایه اش به پول ملی هست و 20 درصد دلار
وقتی دلار بالا بره این 20 درصد دو برابر بیشتر شده اما اون 80 درصد دوبرابر کمتر !
درود برادر
خب مشخصه اگه کسی 20 درصد سرمایش دلاره بقیش ریال ضرر میکنه , برای همین من گفتم اونی که دلار داره.
ولی کسایی که تا الان گوشی دستشون اومده که چه خبره سرمایشونو جمع کردن تبدیل کردن , چون کار تولید میدونن جواب نمیده , توی این وضعیت مملکت اصلا بی معنیه .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تنها در حالتی کشور ما از بالارفتن ارز سود می کنه که تولید کننده کالاهای رقابتی باشه که مواد اولیه کالای تولید شده بومی باشه.
در این حالت قیمت کالاهای تولید شده ایرانی برای خارجیها ارزون به نظر میاد و صادرات گسترش پیدا می کنه.
البته با این سرعت رقابت و بازار آزاد از یکسو و از سوی دیگه مهاجرت (فراری دادن) نخبه ها در این چند دهه رسیدن به این دستاورد حتی خوابشم محاله.

شما پیشنهادتون چیه ؟
سکه ؟
در حقیقت فرقی هم نداره چون سکه و دلار بهم وابستس این بره بالا اونم میره

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود برادر
خب مشخصه اگه کسی 20 درصد سرمایش دلاره بقیش ریال ضرر میکنه , برای همین من گفتم اونی که دلار داره.
ولی کسایی که تا الان گوشی دستشون اومده که چه خبره سرمایشونو جمع کردن تبدیل کردن , چون کار تولید میدونن جواب نمیده , توی این وضعیت مملکت اصلا بی معنیه .

درود به شما. در مورد تبدیل سرمایه درست می فرمائید. تبدیل به زمین یا هر چیز دیگه که توی ایران ( که فعلا معنی تهران رو می ده متاسفانه) زمین هرگز ارزون نمی شه بصورت دائم. چون میزان عرضه به تقاضا بسیار کم هست. به بیان بهتر مساحت تهران در هر حالتی ثابت هست اما رشد جمعیت از یه طرف و مهاجرت از روستاها باعث می شه قیمت زمین در تهران کاهش پیدا نکنه.

اما در مورد بی معنا بودن مملکت . این خوب حسیه که متاسفانه امروز اکثر ایرانی ها دارن.
اما شاید وقتی از دست بره تازه متوجه شیم چه نعمتی بود. نه فقط ایرانی های داخل کشور.
یقینا بسیار وحشتناک خواهد بود برای ایرانیان خارج از کشور. وقتی ببینند طرف وقتی می فهمه ملتی بی کشور هستند چقدر حقشون رو می خوره. و بدتر از همه اینکه نمی تونند هیچ کاری کنند.
این فقط در مسائل کوچیک نیستا، بلکه در بعد بین المللی هم.
گوگل رو ببینید برداشته همینجوری نام خلیج پارس رو از روی نقشه اش پاک کرده.
اگه ایران حکومتی قدرتمند تر از امروز داشت و متحد کشورهای زیادی بود با یه تصمیم درست گوگل یقینا معذرت خواهی می کرد.
البته لازم به توضیح می دونم که بگم این یه کار بسیار اشتباه گوگل باعث نمی شه همه خوبیهای دیگه اش رو فراموش کنیم. گوگل به گسترش زبان پارسی و ترجمه دانش از زبانهای دیگه به زبان پارسی بسیار کمک کرد.
اما خوب نه باعث می شه این کار بسیار زشتش کمرنگ جلوه کنه و نه باعث می شه محبتهای رایگانی که قبلا کرده و می کنه از یاد بره

شاید وقتی بخاطر اشتباهاتمون یه روزی کشورمون رو از دست بدیم تازه بفهمیم همه ما به معنای تمام زیان می کنیم.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
درود برادر

1 ماه پیش اگه به 1550 رسید باید تبدیل میکردیم اون موقع همه اینجا میگفتن قیمتش سقوط میکنه سقوط نکرد که هیچ بدتر شد باید حدس میزدیم که هیچ وقت مثل قبلش یعنی اختلاف 50 100 تومن با دولتی نمیرسه

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
شما پیشنهادتون چیه ؟
سکه ؟

وابستگی دلار و سکه در بعد داخلی نمود داره.
به بیان بهتر وقتی ارزش ریال ایران نصف شد قیمت طلا در بازارهای جهانی دو برابر نشد !
راستش در این اقتصاد بی در و پیکر که فلان مسئول میاد هر دروغی می گه تا بصورت مصنوعی قیمت رو کاهش بده سعی می کنم پیشنهادی ندم.
چون اقتصاد امروز ایران روی منطق استوار نیست که بشه پیشنهاد منطقی داد.
در حال حاضر اقتصاد ایران روی سیاست استوار هست. سیاست داخلی و سیاست خارجی هر کدوم تاثیر خودش رو داره. اما اصلش این هست که اقتصاد وقتی رشد واقعی خودش رو داره که روی عرضه و تقاضای واقعی در حالت بازار آزاد و بازار رقابت کامل استوار باشه که اونم با این همه رانتهای مختلف ارگانها باز هم معنا نداره.
و اینکه اقتصاد روی عرضه و تقاضای واقعی بچرخه نه روی بازیهای اقتصادی مثل خرید یک محصول در حد بسیار زیاد برای افزایش قیمت و بعد فروش اون
که این نیازمند مدیران کارامد هست تا با این بازیها آشنا باشند و با یک تصمیم درست اون تصمیم رو بی اثرکنند. در حالی که گاهی خود مدیران گماشته همون بازی سازان هست و نتیجه اش می شه اون بازی بیشترین برد رو خواهد داشت و مردم بدبخت بدترین زیان رو.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
توضیحاتب یشتر درباره طلا و دلار :
برای اینکه بیشتر ارزش واقعی طلا رو متوجه شید این مثال رو می زنم.

یه دفعه دلار بره بالا و سرمایه دارها همه ریالشون رو دلار کنند. که چون غیرمنطقیه و ریسک داره نمی کنند و فقط برای نمایش میزان اثر منفی به عنوان مثال عرض می کنم.

این دلار چرا رفته بالا ؟ بخاطر تحریم و عدم دریافت دلار بخاطرخرید کالاهای اساسی.
حالا یه دفعه فردا صبح حکومت به هر دلیلی به نتیجه برسه بهتره تمام قطعنامه های سازمان ملل رو قبول کنه.
لطفا دقت کنید تصمیم گیری در این امور چون در سطح بسیار بالا گرفته می شه جزء اسرار سطح بالا هست که افراد بسیار بسیار کمی از اون اطلاع دارند و پیش بینیشم همیشه تا حد زیادی ناممکن.
حالا همه چیز روال عادیش رو می گیره و عرضه و تقاضا نقش خودش رو در اقتصاد ایفا می کنه.
اقتصادی که کشورش نفت زیادی داره و دلار بسیار زیادی دریافت خواهد کرد
از طرف دیگه مشکلی در تجارت با جهان نخواهد داشت
دلار یه دفعه بصورت کاملا وحشتناکی سقوط می کنه و خیلیا زیان می کنند. اما طلا چی؟
طلا کماکان تابع قیمت جهانی خواهد بود.
و طلا دستمزد ساخت داره که با خرید طلای دست دوم این مشکل حل می شه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
توضیحاتب یشتر درباره طلا و دلار :
برای اینکه بیشتر ارزش واقعی طلا رو متوجه شید این مثال رو می زنم.

یه دفعه دلار بره بالا و سرمایه دارها همه ریالشون رو دلار کنند. که چون غیرمنطقیه و ریسک داره نمی کنند و فقط برای نمایش میزان اثر منفی به عنوان مثال عرض می کنم.

این دلار چرا رفته بالا ؟ بخاطر تحریم و عدم دریافت دلار بخاطرخرید کالاهای اساسی.
حالا یه دفعه فردا صبح حکومت به هر دلیلی به نتیجه برسه بهتره تمام قطعنامه های سازمان ملل رو قبول کنه.
لطفا دقت کنید تصمیم گیری در این امور چون در سطح بسیار بالا گرفته می شه جزء اسرار سطح بالا هست که افراد بسیار بسیار کمی از اون اطلاع دارند و پیش بینیشم همیشه تا حد زیادی ناممکن.
حالا همه چیز روال عادیش رو می گیره و عرضه و تقاضا نقش خودش رو در اقتصاد ایفا می کنه.
اقتصادی که کشورش نفت زیادی داره و دلار بسیار زیادی دریافت خواهد کرد
از طرف دیگه مشکلی در تجارت با جهان نخواهد داشت
دلار یه دفعه بصورت کاملا وحشتناکی سقوط می کنه و خیلیا زیان می کنند. اما طلا چی؟
طلا کماکان تابع قیمت جهانی خواهد بود.
و طلا دستمزد ساخت داره که با خرید طلای دست دوم این مشکل حل می شه.
دوست عزیز طلا هم با قیمت دلار محاسبه میشه , یه سرش دلاره یه سرش اونس , دلار بریزه سکه میریزه بالا بره بالا میره , اونس هم رسما باید اینجوری باشه ولی توی شرایط فعلی دلاره حرف اولو میزنه .

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
1 ماه پیش اگه به 1550 رسید باید تبدیل میکردیم اون موقع همه اینجا میگفتن قیمتش سقوط میکنه سقوط نکرد که هیچ بدتر شد باید حدس میزدیم که هیچ وقت مثل قبلش یعنی اختلاف 50 100 تومن با دولتی نمیرسه

از کجا باید حدس میزدیم؟
کسی چه میدونست از 1550 میاد تا 2200؟
به شما قول میدم خود بهمنی هم نمیدونست که هییییچ غضنفری و حسینی و .... هم نمیدونستن.
اینجا ایرانه عزیزم ایران.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
شما پیشنهادتون چیه ؟
سکه ؟
دلار بهتره چون دولت ذخایر طلاش خوبه و از طرفی سکه دست مردم هم هست. این دلاره که کمبود داریم. شما الان هم شاهدی سکه بخاطر اشباع بودن بازار قیمتش متناسب با دلار بالا نمیره و نمیتونه پا به پای دلار بره. ضمن اینکه کوچکترین اتفاقی بیافته (خدایی نکرده جنگی، تنگه هرمزی) و سرمایه دارها بخوان از کشور برن و افراد مایه دار مهاجرت کنن همه دنبال دلار خواهند گشت.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینکه چرا طلا حباب منفی پیدا کرده اونم اینقدر زیاد , سناریویی که براش هست اینه که دولت عمدا حباب منفی رو ایجاد کرده که طلا قاچاق به به جاش ارز وارد بشه. در اینکه قیمت طلا مصنوعی حباب منفی پیدا کرده من شکی ندارم , این حباب منفی بخاطر زیاد بودن سکه توی دست مردم نیست , ولی این جریان ایجاد عمدی حباب منفی رو من اینجوری میبینم که اینا احتمال خروج سرمایه هارو به صورت دلاری از کشور دیدن , خب دلار هم کم هست در نتیجه اومدن طلا رو حباب منفی دادن که کسی خواست چیزی قاچاق کنه اونور , طلا براش به صرفه تر باشه تا دلار .

بالا