• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فکر میکنم این مشکلات مملکت از حقوق بالای مدیران هست.
اگر آقای بهمنی مجبور میشد برای خرید مرغ دولتی تو صف وابسته همچین یه هفته ای دلار رو سروسامان میداد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
فکر میکنم این مشکلات مملکت از حقوق بالای مدیران هست.
اگر آقای بهمنی مجبور میشد برای خرید مرغ دولتی تو صف وابسته همچین یه هفته ای دلار رو سروسامان میداد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

یاسینی جان ای بابا دست رو دل ما نذار حرفات درسته اینا خودشون بدبختی مردم ندیدن این صف ها رو ندیدن مردم ایران چقدر بدبخت هستند که بیشتر عمرشون تو صفهای مختلف میگذرونند!!!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
امروز من بانک مرکزی بودم
مردم تجمع کرده بودن اونجا به خاطر کلاهبرداری یکی از این موسسات مالی اعتباری
میگفتن "بهمنی بهمنی پول مارو پس بده " :دی

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یاسینی جان ای بابا دست رو دل ما نذار حرفات درسته اینا خودشون بدبختی مردم ندیدن این صف ها رو ندیدن مردم ایران چقدر بدبخت هستند که بیشتر عمرشون تو صفهای مختلف میگذرونند!!!
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد
اگر منظور من رو از طاووس نفهمیدید بگید تا بگم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
راه اندازی بورس ارز قطعا تاثیره مثبتی روی بازار داره(هر چند کوتاه مدت) البته امروز گفته شده بانک مرکزی تمایلی به همکاری نداره!

معاملات ۳ تا ۶ ماهه قراردادهای آتی ارز در بورس/بانک مرکزی فعلا همکاری نمی‌کند

باز دوباره یک بیکار شروع به حرف زدن کردن . البته باید از اینا تقدیر کنه سیستم چون دارن به التهاب بازار قیمت میزنن

دقیقا کاری که دارن میکنن و راهی که دارن میرن انچنان هزینه گزافی داره برای درست کردنش که در زمان 2 دولت آقای خاتمی ایشون پرداخت ولی متاسفانه با داشتن مدیران طلائی در این دو دولت فعلی تمامی اون زحمات به باد رفت . در دو دولت آقای خاتمی آنچنان هزینه گزافی متقبل شدن که اولا واقعا ارز تک نرخی شد بانکها به راحتی که ریال پرداخت میکردند ارز هم به همون راحتی میدادن و هیچ گونه شامورتی بازی نبود و جالب اینکه نرخ صرافی از نرخ فروش بانک پائین تر بود و این زحمات تا دوره اول و سه چهارم دولت کنونی هم بود و همه داشتن ازش فیض میبردن و بازاری آروم و بدون التهاب داشتیم . راهی که دارن میرن و این رانت هایی که روی دنیای های موازی رو داره سفید میکنه و در واقع میشه گفت که رانت های فوق موازی دارن ایجاد میکنن به هیچ عنوان راه برگشتی نداره کمتز از 350 روز از عمر این دولت باقی مونده باور کنید اگر به همین رویه اماده بدن آنچنان ضربه ای به این اقتصاد وارد میشه که در دولت بعدی قابل معالجه نیست . درصد تورم تیر ماه 22.50% بوده . این در اقتصاد یعنی فاجعه یعنی داد زدن اینکه عملا اوس حسن معمار بهتر میتونه حساب دخل و خرج رو داشته باشه . هیچ درخواستی در بازار کاذب نیست . به مدد تحریم هر کاری که می خوان میکنن . شک نکنید اگر ایران تحریم نبود خیلی از این کارها رو نمی تونستن بکنن . یعنی شما وقتی کارت بین المللی مثل ویزا توی جیبت باشه بانک مجبور هست که بیاد ریال توی حسابت رو به نرخ مرجع و هر چه قدر که می خوایی از خود پرداز بگیری اکسچنج کنه اونم به لحظه چون بعدا باید با سامانه ACH ویزا ظرف 3 ساعت تسویه حساب کنه . نمی تونه بگه نمی دم سالی 5000$ و از این جور حرفا . تحریم توی ایران کلید طلائی برای بوجود اومدن رانت های موازی و محدودیت ها هست چون عامه مردم بی سواد هستن (راست میگم . اگر عامه سواد داشتن و خبر داشتن که میشد واویلا) همه چی هم میوفته گردن تحریم . هیچ درخواستی در بازار کاذب نیست . یکی میخواد پس انداز بگیره خب این یک کار معمول در تمامی دنیا هست که بانک ها برای مردم انجام میدن یعنی واسه مسافرت میگیره این کار در دنیا مرسوم نیست ملت کارت اعتباری یا کارت نقدی معمولی بانکشون رو میبرن یکی هم برای تحصیل و درمان میگیره این کار در دنیا مرسوم نیست ملت کارت اعتباری یا کارت نقدی معمولی بانکشون رو میبرن . یکی هم برای نواسان گیری و کسب سود که بازم این کار در تمامی دنیا توی خود بانک ها و توسط اونها با حساب های ارزی انجام میشه . الان این قضیه مسخره بازار بورس ارز آنچنان تهوو آور هست که دقیقا مثل اینه که بیان بگن به یوزر خانگی فقط اینترنت با سرعت 128 کیلو میدن چرا ؟ چون یک بی سواد که اون وزیر بود اولا نمیدونست که بین 10 نفر به اشتراک گذاشته میشه و این سرعتی نیست دوم رانتی به نام پاک سازی اینترنت وجود داره که هر لاین STM1 که از فجیره میاد 2000$ بعد پاکسازی و فیلترینگ فاکتور میشه 18000$ . الان این لگن 206 شده 24 میلیون . سود اصلی رو دارن اینجا کمپانی های بزرگ که ارز مرج در اختیارشون قرار میگیره و به نرخ بازار آزاد در کمال وقاحت و بدون هیچ مرجع نظارتی میدن توی بازار عایدشون میشه .

توی این تاپیک دنبال اعتراض نباشید . دنبال سود باشید . بارها گفتم اینو آب پاکی رو هم روی دستتون ریختم و گفتم تا پایان عمر این دولت به هیچ عنوان خبری خوشی نخواهید شنید چون لاین سیاست گذاریش معلوم هست چه برای بازار و چه برای تعیین قیمت ها درصد تورم رو حساب کنید همیشه در هر ماه بسیار فورمول جالبی برای حدس زدن و پیش بینی قیمت ارز داره از روی درصد گرون شدن کالاهایی مثل ماست و نوشابه میشه اینو فهمید اگر تا حالا به این نکته توجه نکردید پس بدونید . هر کسی هم تحلیل میکنه و اوضاع بازار میچرخه بهش نپرید و نخوایی تررور شخصیتی کنیدش که صد البته این کار بسیاری متداول در ایران هست .

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ولی این وضعیت اقتصادی نابسامان ایران چطور میخواد درست بشه!!!! ارزش پول ملی که فنا شده!!!تورم هم که سر به فلک کشیده !!! به نظر دوستان امیدی هست این وضعیت حداقل یکم بهبود پیدا کنه؟؟؟!!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
امروز من بانک مرکزی بودم
مردم تجمع کرده بودن اونجا به خاطر کلاهبرداری یکی از این موسسات مالی اعتباری
میگفتن "بهمنی بهمنی پول مارو پس بده " :دی
کدوم موسسه بود حالا؟؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
کدوم موسسه بود حالا؟؟

اعتماد ایرانیان البته بانک مرکزی گفته بانک قوامین تعهدات این موسسه رو پرداخت میکنه ولی الان تو انتقال اطلاعات وقفه به وجود اومده که گفتن حل میشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ولی این وضعیت اقتصادی نابسامان ایران چطور میخواد درست بشه!!!! ارزش پول ملی که فنا شده!!!تورم هم که سر به فلک کشیده !!! به نظر دوستان امیدی هست این وضعیت حداقل یکم بهبود پیدا کنه؟؟؟!!!

به صورت کامل توضیح دادم . حقیقت تلخه ولی متاسفانه باور کنیدش :( سعی نکنید دل خوشی بدید به خودتون اگر خودتون سرمایتون رو توی این مملکت حفظ نکنید هیچ کسی دلش به حال شما نمیسوزه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اعتماد ایرانیان البته بانک مرکزی گفته بانک قوامین تعهدات این موسسه رو پرداخت میکنه ولی الان تو انتقال اطلاعات وقفه به وجود اومده که گفتن حل میشه

دوباره یک موسسه مالی و اعتباری حول و تکان . جایی که بانک نباشه ارزش پول گذاشتن نداره من یک بار موسسه مالی و اعتباری توسعه به مشکل بر خوردم همون موقع توبه کردن که توی جایی که اسمش بانک نیست حتی 2000 تومن پول بزارم . رک و راست ارزش ندارن دور باطل زدن هست . مثلا مهر و همین توسه خودشون نمی خوان بانک بشن چون الان فرانشیزی که بانک مرکزی 20% هست در صورتی که بانک بشن بعدا باید 40% بدن که خودشون نمی خوان بانک بشن در ضمن از لحاظ حقوقی هم یکسری آزادتر از بانک هستن . مهر که دیگه آخریش کلا سیستم ایزوله هست از سیستم بانکی نه به شتاب نه به پایا نه سانتا و نه حتی به سامانه ACH مرکزی وصل هست :puke:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوباره یک موسسه مالی و اعتباری حول و تکان . جایی که بانک نباشه ارزش پول گذاشتن نداره من یک بار موسسه مالی و اعتباری توسعه به مشکل بر خوردم همون موقع توبه کردن که توی جایی که اسمش بانک نیست حتی 2000 تومن پول بزارم . رک و راست ارزش ندارن دور باطل زدن هست . مثلا مهر و همین توسه خودشون نمی خوان بانک بشن چون الان فرانشیزی که بانک مرکزی 20% هست در صورتی که بانک بشن بعدا باید 40% بدن که خودشون نمی خوان بانک بشن در ضمن از لحاظ حقوقی هم یکسری آزادتر از بانک هستن . مهر که دیگه آخریش کلا سیستم ایزوله هست از سیستم بانکی نه به شتاب نه به پایا نه سانتا و نه حتی به سامانه ACH مرکزی وصل هست :puke:

البته من سال 88 و زمانی که تورم حدود 10% بود در موسسه فرشتگان سپرده 1ساله با سود 25% باز کردم که تمام و کمال اصل و سودشو گرفتم.بعد از 1سال سپرد تبدیل به روز شماره 25% میشد که تو اون مقطع واقعا خوب بود(ثبات دلار و طلا و رکود مسکن در اون سال).الانم اونجا حساب روزشماره کوتاه مدت با نرخ 20% دارم و تا اینجا مشکلی نبوده.البته 1کارت شتاب پاسارگاد داشتم که هر وقت پول میخواستم بهش واریز میکردن(کارت خوان و حتی تلفنی)

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به صورت کامل توضیح دادم . حقیقت تلخه ولی متاسفانه باور کنیدش :( سعی نکنید دل خوشی بدید به خودتون اگر خودتون سرمایتون رو توی این مملکت حفظ نکنید هیچ کسی دلش به حال شما نمیسوزه
من کاملا با دکتر موافقم
بی پدر و مادر هایی که همچین کاری رو با یه سگ که بچه هم داره میکنن شما انتظار داری دلشون به حال من و شما بسوزه؟ با این کارهاشون دارن تیر های خلاص خودشون رو میزنن
11. August 2012 09:01 | Facebook

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من کاملا با دکتر موافقم
بی پدر و مادر هایی که همچین کاری رو با یه سگ که بچه هم داره میکنن شما انتظار داری دلشون به حال من و شما بسوزه؟ با این کارهاشون دارن تیر های خلاص خودشون رو میزنن
11. August 2012 09:01 | Facebook

درود به شرفت
راستش دلم نمياد اين فيلم رو ببينم
دارم دانلودش ميكنم...
ميدونم روزگارم سياه ميشه با ديدنش :((

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
درود به شرفت
راستش دلم نمياد اين فيلم رو ببينم
دارم دانلودش ميكنم...
ميدونم روزگارم سياه ميشه با ديدنش :((

نبین آقا... من دو ثانیه اولش رو که زدم ببینم فهیدم تو چه فازیه... سریع قطعش کردم... فقط همون داستان رو بدونی کافیه...

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104

یک توضیح در مورد مهر بدم شاید برای بعضی ها قابل کاربرد باشه.
مهر با کارت خوان های ملت قرارداد داره.
به عنوان مثال میتونید تا N تومان رو از یک کارت خوان ملت از یک کارت عابر بانک مهر بیرون بکشید.این حالت ایزوله ای که دکتر میگه رو از این راه میشه دور زد.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
به نظرتون واسه کسی که الان بخواد تبدیل کنه، سکه بهتره یا دلار؟

الان سکه به نظر میاد مصنوعی پایینه و اگه ول بشه میره بالاتر؛ قیمت طلا هم در جهان همیشه سیر صعودی داره در بازه های بلند مدت و خیلی پایین نمیاد.

مشخصاً سود رو کسی دنبالش نیست بلکه حفظ ازش پول مهمه...

مثلاً یکی الان دلار بیگیره 2100 بعدش فردا یهو تحریما بپرن دلار بشه 1400، خوب حداقل با سکه ای که "پایین نگه داشته شده"، ضرر کمتره.

اینطور نیست؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نظرتون واسه کسی که الان بخواد تبدیل کنه، سکه بهتره یا دلار؟

الان سکه به نظر میاد مصنوعی پایینه و اگه ول بشه میره بالاتر؛ قیمت طلا هم در جهان همیشه سیر صعودی داره در بازه های بلند مدت و خیلی پایین نمیاد.

مشخصاً سود رو کسی دنبالش نیست بلکه حفظ ازش پول مهمه...

مثلاً یکی الان دلار بیگیره 2100 بعدش فردا یهو تحریما بپرن دلار بشه 1400، خوب حداقل با سکه ای که "پایین نگه داشته شده"، ضرر کمتره.

اینطور نیست؟
اینکه سکه مصنوعی پایین نگه داشته شده , هفته پیش حباب منفیش نزدیک 50 تومن بود , الان نزدیک 26 27 تومن شده , مصنوعی بودنش در این حده.
توی قیمتای بالا خریدن ریسک داره , ولی از طرفی هر لحظه ممکنه دلار بالای 2300 هم بزنه , دیگه باید ببینی طاقتشو داره اگه یوقت اتفاقی افتاد و ریخت یا نه.

بالا