• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
از این صحبت های کلیشه ای نفرماید لطفا بیاید بازار یکه دو روزه آبنده را تحلیل کنید و دلایل را بفرمایید.

الان خواهر زاده ام که 10 سالشه در مورد بازار ازش سوال کنی اینا میگه " کاهشی هم باشه کوتاه مدته و در کل روندصعودی هست "
والا بازار یکی دو روز دیگه رو شما هم نمی دونید ، 99 درصد نمی تونن تحلیل خوبی بکنن چرا که عناصری مانند دولت ، بانک مرکزی و.... رو نمیشه پیش بینی کرد !
خب خواهر زاده شما دانا هستند و این از افتخارات شماست ولی فقط من گفتم که صحبت های جناب ویش مستر درسته و در کوتاه مدت کاهشی ولی در کل صعودی است ،

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز
ترید تاس خوب آوردن نیست
با تاس بد خوب بازی کردنه

سلام دوست عزیز

من فکر می کنم راهنماییهای آقای شاملو و دایی در سایت تالار بورس یه کمی شما رو به اشتباه انداخته، اما باید به این توجه کنید که اونها آتی کار می کنن نه نقدی، پس یه کمی دقت کنید.

ممنون از اینکه نطراتتون رو می ذارید.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اين حرفا رو ول كن. اقا ارزون ميشه يا نه ميخام يكي بخرم؟
تا كي ارزون ميشه؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام دوست عزیز

من فکر می کنم راهنماییهای آقای شاملو و دایی در سایت تالار بورس یه کمی شما رو به اشتباه انداخته، اما باید به این توجه کنید که اونها آتی کار می کنن نه نقدی، پس یه کمی دقت کنید.

ممنون از اینکه نطراتتون رو می ذارید.

به نظرم خوندن نظرات همه لازمه ولی در نهایت تصمیم نهایی رو خودت باید بگیری.آقای شاملو اعتقادی به خریده سکه نقدی 570 تومنی در اردیبهشت نداشت!ایشون میگفت"شاید" در 550 گام اولو بردارم!
عمده فعالیت ایشون آربیتراژ فروش در آتی هستش که البته سودش بد نیست.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اولا اون موقع اونس یه شبه اون جهش را زد و کاملا مشخص بود که بر می گرده و ثانیا وضعین اقتصاد داخلی ایران با الان خیلی فرق داشت. سوما شما از کجا می دونی همین اونس تا یه هفته دیگه نشه 1700؟؟؟؟؟؟؟

نمی دونم چرا شما که از خرید جا موندید دوست دارید با این حرفا به خودتون دلداری بدین. اگه شما سکه 720 تو بازار خریدی من زیاد سکه ندرام اما 50 تایی را که دارم 700 میدم بهت.

:lol:

آفرین به شما که جا نموندی :D:D:D

ما سرمایه رو به سمت بازارای دیگه بردیم

همین چن روز پیش ایران خودرو قیمتا رو یکی 2 تومن برد بالا

چن روز دیگه ام بهمن موتور میبره بالا که خبر از 15 تا 20 درصد هستش ;)

موفق باشی

بهر حال همه در شغل شریف و کاذب دلالی هستیم و داریم تبر به ریشه خود میزنیم

فک کنم اینو بزارم تو امضام بهتر باشه " از ماست که بر ماست"

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
:lol:

آفرین به شما که جا نموندی :D:D:D

ما سرمایه رو به سمت بازارای دیگه بردیم

همین چن روز پیش ایران خودرو قیمتا رو یکی 2 تومن برد بالا

چن روز دیگه ام بهمن موتور میبره بالا که خبر از 15 تا 20 درصد هستش ;)

موفق باشی

بهر حال همه در شغل شریف و کاذب دلالی هستیم و داریم تبر به ریشه خود میزنیم

فک کنم اینو بزارم تو امضام بهتر باشه " از ماست که بر ماست"

اولا من دلال نیستم فعلا. دارم کسب تجربه می کنم. سوما به نظرم دلالی هیچ عیبی نداره وقتی شرایط اقتصاد این قدر پوکیده باشه . اگه دلالی هم نشه این تیشه به ریشه توسط اون بالایی ها زده میشه. در اصل تیشه را اونا می زنن نه دلال های رده پایین

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
اولا من دلال نیستم فعلا. دارم کسب تجربه می کنم. سوما به نظرم دلالی هیچ عیبی نداره وقتی شرایط اقتصاد این قدر پوکیده باشه . اگه دلالی هم نشه این تیشه به ریشه توسط اون بالایی ها زده میشه. در اصل تیشه را اونا می زنن نه دلال های رده پایین

این دلالی نیست حفظ ارزش سرمایه است

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
شهرستانهای استان خوزستان سکه را نمی خرند. فقط فروش دارند.
به اصرار زیاد گفتند که سکه را با نرخ ارزش طلایی بر می دارند...یعنی بین 15 تا 20 هزار تومان زیر قیمت خرید بازار تهران.
جاهایه دیگه چه خبره؟ چه جوریه؟

saadeq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شهرستانهای استان خوزستان سکه را نمی خرند. فقط فروش دارند.
به اصرار زیاد گفتند که سکه را با نرخ ارزش طلایی بر می دارند...یعنی بین 15 تا 20 هزار تومان زیر قیمت خرید بازار تهران.
جاهایه دیگه چه خبره؟ چه جوریه؟

توی این فروم که فکر کنم کمتر کسی برای خرید و فروش به مغازه مراجعه کنه ، این کاربرایی که اینجا می بینید حرف از خرید و فروش می زنند ، تعداد بالا و با سرمایه بالا کار می کنند
و از یک مغازه خاص اشتراک گرفته اند و تلفنی و یا باپیک خرید و فروش به تعداد بالا و آنهم بطور دائم هفتگی و روزانه انجام می دهند(ظاهراً اسمش نوسان گیریه؟!!)
لذا بحث خرده فروشی خیلی مطرح نیست و فکر کنم کمتر کسی اینجا اطلاعی داشته باشه

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
من امروز سه تا سکه گرفتم .به قیمت 770
قیمت لایو دیتا و مزنه ایکس هم 770 زده.و من نمیدونم چرا به من به قیمت تهران سکه فروختند!؟
اخه تو شهرستان ما معمولا سکه رو 10 تومن بالای قیمت تهران میفروشند.و 10 تومن هم زیر قیمت تهران میخرند؟!
حتی همین فروشنده که من امروز ازش خرید کردم.دفعه قبل سکه رو 10 تومن بالای قیمت تهران بهم فروخته بود!!
نمیدونم چه خبره :wacko:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من امروز سه تا سکه گرفتم .به قیمت 770
قیمت لایو دیتا و مزنه ایکس هم 770 زده.و من نمیدونم چرا به من به قیمت تهران سکه فروختند!؟
اخه تو شهرستان ما معمولا سکه رو 10 تومن بالای قیمت تهران میفروشند.و 10 تومن هم زیر قیمت تهران میخرند؟!
حتی همین فروشنده که من امروز ازش خرید کردم.دفعه قبل سکه رو 10 تومن بالای قیمت تهران بهم فروخته بود!!
نمیدونم چه خبره :wacko:
رد کردن سکه به قیمت بالا آیا؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
بچه ها کسی میدونه قیمت منصفانه خرید نیم سکه چنده ؟ چند تا دارم باید برم بفروشم بعد از ظهر

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
کسی نمیدونه ؟ الان نیم سکه رو زدن 387 تومن واسه خرید چند تومنشو کم میکنن برمیدارن

یکیشون گفت 380 خوب گفته ؟

یک ساعت دیگه باید برم بفروشم خدایی راهنمایی کنید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تفاوت قیمت خرید و فروش بی سابقه کم شده !! الان صرافی تهران سکه رو 2500 زیر قیمت فروش میخره , دلار رو 5 تومن !!

کسی نمیدونه ؟ الان نیم سکه رو زدن 387 تومن واسه خرید چند تومنشو کم میکنن برمیدارن

یکیشون گفت 380 خوب گفته ؟

یک ساعت دیگه باید برم بفروشم خدایی راهنمایی کنید
نه بابا چی خوب گفته.
نهایتا سه تا چهار تومن زیر قیمت فروش بهشون بفروش , اگه تهرانی البته سبزه میدون این قیمتا میتونی بفروشی , شهرستان نمیدونم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یعنی پیشبینی میکنن که قیمت بالا میره برای همین حاضرن قیمت نزدیک فروش خودشون بخرن .
که همینم شد و قیمت بالا رفت.
ولی فروش هم دارن !
اینطوری باید توی فروش بازی در میاوردن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ولی فروش هم دارن !
اینطوری باید توی فروش بازی در میاوردن
ریزش براشون خطریه , برای همین احتمال ریزش که میدن قیمت خیلی پایین تر از فروششون میخرن , ولی وقتی بازار رو رو به بالا بدونن خطری نباشه قیمت خریدشون به فروش نزدیکه . کاری نداره که بیشتر خریدارن یا فروشنده.

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
باز 4 تا دلال دزد که معلوم نیست ننه باباشون کیه افتادن به جون مملکت دوباره در عرض یه روز 50 تومن رفت بالا

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
گفته بودم 755 کفه کفه و بهترین زمان خرید. کم کم باید برای فاز 800 اماده شد
biggrinsmiley.gif

بالا