• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هلیکوپتر های کنترلی، کنترل با آیفون و آیپد

n550

Registered User
لایک‌ها
523
داداش اینا در واقع از باطری موبایل استفاده کردن دیگه درسته؟باطری های bl-5c اگر اینجوری باشه که میشه ارتقاشون داد.مگه نه؟

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
داداش اینا در واقع از باطری موبایل استفاده کردن دیگه درسته؟باطری های bl-5c اگر اینجوری باشه که میشه ارتقاشون داد.مگه نه؟

خير دوست عزيز . شيبه باتري موبايل هستند اما از نظر c باتري هاي اينا 25c هستند . يعني آمپراژ اوليه رو 25 برابر مي كنند . اگرم باتري آمپر بالا بزاريد رو دستگاه عمر مدارتون رو كم مي كنه .

دوستان لطفا بيشتر تماس بگيرن من نت كم ميام .
آدرس فروشگاه در تهرانم هست . تماس بگيريد خدمتتون عرض مي كنم .

Last edited:

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
اين با انرويدم كار مي كنه . فقط نرمافزارشو از انرويد ماركت خود گوگل گوشيت بايد بگيري . يكم سخته اما ميشه . گوشيه خودمم انرويده .
باز خودتون تست کردید با گوشی اندرویدی؟

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
اگه با اندروید تست کردی برنامشو بهم بده من یکی میخوام ی هلی کوپتر سیما دارم مدل s111 همون اولی از سمت راست قرمزه

kurosh 67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش بردش چقده ؟ چند متر میپره ؟

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
اگه با اندروید تست کردی برنامشو بهم بده من یکی میخوام ی هلی کوپتر سیما دارم مدل s111 همون اولی از سمت راست قرمزه

برنامه به صورت سورس موجود ني براي آنرويد . اين كار رو كه ميگم الان انجام بديد . با آنرويد ماركت خود گوشي بريد و برنامه i-copter رو سرچ كنيد . سپس ران و اجرا كنيد .
ما برند سيما انحصارا تحت اختيار خودمون هست و در بازار حتي پخش مي كنيم . از همين هلي كوپتر شما هم هم آيفوني (آنرويدي) موجود هست و هم مدل معموليش .

داداش بردش چقده ؟ چند متر میپره ؟

بردش 10 تا 12 متر هست .
سلام
ببخشید این عکسی که گذاشتید ماشین بنزینیه ؟

بله ماشين دوستمونم بنزين سوزه :دي اين ماشين كلاس baja هست . تو فروشگاه ماشين بنزين سوز يا نيترو سوزم ما موچود داريم :دي

kurosh 67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اااا دادا ماشینم داری ؟
چند چی ؟ توضیح بده

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
اااا دادا ماشینم داری ؟
چند چی ؟ توضیح بده
بله ماشین بنزینی هم موجود داریم . نیترو سوز در تمامی کلاس های از 700 شروع میشه . کلاس های موجود هم onroad مخصوص دریفت و offroad در دو مدل باگی و تراک (شاسی کوتاه و شاسی بلند) . ماشین بنزین سوز هم مثل ماشین خود شما که در آواتارتون مشخصه فقط کلاس باجا هست که این ماشین از 2.300.000 هزار تومان شروع میشه بدون تیونیگ اولیه . که حتی تا 20.000.0000 هم تیونیگ میشه .

این سایتی که تو امضا زدید که باز نمیشه !!!
متاستفانه شرکت پشتیبانی هاست 2 روزه که درحال تعمیرات هست . قول دادن امشب سایت باز شه . شرمنده دوستانی که سر میزنن . من هر لحظه مشکل هاست رفع شه اطلاع رسانی می کنم.

shayan.vb

Registered User
لایک‌ها
5
برای گلگسی نوت نداری؟

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
رو آيپاد جواب ميده ؟
همه مدل ها 95 تومن ؟ !

بالا