n550
Registered User
داداش اینا در واقع از باطری موبایل استفاده کردن دیگه درسته؟باطری های bl-5c اگر اینجوری باشه که میشه ارتقاشون داد.مگه نه؟
داداش اینا در واقع از باطری موبایل استفاده کردن دیگه درسته؟باطری های bl-5c اگر اینجوری باشه که میشه ارتقاشون داد.مگه نه؟
باز خودتون تست کردید با گوشی اندرویدی؟اين با انرويدم كار مي كنه . فقط نرمافزارشو از انرويد ماركت خود گوگل گوشيت بايد بگيري . يكم سخته اما ميشه . گوشيه خودمم انرويده .
سلام
پستم میکنید ؟
باز خودتون تست کردید با گوشی اندرویدی؟
به نظر من كه قيمتش خيلي خوبهقیمت آخر روپخ کن
داداش بردش چقده ؟ چند متر میپره ؟
اگه با اندروید تست کردی برنامشو بهم بده من یکی میخوام ی هلی کوپتر سیما دارم مدل s111 همون اولی از سمت راست قرمزه
داداش بردش چقده ؟ چند متر میپره ؟
سلام
ببخشید این عکسی که گذاشتید ماشین بنزینیه ؟
بله ماشین بنزینی هم موجود داریم . نیترو سوز در تمامی کلاس های از 700 شروع میشه . کلاس های موجود هم onroad مخصوص دریفت و offroad در دو مدل باگی و تراک (شاسی کوتاه و شاسی بلند) . ماشین بنزین سوز هم مثل ماشین خود شما که در آواتارتون مشخصه فقط کلاس باجا هست که این ماشین از 2.300.000 هزار تومان شروع میشه بدون تیونیگ اولیه . که حتی تا 20.000.0000 هم تیونیگ میشه .اااا دادا ماشینم داری ؟
چند چی ؟ توضیح بده
متاستفانه شرکت پشتیبانی هاست 2 روزه که درحال تعمیرات هست . قول دادن امشب سایت باز شه . شرمنده دوستانی که سر میزنن . من هر لحظه مشکل هاست رفع شه اطلاع رسانی می کنم.این سایتی که تو امضا زدید که باز نمیشه !!!
گلکسی نوت هم خوب سیستم عامل آنروید داره . از همین مدل می تونید تهیه کنید .برای گلگسی نوت نداری؟
بله تهران هستم . آدرس فروشگاه رو براتون پ.خ کردم .ایشالا که این سایتتون آپ شه ببینیم . تهران هستید ؟