قیمت کووادوکوپتر 850.000 تومان .
برد دستگاهم چون با wi-fi کنترل میشه همون برد وایرلس دوست عزیز . ولی چیزی که دوستان چک کردن میگن تا 50 مترم جواب میده :-؟؟
----------------------------------
موتور براشلس برای چه دستگاهی می خواین ؟ مشخصات دستگاه رو بگین تا موتور مورد نظر رو معرفی کنم براتون .
عزیز یکی ازون کوادراها من میخوام
دمت گرم بذار کنار![]()
برای یه هواپیما مدل دست ساز میخوام.البته ملخ هم میخوام.
وزن:1100
کنترل:4کاناله
تعداد موتور: 2تا
نحوه قرارگیری: زیر بال به وسیله پایلون دست ساز
اطلاعات دیگه ای هم لازمه بگم؟
لطف کردید.خوب ارزون ترین موتور براشلسی که هست مدل emax که قیمتش 38 هزار تومنه . اما نه اگه شما موتور برند می خواین ، موتور براشلس شرکت dual sky هست که از 85 تومن شروع میشه .
دوست عزیز اسپید کنترل دارید ؟ اگه ندارید اونم مدل dual sky موجوده که قیمتش حدود 70 هزار تومنه .
ملخم ، بتون ملخ 9 به 6 میدیم که دونه ای 5 تومنه .
سوال دیگه ای هست ؟ من در خدمتم
لطف کردید.
ممنون از توضیحاتتون.
اسپید کنترل دارم ولی باید تست بشه شاید نیاز به خرید باشه.
حتما حضوری خدمت میرسم.
سوال که حقیقتش خیلی هست ولی فعلا فقط همین چنتا سوال:
مینی کمرا (camera) یا میکرو کمرا هم دارید؟
قابلیت بک آپ گیریش به چه شکله؟(پخش آنی داره یا قابلیت ذخیره رو storage داره)
ریز سنسور هم دارید؟ (رطوبت...ارتفاع....درجه حرارت....سرعت متوسط و .....)
سلام ،
قیمت خوبه نه زیاد بالاس نه متعادل :دی
مدل های Syma الان تو تخفیف هستن حدود 60-70$ ، همین مدل ها قیمتش 30$ هست .
من یکی از اینا می خوام :
مشاهده پیوست 188434
شما کلا تو کار هلیکوپتر هستید یا فقط همین رو دارید؟
من یه هلیکوپتر میخوام با برد حدود 1-2 کیلومتر، البته میخوام روش یه دوربین بی سیم هم با همون برد نصب کنم.
کلا فکر میکنید چقدر هزینه برام داره؟
سلام
جمعه ها هم مغازه بازه ؟
عجب چیز باحالیه
چرا ميشه . فرقي نمي كنه . نرم افزار i-copter رو از apple store دانلود كنيد . بعد راحت مي تونيد با آيپادم كنترلش كنيد .
دوست عزیز با آیپاد نمیشه راه اندازیش کرد؟ درسته؟!
دوربینی که مدنظر دارم کوچیک هست وزنش هم کمتر از 50 گرم. ولی بردش خیلی کمه حدود 50-60 متر..ورزن دوربين رو بفرمائيد تا هليكوپتر مورد نظر رو بتون معرفي كنيم . همه هليكوپترهاي حرفه ايمون تا 1 كيلومتر برد دارن .
والا این راهنمایی رو می تونم بکنم . تشریف ببرید خیابان جمهوری ، پاساژ امجد . بگین یه دوربین با این برد و ورزن سبک می خوام . بچه های کار بلد و خوبی اونجا فعالیت می کنن و حتما کمکتون می کنن .دوربینی که مدنظر دارم کوچیک هست وزنش هم کمتر از 50 گرم. ولی بردش خیلی کمه حدود 50-60 متر..
شما خودتون میتونید یه دوربین با برد هلیکوپتر بهم معرفی کنید؟