• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هلیکوپتر های کنترلی، کنترل با آیفون و آیپد

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
اين پست براي دوستاني كه كه هليكوپتر معمولي مي خوان :
همين هلي كوپتر هاي كه مي بينين با ريموت معمولي هست و قيمتش 65 هزار تومنه . اين براي دوستاني كه آيفون يا گوشي آندرويد ندارند .
---------------------------
به علاوه اينكه دوستانيم كه اين هليكوپترا رو از من تهيه مي كنن و ريموت هم علاوه بر هليكوپترشون مي خوان ، ريمون جداگانه هم هست كه با اين هليكوپتر هاي آنرويدي يا آيفوني كار مي كنه و قيمتش 25 هزار تومنه .
اميدارم دوستانيم كه اين هليكوپترا رو تهيه كردن از من ، از كيفيت و پروازش راضي باشند .

f.n_n.f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه هلی کوپتر تعمیری دارم کی بیارمش؟

PTS

Registered User
لایک‌ها
17
شرایط خرید را بفرستید

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز سلام ، شما مدل EF136 ماله efly-hoby رو دارید و قیمتش رو بفرمایید ، اگر برند بهتر و مشخصات بهتر تو این رنج دارید با قیمت بهم بگبد و اینکه این هلیکوپتر EF136 لوازمش موجوده و معایبه خاصی هم داره بفرمایید .

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز سلام ، شما مدل EF136 ماله efly-hoby رو دارید و قیمتش رو بفرمایید ، اگر برند بهتر و مشخصات بهتر تو این رنج دارید با قیمت بهم بگبد و اینکه این هلیکوپتر EF136 لوازمش موجوده و معایبه خاصی هم داره بفرمایید .
سلام بله دارم اتفاقا و يه دونه ازش مونده . هلي كوپتر خوبيه و خوش پرواز . مشكل خاصيم نداره و قعطاتشم كامل دارم . قيمتش هم 100 تومن هست .
برند بهتر ناين ايگل هست دوست من . سري دراكو و سولو موجود هست فقط و قيمتش 115 تومنه . به وبسايتم بريد و نگاه كنيد : آرسی کلاب::ماشین کنترلی, هلیکوپتر کنترلی, ماشین کنترلی بنزینی, هواپیما

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
سلام و خسته نباشید قیمت این دو مدل رو هم بگید و اینکه برای بیرون منزل مناسبا یا نه
Art-Tech MD-500
Art-TECH Angel 300
واینکه nine eagle Draco رو برای داخل نوشتید آیا بیرون هم میشه استفاده کرد یا نه .

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشید قیمت این دو مدل رو هم بگید و اینکه برای بیرون منزل مناسبا یا نه
Art-Tech MD-500
Art-TECH Angel 300
واینکه nine eagle Draco رو برای داخل نوشتید آیا بیرون هم میشه استفاده کرد یا نه .

سلام .
md500 و angel300 هر دو برای بیرون مناسبند و قیمت md500=330 و angel300=240 .

دراکو رو هم می تونید دکمه outdoorرو از روی ریموتش بزنید و بیرون منزل هم ازش استفاده کنید فقط چون سایزش کوچیکه باید تو محیطی باشین که اصن باد نباشه .

kurosh 67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از این مدل های 107 ، چه رنگاییش موجود مونده ؟

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
يه سوال ارتفاع پرواز اينا تا چند متر؟
بعد كنترل اينا چطورياست ؟ حرفه اي بايد باشي يا نيمه حرفه اي؟
تخفيف نداره؟
رنج قيمت ماشيناتون از چند تا چند ؟

ارتفاع پرواز تا 10 متر . كنترل فوق العاده راحت به خاطر پايداريه پروازي كه داره . نيمه حرفه اي هست دوست من ولي به قولي easy to fly هستند .
در مورد قيمت بام تلفني صحبت كنيد .
ماشين سوختيامم از 700 شروع ميشه تا جايي كه سقف ديگه نداره .

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
من از اين ماشينا ميخوام ولي خيلييي گرونن با اين پولا ميشه ماشين كارتينگ خريد كيفشم بيشتره
زير ٢٠٠ تومن ماشين ندارين ؟ :)
در مورد قدرت هليكوپترا مختصر توضيح ميدين؟ outdoor هستن؟ تو باد كم ميشه پرواز كرد باهاشون؟
تعادلش چطوره؟ من يدونه از اين ارزونا ٤٥.٠٠٠ تومن خريدم موقع بلند شدن خوب بدن ميشه اما كنترلش خيلي سخته همش به درو ديوار ميخوره

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
من از اين ماشينا ميخوام ولي خيلييي گرونن با اين پولا ميشه ماشين كارتينگ خريد كيفشم بيشتره
زير ٢٠٠ تومن ماشين ندارين ؟ :)
در مورد قدرت هليكوپترا مختصر توضيح ميدين؟ outdoor هستن؟ تو باد كم ميشه پرواز كرد باهاشون؟
تعادلش چطوره؟ من يدونه از اين ارزونا ٤٥.٠٠٠ تومن خريدم موقع بلند شدن خوب بدن ميشه اما كنترلش خيلي سخته همش به درو ديوار ميخوره

ماشين كارتينگ جديدا قيمت كردي ؟ :دي
زير 200 اسباب بازيه . كلا زير 200 ماشين پرسرعت نيست . مگر چيني باشه . مثلا يه مدل الكتريك داريم كه 35 كيلومتر سرعت مي گيره و راديوشم 300 متر برد داره كه حدود 250 فروششه .
هلي كوپتر هاي 4 پره يا كوآكسيال indoor هستند و در برابر باد كمم با مشكل مواجه ميشن . اما اين هلي كوپتر هاي ما بال هاي بلندي داره كه تا حدي بادو ميشكونه . از نظر كنترل هم ظرف 5 دقيقه چنان وارد ميشين تو پرواز كه ديگه به جايي نمي كوبينش . مشكل شمام براي خريد اين بود كه به اسباب بازي فروشي مراجعه كرديد . اونام جنس غير تخصصي مي فروشم آخرو عاقبتشم ميشه لذت نبردن از پروازو پول بيهوده خرج كردن .

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
ميشه عكس و قيمت ماشيناي الكتريكيونو بزارين؟
ماشيناي كارتينگ مگه چند شده؟
ببين اگه يكمم از هليكوپترا تعريف كني تا اخره هفته ي ديگه ميخرم :دي

بالا