• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در مراحل اولیه نصب ویندوز

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
یکی از دوستام این مشکل رو داره که ویندوز سیستمش بالا نمیاد ، یعنی تا اون مرحله که سیستم عامل رو انتخاب می کنیم لود میشه ولی وقتی رو اگزینه ون کلیک می کنه
به جای اینکه ویندوز بالا بیاد دوباره همون منوی انتخاب سیستم عامل میاد ..

برای رفع این مشکل خواست ویندوز اشو عوض کنه ولی بوت از سی دی شروع نشد و همون صفحه انتخاب سیستم عامل دوباره بالا اومد و تکرار قضایا

من بهش گفتم که تو تنظیمات setup بوت اولیه رو روی سی دام بزاره باوجودی اینکه میگه این کارو کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست

به نظر اتون مشکل از چیه ؟

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
یکی از دوستام این مشکل رو داره که ویندوز سیستمش بالا نمیاد ، یعنی تا اون مرحله که سیستم عامل رو انتخاب می کنیم لود میشه ولی وقتی رو اگزینه ون کلیک می کنه
به جای اینکه ویندوز بالا بیاد دوباره همون منوی انتخاب سیستم عامل میاد ..

برای رفع این مشکل خواست ویندوز اشو عوض کنه ولی بوت از سی دی شروع نشد و همون صفحه انتخاب سیستم عامل دوباره بالا اومد و تکرار قضایا

من بهش گفتم که تو تنظیمات setup بوت اولیه رو روی سی دام بزاره باوجودی اینکه میگه این کارو کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست

به نظر اتون مشکل از چیه ؟

سلام
بگید تو تنظیمات Bios ، تمام گزینه ها رو روی سی دی رام قرار بده ، اگه با این کار مشکل حل نشد بگید با یه سی دی دیگه امتحان کنه ، اگر باز هم مشکل حل نشد احتمال داره سی دی رامش مشکل داشته باشه

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
سلام
بگید تو تنظیمات Bios ، تمام گزینه ها رو روی سی دی رام قرار بده ، اگه با این کار مشکل حل نشد بگید با یه سی دی دیگه امتحان کنه ، اگر باز هم مشکل حل نشد احتمال داره سی دی رامش مشکل داشته باشه

الان با این شرایطی که هست چطوری می تونیم سالم یا غیر سالم بودن cd-rom رو تست کنیم ؟
ممکنه به کابل هاش ارتباطی داشته باشه ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بزار تو یک دستگاه دیگه تست بزن. اگر بوت شد سالمه.
راستی این موردی که می گم خیلی کمیابه ولی بعضی وقتها ژیش میاد.
اگر رم مشکل داشته باشه سیستم درست بوت نمیشه.
البته این به مشکل شما بر نمیگرده.

بالا