• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

rzah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام
دوست عزیز این دومدل چطورهستنداگربه نظرشماخوب هستندقیمت آنهارابفرمائیدمن یه تبلت می خواهم باکیف کیبردارتوقیمت 500هزارتومان 10اینچ باسرعت 1.4سخت افزارقدرت مندی داشته باشدامکانات کامل وصفحه نمایش عالی
مدلی که لطف کردیدمعرفی کردیدخوب است ولی می خواهم بهترباشداین دومدل yuahdaon10.1dual coreوsmartq T30 1.5 GHZ dualcore 10.1ممنون ازشماهستم اگرموردی هم بازبه نظرشمابهتراست بفرمائیدچون حتمآمی خواهم
سفارش دهم

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
من یه سوال هم در مورد ضمانت داشتم . آخه اگه یه تبلت خراب شد باید چه کار کنیم؟ مثلا اگه یه قطعش در ایران وجود نداشت ، یعنی کل پولمونو ریختیم دور که ؟!
واقعا این یکی از مهمترین دغدغه هامه
با تشکر از شما

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
از Ramos‌ چيزی موجود نداری ؟!

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
سلام مجدد
لطفا قیمت اینا رو هم بدید تبلتهای خفنی هستن مخصوصا flame
Onda v711
Onda V712
Ainol Flame

arvin2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام یه تبلت میخام از همه لحاظ قوی باشه کیفیت صفحه
و
بلوتوثم خیلی برام مهمه سایز صفحشم 10
اینچ باشه قیمتشم مهم نیست فقط عالی باشه لطف کنید یه تبلت با این مشخصات بهم معرفی کنید ممنون

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

خوبید ؟

تفاوت تبلت Ainol Novo7 Tornado و Ainol Novo7 Elf II فقط دوهسته ای بودنشته ؟

این دو تبلت فارسی رو ساپورت میکنند ؟

مبلغ رو باید به حساب واریز کرد یا بعد از دریافت کالا ؟

ضمانت هم داره ؟

روش خرید رو میشه پیام خصوصی کنید .

ممنون .
سلام
پخ شد ...
سلام
دوست عزیز این دومدل چطورهستنداگربه نظرشماخوب هستندقیمت آنهارابفرمائیدمن یه تبلت می خواهم باکیف کیبردارتوقیمت 500هزارتومان 10اینچ باسرعت 1.4سخت افزارقدرت مندی داشته باشدامکانات کامل وصفحه نمایش عالی
مدلی که لطف کردیدمعرفی کردیدخوب است ولی می خواهم بهترباشداین دومدل yuahdaon10.1dual coreوsmartq T30 1.5 GHZ dualcore 10.1ممنون ازشماهستم اگرموردی هم بازبه نظرشمابهتراست بفرمائیدچون حتمآمی خواهم
سفارش دهم
سلام
با یه افزایش بودجه حدود 50 تومانی می تونید تبلت Cube U30gt رو انتخاب کنید که تبلت خیلی قوی ای هست
n101 در حال حاظر پیش فروش هست ... و T30 هم حدود 940 در میاد ...

در مورد T30 یه توضیحی بدم که , اولین تبلت با چیپست 4470 تگزاس اینسترومنت هست که بسیار قوی هست و رم این تبلت هم 2 گیگ ـه !
چند وقت پیش هم شرکت تگزاس اینسترومنت ویندوز 8 RT رو روی این چیپست اجرا کرد (سرچ کنید ویدیو هاش هست)
پس احتمال این که این برای تبلت هم فریمورش بیاد یا اینکه روش شه بسیار زیاده ...
من یه سوال هم در مورد ضمانت داشتم . آخه اگه یه تبلت خراب شد باید چه کار کنیم؟ مثلا اگه یه قطعش در ایران وجود نداشت ، یعنی کل پولمونو ریختیم دور که ؟!
واقعا این یکی از مهمترین دغدغه هامه
با تشکر از شما
در صورت پیش اومدن مشکل می تونیم تبلت رو براتون بفرستیم چین برای ... (البته هزینه ی ارسال با مشتری هست ...)
سلام مجدد
لطفا قیمت اینا رو هم بدید تبلتهای خفنی هستن مخصوصا flame
Onda v711
Onda V712
Ainol Flame
سلام
پخ شد ...
سلام یه تبلت میخام از همه لحاظ قوی باشه کیفیت صفحه
و
بلوتوثم خیلی برام مهمه سایز صفحشم 10
اینچ باشه قیمتشم مهم نیست فقط عالی باشه لطف کنید یه تبلت با این مشخصات بهم معرفی کنید ممنون
بهتون تبلت Cube U30GT رو پیشنهاد می کنم با قیمت 550 , صفحه نمایش 10.1 اینچی IPS داره + بلوتوث

mosa.d

Registered User
لایک‌ها
6
سلام مجدد
لطفا قیمت اینا رو هم بدید
Onda v711
Onda V712
Ainol Flame

esi2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه تبلت میخوام 10 اینچی باشه حتما gps دار باشه بشه ساده باهاش به نت وصل شه و راحت بشه باهاش کار کرد ( بازی hd و نرم افزار movie ) + آندروید 4
راستی فرق دو هسته ای و چهار هسته ای چیه ؟ اصلا یعنی چی ؟ چون من میدیدم برای 4 هسته ای ها خیلی تبلیغ میشد این تبلت های چینی هم بعضی هاشون 4 هسته ای اند یعنی میتونن با تبلت های Asus Transformer جدید رقابت کنن ؟ اگه توضیح بدین ممنون میشم

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام مجدد
Onda v711
Onda V712
Ainol Flame
سلام
پخ شد
پخ شد
سلام
من یه تبلت میخوام 10 اینچی باشه حتما gps دار باشه بشه ساده باهاش به نت وصل شه و راحت بشه باهاش کار کرد ( بازی hd و نرم افزار movie ) + آندروید 4
راستی فرق دو هسته ای و چهار هسته ای چیه ؟ اصلا یعنی چی ؟ چون من میدیدم برای 4 هسته ای ها خیلی تبلیغ میشد این تبلت های چینی هم بعضی هاشون 4 هسته ای اند یعنی میتونن با تبلت های Asus Transformer جدید رقابت کنن ؟ اگه توضیح بدین ممنون میشم
سلام
متاسفانه 10 اینچی GPS دار موجود نیست ...
4 هسته فقط برای GPU هست و cpu همون دو هسته ای هست (و در کل چیپست 4 هسته ای 200 مگا هرتز قوی تر از دو هسته ای هست)

در مقایسه با Asus Trasformer از نظر GPU قابلیت رقابت دارند ولی از نظر CPU چیپست Tegra3 قوی تره به علت 4 هسته ای بودن (برای بازی GPU مهم هست ...)

دیدن لینک زیر هم خالی از لطف نیست (تبلت وسطی با چیپست RK3066 هست) GLBenchmark :

GLBenchmark - High performance mobile benchmark for OpenGL ES environment

mohsen_str71

Registered User
لایک‌ها
49
سلام لوازم جانبی تبلت هم وارد میکنید؟
یکی از این کیف ها رو واسه تبلت ایسر خواستم، قیمتشون چند میشه؟
Wholesale Foldable PU Leather Case Cases Pouch Skin Cover for 10.1quot; Acer Iconia Tab A500 CS-ACER-A500, $5.86-6.7/Piece | DHgate
Wholesale 360 Degree Rotary Magnetic leather Case Cover Stand for Acer Iconia Tab A500 Tablet PC, $9.06-10.09/Piece | DHgate
اگر از سایت خاصی خرید میکنید لینکشو بدید که از تو همون سایت این کیف ها رو پیدا کنم
با تشکر

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام لوازم جانبی تبلت هم وارد میکنید؟
یکی از این کیف ها رو واسه تبلت ایسر خواستم، قیمتشون چند میشه؟
Wholesale Foldable PU Leather Case Cases Pouch Skin Cover for 10.1quot; Acer Iconia Tab A500 CS-ACER-A500, $5.86-6.7/Piece | DHgate
Wholesale 360 Degree Rotary Magnetic leather Case Cover Stand for Acer Iconia Tab A500 Tablet PC, $9.06-10.09/Piece | DHgate
اگر از سایت خاصی خرید میکنید لینکشو بدید که از تو همون سایت این کیف ها رو پیدا کنم
با تشکر

سلام

بله امکان خرید لوازم جانبی هم هست , پخ زدم ...

hossein2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هدف خریدم تماشای فیلم هست همه چی ساپرت کند مخصوصا mkv این تبلتها قابلیت پخش با زیرنویسم دارند در کل کدوما پیشنهاد میدید؟

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
Onda v711
Onda V712
Ainol Flame

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
قیمت تمام شده ainol aurora چنده الان؟؟؟
359 برای Aurora II
320 برای Aurora 1 که در ایران موجود هست ...
سلام من هدف خریدم تماشای فیلم هست همه چی ساپرت کند مخصوصا mkv این تبلتها قابلیت پخش با زیرنویسم دارند در کل کدوما پیشنهاد میدید؟
پیغام خصوصی تون رو چک کنید ...
Onda v711
Onda V712
Ainol Flame
پخ دادم خدمتتون

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
قیمت تمام شدش اینه؟؟؟با پست و ...؟؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
عید همه ی بچه های پی تی مبارک

چرا تبلت ویندوزی نمیارین . شما کدوم تبلت های ویندوزی رو پشنهاد میدین ./ لطفا از تو سایتهای چینی چند تا معرفی بکنید

تبلت ویندوزی رو اگر بخواید می تونم براتون سفارش بدم ولی خب نمی تونم تضمین بدم درباره ی کیفیتش و تحقیق در مورد تبلت با خودتون هست (چون هیچ شناختی رو برند های تولید کننده این تبلت های ندارم)

تبلت زیر به نظرم می تونه خوب باشه ...

قیمتش هم 1050 می شه , از نظر cpu قویترین سی پی یو ای که در تبلت های چینی استفاده شده روش هست ...

HEDY WINPAD P200 Intel Dual-Core N570 2GB RAM 32GB 10.1 Inch 3G WIFI Windows 7 Tablet PC + Phone

Last edited:
بالا