GraduallyMeanin
Registered User
- نوشتهها
- 223
- لایکها
- 99
سلام
دوست عزیز Tornado هنوزم نیستش؟ اصلا دیگه نمیارید؟
قابل سفارش نیست متاسفانه ... (تبلت ویندوزی اگر انتخاب می کنید , برند رو توجه کنید که معتبر باشه ...)تبلت
قیمتش چنده در میاد ممنون ازتون
9.7"Multi-touch Capacitive Windows 7+android Tablet W700
قابل سفارش نیست ...
سلامسلام
قابل سفارش نیست متاسفانه ... (تبلت ویندوزی اگر انتخاب می کنید , برند رو توجه کنید که معتبر باشه ..
ممنون از راهنماییتون فقط میشه برندهای خوبو معرفی کنید و یه تبلت عالی مثل همین تبلت معرفی کنید بهم
تبلت های winpad و eking فکر می کنم مناسب باشن , با این حال خودتون هم در موردشون سرچ کنیدقابل سفارش نیست متاسفانه ... (تبلت ویندوزی اگر انتخاب می کنید , برند رو توجه کنید که معتبر باشه ..
ممنون از راهنماییتون فقط میشه برندهای خوبو معرفی کنید و یه تبلت عالی مثل همین تبلت معرفی کنید بهم
در کل سخت افزار و کیفیت ساخت رو هم لحاظ کنید برای انتخاب تبلت مناسب ...برای خرید tablet خوب چه ویژگی هایی باید لحاظ بشه؟
من اینها رو لازم دارم:
1. پشتیبانی از فارسی
2. اینترنت کامل
3. usb کامل
4. صدا و تصویر عالی
بهتون تبلت onda vi30 dual core رو پیشنهاد می کنم تمام انتظارات شما رو هم براورده می کنه
خیر ولی اگر تبلت ویندوزی چینی با برند مناسب انتخاب کردید قابل سفارش هستببخشید جناب هیچکدوم از این تبلت ها سیستم عامل ویندوز دارن؟
به دلیل نوسانات بازار ارز فعلا قیمت های پست اول به روز نیستنقیمت هایی که زدید بروزن؟
اگر تبلتی رو انتخاب کردید حتما قیمت به روز رو داخل پخ بپرسید.
سلامسلام
دوست عزیزمن یک تبلت 8تا10اینج باسخت افزارچهارهسته ای که سرعت بالائی داشته باشدوصفحه نمایش فول اچ تی وخروجی وورودیهای کاملی داشته باشدوتمام فرمتهای تصویری وصوتی راساپورت کندبلوتوس ووای فای داشته باشد
درحدامکان مکالمه 2Gیا3Gراهم انجام دهدخلاصه یه تبلت کامل وعالی باشدآیا تبلتی بااین مشخصات یانزدیک به آن هست اگرهست قیمت تبلت وقیمت لوازم جانبی که می شودسفارش دادرابفرمائیدممنون هستم
در الان تبلت 8 اینچ به بالا سیم خور داخل بازار نیست متاسفانه و 7 اینچی سیم خور هم به سختی پیدا می شه که اونم سخت افزار مناسبی نداره ...
اگر سیم کارت رو فاکتور بگیری تبلت onda vi30 dual core گزینه ی مناسبیه , به خصوص که کیفیت ساخت خیلی خوبی هم داره
قیمت به روزش 365 هست
سلامسلام
کدو م این مدل ها سیم کارت می خورن ؟؟؟
کلا زیر 400 سیم کارت خور چی دارین؟؟؟؟؟؟؟
خیلی منون
در حال حاضر سیم خور موجود نیست متاسفانه ...
پخ دادمبا سلام پ خ دادم خدمتتون برای سفارش اما جوابی دریافت نکردم
سلامسلام دوستان.
تبلتم امروز به دستم رسید.
مدل aurora 2 هست و کیفیت خوبی هم داره. صفحه نمایشش ips هست و فوق العادس. (پیشنهاد می کنم حتما ips بگیرید)
همراهش اشانتیون های زیر هم بود.
کیف و کابل otg و کابل hdmi و قلم.
خیلی خیلی ممنون از آقای محیاری.
سلامسلام رفیق
مدل cube U30GT رو هنوز برای فروش نذاشتی؟
سلامدرود ..
سیستم عامل تبلت ها چیه ؟!
بسم الله
دوست عزیز من این ONDA VI30 Dual Core با قیمت 200 خریدارم