تبلت های زیر موجودن , قیمت هاشون رو پایین تر آوردم و این که با پست پیشتاز ارسال می شن و دو روزه دستتون می رسه
Ramos w17pro 16GB + کیف + محافظ صفحه 340 تومان
SmartQ T19 580 تومان
Ainol Aurora 1 LG IPS screen + کیف + محافظ صفحه 350 تومان
تقریبا در یک سطح هستن ولی به شخصه onda رو بیشتر ترجیح می دم
برای حافظه هم داخل پست اول تو مشخصات عنوان شده (Rom) ولی اگر هم حافظه کم آوردید می تونید یه مموری میکرو sd تهیه کنید ...
نه متاسفانه ولی اگر مدل خاصی مد نظر دارید پخ کنید , که چک کنم ...
اون موردی که قبلا پخ کرده بودید در بازار چین موجود نبود و این که کلا قیمت فضایی ای داشت ...
Ramos w17pro 16GB + کیف + محافظ صفحه 340 تومان
SmartQ T19 580 تومان
Ainol Aurora 1 LG IPS screen + کیف + محافظ صفحه 350 تومان
سلام , ممنونمسلام خدمت دوست عزیزم,رسیدن به خیر
به نظرت کدوم یک از این برندهایی چینی واسه فروش دارین بهتر و با کیفیت تر هست..onda یا ainol یا teclast یا ramos؟(واسه بازی و فیلم و نصب برنامه کدوم یک بهتره و اینکه حافظه واسه نصب برنامه کدوم یکی بیشتره)
ممنونم از دوست عزیزم بابت پاسخگویتون
تقریبا در یک سطح هستن ولی به شخصه onda رو بیشتر ترجیح می دم
برای حافظه هم داخل پست اول تو مشخصات عنوان شده (Rom) ولی اگر هم حافظه کم آوردید می تونید یه مموری میکرو sd تهیه کنید ...
در مورد تبلت های ویندوزی اگر مدلی مد نظر داشته باشید قابل تهیه اس ...تبلت ویندوزی هم دارین جناب
سلام پخ شد ...سلام دوست عزیز من یه تبلت Ainol NOVO 7 ELF II لازم دارم موجودی رو لطف کنید و این که شماره حساب و بقیه قضیه که چطور خرید کنم .
بسیار از لطف تون ممنونم
سلامسلام دوست گلم
تو این لیست یا تبلت های دیگه ای که میتونید تهیه کنید - مدلی هست که تاچ مقاومتی یا واکوم داشته باشه - واسه جزوه نویسی؟
اگر هست مشخصات و قیمتش رو محبت کن
ممنون
نه متاسفانه ولی اگر مدل خاصی مد نظر دارید پخ کنید , که چک کنم ...
اون موردی که قبلا پخ کرده بودید در بازار چین موجود نبود و این که کلا قیمت فضایی ای داشت ...