پست اول آپدیت شد و تبلت های جدید و دو هسته ای به پست اول اضافه شدن
این نکته رو هم بگم که این تبلت ها از حدودا'' هفته آینده ارسالشون (ممکنه کمی بیشتر طول بکشه) شروع می شه و اگر سفارش دادین ممکنه 3 تا 5 روز دیرتر به دستتون برسه (این تاخیر فقط برای این هفتس)
تبلت های با چیپست RK3066 در حال حاضر قویترین چیپست در بین تبلت های چینی هست که CPU دو هسته ای و GPU mali 400 چهار هسته ای با کلاک هر هسته 250 مگاهرتز دارن
البته تبلت های با چیپست Amlogic AML8726-MX در مقابل کارایی که می دن قیمت مناسب تری دارن (GPU mali 400 دو هسته ای با کلاک هر هسته 400 مگاهرتز)
پس سعی کنید با توجه به نیاز و بودجتون تبلت مناسب رو انتخاب کنید
میشه ارزون قیمت ترینو با مشخصات کامل معرفی کنی ؟
تبلت Ainol Tornado هست که مشخصات کامل داخل لینک زیر هست :
http://www.ownta.com/ainol-novo7-tornado-edition-tablet-pc-with-android-4.0-os-and-camera-wifi-16gb.html
سلام
شما از این مدل تبلت ها می تونید وارد کنید
تبلت اندرویدی کیندل فایر ۱۹۹ دلاری شرکت آمازون
Google Nexus 7
بله ولی قیمت تبلت نکسوس داخل چین خیلی بالاس چیزی حدود 300 دلار !
ولی در مورد کیندل فایر به با قیمت 500 قابل تهیه اس ...
نه متاسفانه این تبلت ها برند نیستن و نمی تونیم خریداری کنیمشون
سلام من یه تبلت میخوام خوشگل باشه و فقط و فقط واسه وبگردی میخوام (وایرلس )
اگه قابلیت مکالمه داشته باشه هم خوبه
سیستم عامل هم جدیدترین آندروید
و تا میشه سگ جون و محکمو کاری باشه
مدلای زیر 300 تومن که این قابلیت ها رو داشته باشند رو ممنون میشم بگید-اگه مدلی هست که واقعا خوب باشه و این امکاناتی رو که گفتم داشته باشه تا 350 هم ایرادی نداره
سلام
تبلت های با قابلیت تماس قیمت زیادی دارن الان و پیشنهاد نمی شن ...
بهتون تبلت ONDA VI30 Dual Core رو پیشنهاد می دم که 8 اینچ هم هست
ولی اگر 7 اینچ بخواید مدل های با قیمت مناسب تر هم هستن که داخل پست اول هست ...
داداش تبلت آندروید4 با قابلیت مکالمه و رم 1گیگ نیست هنوز؟
نه متاسفانه ...
سلام
من یه تبلت راموس w13 خریده بودم امروز رسید به دستم واقعا خیلی خوش دسته وتا حالا هر بازی وبرنامه ای که روش ریختم نه نگفته ومی خواستم بگم با اطمینان کامل از این دوستمون خرید کنید ودوباره از زهمت های آقای محیاری دوست عزیزم تشکر می کنم
سلام
خواهش می کنم دوست من , امیدوارم راضی باشی از تبلتت
سلام به همه شما عزیزان من یک نکته بسیار بسیار مهم رو خواستم متذکر بشم و اینکه حتما و حتما و حتما به بخش روابط عمومی سر بزنید و ببینید متاسفانه چه کلاهبرداری های بسیار زیادی در این سایت داره انجام میگیره البته منظور بدی نسبت به این سایت ندارم به صورت کلی همه جای اینترنت زیاد شده اما به هر حال افرادی با فروش بعضی اجناس دروغین دارند کلاهبرداری میلیونی در همین سایت میکنند و در تمامی موارد هم علت خرید کاربران قیمت پایین اجناس بوده و روز به روز داره تعداد شکایت ها از کاربران فروشنده کلاهبردار عضو در این سایت زیادتر میشه مثلا هیچ کس حتی به ذهنش نمیرسه کاربری به نام zolmat کلاهبردار باشه و به هر حال این شما و این هم شکایت های تازه علنی شده در سایت در بخش
روابط عمومی حتما سر بزنید (غیر علنی رو هم که خدا میدونه)
بازهم عرض کردم قصد جسارت به هیچ شخص یا خدای نکرده به این سایت بسیار مفید از لحاظ مشاوراتش ندارم
ممنون از تذکر شما ولی این تذکر جاش اینجا نیست دوست من ...
بنده هم جایی نمی رم , هستم در خدمت دوستان
ايشون 4سال عضويت و فيد بك دوستان هم خيلي خوبه . حالا نميدونم چرا توي اين تاپيك همچين چيزي نوشتين؟
جالبه یک کاربری که تازه عضو شده و اولین پستشه از روابط عمومی و این ماجرا ها آگاهه. آخه بچه خوب دیگه ضایع هست که در اصل یک کاربر دیگه هستی و صرفا جهت حسادت و تخریب تاپیک این پست رو زدی
نکته ی بسیار ظریفی بود.
جدای از کاربرای با سابقه ای که از ایشون خرید داشتن, من فکر می کنم, وقتی که برای جوابگویی به سوالات کاربرا می ذارن فعالیت صادقانه ایشون رو نشون می ده.
ناگفته نماند که, اخلاق خوب ایشون و صداقتون من رو وسوسه که یه تبلت بگیرم ولی خوب بیشتر دنبال سامسونگ هستم.
از همه ی شما دوستای گلم ممنونم و تشکر می کنم به خاطر لطفی که دارید
مدلی که 3G باشه داری ؟ قیمت چنده ؟ همشون اندروید هستن ؟ ویندوزی نیست ؟
3G فعلا خیر
بله همشون اندروید 4 هستن
در مورد تبلت ها ویندوزی یه توضیح بدم , شما هر تبلت ویندوزی برندی (چینی) که بخواید رو می تونم براتون با قیمت مناسب سفارش بدم ولی تحقیق درباره ی کیفیت و پیدا کردن اون تبلت رو به عهده ی خودتون می زارم تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد ...
سلام به همه دوستان,دوستان این آقا اهرام هنوز بر نگشته؟
قرار بود به ما خبر موجوئی elf2 بده..مثل اینکه حسابی سرش شلوغ شده...دیگه کسب و کارشو تعطیل کرده..
از امروز دوباره در خدمت دوستان هستم
در مورد Elf II هم موجوده می تونید سفارش بدید ...