ئمارمین جان میشه یه عکس از power beats برام بذاری که این درجه کیفی هم رو جعبش باشه (Decription : AAA+ (Same Origina
عکسش توی پست اول هست
روی جعبه هیچ کدوم درجه کیفیتی نخورده
چون جعبه ها دقیقا اورجیناله
ئمارمین جان میشه یه عکس از power beats برام بذاری که این درجه کیفی هم رو جعبش باشه (Decription : AAA+ (Same Origina
ئم
عکسش توی پست اول هست
روی جعبه هیچ کدوم درجه کیفیتی نخورده
چون جعبه ها دقیقا اورجیناله
سوتفاهم نشه ولی جنسی که من بخرم از کجا بدونم aaa+ هست یا های کپی
سلام اقا اگه میشه بگین بین pro و studio کدوم بهتره؟ادرستتون رو پ.خ کن
چطور پول به دست شما میرسه؟به مامور پست میدم یا باید واریز کنم؟اگه باید واریز کنم شماره حساب بده.اگر گرفتمو خراب یا خط و خشی داشت میتونم عوض کنم؟
سلام لطفا ادرست فروشگاهتون یا جایی رو که میتونم اینارو ببینم و بخرم و تست کنم رو پ.خ کنید.به نظرت اگر اصلشو بخرم بهتره یا AAA+؟ فرق بین های کپی با AAA+ در چیه؟واقعا detox امضای خود دکتر رو داره؟بین پرو و دتوکس کدوم بهتره؟راستی دتوکس تو خود سایت بیتس نیست قضیه اش چیه؟
شماره حسابتو بهم بده.راه خرید من که کرجم چطوریه لطفا کامل بگو
برای من هم بگید کجای تهرانید
سلام گفتی که دیتاکس بهتره ولی یه جا دیگه هم گفتی چون قدیمی شده تو سایت بیتس نیست.حالا من میگم چون قدیمیه پرو بهتر نیست؟دیتاکس رنگ دیگه ای نداره؟کدومش خز نیست و تکه؟اگه من دیتاکس رو گرفتم و چون تو سایتش نیست همه مسخره ام کردند و گفتند fake چی؟کدوم به نظرت خوشگل تره؟ من چیزی میخوام که چند سال داشته باشم
به نظرت بین solo hd و studio و pro و detox کدوم از همه بهتره؟بعضی ها میگن solo hd هدفن هاش کوچیکه و درست رو گوش قرار نمیگیره درسته؟از studio چه رنگ هایی داریند؟
سلام من بین detox و pro موندم؟از جفتشون هم خوشم میاد؟کدوم بهتره؟
من میخوام پرو بگیرم ولی میگم اگه سفیدشو بگیرم زود کثیف نمیشه؟اگه کثیف شه باید چجوری تمیزش کنم؟
با سلام و خسته نباشید اگر امکان داره مدل آخرین عکسی رو که گذاشتین به همراه قیمت و نحوه ارسال و هزینه پستی برام ارسال کنید.
در ضمن من به صورت حضوری هم می تونم تحویل بگیرم. تهران یا کرج
با تشکر
روز خوش
میشه مشخصات wirless رو بگی؟بین mixr و wirless کدوم بهتره؟
سلام چطوری high copy رو با AAA+ تشخیص بدم؟
از نظر قیافه و لوازم و جعبه 100% ئ صدا هم تا 90% عین اورجینالهسلام لطف می کنید 1.درباره مدل میکسر یه توضیح کامل بدین ؟ 2.در مقایسه با پرو و استودیو چجوریه ؟ 3.از لحاظ قیافه 100% شبیه اورجینال هست ؟