• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره صدا . مرکز تخصصی فروش هدفون . ایرفون . اسپیکر .هدست و هندزفری از معتبرترین برند ها

کدامیک از وارد زیر از اهمیت بالاتری برای انتخاب هدفون موردنظر شما برخوردار است ؟

• طراحی ظاهری و بدنه

Votes: 61 17.8%
  • شفافیت صدا

Votes: 237 69.1%
  • حجم صدا و باس

Votes: 179 52.2%
  • مقاومت بدنه و کابل ها

Votes: 73 21.3%
  • آگوستیک و عایق بندی هدفون

Votes: 75 21.9%

• Total voters
    343

sarzaeim

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست گلم. بنده فکر میکنم با چندتا A یا + گذاشتن نمیشه کیفیت جنس رو مشخص کرد این کار فقط مشتری رو گیج و بی اطمینان میکنه این کار شمام اصلا درست نیست که برای فروش جنس خودتون جنسهای دیگه رو بی کیفیت بدونید از نظر من جنسهای کپی از 1حدی که به اصل نزدید تر میشند دیگه خیلی باهم آنچنان فرقی ندارن. شما که مدتها اینجا هستید و بسیاری از کاربران به شما اعتماد دارن این برخورد تند اصلا جالب نیست. بنده همینجا میگم فقط 1مدل کپی دارم و اونم از بهترینهای بازار هست و کیفیت خوبی داره همینجاهم حاضرم هرکس خواست تست کنه تا الان شما اینجا تنها بودید از حالا مشتری ها میتونن 1نگاهیم به جنسای من بندازند و باقدرت انتخاب بیشتری خریدن کنن.گرچه درک میکنم چرا جبهه گرفتید اما همینجام اینو میگم که:

رقابتی شدن قیمتها به نفع مشتریست.

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
سلام دوست گلم. بنده فکر میکنم با چندتا A یا + گذاشتن نمیشه کیفیت جنس رو مشخص کرد این کار فقط مشتری رو گیج و بی اطمینان میکنه این کار شمام اصلا درست نیست که برای فروش جنس خودتون جنسهای دیگه رو بی کیفیت بدونید از نظر من جنسهای کپی از 1حدی که به اصل نزدید تر میشند دیگه خیلی باهم آنچنان فرقی ندارن. شما که مدتها اینجا هستید و بسیاری از کاربران به شما اعتماد دارن این برخورد تند اصلا جالب نیست. بنده همینجا میگم فقط 1مدل کپی دارم و اونم از بهترینهای بازار هست و کیفیت خوبی داره همینجاهم حاضرم هرکس خواست تست کنه تا الان شما اینجا تنها بودید از حالا مشتری ها میتونن 1نگاهیم به جنسای من بندازند و باقدرت انتخاب بیشتری خریدن کنن.گرچه درک میکنم چرا جبهه گرفتید اما همینجام اینو میگم که:

رقابتی شدن قیمتها به نفع مشتریست.

اگه منظورتون نوشته پست اول هست باید بگم که این برای شما نیست
البته خوب شد این بحث دوستانه ایجاد شد تا یه سری مطالب رو برای دوستان عزیزم باز کنم
هم تو این فروم هم تو فروم های همسایه و هم سایت های مختلف دارن این کار غیر اخلاقی رو انجام میدن و اکثرا هم خودشون نمیدونن جنسشون درجه چنده چون اینکار فقط با مقایسه مشخص میشه نه ظاهر !
ممکنه از نظر شما از یه حدی بالاتر بره قابل قبول بشه ولی از نظر من که دارم اورجینال هم میفروشم اینطور نیست !
متاسفانه جدیدا مد شده سایت های مختلف به دلیل اینکه اکثر مردم تا حالا صدای یه هدفون حرفه ای رو نشنیدن از این مطلب سوءاستفاده میکنن و طبیعیه وقتی مشتری که تا حالا نشنیده الان صدای درجه 2 یا 3 رو هم بشنوه باور میکنه که این درجه 1 یا گاها اصله (اصلا روی صحبتم با شما نیست )
البته درجه 2 و 3 خیلی با هم تفاوت ندارن ولی درجه 1 با بقیه چه در صدا و مخصوصا در عمر دستگاه متفاوت هستند
برای تست هم من حاضرم اینکاری که شما گفتید انجام بدیم
گرچه منی که خودم دارم درجه 1 وارد میکنم و قیمت تموم شده رو میدونم وقتی قیمت ها رو میبینم کاملا مشخصه که جنس چه قیمتی در اومده که مثلا استودیو داره زیر 250 فروش میره !
البته بازم منظورم شما یا شخص خاصی نیست

و در آخر زشت ترین کار کپی برداری از اسم ها کیفیتی مختلف دروغین و حتی متن های تبلیغاتی هست

بازم اگه از من ناراحت شدید معذرت میخوام

sarzaeim

Registered User
لایک‌ها
8
نه قربونت چرا ناراحت؟ مشکل اینجاست که شما میخواید به همه بقبولونید که تنهاکسی که جنس با کیفیت داره تنها شما هستید بنده 1بار دیگه هم عرض کردم خودم وارد میکنم و سرم تو حسابو کتابه میدونم قیمت تموم شده چقدره از کیفیتها هم اطلاع دارم و جنسی که میدم رو همه میتونن تست کنن که از کیفیت عالی در بین کپی ها برخورداره اگرم قیمتمو میارم پایین دارم از سودم کم میکنم تامشتری راضی باشه به نظر من مشتری بهترین انتخاب کنندس ضمن اینکه بله از نظر کپی برداری اشتباه از من بود از شما عذر میخوام و سعی کردم تا حدی اصلاحش کنم ایشالا برای تست هم خدمتتون میرسم و امیدوارم کارتون مثل همیشه رونق داشته باشه. امیدوارم بابت انحراف تاپیکتون منو ببخشید.
خدانگهدار

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
نه قربونت چرا ناراحت؟ مشکل اینجاست که شما میخواید به همه بقبولونید که تنهاکسی که جنس با کیفیت داره تنها شما هستید بنده 1بار دیگه هم عرض کردم خودم وارد میکنم و سرم تو حسابو کتابه میدونم قیمت تموم شده چقدره از کیفیتها هم اطلاع دارم و جنسی که میدم رو همه میتونن تست کنن که از کیفیت عالی در بین کپی ها برخورداره اگرم قیمتمو میارم پایین دارم از سودم کم میکنم تامشتری راضی باشه به نظر من مشتری بهترین انتخاب کنندس ضمن اینکه بله از نظر کپی برداری اشتباه از من بود از شما عذر میخوام و سعی کردم تا حدی اصلاحش کنم ایشالا برای تست هم خدمتتون میرسم و امیدوارم کارتون مثل همیشه رونق داشته باشه. امیدوارم بابت انحراف تاپیکتون منو ببخشید.
خدانگهدار

خواهش میکنم دوست من
من وقتی خودم دارم به همکار های زیادی جنس میدم چطور میتونم ادعا کنم که فقط من جنس درجه 1 دارم ؟!
تو همین انجمن دوست خوبم عرفان (گرچه سرش شلوغه و زیاد فعالیت نمیکنه) هم از همین درجه 1 ها داره و من تا حالا 1 بار هم چیزی نگفتم
قیمت هاش هم در همین حدود قیمت ماست
من عرض کردم جنسی که من میارم امکان نداره کسی بتونه با قیمت های شما عرضه کنه
هر چه قدر هم از سودش کم کنه
چون واقعا درجه1 اونقدر که شما فکر میکنی سود نداره :)
اگر هم خواستید میتونم از یه سری تفاوت های ریز تو عکس های خودم و بقیه , بگم تا دوستان بیشتر مطلع بشم

در مورد تست هم هر شخصی رو شما صلاح دونستید و تجربه خوبی داشت من حاضرم به قضاوت بشینه
با تشکر

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
دوست تازه وارد ضمن خیر مقدم

بهتر نیست جای جدل و بحث سر هر کی تو فروش خودش باشه و به جای بحث و بحث رفاقت کنین

خریدارم با انتخاب راحت تر انتخاب میکنه از کی جنس بگیره

جنس های کپی بیتسم بسیار فراونه چندین وچند کیفیت حداقل رو هر مدل ۶-۷ کیفیت وجود داره و قیمتهای متفاوت

ارمین هم از بچه های خوبه جنس هاش مشخصه کیفیت هم مشخصه قیمتشم همینه کسی دوست داشت میخره ازش اجباری نکرده بنده خدا خیلی هم ادم درستی هم

خود من به شخصه به خاطر خودش و شخصیتش و دوستی تصمیم گرفتم تاپیک نزنم برای فروش

رفاقت ارزشش از همه چی بیشتره

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
دوست تازه وارد ضمن خیر مقدم

بهتر نیست جای جدل و بحث سر هر کی تو فروش خودش باشه و به جای بحث و بحث رفاقت کنین

خریدارم با انتخاب راحت تر انتخاب میکنه از کی جنس بگیره

جنس های کپی بیتسم بسیار فراونه چندین وچند کیفیت حداقل رو هر مدل ۶-۷ کیفیت وجود داره و قیمتهای متفاوت

ارمین هم از بچه های خوبه جنس هاش مشخصه کیفیت هم مشخصه قیمتشم همینه کسی دوست داشت میخره ازش اجباری نکرده بنده خدا خیلی هم ادم درستی هم

خود من به شخصه به خاطر خودش و شخصیتش و دوستی تصمیم گرفتم تاپیک نزنم برای فروش

رفاقت ارزشش از همه چی بیشتره

حمیدرضا جان شما بزرگواری
ما امتحان پس میدیم پیش شما :)

yas20020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید

من تو سایت دیدم میگفتن کیفیت AAA+ هست قیمتم حدود 50 تا 60 تومن از شما بالاتر میگفتم بعد اونجا زنگ زدم گفت این هدفون با همین کیفیت خوبن زیاد فرقی با اصلش نمیکنه

میخواستم اگر بشه شمارتون و ادرس مغازه رو پ.خ کنید

واین که من این هدفون با این کیفیت رو بخرم ارزشش رو داره یا اصل بهتره

از نظر قدرت صدا و کیفیت و بعد چند ماه کیفیت افت نکنه میگم

با تشکر فراوان

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
سلام خسته نباشید

من تو سایت دیدم میگفتن کیفیت AAA+ هست قیمتم حدود 50 تا 60 تومن از شما بالاتر میگفتم بعد اونجا زنگ زدم گفت این هدفون با همین کیفیت خوبن زیاد فرقی با اصلش نمیکنه

میخواستم اگر بشه شمارتون و ادرس مغازه رو پ.خ کنید

واین که من این هدفون با این کیفیت رو بخرم ارزشش رو داره یا اصل بهتره

از نظر قدرت صدا و کیفیت و بعد چند ماه کیفیت افت نکنه میگم

با تشکر فراوان

بله AAA+ واقعي بالاترين درجه كيفيتي هست و تا ٩٠٪ عين اورجينال هستند
تفاوت اصلي AAA+ واقعي غير از كيفيت صدا همينه كه بعد از يه مدت افت صدا نداره

yas20020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله AAA+ واقعي بالاترين درجه كيفيتي هست و تا ٩٠٪ عين اورجينال هستند
تفاوت اصلي AAA+ واقعي غير از كيفيت صدا همينه كه بعد از يه مدت افت صدا نداره

میگن بعد مدتی صدای خش خش پیدا میکنه

درسته؟

بعد ایا هدفون شرکتای دیگه ای هم هست که از بیتس بهتر باشه؟

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
عرض كردم اگه هدفوني كه ميگيريد درجه AAA+ واقعي باشه ديگه افت صدا و خش خش كردن ووفر رو پيدا نميكنه
توي هدفون هايي حرفه اي موجود صداي هدفون هاي بيتس داراي بالاترين بيس و همه پسند تر هست

moghazzal

Registered User
لایک‌ها
6
iBeats Sensation XE HTC
Decription : Original

80.000 تومان
این رو همه گوشی ها کار می کنه ؟
رو SONY XPERIA SOLA
?اگر آره
من می خوام

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
iBeats Sensation XE HTC
Decription : Original

80.000 تومان
این رو همه گوشی ها کار می کنه ؟
رو SONY XPERIA SOLA
?اگر آره
من می خوام

تا حالا خودم رو سوني ها تست نكردم
معمولا با دستگاه هايي كه جك ٣.٥ ميليمتري ساپورت ميكنن جواب ميده
ولي رو سوني اريكسون ها جواب نميداد

aviator123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید این مدلها روی این گوشی ها کار میکنه؟؟؟؟
nokia n 97 mini
galaxy ace
nokia n8

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
ببخشید این مدلها روی این گوشی ها کار میکنه؟؟؟؟
nokia n 97 mini
galaxy ace
nokia n8

مدل استودیو روی همه گوشی هایی که جک 3.5 میلیمتری دارند کار میکنه
بقیه مدل ها هم روی سامسونگ کار میکنن و روی نوکیا هم بعضی مدل ها جواب میده

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
سلام

با کسب اجازه از صاحب تایپیک

من یک هدفون بیتس مدل دیتاکس از آقا ارمین گرفتم صداشم عالیه :)

ولی چون من کارم گیم به کارم نمیاد ولی برای فیلم و موزیک خدایی کیفیتش حرف نداره :cool:

حالا هرکیم خواستش واسم پ.خ کنه تا ببینیم چی میشه :cool:

فقط 5-6 دفعه باش موزیک گوش کردم 1ماهم نشده که گرفتمش :rolleyes:

DSC_0001.jpg

DSC_0002.jpg

DSC_0003.jpg

ohhacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم بپرسم که سوکت روکش طلا هست یا نه ؟؟؟ کابل رو که گفتین نیست
من یه تور می خوام ، تخفیف هم داده میشه ؟؟؟
هزینه ارسال با خریداره یا شما ؟؟
مرسی

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
با عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم بپرسم که سوکت روکش طلا هست یا نه ؟؟؟ کابل رو که گفتین نیست
من یه تور می خوام ، تخفیف هم داده میشه ؟؟؟
هزینه ارسال با خریداره یا شما ؟؟
مرسی

سلام
كايل ها ابكاري طلا داره
قيمت هاي الان حدود ١٠ تا ٣٠ زير قيمت فروش عاديمون هست و فقط تا پايان رمضان هست
هزينه ارسال رفت رو خودمون ميديم

aviator123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل tour روی نوکیا n 97 mini و n 8 جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا