• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
سه ماهه آخر سال میلادی می شود ماهای پاییز یعنی شروع فصل سرما .
و ا شروع فصل سرما تقاضا برای واحدهای انرژی ازجمله نفت افزایش پیدا میکنه
و به طبع آن قیمت انس و طلای جهانی هم بالاتر می رود .

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
فکر می کنم فعلا در این تاپیک فعالیت نکنم بهتر باشد. هیچ وقت دوست نداشتم کسی از دست من برنجد . از تمام کسانی که از دست بنده ناراحت هستن عذرخواهی می کنم . موفق باشید.

تکنولوژی فکر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فکر می کنم فعلا در این تاپیک فعالیت نکنم بهتر باشد. هیچ وقت دوست نداشتم کسی از دست من برنجد . از تمام کسانی که از دست بنده ناراحت هستن عذرخواهی می کنم . موفق باشید.

دوست عزیز بنده از شما درخواست می کنم تجدید نظر بفرمایید اینجا یک تایپیک عمومی هستش و هیچ کسی بر کس دیگری ارجح نیست!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

فکر نمیکنم کسی از دست شما رنجیده باشد دوست عزیز .
فروم ها انجمن هایی هستند برای تبادل بحث و تجارب .
البته در تاپیک های تجاری و در صورت ارائه نظرهای شخصی و سیگنال دهی بهتر است که
ابتدا قید شود که نظر شخصی گوینده می باشد و طبق سلب مسئولیت Disclaimer کاربر
مسئولیتی در قبال اعمال نظر دیگران روی نظرش نخواهد داشت .

واپس زده شدن درست نیست .
بمانید و در مباحث شرکت کنید .
و فکر هم نمی کنم کسی که فعال در بازار باشد بر روی حرفهای بنده و شما بخواهد ترید عظیمی
انجام دهد که مسئولیتی جانب شما باشد .

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام
چرا- اگر انتقادی هم نسبت به همدیگه میکنیبم که نباید ناراحت بشیم - نه چه ناراحتی رفیق-
به هر حال هرچه اعضا فعال باشند به نظر من که بهتر به هدفی که داریم کسب سود هست میرسیم

نظر من که ریزش وجود داره هدف 800:D

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

اشتبا فکر می کنید !

بسیار از وجود شما استفاده کردیم و علاقمند به دیدن پست های مفید شما هستیم :)

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
بانک مرکزی میخواد سپرده ویژه ایجاد کنه سود چند درصد هست؟
این بورس ارز چی شد تاریخ شروعش چندم شهریوره؟
(شاید این رشد دلار به خاطر هزینه های اجلاس بود و دوباره به دلار 2000 نزدیک بشیم)
انس هم که ریزش میکنه به 1655 نزدیک میشه
و سکه 800 در راه است (اساتید نظرشون چیه)
این آقای لاپد چی به سرش اومد پیداش نیست؟؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیز
من به هیچ وجه قصد ناراحت کردن شما را نداشتم
از شما ناراحت هم نیستم، فقط از اینکه همیشه نسبت به پست های من عکس العمل منفی نشون میدی متعجب هستم
ما همه اینجا جمع شدیم که با همفکری هم سرمایه مون رو حفظ کنیم و گوشه چشمی هم به سودهای گاه و بیگاه داریم
چه بسا روزی که من بر اساس تحلیل هام به نتیجه ای اشتباه رسیده باشم، با دیدن نکته ای یا فاکتوری از قلم افتاده در پست یکی از دوستان، یا با خوندن پست شما به نتیجه بهتری برسم
و این دلیل وجود من در این تالار است
اگر قلم من باعث رنجش خاطر شما دوست گرامی شده
صمیمانه و صادقانه عذرخواهی من را بپذیرید

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
(شاید این رشد دلار به خاطر هزینه های اجلاس بود و دوباره به دلار 2000 نزدیک بشیم)

کلا این کلونی سولات شما ربطی به این تاپیک نداشت ! :eek:

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

بالا نگه داشتن قیمت دلار برای عبور از اجلاس غیرمتعهدها تاحدی درسته .
بهرحال ساخت و ساز هنگفت ساختمان های اجلاس در کمترین زمان ممکن در حالیکه کلی
طرح و پروژه نیمه کار سالهای سال است داره خاک میخوره باید از یه منبع اضافه تامین شده باشد .
و این منبع می تواند سود از محل تغییر قیمت دلار باشد .
هرچند دلار و هم سکه بازهم نسبت به قیمت واقعی خودشون پایین تر نگه داشته شده اند .

هرگونه حساب ویژه ای دولت ایجاد کند از سود سالیانه 22 درصد در طرح های بند مدت فراتر نخواهد رفت .
و برای سرمایه گذاران جزء یکی دو درصد بالا پایین در سال تفاوتی ایجاد نمیکنه .

دولت در مواقع و بازه هایی ریال و دلار تزریق میکنه به بازار .
و در فواصل بعدی این نقدینگی رو باید جمعش کنه .
حالا توسط بورس باشد و تبلیغات آن ، توسط بازی با بازر سکه باشد و حباب های آن و یا ایجاد حسابهای
سپرده گذاری فریبنده باشد ... اما بهرحال نقدینگیرو باید جمع کنه .

در بلند مدت سکه و ارز هر دو سودآور هستند .
اما برای نوسان گیری فعلا ارز پتانسیل بهتری داره .

دوستمون LAPD هم حتما مخاطب و خواننده ی تاپیک هستند و سرشان گرم است که فعلا پست جدید نداده اند .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

سپرده ویژه مختص بانک هاست که پیش بانک مرکزی باز میکنن و راهی برای کنترل رشد نقدینگی است.ربطی به اشخاص حقیقی نداره.برنامه ای برای افزایش نرخ سود عادی وجود نداره

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دوستان اینقدر الکی به هم گیر ندید.افزایش قیمت اخیر سکه به خاطر شکستن مقاومت های کلیدی انس جهانی بود.خود من زمانی که انس روی ۱۶۳۰ بود اقدام به فروش کردم چون فکر نمیکردم مقاومت ها رو بشکونه
ما هیچ کدوم نستراداموس نیستیم که:)
اگر آماره معاملات موفق-ناموفقتون ۶۰-۴۰ هم باشه باز هم برنده شمایید
جمعه برنانکه مصاحبه میکنه که تاثیر زیادی روی قیمت طلا داره.بورس ارز هم به زودی و احتمالا بعد از تعطیلات راه میوفته
حس غریبی بهم میگه این سخنرانی تاثیر منفی روی انس داره.دلار هم که با رسیدن به ۲۲۰۰ کله کرده به سمت پایین
روند رو تا ۱۰ روز آینده خنثی-کاهشی میدونم
اما:به نظرم کلا فروختن تو این وضعیت اشتباه است و خرید پله ای در هر کاهش بهترین کار
در پایان:به هیچ وجه حرفهای من رو مبنای خرید یا فروش قرار ندید.صرفا نظر شخصی بنده است

امار معاملات و خرید های بنده هنوز بدون باخت بوده حیف که سرمایه بالایی ندارم (منظورم فقط طلا نیست) ! فعلا هم 12 میلیون طلا در قیمت 730 هزار خریدم . و 90 درصد احتمال میدم به 1 میلیون میرسه و 50 درصد به 1.200 و 20 درصد هم به 1.400 که خوب شخصا روی 1 میفروشم و ریسک نمیکنم... البته از بالا رفتن قیمت ها خوشحال نیستم ولی خوب وضعیت اینو نشون میده

به نظر من جنبش عدم تعهد نهایت 2 هفته بتونه ! قیمت طلارو نگه داره.

تجربه شخصی هر فردی برای خودش و بنده هم مثل شما نمیتونم برای کسی نسخه بپیچم که اینکارو بکنید یا نه . نظر شخصی.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
بر اساس شنیده ها، ظاهرا قرار است بعد از اجلاس قیمت ارز مرجع افزایش پیدا کند و بورس ارز هم راه اندازی شود
تنها نکته ی مهم بورس ارز است که اگر به درستی و امیدوار کننده باشد می تواند باعث کاهش قیمت شود
اما اگر بصورت ناقص یا از سر باز کنی راه اندازی شود به همان میزان باعث افزایش قیمت خواهد شد
به هر حال با توجه به اطمینان از افزایش قیمت در میان مدت، خرید در بازه ی 800 تا 830 عاقلانه به نظر می رسد، چرا که حتی قیمت های زیر 800 عمر چند روزه ای بیش نخواهند داشت

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
امروز باز دیدم خبر بورس ارز اومد گفتم نظرم رو دوباره بگم
1- بورس ارز یکسری گواهی ارزی هست و خبری از داد و ستد اسکناس نیست
2- بانک مرکزی خودش از خریداران و فروشندگان اصلیشه
3- مخصوص حقوقی ها است و افراد عادی توش نیستن
4- هدفش هم این هست که کالاهای وارداتی مورد نیاز کشور از نوسانات ارز در بازار آزاد مصون بمونه.
به عبارتی با توجه به موارد بالا چند نتیجه میشه گرفت:
اول اینکه دولت دوست داره بازار ازاد نوسان داشته باشه و به فکر ثبات اون نیست ولی نمیخواد این کار باعث افزایش کالاهای اساسی بشه
دوم اینکه کنترل دولت بر بازار آزاد کاهش یا حذف میشه چون بازاری فرعی و کاذب هست
بنابراین به نظر من بورس ارز اگر تاثیر افزایشی بر بازار ازاد نداشته باشه، تاثیر کاهشی نخواهد داشت.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
این روزها باید به دقت اخبار مربوط به اجلاس را رصد کرد
در صورتیکه خبرهای خوشی از این اجلاس بیرون بیاد، ممکنه حتی 780 را هم برای بازه ای اندک ببینیم
و بلعکس ممکنه براحتی 890 در عرض یکروز همه را غافلگیر کند
البته اخبار داخلی از اینور پشت بام میافتند و اخبار خارجی از آنور
برای نتیجه گیری صحیح وسط پشت بام بیاستید

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
این روزها باید به دقت اخبار مربوط به اجلاس را رصد کرد
در صورتیکه خبرهای خوشی از این اجلاس بیرون بیاد، ممکنه حتی 780 را هم برای بازه ای اندک ببینیم
و بلعکس ممکنه براحتی 890 در عرض یکروز همه را غافلگیر کند
البته اخبار داخلی از اینور پشت بام میافتند و اخبار خارجی از آنور
برای نتیجه گیری صحیح وسط پشت بام بیاستید

10 شهریور قرار شده که جلیلی و اشتون اگر به توافق برسند قرار مذاکرات بعدی رو بذارن

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
از نظر من دولت ورشکسته است و دلیل اصلی بی ارزش شدن ارزش پول ملی ... تحریم ها نیست .. ایران 33 ساله تحریم شده و همیشه در حال پیشرفت بوده اما اینبار بدلیل بی کفایتی مدیریتی در اقتصاد و خروج بی رویه سرمایه از کشور و بر عکس کمبود سرمایه گذاری خارجی تحت این بی کفایتی و .... که خودتون میدونید ! به ناچار برای جبران هزینه ها ارزش پول ملی کم میشه تا جبران بشه این کمبود ها ! که با تحریم های بیشتر شدت بیشتری گرفت ! ...

اگر ایران با جنبش عدم تعهد ! به نقطه مشترک هم برسن ! که بعید میدونم از لحاظ اقتصادی تاثیری داشته باشه و بیشتر بار روانی داره ... چونکه تحت تاثیر این نشست .. مسائلی چون سوریه .. در دست بررسی قرار میگیره و نهایت اینکه ایران اعلام میکنه مشروعیت داره برای حل بحران در خاورمیانه یا ...... باز هم تاثیری در بالا رفتن قیمت ها نداره ! و مطمئنا این اقتصاد ورشکسته یک جایی تاب تحملش تموم میشه و سر باز میکنه .. همین الان پیمانکاران دولتی وجه هاشون رو دریافت نکردند و در ادامه وضعیت وخیم تر خواهد شد .

مبحث بی ارزش کردن پول ملی در برابر ارز های دیگه برای جمع کردن پول و تقویت صنعت داخلی و قابلیت رقابت در بازار جهانی توسط دولت بکار گرفته شده و دوستانی که با این مبحث اشنا باشند قطعا تایید میکنن.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
نشست جنبش عدم تعهد رو به عنوان یک ابزار تبلیغاتی زیادی دارن گنده می کنن .
یک نشست عادی ادواری که این بار در ایران برگذار شده است .
و خروجی امنیتی و اقتصادی تاثیرگذاری در سطح منطقه و بین الملل ندارد .

{ زیاد روی بازخورد این اجلاس روی بازارهای طلا و ارز حساب باز نکنید }

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
از فواید بی ارزش کردن پول ملی که میشه گفت دولت امسال سیاست انبساطی رو طبق معمول ! انجام میده در حالی که با توجه به تورم ایران باید سیاست انقباضی انجام بگیره تا به ثبات و نرخ پایین تورم دست پیدا کنیم ! اما اینکار دولت نه بخاطر به ثبات رسوندن ! اقتصاد و نه بخاطر تصمیم های منطقی اقتصادی گرفته این تصمیم برای این منظور گرفته میشه که بدهی ها و خرج های بی رویه رو بتونن جبران کنند !

از فوایدش برای دولت میشه به

1- نیروی کار ارزان تر و به نسبت صادرات ارزان تر و وقتی قیمت پایینتر باشه رقابت و سود بیشتر برای محصولات داخلی ! از جمله ایران خودرو و سایپا و رقابت اجناس وارداتی با اجناس ایرانی ! .....

2- کاهش واردات بدلیل پایین امدن قدرت خرید مردم و به تبع ان نیاز کمتر به ارز

3- بازی با بازار ارز و طلا برای جمع کردن نقدینگی و بدست اوردن پول برای جبران کمبود ها و بدهی ها ! .. خوب مثلا فکر کنید سکه ای که ارزش واقعی اون 80 هزار تومان باشد به ارزش 800 هزار سرمایه گذار میخره و خوشحال هم هست چون قراره دو ماه بعد به مبلغ 1 میلیون بفروشه ! ( البته این بازار اگر به شدت نوسان داشته باشه به ضررش تموم میشه که در پی نوشت اشاره کردم تا زمانی محل خوبی برای جمع اوری نقدینگی است که تحت نظر و کنترل دولت باشه ) درسته که من به عنوان سرمایه گذار سود کردم و سود مناسبی هم هست اما سود اصلی و بهره واقعی رو دولت میبره ! چون یک جای دیگه از گرده بنده کشیده میشه و اون جایی نیست جز محل کار ! بدلیل اینکه میزان دستمزدها یا اجرت به این میزان تغییر نمیکنه و قدرت خرید به همون میزان کم میشه حالا اگر شاغل هم نباشم .........در خرید اجناس دیگه یا در مسافرت های خارجی و داخلی باید هزینه بیشتری هم داشته باشم که سودش در واقع عاید دولت میشه ! ! اما دولت با 10 برابر فروختن یک جنس هم سودش رو کرده ! هم اینکه نیروی ارزانتر بدست اورده . و این یعنی جمع کردن نقدینگی و پایین اوردن قدرت خرید مردم و یه جورایی میشه گفت از این دست پول زیادی چاپ میشه و نقدینگی زیادی وارد کشور میشه ! و از اون دست به سرعت گرفته میشه ! و این یعنی افزایش سرعت گردش پول! که در کوتاه مدت جوابگو هستش و در شرایط خاص این سیاست اتخاذ میشه از اثارش به شدت میزان تورم رو بالا میبره که نتایجش مشخصه و همه میدونن و درستش این بود که امسال ! و سالهای قبل سیاست انقباضی ! گرفته میشد اما به دلایلی که بنده فکر میکنم ( خرج های بی رویه و بدهی دولت ) این سیاست اجرا نشده و جنبش عدم نعهد و غیر تعهد هم تاثیری نخواهد گذاشت ! مگر اینکه یک وام سنگین ! ارزی به ایران داده بشه که برای مدتی بتونه بازار رو کنترل کنه در غیر اینصورت این سیاست ادامه خواهد داشت تا جایی که یا صدای مردم در بیاد و دولت مجبور به عذر خواهی و کناره گیری بشه یا اینکه رئیس جمهور بعدی بیاد و بگه من نبودم دستم بود و به مردم عزیز بفرمایند که شده دیگه .. و تحمل کنند االبته گر ایشان خود ادامه ندن که تجربه ثابت کرده یکی از مشکلات مدیریتی سطح کشور هم اینه که رویه های اقتصادی نفر قبلی ادامه داده نمیشه ..که البته در این مورد استثنا باید دست نفر بعدی رو بوسید که برگرده به همون سیاست اقتصادی سال 84 و ادامه اون رو بگیره ..

--------------
پی نوشت:

البته این طور هم نیست که دولت کاملا بتونه این بازار رو کنترل کنه ! چون شدیدا عرضه اش بدلیل کمبود طلا و ارز تحت تاثیر تقاضا قرار میگیره ! و تا اکنون شرایط دست دولت بوده ! و قیمت 700 هزار تومان برای سکه مطلوب دولت و قیمت 1900 تا 2000 هم برای دلار مطلوب بوده ! ... اما به همین دلیل که عرض کردم ! بازار بدلیل تقاضایی که داره از دست دولت خارج میشه و تجربه نشون داده اگر نتونن بازار رو کنترل کنن از طریق مسائل امنیتی وارد میشن که هر چند تاثیر گذار نیست اما برای شما سرمایه گذار خرید طلا ! توجیه پذیر تر از خرید ارز در مواقع فروش میشه.

Last edited:
بالا