• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک نفر مترجم در رابطه با مطالب تکنولوژی و فناوری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

c@rn@ge

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام
در تاپیک قبلی در سه بخش مختلف نیازمند نویسنده بودیم که در دوتاش نویسندگان جذب شدند و در یکیش هم یکی از بچه هایی که با ما بود متاسفانه دیگه کار نمیکنه با ما برای همین ترجیح دادم برای اینکه بچه ها سردرگم زیاد نشن یه تاپیک دیگه ایجاد کنم.
مترجم هم میخوایم برای بخش خبر که در روز خبرهارو میدیم بهش تا ترجمه کنه. هر خبر هم حجمش خیلی زیاد نیست و اگر منبع هم حجم مطلبش زیاد بود مترجم تا جایی که به هسته اصلی خبر ضربه وارد نمیشه مختار هست که بتونه کم کنه حجم ترجمه رو. در هر حال این خبر ها در مورد آی تی، تکنولوژی، گجت ها و ... هست و مطمئنا کسایی که به این مباحث علاقه دارن باید بیان همکاری کنن. اگه به دنبال این هستید که صرفا پول در بیارید شاید بعد از یه مدتی از کار زده بشید پس در این مورد دقت کافی رو بکنید.
با توجه به نرخی که در سایر سایت ها و مجلات معروف میدن برای هر کلمه 1 تومان ما میدیم.
منتظر دوستان علاقه مند هستم. هر چه زودتر پ.خ خودتون رو ارسال کنید اگر مایل هستید.
با تشکر.

Last edited:

c@rn@ge

Registered User
لایک‌ها
22
هنوز هم مترجم جذب میکنیم.

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
در خدمتم ولی نه با این قیمت
خواستی خبر بده

c@rn@ge

Registered User
لایک‌ها
22
به دلیل اینکه یه سری دوستان گفتن حجم کار بالا پایین میشه در بین خبر های مختلف و ... نرخ رو عوض کردیم و برای ترجمه هر کلمه 1 تومن میدیم. الآن در نشریات کشور برای نوشتن یک مقاله (یعنی چیزی که زاده ذهن نویسنده هست و باید ادبی هم باشه) دارن همین قدر میدن.
دوستان علاقه مند پی ام بدن چون دیگه تیم باید بسته بشه کارش.

saeed-omnia

Registered User
لایک‌ها
103
سلام
من میتونم این کار رو بکنم خواستین پ.خ کنین

omidzh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اماده هستم به بهترين نحو ميتوانم اين كار را انجام بدم

c@rn@ge