• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هلیکوپتر های کنترلی، کنترل با آیفون و آیپد

ariadokht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آپ .
برای حرکات 3D همین دوره کافیه ؟

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
براي تبديل سايز هاي ماشينا يه جدول تقريبي چيزي نيست؟
مثلا ١:٢٠ يه ماشين تقريبا چند سانتي متر ميشه؟ خيلي مشكله همه ي ماشينارو تك تك محاسبه بكنم :(

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
براي تبديل سايز هاي ماشينا يه جدول تقريبي چيزي نيست؟
مثلا ١:٢٠ يه ماشين تقريبا چند سانتي متر ميشه؟ خيلي مشكله همه ي ماشينارو تك تك محاسبه بكنم :(

1:18 تقریبا 25 س م . 1:20 تقریبن 20 تا 22

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
شما كدوم مارك هارو وارد ميكنين؟ hpi racing? ميخوام از سايتاشون مدل هاشو نگاه كنم شما كه سايتتونو اپديت نميكني :(

http://www.hpiracing.com/kitinfo/109313/
اين چند ه ؟ واسه كن بلاك :O

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
شما كدوم مارك هارو وارد ميكنين؟ hpi racing? ميخوام از سايتاشون مدل هاشو نگاه كنم شما كه سايتتونو اپديت نميكني :(

::HPI RACING:: - Ken Block WR8 Flux
اين چند ه ؟ واسه كن بلاك :O

باید بارم برسه تا محصولاتمو بزن : )) . ما hpi-racing ، traxxas ، team losi ، ofna .
کن بلاک ترکسس باتری خور دارم . موتور براشلس و کامل همه چی داره قیمت 795

ariadokht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایتتون هم آپدیت شد . مدل های جدید آوردید :-؟

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
سلام ، آقا این سیما 107 باطری خودش 150 آمپره ، شما باطری 240 امپرش رو دارید ، دیدم تعویض میکنن و طول مدت پرواز بیشتر میشه .

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
اقا فرشید من اول یه سیما 107 داشتم و تمرین رو با اون شروع کردم بعدش یک nine eagles bravo 3 گرفتم ولی ازش راضی نبودم ، صدای موتورش زیاده و داخل منزل شبیه صدای دریل میمونه و جنس بدنش مثل پفک هستش و بیرون حتی باد هم نیاد زیاد جالب نیست و همین سیما 107 بیرون از خونه بهتره ولی بعد این دوتا کمی تحقیق کردم گفتن تک محوره بهتره و solo pro v گرفتم اما مشکلی که داره بلند که میشه یک طرف میچرخه و ثابت نمیمونه و همه فوروم های خارجی گفته شده بعد بلند شدن باید صاف و با تعادل بشه که زده شدم ازش ، الان تو مدل های موجود چیزی که کمی سنگین تر باشه و برای بیرون منزل مناسب باشه و صدای موتور نرمی هم داشته باشه میتونید معرفی کنید چند مدل با ذکر قیمتش ، ممنون میشم فقط 4 کانال باشه و تعویض این باطری 107 سیما با آمپر بالاتر برای من چقدر در میاد .

اقا فرشید من اول یه سیما 107 داشتم و تمرین رو با اون شروع کردم بعدش یک nine eagles bravo 3 گرفتم ولی ازش راضی نبودم ، صدای موتورش زیاده و داخل منزل شبیه صدای دریل میمونه و جنس بدنش مثل پفک هستش و بیرون حتی باد هم نیاد زیاد جالب نیست و همین سیما 107 بیرون از خونه بهتره ولی بعد این دوتا کمی تحقیق کردم گفتن تک محوره بهتره و solo pro v گرفتم اما مشکلی که داره بلند که میشه یک طرف میچرخه و ثابت نمیمونه و همه فوروم های خارجی گفته شده بعد بلند شدن باید صاف و با تعادل بشه که زده شدم ازش ، الان تو مدل های موجود چیزی که کمی سنگین تر باشه و برای بیرون منزل مناسب باشه و صدای موتور نرمی هم داشته باشه میتونید معرفی کنید چند مدل با ذکر قیمتش ، ممنون میشم فقط 4 کانال باشه و تعویض این باطری 107 سیما با آمپر بالاتر برای من چقدر در میاد .

سلام آقا یه جوابی هم اگر اومدی به ما بدی .

Last edited:

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1

سلام آقا یه جوابی هم اگر اومدی به ما بدی .

سلام . صب داشتم ج شما رو میدادم که متاسفانه نتم قطع شد .
در مورد براوو تیری عرض کنم که کم صداس حالا چرا برای شما صدا دریل میداد شاید به خاطر این بوده که یه گام چرخ دندش رفته بوده . باید بررسی شده تا علتشو بگم . سولو پرو هم مخصوص کسایی هست که می خوان هاور با 6 کانال رو یاد بگیرن . در اصل به هلیکوپتر وحشی معروف هست . یعنی غیر قابل کنترل . چرا کج پرواز می کنه ؟ چون شما با بازی هلیکوپترتون بازی می کنین نه اینکه بخواد مثل 107 صاف بللند شه و دستور بگیره . راه حل صاف بلند شدنش تنظیم دقیق سرووها و همچنین چون اغلب تک بلید ها مثل سولو پرو به سمت چپ می کشن باید تراتل سمت راست کنترل رو به سمت راست یکم در هنگام هاور کردن هدایت کنید تا هلی کوپترتون صاف بلند شه . اگه دوست داشتید یه روز تشریف بیارید مغازه تا براتون تنظیم بزنم .
برای بیرون منزل کانال کوآکسیال تقدیمت می کنم که مدل های :
آرتک md500 : قیمت 330
آرتک ec-135 : قیمت 430
آرتک red wolf : قیمت 350
به این سایت مراجعه کنید و مدل ها رو ببینید : آرسی کلاب::ماشین کنترلی, هلیکوپتر کنترلی, ماشین کنترلی بنزینی, هواپیما

برای 107 هم معمولا عوض نمی کنم . ولی اگه بخواین باتری 200 میلی آمپر میشه انداخت که اونم 15 تومن قیمتشه البت الان تموم کردم .

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
امروز nissan z350 هام رسيد ٣تا سوال داشتم ازتون
١) اينا قابليت تيونينگ دارن؟ موتور الكتريكي شونو عوض كنم.اگه ميشه شما موجود دارين؟
٢)به نضرم بدنش خيلي سبكه چون موقع گاز دادن هرزگردي داره تايراش چي كار كنم بهتر بشه؟
٣تايراي مخصوص دريفت داري كه به اين بخوره؟ چون تقريبا داغونشون كردم

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
امروز nissan z350 هام رسيد ٣تا سوال داشتم ازتون
١) اينا قابليت تيونينگ دارن؟ موتور الكتريكي شونو عوض كنم.اگه ميشه شما موجود دارين؟
٢)به نضرم بدنش خيلي سبكه چون موقع گاز دادن هرزگردي داره تايراش چي كار كنم بهتر بشه؟
٣تايراي مخصوص دريفت داري كه به اين بخوره؟ چون تقريبا داغونشون كردم

سوال 1 : عكس موتورتو بگير برام بزار ببينم .
سوال2 : باديت براي ماشين مناسب نيس . كاريشم نميشه كرد .
سوال 3 : تاير دريفتام از 4 تايي 120 شروع ميشه تا 4 تايي 170 . فك نمي كنم به دردت بخوره .

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
سوال 1 : عكس موتورتو بگير برام بزار ببينم .
سوال2 : باديت براي ماشين مناسب نيس . كاريشم نميشه كرد .
سوال 3 : تاير دريفتام از 4 تايي 120 شروع ميشه تا 4 تايي 170 . فك نمي كنم به دردت بخوره .

صبح عکس میگیرم میفرستم
خیلی گرونن :0 تایر ارزون تر نداری؟

ami_cold

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
5
سلام فرشید عزیز
اینم سورس i-copter واسه آندروید ..
دیگه لازم نیست برین دردسر دانلود بکشین ..

فایل های ضمیمه

• i.Copter Syma_2.0.1.zip
    2.1 MB · نمایش ها: 8

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
سلام فرشید عزیز
اینم سورس i-copter واسه آندروید ..
دیگه لازم نیست برین دردسر دانلود بکشین ..

به به دوست گلم كه زحمت سورسو كشيد . بسيار ممنونم اميرخان . اين لطفتو هيچ وقت فراموش نمي كنم . خوشحالم كه با دوست فهميده اي چون شما آشنا شدم :)

بالا