• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان خوب اخبار رو دریابید و نتیجه گیری با خودتان

بهمنی: کاهش قیمت سکه قطعی است / پیش بینی کاهش قیمت دلار به 1500 تومان

تفسیر خبر:به قول خواننده بزرگ تصور کنید حتی اگر تصور کردنش سخته که اینبار بخوان قیمتها رو کاهش بدن حالا نمی گیم 1500 که با مصالحه میشه اینکارو کرد اما فکر می کنید توان کاهش به 1900 رو دولت نداره لطفا دولت رو با اون مخازن غنی دلار دست کم نگیرین

رئیس کل بانک مرکزی ضمن تکذیب ادعای گروهی از کار‌شناسان اقتصادی مبنی بر اینکه قیمت دلار به ۳ هزار تومان طی روز‌های آینده خواهد رسید، از کاهش روند نزولی قیمت سکه و طلا در بازار خبر داد و گفت‌: با نزدیک شدن نرخ بازار آزاد دلار به نرخ مرجع و کاهش تفاوت آن قیمت سکه و طلا طی روزهای آینده روند نزولی خواهد داشت‌. ‌
تفسیر خبر:
خوب این اقا سابقه خوبی در براورد حرفاش نیست و بازار حرفاشو برعکس تفسیر می کنه چرا اومده دلار 3000 تومانی رو تکذیب می کنه ؟ یعنی این باعث اشتیاق بیشتر بازار برای خرید نمیشه ؟
عسگراولادی راه اندازی بورس را باعث آبروریزی دانست که کاری هم از پیش نخواهد برد. وی افزود: «آقای بهمنی اعلام کرده که ارز را 1500 تومان خواهد کرد. من می پرسم کدام ارز را؟ اگر ارز 1226 تومانی باشد که بله ایشان می تواند آن را 1500 تومان بفروشد اما نمی تواند ارز 2200 تومانی را به 1500 کاهش دهد.»

تفسیر خبر:این اقا از صادر کنندگان بزرگ هست و دپوی بزرگ دلار رو دارا هست یعنی واقعا دلش میاد دلار های خودشو به بیشترین نرخ رد نکنه؟

این تکه از کلام ***** رو هم اضافه کنید به این خبرها:

**** انقلاب با اشاره به اینکه صاحبنظران داخل و خارج دولت، افزایش نقدینگی را یکی از ریشه‌های مشکلات کنونی می‌دانند تأکید کردند: باید با همفکری و تکیه بر علم و تجربه، راهی برای کنترل نقدینگی بیابید و نقدینگی افزایش یافته را به سمت مراکز تولید هدایت کنید.

و اما نتیجه گیری من یکی از راههای مهار نقدینگی سوخت این نقدینگی هست خوب یکی از این کارها میتونه فروش دلار گران به مردم باشه(چیزی که عسگراولادی ازش استقبال می کنه تا منافعش به خطر نیوفته با دیدن عزم ایجاد بورس ارز یا احتملا خبرهای فاندی دیگه).....شاید برای اینه که فعلا دارن وقت میخرن بانک مرکزی هم بدش نمیاد...اما دلار رو تا چه حدی بالا میبرن؟...2235؟....2297؟...شایدم 24000

اما بعدش چی میشه...دوستان این یه استنباط شخصی بود و میتونه اشتباه باشه ..اما دست کم نگیرین

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
هروقت این اقای بهمنی حرفی میزنه باید منتظر عواقب بعدش بمونیم چون هربار چیزی گفته ارز قیمتش بدتر و بالاتر رفته !!!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خودش اوایل که قرار به تحریمای بانکی و نفت شد چی گفت؟ گفت ما میتونیم با تحریم بانکی تا یک سال دووم بیاریم! الان که چندماهش هم گذشته...

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
بحث تکنیکال تاثیری در جفت ارز دلار به ریال نداره چون تغییرات قیمت آن کاملا منتبق بر اخبار و حوادث ایران هست اون هم به این علت هست که هیچ ثباتی وجود نداره

به نظر من نباید کسی در این دوران پولی که براش مهم هست رو وارد بازار ارز کنه چون ریسکش خیلی بالا هست زمین خیلی بهتر هست

گرامی اتفاقا تحلیل تکنیکال تا حالا که من میبینم خوب جواب داده همونطور که گفتم اخبار فاندیمنتال هم مهمه اما شما اگر مبانی تکنیکال رو بدونی این حرف رو نمی زدی.تفسیر قیمت -تفسیر قیمته چه اینجا چه جای دیگر و مهم میزان تاثیر اخبار فاندیمنتال است که میتواند متفاوت باشد.
حتی من و دوستان تکنیکالیستمون در فروردین متوجه کاهش قیمت شده بودیم و میدیدیم که عده ای دارند از بازار خارج میشن و این همون رانت خبری مبنی بر اخبار دیدار های استانبول بود و ما این خروج ها را در اندیکاتور ها میدیدیم و خب دیدیم که در اردیبهشت و از قبل از کاهش اگاه بودیم و خود من دلار هایم را در1920 تومان در فروردین فروختم و از بازار خارج شدم.
و بعد بخصوص سیگنال های خرید عالی در قیمت 1930 و 1570 و 1770 را بنده و دیگر دوستان به خوبی ازش استفاده کردم.پس میبینید که خوب جواب داده

ما در تحلیل تکنیکال فقط قیمت را رصد میکنیم و در ان همه موارد لحاظ شده است. چه سیاسی و چه اجتمایی و چه موارد دیگر.اگر همین الان به سایت های تحلیل حرفه ای فارسی که البته پولی هم هست مثل GOLD24 و غیره سر بزنید حتما متوجه تحلیل تکنیکال روی این جفت ارز میشوید.
خیلی ها مثل شما این حرف را میزدند اما چیزی که من این مدت دیدم خلاف این ادعای شما را به من نشان داد
البته و صد البته اخبار فاندیمنتال هم بسیار موثر است و این 2 مکمل هم هستند و با شما هم موافقم که کسانی که پولی برایشان مهم است بهتر است وارد این کار نشوند

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان به نظرتون الان دلار بخرم یا صبر کنم؟

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
و اما نتیجه گیری من یکی از راههای مهار نقدینگی سوخت این نقدینگی هست خوب یکی از این کارها میتونه فروش دلار گران به مردم باشه(چیزی که عسگراولادی ازش استقبال می کنه تا منافعش به خطر نیوفته با دیدن عزم ایجاد بورس ارز یا احتملا خبرهای فاندی دیگه).....شاید برای اینه که فعلا دارن وقت میخرن بانک مرکزی هم بدش نمیاد...اما دلار رو تا چه حدی بالا میبرن؟...2235؟....2297؟...شایدم 24000

اما بعدش چی میشه...دوستان این یه استنباط شخصی بود و میتونه اشتباه باشه ..اما دست کم نگیرین

درورد بر شما که درست فهمیدی و خود بنده هم در کامنت های قبلب این موضوع را متذکر شدم که اینها دنبال سوخت کردن نقدینگی کشور هستند چون راهی برای جذب این غول 370 هزار میلیاردی ندارند

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
الان بازار سکه آتی اینطوره که با آمدن قیمت های دلار آزاد بازار واکنش نشون میده.خوب یعنی باید وایسیم بور آتی ارز تشکیل بشه و بعد وایسه قیمت دلار آزاد بیاد؟ :wacko:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
متاسفانه به نظر من حرفهای آقای عسک اولادی به واقیت نزدیکتر هست.کدوم ارز؟کی میخواد ارزش رو ارزونتر بفروشه؟

ramin7500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گرامی اتفاقا تحلیل تکنیکال تا حالا که من میبینم خوب جواب داده همونطور که گفتم اخبار فاندیمنتال هم مهمه اما شما اگر مبانی تکنیکال رو بدونی این حرف رو نمی زدی.تفسیر قیمت -تفسیر قیمته چه اینجا چه جای دیگر و مهم میزان تاثیر اخبار فاندیمنتال است که میتواند متفاوت باشد.
حتی من و دوستان تکنیکالیستمون در فروردین متوجه کاهش قیمت شده بودیم و میدیدیم که عده ای دارند از بازار خارج میشن و این همون رانت خبری مبنی بر اخبار دیدار های استانبول بود و ما این خروج ها را در اندیکاتور ها میدیدیم و خب دیدیم که در اردیبهشت و از قبل از کاهش اگاه بودیم و خود من دلار هایم را در1920 تومان در فروردین فروختم و از بازار خارج شدم.
و بعد بخصوص سیگنال های خرید عالی در قیمت 1930 و 1570 و 1770 را بنده و دیگر دوستان به خوبی ازش استفاده کردم.پس میبینید که خوب جواب داده

ما در تحلیل تکنیکال فقط قیمت را رصد میکنیم و در ان همه موارد لحاظ شده است. چه سیاسی و چه اجتمایی و چه موارد دیگر.اگر همین الان به سایت های تحلیل حرفه ای فارسی که البته پولی هم هست مثل GOLD24 و غیره سر بزنید حتما متوجه تحلیل تکنیکال روی این جفت ارز میشوید.
خیلی ها مثل شما این حرف را میزدند اما چیزی که من این مدت دیدم خلاف این ادعای شما را به من نشان داد
البته و صد البته اخبار فاندیمنتال هم بسیار موثر است و این 2 مکمل هم هستند و با شما هم موافقم که کسانی که پولی برایشان مهم است بهتر است وارد این کار نشوند

من کاملا بر مبانی تکنیکال واقف هستم و هر روز از اون در تحلیل های خودم در بورس و غیره استفاده میکنم و میدونم شما چی میفرمایید ولی از یاد نبرید که تکنیکال یک اصلش اینه که اطمینان 100 درصدی وجود نداره و یک دقیقه بعد بازار معلوم نیست و این موضوع در جفت ارز ایران خیلی پررنگ تر هست به این علت که ثبات درست و حسابی وجود نداره و قیمت بیش از حد بالا و پایین میشه یعنی اگه از غیر متحد ها نتیجه ای مثبت گرفته میشد قیمت دلار رو حتما 1700 تومان میدیدین اون موقع شما اون افت به اون صورت رو با تکنیکال میسنجیدین

در تمام دنیا چون ارزش پولشون به ثبات خاصی رسیده قیمت اون خیلی آروم و تکنیکال حرکت میکنه و خبرها فقط اهرم شتاب دهنده هستند ولی در ایران اخبار ها به قدری قدرت دارن که پدر تکنیکال رو در میارن

وقتی که خبری بیرون آمد مبنی بر اینکه دولت فقط کالاهای درجه اول رو بهشون ارز میده من با اطمینان میدونستم که دلار حتما مرز 2000 رو رد میکنه الان دیگه به اخرین حد های قیمتی خودش رسیده و محل خوبی برای خروج از بازار هست چند مدت دیگه که زیر 2000 رفت و اوضاع آروم شد میشه خرید انجام داد الان فقط کافی هست صحبت های مردم رو بشنوی خود به خود میبینی که همه شک دارن که قیمت بره بالا این یعنی خریدار کمتر یعنی سفته بازی تعطیل و باعث میشه قیمت خود به خود بیاد پایین

البته بیشتر اتفاق ها تاثیر خود دولت هست

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
وقتی که خبری بیرون آمد مبنی بر اینکه دولت فقط کالاهای درجه اول رو بهشون ارز میده من با اطمینان میدونستم که دلار حتما مرز 2000 رو رد میکنه الان دیگه به اخرین حد های قیمتی خودش رسیده و محل خوبی برای خروج از بازار هست چند مدت دیگه که زیر 2000 رفت و اوضاع آروم شد میشه خرید انجام داد الان فقط کافی هست صحبت های مردم رو بشنوی خود به خود میبینی که همه شک دارن که قیمت بره بالا این یعنی خریدار کمتر یعنی سفته بازی تعطیل و باعث میشه قیمت خود به خود بیاد پایین

تا زمانی که ارز و طلا به میزان نیاز وارد بازار نشه ! قیمت ها پایین نمیاد و بازار ایران نشون میده که سرمایه ها داره به سمت ارز و طلا میره و هر روز تقاضا بیشتر میشه ! !دلار تا 5000 تومان (اگر وضعیت اقتصادی همین باشه و سرمایه ای وارد بازار نشه اضافه بر چیزی که دولت تزریق میکنه )میرسه.

------

بر خلاف نظر دیگر دوستان به نظر من اگر بروس ارز راه اندازی بشه ! قیمت دلار روند صعودیش شتاب میگیره ! بر عکس اون چیزی که بیان میشه.

Last edited:

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
خوب میبینم که دلار مرز 2220 رو هم رد کرد...

تو سایت بزنه 2200 یعنی صرافی زیر 2230 نمیده

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خوب میبینم که دلار مرز 2220 رو هم رد کرد...

تو سایت بزنه 2200 یعنی صرافی زیر 2230 نمیده

فکر کنم افتاده رو دور بالا رفتن
عین اون موقع که سکه و دلار یه دفعه کشید بالا
سکه تا 1100هم رسید
حالا باید دید چه میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
تابناک حالا تیتر بزنه دلار ارزون شد ... :hmm:

------------------------------------

چند روز پیش یه سایت نوشته بود 5-6 میلیارد دلار طلا از ترکیه وارد کردن، برا چی معلوم نیست

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
تابناک حالا تیتر بزنه دلار ارزون شد ... :hmm:

------------------------------------

چند روز پیش یه سایت نوشته بود 5-6 میلیارد دلار طلا از ترکیه وارد کردن، برا چی معلوم نیست

چرا بزنه ؟اگه میدی میزد ارزون شد دلیل داشت ورگرنه چه ارزونی اسم اونو که ارزونی نمیشد گذاشت سرکاریم رفیق

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
بانک های خصوصی ارز نمیدن .. ! حتی به تولید کنندگان .. و اعلام میکنند که دستور از بانک مرکزی داده شده ! این صحبتها که زمان یارانه دلار بالا میره برای زمانی هست که دولت خودش قیمت نرخ ارز رو کنترل میکرد نه برای این دوره که افسارش از دست دولت در امده !... و البته بی تاثیر نیست ولی تاثیر گذار اصلی نیست ! قیمت فعلی قیمتی هست که دولت باهاش مشکلی نداره و از الان به بعد ! که افسار از دست دولت خارج شده شروع یا استارت و جهش قیمت هاست

بنده ظهر (در تهران )دلار میخواستم 2300 قیمت دادند .. نمیدونم چطور 2187 نوشته بودند ! البته 2230 هم چند ساعت بعد گیر اوردم.

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
بانک های خصوصی ارز نمیدن .. ! حتی به تولید کنندگان .. و اعلام میکنند که دستور از بانک مرکزی داده شده ! این صحبتها که زمان یارانه دلار بالا میره برای زمانی هست که دولت خودش قیمت نرخ ارز رو کنترل میکرد نه برای این دوره که افسارش از دست دولت در امده !... و البته بی تاثیر نیست ولی تاثیر گذار اصلی نیست ! قیمت فعلی قیمتی هست که دولت باهاش مشکلی نداره و از الان به بعد ! که افسار از دست دولت خارج شده شروع یا استارت و جهش قیمت هاست

بنده ظهر (در تهران )دلار میخواستم 2300 قیمت دادند .. نمیدونم چطور 2187 نوشته بودند ! البته 2230 هم چند ساعت بعد گیر اوردم.

موافقم اینها کار از دستشون در رفته در ضمن به گزارشی که سایت کلمه داده هم اگر نگاه کنی میبینی که حودشونم میدونن که این وضع به ضررشونه و میتونه پیامد های امنیتی داشته باشه و جالبه در زمان دیدارهای تمی با اشتون هم اینها مرتب میگفتن تحریم های بانکی رو بردارید واین نشون میده چقدر وضعشون داغونه و به قول معروف صورتشون با سیلی سرخه
دلار هم تا حدی میتونه گرون بشه چون پیامد تورمیش حتکات باعث نارضایتی میشه درسته تا الان نشده اخه هنوز فشار به استخون نرسیده اما ظاهرا داره میرسه چون این شرایط حتی از زمان جنگ هم بدتره و هر روز هم داره بدتر میشه.
این قیمتهای 2300 هم میپرونند من 1 ساعت پیش اصفهان خریدم 2215

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
موافقم اینها کار از دستشون در رفته در ضمن به گزارشی که سایت کلمه داده هم اگر نگاه کنی میبینی که حودشونم میدونن که این وضع به ضررشونه و میتونه پیامد های امنیتی داشته باشه و جالبه در زمان دیدارهای تمی با اشتون هم اینها مرتب میگفتن تحریم های بانکی رو بردارید واین نشون میده چقدر وضعشون داغونه و به قول معروف صورتشون با سیلی سرخه
دلار هم تا حدی میتونه گرون بشه چون پیامد تورمیش حتکات باعث نارضایتی میشه درسته تا الان نشده اخه هنوز فشار به استخون نرسیده اما ظاهرا داره میرسه چون این شرایط حتی از زمان جنگ هم بدتره و هر روز هم داره بدتر میشه.
این قیمتهای 2300 هم میپرونند من 1 ساعت پیش اصفهان خریدم 2215

مملکتی که تحصیل کرده های واقعیش سر کار نباشن و علی الخصوص بخش بانکداری و اقتصادش وضع بهتر از این نمیشه

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
مملکتی که تحصیل کرده های واقعیش سر کار نباشن و علی الخصوص بخش بانکداری و اقتصادش وضع بهتر از این نمیشه

دکتر فکر میکنی این وضع رو این اقایون تا کی میتونن تحمل کنن و نظرت راجع به حد دلار چیه؟
الان من چند تا از کارخونه ها رو میشناسم که دارن با بدبختی با دلار 2200 تومنی مواد اولیه میارن و فروش هم بخاطر بهای تمام شده بالا خیلی کم شده .
نظرت چیه؟

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
عرض سلام خدمت دوستان. من اولین پست را در این تاپیک می گذارم. من دیشب تصمیم گرفته بودم سکه ها را رد کنم بره . اما خوشبختانه امروز تصمیم را عوض کردم به خصوص نظر دکتر هم به من کمک کرد.

دکتر جان توی تاپیک سکه و طلا اول هفته به یه نفر گفته بودی صبر کن چهارشنبه قیمت ها را ببین. واقعا خوشم امد. درود بر علم شما

بالا