• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

koohi

Registered User
لایک‌ها
4
من كه فردا 2000 تا 6000 تا خريد ميكنم . فقط تو اين دنيا فكر خودتون باشيد. من براي قدرت حاضرم ميليونها انسان رو فداي خودم كنم. ميدوني چرا؟ نميگم تا زندگي بهتون درس بده.
پيش بسوي دلار 3000 توماني يوهو.
ممنون از شما که ابراز وجود کردید که ما بفهمیم یه مورچه ای هم وجود داره فقط لطفا وقت برنامه رو بیشتر کنید

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بقیه کسایی هم که تا حالا رنگ دلار رو ندیده بودن و اصلا نمیدونستن دلار چه شکلیه ولی حالا واسه ما شدن دلال دلار و تو متکی هاشون دلار پر میکنن (بخونید احتکار میکنن) هم همین فکر رو میکنن که نمیذارن دلار به 4 تا دانشجو و یا مریضایی که مجبورن برن خارج واسه درمان و بقیه کسایی که دلار لازم دارن برسه
من یه سوال ازتون میپرسم شما میگید که کار خودشونه که دلار رو میبرن بالا , قبول ولی یه سوال بپرسم اگر طالب نداشته باشه بازم میتونه ببره بالا؟ اصلا شما بگید دلار رو همینا بکنن 10000 تومن ولی وقتی یک نفر هم یک دلار نخره بازم میتونه همین طور ببره بالا؟ متاسفانه تا وقتی که مردم ایران گوسفندوار تقلید میکنن وضع همین آش و کاسه هست و درست بشو نیست حتی 100 سال دیگه

عزيز گوسفند كه همه جا هست ولي اين كار خودشون هست خودشون پخش ميكنند خودشون هم از بازار جمع ميكنند همون كاري كه با سكه يه مدت ميكردن حالا دارن با دلار ميكنند الان با قيمت بالا تو مردم وحشت ميندازن و همه كه خريدن و اونا حال كردن دوباره با كاهش ٣٠ ٤٠ تومني ميريزن تو بازار دوباره كم كم جمع ميكنند دوباره ميكشه بالا ...
و اين داستان ادامه دارد

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دقيقا از زماني كه اون بابا اومد تو سخنرانيش نطق كرد كه بعضيا ميگن دلار سه هزارتومني و شايعه ميكنند بايد خوابش رو ببينند از فرداش استارت بالا رفتن خورد و يجوري خودشون گفتن به سه هزار قرار هست برسه ...
عجب اقتصادي با حرف و سخنراني بالا و پايين ميره ...
دقیقا اینا نباید حرف بزنن.ساکت باشن همه چیز آرومتره
من كه فردا 2000 تا 6000 تا خريد ميكنم . فقط تو اين دنيا فكر خودتون باشيد. من براي قدرت حاضرم ميليونها انسان رو فداي خودم كنم. ميدوني چرا؟ نميگم تا زندگي بهتون درس بده.

متاسفم برای شماو این طرز فکرتون

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542

نه دوست عزيز ما ايراني هستيم و نژاد اريايي كه با بقيه متفاوتيم اون اعراب هستن كه فقط نوك دماغشون رو ميبينند و دنبال شكمشون هستن و با هر بادي دنبال منافع شخصيشون هستن ...
با هر مشكلي هم كه داريم و ناراضي هستم خودم ولي چو ايران و ايراني نباشد تن من مباد

koohi

Registered User
لایک‌ها
4
دقیقا اینا نباید حرف بزنن.ساکت باشن همه چیز آرومتره

متاسفم برای شماو این طرز فکرتون
جواب این جور آدما خاموشی هست به دو دلیل 1-تجربه ثابت کرده که این جور آدما اصلا عددی نیستند و در نهایت هم به هیچ کجا نخواهند رسید 2-بازم حرف خودشون رو میزنند
نه دوست عزيز ما ايراني هستيم و نژاد اريايي كه با بقيه متفاوتيم اون اعراب هستن كه فقط نوك دماغشون رو ميبينند و دنبال شكمشون هستن و با هر بادي دنبال منافع شخصيشون هستن ...
شما میدونید اینی که داره پست میده کیه؟ اخیرا تعداد پان ترک ها و پان عرب ها زیاد شده احتمالا اینم از هموناس

تکنولوژی فکر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
جواب این جور آدما خاموشی هست به دو دلیل 1-تجربه ثابت کرده که این جور آدما اصلا عددی نیستند و در نهایت هم به هیچ کجا نخواهند رسید 2-بازم حرف خودشون رو میزنند

شما میدونید اینی که داره پست میده کیه؟ اخیرا تعداد پان ترک ها و پان عرب ها زیاد شده احتمالا اینم از هموناس

عزیزم کوهی جون فدات شم چرا نمی گی خودت از کجا اومدی؟
این بنده خدا راست میگه خیار شده کیلویی 2 تومن نیازی به فتوای تو نداریم!!!!
در ضمن از همه طرف سرویس شدیم با خریدن سکه و دلار فقط حفظ سرمایه هست نه سود!

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
من يكيو ديدم تو بانك سامان كه دعواش شده بوده و طرف هر چي دلار داشت گزاشته بود تو بانك و بعد كه رفته بود برداره بانكيه ميگفت دلار نداريم اگه ميخوايد معادلش بتون تومن بديم كه يارو رو كارت بش ميزدي خون در نميومد

کارت؟! سوخت یا تلفن؟

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
نوشته اصلی توسط djdream<br />
من كه فردا 2000 تا 6000 تا خريد ميكنم . فقط تو اين دنيا فكر خودتون باشيد. من براي قدرت حاضرم ميليونها انسان رو فداي خودم كنم. ميدوني چرا؟ نميگم تا زندگي بهتون درس بده. <br />
<br />
<br />
نه دوست عزيز ما ايراني هستيم و نژاد اريايي كه با بقيه متفاوتيم اون اعراب هستن كه فقط نوك دماغشون رو ميبينند و دنبال شكمشون هستن و با هر بادي دنبال منافع شخصيشون هستن ...<br />
با هر مشكلي هم كه داريم و ناراضي هستم خودم ولي چو ايران و ايراني نباشد تن من مباد
اگر امروز تو این وضعیت هستیم بخاطر این طرز تفکره، هممون دچار غروریم، از تمام دنیا نژادپرست تریم، و کار خودمون و میندازیم رو دوش بقیه. مقصر این و اونن و ما پیغمبر. هر ایرانی یه دیکتاتوره، تا وقتی اینطور پیش بریم ایران به هیچ جا نمیرسه دوست من. از خونه خودمون، از رانندگیمون، از صف نونمون، از رییسمون تا الی آخر... همه همینیم...

تکنولوژی فکر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگر امروز تو این وضعیت هستیم بخاطر این طرز تفکره، هممون دچار غروریم، از تمام دنیا نژادپرست تریم، و کار خودمون و میندازیم رو دوش بقیه. مقصر این و اونن و ما پیغمبر. هر ایرانی یه دیکتاتوره، تا وقتی اینطور پیش بریم ایران به هیچ جا نمیرسه دوست من. از خونه خودمون، از رانندگیمون، از صف نونمون، از رییسمون تا الی آخر... همه همینیم...

داداش این بحث چه ربطی داره به حال الانمون!
این همه تحریم از کجا ناشی میشه؟ این همه گرونی؟
از من و تو یا ....؟
حال قاقا زاده ها چطوره الان همچنان بولینگ بازی میکنن ایا؟
گناه من جوان چیه...........؟

تکنولوژی فکر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
همون طور که گفتم با تو و امثال تو بحثی ندارم در ضمن اینجا هم مثل خونتون نیست که هر جوری که تو خونتون حرف میزنی میای اینجا هم همون جوری حرف میزنی
گزارش شد

ممنون بابت گزارش...
خدا کنه بن دائم بشم اعصابمون رو خراب کردن با این گرونی لعنت بر پدرو مادر باعث و بانیش + افراد نادان و ابله!!!

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542

خودت داري ميگي همه همينيم بله ما هم جزو كساني هستيم كه به نوبه خودمون ريديم تو كشورمون ادمايي هستيم كه ميريم از تميزي خيابوناي اون طرف تعريف ميكنيم بعد ميايم تو خيابوناي خودمون اشغال ميريزيم اونطرف از قوانين و قانون مندي حرف ميزنيم اينجا خودمون بي قانوني ميكنيم از فرهنگ بهتر ميگيم خودمون بي فرهنگيم اره تا خودمون درست نشيم و تا ادما درست نشن اين داستان ادامه دارد

تکنولوژی فکر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خودت داري ميگي همه همينيم بله ما هم جزو كساني هستيم كه به نوبه خودمون ريديم تو كشورمون ادمايي هستيم كه ميريم از تميزي خيابوناي اون طرف تعريف ميكنيم بعد ميايم تو خيابوناي خودمون اشغال ميريزيم اونطرف از قوانين و قانون مندي حرف ميزنيم اينجا خودمون بي قانوني ميكنيم از فرهنگ بهتر ميگيم خودمون بي فرهنگيم اره تا خودمون درست نشيم و تا ادما درست نشن اين داستان ادامه دارد

اشغال ریختن یا نریختن وفرهنگ شهرنشینی چه ربطی به سیاست و مملکت داری داره عمویی؟!!!

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
داداش این بحث چه ربطی داره به حال الانمون!
این همه تحریم از کجا ناشی میشه؟ این همه گرونی؟
از من و تو یا ....؟
حال قاقا زاده ها چطوره الان همچنان بولینگ بازی میکنن ایا؟
گناه من جوان چیه...........؟

گناه ما اینه که هارت و پورت داریم فقط، ایرانیم و فلانم ولی ذره ای جرات نداریم. اگه من و تو رانندگیمون یا آشغال ریختنمون درست شه یعنی فرهنگمون درست شده و تا بالای مملکت فرهنگ بالا میره، اگه من یا تو رییس جمهور بشیم وضع بهتر نمیشه، بدترم میشه، چون از پایه خرابیم. از ماست که بر ماست. بحث منحرف میشه دیگه ادامه نمیدم. جاش اینجا نیست

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
معلومه بعضيا كه دلار نخريدن و پولشم ندارن بد دارن ميسوزن.هاهاها اتفاقا من همه جا ميگم كلي خريدم كونشون رو هم ميسوزونم. دارندگي و برازندگي. خدا كنه فردا زودتر بياد :cigar:

اول و آخر هممون یه قبر دو در یکه! مراقب باش غرورت زمینت نزنه، کون سوختن فقرا پیشکش

تکنولوژی فکر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
گناه ما اینه که هارت و پورت داریم فقط، ایرانیم و فلانم ولی ذره ای جرات نداریم. اگه من و تو رانندگیمون یا آشغال ریختنمون درست شه یعنی فرهنگمون درست شده و تا بالای مملکت فرهنگ بالا میره، اگه من یا تو رییس جمهور بشیم وضع بهتر نمیشه، بدترم میشه، چون از پایه خرابیم. از ماست که بر ماست. بحث منحرف میشه دیگه ادامه نمیدم. جاش اینجا نیست

داداش معلومه سنت پایینه ...
من و تو رئیس جمهور بشیم؟ داری شوخی می کنی؟
خیلی سنت پایینه..

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
دکتر جون بیا یه سر و سامونی بده به تاپیک، جای مدیرمون خالیه، زور بالا سرمون نباشه همدیگرو میخوریم

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ميگن بعد از هر سختي به دنبالش راحتي و اسوني هست اميدوارم در مورد ايران هم صحت داشته باشه و بتونيم همه در كنار هم زندگي خوبي رو داشته باشيم ...

djdream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه خدائيش منم دلم واسه مردم ميسوزه ولي چه كنم كه نميتونم ببينم سرمايم كم بشه. ولي من كه ميام اينجا مسائل رو تحليل ميكنم به نفع اونايي هست كه دودل هستن و از اوضاع بي خبرن و سرمايه كمي دارن. به هر حال قبلا هم گفتم خريد دلار بي ريسك نيست. اون دوستي كه گفت دولتي خونده و بيكاره من واقعا براش ناراحت شدم.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اون احمقی که می گه دلار گرون شه ، به من چه !
اگه ذره ایی عقل و منطق داشت می دونست باعث کاهش رشد اقتصاد و تولید می شه
بیکاری می یاد
فقر و فساد و جنایت افزایش پیدا می کنه !
تو خیابان یه قمه می کنن تو کونت ( که بسوزه ) و به خاطر 50 هزار تومان می کشنت

بالا