• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

تکنولوژی فکر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
:lol: اون قسمت توضيحي (كه بسوزه) ديگه واسه چي بود ؟ مگه تجربه كردي هاها

دوست عزیز ولشون کن این بیچاره ها دنبال مقصر می گردن و خودشون بیشتر دارن می سوزن...
از گرونی تورم نیست از نادانیشون هست! یه عده قاقا زاده دارند می خورند و می برند یکی مثل خاوری داره توجزیرش عشق وحال می کنه این وسط من وشما داریم فحش خور این کم شعور ها می شیم!!!
بفکر خودت باش من دیگه پرشین تولز نمیام.
این خط و این نشون.

scanme

Registered User
لایک‌ها
85

koohi

Registered User
لایک‌ها
4
اون احمقی که می گه دلار گرون شه ، به من چه !
اگه ذره ایی عقل و منطق داشت می دونست باعث کاهش رشد اقتصاد و تولید می شه
بیکاری می یاد
فقر و فساد و جنایت افزایش پیدا می کنه !
تو خیابان یه قمه می کنن تو کونت ( که بسوزه ) و به خاطر 50 هزار تومان می کشنت
دقیقا حق با شما هست ولی از قدیم گفتن وقتی عقل در کله نیست جان در عذاب است
دوستان عزیز می خواهید ارز آزاد بخرید، خب بخرید دیگر جو ندهید برای قیمت های بالاتر. متاسفانه ما ایرانی ها آدم های خودزنی هستیم برای اینکه ثابت کنیم تصمیمان مثلا در خریدن دلار اشتباه نبوده بعد از آن هی میشینیم پیش دوست و آشنا جو می دهیم که قیمت تا فلان قدر بالا خواهد رفت. مثلا یکهو جو می افتد که قرار است قحطی بیاید و ملت می ریزن انقدر برنج می خرن در خانه شان انبار می کنند که برنج گران می شود! بعد می گویند دیدی گران شد! وقتی هم می گویی خب اگر نمی خریدی گران نمی شد می گویند یعنی به این یک گونی خریدن من برنج گران شد؟!! نه عزیز من به یک گونی خریدن های تو و امثال تو و جو دادن در مورد قحطی و غیره که در ذات ایرانی هاست گران شد! ببخشید اگر این لحن را به کار می برم ولی وقتی می بینم عده ای بدون اینکه خودشان بفهمند چطور شرایط را برای خودشان و بقیه خرابتر می کنند و فکر هم می کنند متغیر مستقل هستند و هیچ تاثیری روی سیستم ندارند ناراحت می شوم. دوستان عزیز در کشورهای غربی وقتی مثلا شیر یا میوه یا یک کالایی 2-3 درصد گران می شود دیگر هیچ کس نمی خرد تا کارخانه داران مجبور شوند ارزان کنند. اینجا هم یک عده کارخانه دار و بانک مرکزی و غیره همه و همه سعی دارند جنسشان را به گران ترین قیمت به ما بفروشند از احساسات و همان "روحیه خود مطرح سازی" بیشتر ماها هم کمال استفاده را می برند. حرف من این است که شما اگر هم نمی خواهید انفدر هزینه بدهید که شیر نحرید وقتی خریدید دائم فریاد نزنید که دارد قحطی شیر می آید! شما که خب 1000 دلار خودتان را خریده اید دیگر چرا هی جو می دهید که قرار است n تومان شود. فکر می کنید مثلا این به سود خود شما یا بقیه مردم است؟ مثلا اگر دلار 2n شود فکر می کنید شما پولدار شده اید و بقیه به شما می گویند چقدر فرهیخته بودید که تصمیم درستی گرفته اید و با افتخار می گویید دیدی گفتم گران می شود گوش نکردید؟ به این کاری که شما می کنید پیش بینی نمی گویند پیش سازی می گویند! شما آینده را می سازید آینده ما در دست خودمان است. خب همه اگر این طور فکر کنند همین طور هم می شود. فکر می کنید مثلا امثال من نمی توانند بیایند اینجا پز بدهند که قیمت تا آخر هفته یا مثلا تا آخر سال چقدر خواهد شد؟ خب چی به من یا اطرافیان من می رسه به جز ضرر وقتی اون اتفاق بیافته؟ پس باید سعی کنم اگر هم که نمی تونم قیمت رو پایین ببرم تبلیغ و هیجان هم برای بیشتر شدنش نکنم. زندگی خیلی ها به این چیزها وابسته است و با همین تک جملات شما و سیگنال هایی که می دهید زندگی خیلی ها را از این رو به آن رو می کند.
کاش کمی بزرگتر فکر می کردیم کاش... تحصیلکرده هایش که اینطور فکر کنند وای به حال عوام... واقعا برای بعضی ها متاسفم.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
یک واردکننده مدعی شد؛
پرداخت ارز مرجع به کالاهای اساسی متوقف شد؟
یک واردکننده کالاهای اساسی مدعی شد: کالاهای اساسی که گشایش ال سی شده‌اند، هم اکنون در گمرکات مانده و دولت ارز مرجع به آنها پرداخت نمی‌کند.
یک واردکننده کالاهای اساسی در گفتگو با مهر با بابیان اینکه ظرف روزهای گذشته نرخ ارز به شدت در بازار آزاد بالا رفته و هم اکنون نیز در حال افزایش است، مدعی شد: ظاهرا بانک مرکزی بیش از دو هفته است که ارزی به بانکهای عامل برای واردات کالاهای اساسی پرداخت نکرده است و در مراجعه واردکنندگان به بانکها اعم از دولتی و خصوصی، این جمله مکرر شنیده می‌شود که "ارز مرجع پرداخت نمی‌شود".وی تصریح کرد: ظاهرا هم اکنون تامین ارز از سوی بانک مرکزی متوقف است و هیچ یک از واردکنندگان حتی واردکنندگان کالاهای اساسی، نمی توانند ارز مرجع دریافت کنند، بنابراین قیمت دلار به شدت در بازار بالا رفته است و همینطور کالاهایی که مستقیما به واردات وابسته هستند نیز با افزایش نرخ مواجه شده‌اند.به گفته او، هم اکنون واردات کالا به علت عدم پرداخت ارز با کندی صورت می‌گیرد و در مواردی هم متوقف شده است، این در شرایطی است که حتی گشایش ال سی نیز برای برخی از کالاها صورت گرفته ولی دولت از پرداخت ارز مرجع به آنها مطابق با وعده خود خودداری می‌کند.خبرگزاری مهر آمادگی دارد توضیحات بانک مرکزی درباره ادعاهای این وارد کننده را منتشر کند.اولویت اول ارزی شامل کالاهای اساسی نظیر گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوسفند زنده، جو، ذرت، دانه سویا، کنجاله، روغن خام، شکر خام و شیرخشک صنعتی و اولویت دوم ارزی شامل کالاهایی نظیر داروهای ساخته شده، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی که در داخل کشور تولید نمی‌شود، است.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دقیقا حق با شما هست ولی از قدیم گفتن وقتی عقل در کله نیست جان در عذاب است
دوستان عزیز می خواهید ارز آزاد بخرید، خب بخرید دیگر جو ندهید برای قیمت های بالاتر. متاسفانه ما ایرانی ها آدم های خودزنی هستیم برای اینکه ثابت کنیم تصمیمان مثلا در خریدن دلار اشتباه نبوده بعد از آن هی میشینیم پیش دوست و آشنا جو می دهیم که قیمت تا فلان قدر بالا خواهد رفت. مثلا یکهو جو می افتد که قرار است قحطی بیاید و ملت می ریزن انقدر برنج می خرن در خانه شان انبار می کنند که برنج گران می شود! بعد می گویند دیدی گران شد! وقتی هم می گویی خب اگر نمی خریدی گران نمی شد می گویند یعنی به این یک گونی خریدن من برنج گران شد؟!! نه عزیز من به یک گونی خریدن های تو و امثال تو و جو دادن در مورد قحطی و غیره که در ذات ایرانی هاست گران شد! ببخشید اگر این لحن را به کار می برم ولی وقتی می بینم عده ای بدون اینکه خودشان بفهمند چطور شرایط را برای خودشان و بقیه خرابتر می کنند و فکر هم می کنند متغیر مستقل هستند و هیچ تاثیری روی سیستم ندارند ناراحت می شوم. دوستان عزیز در کشورهای غربی وقتی مثلا شیر یا میوه یا یک کالایی 2-3 درصد گران می شود دیگر هیچ کس نمی خرد تا کارخانه داران مجبور شوند ارزان کنند. اینجا هم یک عده کارخانه دار و بانک مرکزی و غیره همه و همه سعی دارند جنسشان را به گران ترین قیمت به ما بفروشند از احساسات و همان "روحیه خود مطرح سازی" بیشتر ماها هم کمال استفاده را می برند. حرف من این است که شما اگر هم نمی خواهید انفدر هزینه بدهید که شیر نحرید وقتی خریدید دائم فریاد نزنید که دارد قحطی شیر می آید! شما که خب 1000 دلار خودتان را خریده اید دیگر چرا هی جو می دهید که قرار است n تومان شود. فکر می کنید مثلا این به سود خود شما یا بقیه مردم است؟ مثلا اگر دلار 2n شود فکر می کنید شما پولدار شده اید و بقیه به شما می گویند چقدر فرهیخته بودید که تصمیم درستی گرفته اید و با افتخار می گویید دیدی گفتم گران می شود گوش نکردید؟ به این کاری که شما می کنید پیش بینی نمی گویند پیش سازی می گویند! شما آینده را می سازید آینده ما در دست خودمان است. خب همه اگر این طور فکر کنند همین طور هم می شود. فکر می کنید مثلا امثال من نمی توانند بیایند اینجا پز بدهند که قیمت تا آخر هفته یا مثلا تا آخر سال چقدر خواهد شد؟ خب چی به من یا اطرافیان من می رسه به جز ضرر وقتی اون اتفاق بیافته؟ پس باید سعی کنم اگر هم که نمی تونم قیمت رو پایین ببرم تبلیغ و هیجان هم برای بیشتر شدنش نکنم. زندگی خیلی ها به این چیزها وابسته است و با همین تک جملات شما و سیگنال هایی که می دهید زندگی خیلی ها را از این رو به آن رو می کند.
کاش کمی بزرگتر فکر می کردیم کاش... تحصیلکرده هایش که اینطور فکر کنند وای به حال عوام... واقعا برای بعضی ها متاسفم.

کسی رو که درخواست کمک نمیخواد نمیشه کمک کرد هر چند که کمک کردن بهش لازم باشه. چون کمک تو رو به کلاهبرداری و............! تشبیه میکنه

مردم ما به چیزی که دارن راضی هستند و هر کسی هم بخواد کمکشون کنه عناوین بدی روش میزارن ... در نتیجه بقیه وظیفه ندارند به افرادی که راضی هستند کمک کنند ! .. زندگی خودشون رو میکنند و به کسی هم کاری ندارند ! و مطمئن باشید که با جو دادن طلا و دلار و برنج و ..... گرون نمیشه

این جو دادنا شاید بتونه برای 1 روز و 1 هفته نهایت قیمت هارو بالا ببره .. نه بیشتر.

اینها به دنبال پیدا کردن مقصر هستند و این حرفارو میزنن .. یا بهتر بگم دنبال انداختن تقصیر ها به دوش دیگران ! غیر از خود !.. حالا فرق نمیکنه این مقصر امریکا باشه .. یا اروپا باشه یا کانادا باشه یا مردم خودی یا سیاسیون خودی و ...... اصلا یکی از دلایل دشمن تراشی همینه .............

همه مقصر هستند ! به غیر از ......

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
به نظرتون ممکنه بیاد روی 2280 دوباره؟!!

نمیدونیم بخرم 2300 یا نه!! لامصب همینجوری بالا میره

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
پیش بینی امروز ؟

به پیش بینی کاری ندارم اما تجربه ماه پیش رو میگم
2روز قبل از دادن یارانه ها قیمت ها به شدت صعود کرد !(دیروز هم 2 روز قبل از دادن یارانه ها بود )
روز قبل از دادن یارانه ها باز هم افزایش قیمت داشتیم منتها خفیف تر از روز قبلش ( امروز روز قبل دادن یارانه هاست )
روزی که یارانه ها داده شد سقوط شدید قیمت ها روداشتیم ( یعنی فردا )

شاید این ماه هم همین برنامه پیاده بشه شایدم نشه !

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
به پیش بینی کاری ندارم اما تجربه ماه پیش رو میگم
2روز قبل از دادن یارانه ها قیمت ها به شدت صعود کرد !(دیروز هم 2 روز قبل از دادن یارانه ها بود )
روز قبل از دادن یارانه ها باز هم افزایش قیمت داشتیم منتها خفیف تر از روز قبلش ( امروز روز قبل دادن یارانه هاست )
روزی که یارانه ها داده شد سقوط شدید قیمت ها روداشتیم ( یعنی فردا )

شاید این ماه هم همین برنامه پیاده بشه شایدم نشه !
پس صبر می کنیم :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بزارید بیاد پایین می خوایم آیفون 5 بخریم بابا :دی

:دی مگه دست منه؟ به محمود بگو :D
منم همین فکر رو میکردم...2 تومن که شد گفتم بذار میاد پایین به خهطر ماه رمضون...

بعدش شد 2200 گفتم به خاطر اجلاس میاد پایین...

و الی آخر!

برو بخر آیفونت رو...دلار خیلی بعیده بیاد پایین....بیاد هم موقتی چند روز..در حد 2-3 روز میاد پایین بعد میره بالا...تاثیری روی قیمت آیفون 5 نخواهد داشت...

یعنی شما واقعا فکر میکنی با این اوضاع دلار مثلا میاد زیر 2 تومن ثابت هم میمونه که مثلا آیفون ارزون شه؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
:دی مگه دست منه؟ به محمود بگو :D
منم همین فکر رو میکردم...2 تومن که شد گفتم بذار میاد پایین به خهطر ماه رمضون...

بعدش شد 2200 گفتم به خاطر اجلاس میاد پایین...

و الی آخر!

برو بخر آیفونت رو...دلار خیلی بعیده بیاد پایین....بیاد هم موقتی چند روز..در حد 2-3 روز میاد پایین بعد میره بالا...تاثیری روی قیمت آیفون 5 نخواهد داشت...

یعنی شما واقعا فکر میکنی با این اوضاع دلار مثلا میاد زیر 2 تومن ثابت هم میمونه که مثلا آیفون ارزون شه؟

چرا نشه ؟!!!
جناب آقای بهمنی فرمودن میشه 1500 ، مگه نه ؟ :دی

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
شک نکن دلار میاد پایین :دی
حداکثر 1 هفته پایین میمونه بعدش با کله میره بالا :دی

اون که آره..ولی 1500 بعیده ها...

ولی من اینو میخوام بدونم جدی...اگه 1 هفته پایین بمونه آیفون 5 رو مغازه دار ارزون تر میده توی اون هفته؟ یا میخواید از خارج از کشور با دلار بخری؟

تکنولوژی فکر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

ولی من اینو میخوام بدونم جدی...اگه 1 هفته پایین بمونه آیفون 5 رو مغازه دار ارزون تر میده توی اون هفته؟ یا میخواید از خارج از کشور با دلار بخری؟

[h=1] مذاکرات بی‌نتیجه مجلس برای تعیین تکلیف ۸۵۰ میلیارد تومان بودجه‌ای که به افراد خاص داده شده [/h]

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469

نرخ دلار که اومد پایین معادل دلاری گوشی رو میگیرم ، بعد هرچی میره بالا بره :دی

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
پیام بازرگانی:

خاوری در این مصاحبه می‌گوید: مطمئن باشید که بانک ملی یکی از متعهدترین بانک‎ها است و در این زمینه ما کوچک‌ترین قصوری نداریم. این اختلاس در بانک دیگری رخ داده و به ما ربطی ندارد.

وی می‌افزاید: شاید تخلفی در یکی از شعب انجام شده باشد، اما شک نکنید که این تخلف در سطوح بالا صورت نگرفته است. خاوری در پاسخ به اینکه «رقم 3 هزار میلیارد تومان آنقدر قابل توجه است که نمی‎توان باور کرد این تخلف در سطحی مثل یک شعبه انجام شده باشد» نیز می‌گوید: به والله قسم ما در این قضیه هیچ تقصیری نداریم.

اطلاعات بیشتر در:
کد:
http://www.eranico.com/fa/content/8551/default.aspx#ixzz25xL0c7jE- خاوری چند روز قبل از فرار: «والله قسم بی‎تقصیریم» - ارانیکو
منبع این مطلب سایت ارانیکو می باشد.

و یکی از خوانندگان سایت نظر داده:

والله و بلاه خاوری فرار نکرده . الان توی صف مرغ خیابون **** آباد وایستاده شاید دو کیلو هورمونی گیرش بیاد.

من که باور کردم
اشک توی چشام حلقه زد خاوری جان .
سریع برگرد ایران به امثال تو نیاز داره.

اطلاعات بیشتر در:
کد:
url=http://www.eranico.com/fa/content/8551/default.aspx#ixzz25xLMUF8u - خاوری چند روز قبل از فرار: «والله قسم بی‎تقصیریم» - ارانیکو
منبع این مطلب سایت ارانیکو می باشد.

Last edited by a moderator:
بالا