• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

panlex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امتحان های آموززشی چقدر جدی هستن؟ میشه راحت قبول شد؟ تو آموزشی به بچه هایی که امریه دارن تهدید میکنن که اگه نمرتون کم بشه امریه باطل میشه

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
امتحان های آموززشی چقدر جدی هستن؟ میشه راحت قبول شد؟ تو آموزشی به بچه هایی که امریه دارن تهدید میکنن که اگه نمرتون کم بشه امریه باطل میشه

من آموزشی 01 بودم ما رو هم خیلی ترسوندن ولی به نظرم تاثیری نداشت من نمره کامل شدم تو همه چی ولی افتادم حاشیه تهران چون شرایط دار نبودم مدرکم هم فوق لیسانس بود...

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
عجب وضعی شده!
1/8 اعزامم هرگوری ما رفتیم برای پذیرش **** میگن تموم شده!
حالا مشخصه دارن میپیچونن ها اما خوب دیگه بند پ رو نداشته باشی...!
:wacko:

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
سلام
کد رو شانسی میزنن. اگه آشنا داشته باشی 100% میتونه برات عوضش کنه و هر جایی که دوست داشته باشی بندازت. ولی آشنا کله گنده میخواد.
ممنون محسن جان .
یه سوال دیگه که فک کنم قبلا هم پرسیدم ... حالا که برگ سبزم اومده و قراره به همین زودی ها اعزام بشم اگه تاریخ مشخص شده برای اعزام در محل حاضر نشم چه اتفاقی میافته ؟ ممکنه بعدا مامور بفرستن برای دستگیریم ؟
عجب وضعی شده!
1/8 اعزامم هرگوری ما رفتیم برای پذیرش **** میگن تموم شده!
حالا مشخصه دارن میپیچونن ها اما خوب دیگه بند پ رو نداشته باشی...!
:wacko:
راستش اینا حقیقت رو گفتن .
من خودم یه پ دارم که قرار بود دنبال کارام باشه و گفت باید برج 7 اعزامت باشه تا پذیرش **** رو واست بگیرم . اما متاسفانه تاریخ اعزامم 18/8 .
حالا که بهش زنگ میزنم میگم جریان اینطوریه ، میگه دیگه کاری نمیشه کرد ! چون ظرفیتا پر شده . طرف پ کلفتم هست مثلا ...:(
به همین خاطر میخوام خدمتو بیخیال بشم ! گورباباشون . من امیدم **** بود که بتونم پذیرش بگیرم و بعد از خدمت بیافتم شهر خودم و خدمتم محدود بشه به ساعات اداری که بعدش بتونم به ورزشم برسم .
اما حالا که گند زده شد به کارای پذیرشم و معلوم نیست قراره بعد از آموزشی کدوم جهنمی اعزام بشم ...

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
مدت زیادی بود که نمیتونستم سر بزنم ولی خب دو روز پیش از پایاننامم دفاع کردم و سرم خلوتتر شده
دیگه باید به فکر ارسال دفترچه باشم البته برای بار دوم و ادامه خدمت
در نظر دارم که 1 اسفند اعزام بشم. به به چه حالی میده سربازی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون محسن جان .
یه سوال دیگه که فک کنم قبلا هم پرسیدم ... حالا که برگ سبزم اومده و قراره به همین زودی ها اعزام بشم اگه تاریخ مشخص شده برای اعزام در محل حاضر نشم چه اتفاقی میافته ؟ ممکنه بعدا مامور بفرستن برای دستگیریم ؟

خواهش میکنم
اگه در تاریخ مشخص شده حاضر نشی. غایب محسوب میشی و اسمت رد میشه به عنوان غایبین اونوقت برای دوره بعد اعزام (2 ماه بعدش) یه تاریخ اعزام دیگه واست میزنن و قبلش برگه ش میاد در خونه تون اگه بازم نرفتی اسمت از تو سیستم حذف میشه (انگار دفترچه پست نکرده باشی) و اگه دفترچه نفرستادی فراری محسوب میشی و نامه دستگیری میاد کلانتری ولی اینکه فکر کنی مامور میفرستن درخونه برای دستگیری باید بگم که اینطور نیست چون تعداد سربازان فراری بیش از حدیه که بتونن مامور بفرستن و همه رو دستگیر کنن. خیلی از دوستای خودم چند ساله که نرفتن و هیچکی هم کاری به کارشون نداره ولی خودت باید حواست باشه کاری نکنی که پات به کلانتری باز بشه (دعوا و ...)

موفق باشی

kavosi

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
برای پادگان 01 تهران کسی نیست من 1/8 اعزامم:eek::eek::wacko:

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
سلام آقا من هم دیسک کمر دارم هم ساییدگی 2 تا مهره هم عوض شدن شکل مهره ها و هم انگشت دست راستم همون انگشتی که دست چپت حلقه میندازی استوانه مفصلیش و تاندوناش پاره شده و کجه و کامل صاف نمیشه میتونم معاف از رزم بگیرم وزنمم 132 هستش پاور کارم حکم قهرمانی هم یه 4 5 تا دارم لیسانسم هستم اوضاع ما چطور میشه
راستی سینوزیت شدید هم دارم

Last edited:

kavosi

Registered User
لایک‌ها
11

آقا مگه کد ها اعلام شده !!!!!!
برگه سفید اوووووومد؟؟

نه هنوز از پیش گفنم شاید هم خدمتی پیدا بشه ولی رفیقم 1-6 اعزام شد فرستادنش 01 تهران پرسیده احتمال 90% برای منم 01 تهرانه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام آقا من هم دیسک کمر دارم هم ساییدگی 2 تا مهره هم عوض شدن شکل مهره ها و هم انگشت دست راستم همون انگشتی که دست چپت حلقه میندازی استوانه مفصلیش و تاندوناش پاره شده و کجه و کامل صاف نمیشه میتونم معاف از رزم بگیرم وزنمم 132 هستش پاور کارم حکم قهرمانی هم یه 4 5 تا دارم لیسانسم هستم اوضاع ما چطور میشه

با این وضعیت که باید معاف دائم بشید!

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
خواهش میکنم
اگه در تاریخ مشخص شده حاضر نشی. غایب محسوب میشی و اسمت رد میشه به عنوان غایبین اونوقت برای دوره بعد اعزام (2 ماه بعدش) یه تاریخ اعزام دیگه واست میزنن و قبلش برگه ش میاد در خونه تون اگه بازم نرفتی اسمت از تو سیستم حذف میشه (انگار دفترچه پست نکرده باشی) و اگه دفترچه نفرستادی فراری محسوب میشی و نامه دستگیری میاد کلانتری ولی اینکه فکر کنی مامور میفرستن درخونه برای دستگیری باید بگم که اینطور نیست چون تعداد سربازان فراری بیش از حدیه که بتونن مامور بفرستن و همه رو دستگیر کنن. خیلی از دوستای خودم چند ساله که نرفتن و هیچکی هم کاری به کارشون نداره ولی خودت باید حواست باشه کاری نکنی که پات به کلانتری باز بشه (دعوا و ...)

موفق باشی

بازم ممنون .
اگه نتونستم برای **** پذیرش بگیرم مجبورم دست به دامن معافیت پزشکی بشم . اگه روی کم کاری تیرئیدم یکم مانور بدم شاید موفق شدم ..
تنکس اگن ;)

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438

خدا بد نده :D
آقا منم اتفاقا سینوزیت دارم + در رفتگی آخرین دنده ! + پارگی عصب یکی از انگشت های پام بخاطر دررفتگی + خونریزی گوارشی عامل ناشناخته ! + احتمال خیلی زیاد کم کاری تیروئید .
با کدومش می تونم معافیت بگیرم ؟

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
البته پیش دکتر هم رفتم گفت نباید 4 5 دقیقه بیشتر سر پا واستی

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

dear friend

Registered User
لایک‌ها
77
نه هنوز از پیش گفنم شاید هم خدمتی پیدا بشه ولی رفیقم 1-6 اعزام شد فرستادنش 01 تهران پرسیده احتمال 90% برای منم 01 تهرانه

دادا منم 1/8 اعزامم ولی هنوز جاش مشخص نشده . نامه ای که تاریخ رو مشخص کرده اومده این همون برگ سبزه ؟

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
دادا منم 1/8 اعزامم ولی هنوز جاش مشخص نشده . نامه ای که تاریخ رو مشخص کرده اومده این همون برگ سبزه ؟
آره داداش اون برگه سبزه.
دوستان نمیدونید ماها که 1/8 اعزامیم حدودا کی کد می خوریم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
پس تا یک مهر برای عقب انداختن مشکلی ندارم؟
بندازم برج 10 شاید یه پذیرش تونستیم بگیریم:wacko:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
حالا موافقت میکنن یا برا اونم باید بند پ جور کرد؟
کلا مث که بدون بند پ هیچ کاری هیچ جا نمیشه انجام داد!!!

بالا