امتحان های آموززشی چقدر جدی هستن؟ میشه راحت قبول شد؟ تو آموزشی به بچه هایی که امریه دارن تهدید میکنن که اگه نمرتون کم بشه امریه باطل میشه
ممنون محسن جان .سلام
کد رو شانسی میزنن. اگه آشنا داشته باشی 100% میتونه برات عوضش کنه و هر جایی که دوست داشته باشی بندازت. ولی آشنا کله گنده میخواد.
راستش اینا حقیقت رو گفتن .عجب وضعی شده!
1/8 اعزامم هرگوری ما رفتیم برای پذیرش **** میگن تموم شده!
حالا مشخصه دارن میپیچونن ها اما خوب دیگه بند پ رو نداشته باشی...!
:wacko:
ممنون محسن جان .
یه سوال دیگه که فک کنم قبلا هم پرسیدم ... حالا که برگ سبزم اومده و قراره به همین زودی ها اعزام بشم اگه تاریخ مشخص شده برای اعزام در محل حاضر نشم چه اتفاقی میافته ؟ ممکنه بعدا مامور بفرستن برای دستگیریم ؟
سلام
برای پادگان 01 تهران کسی نیست من 1/8 اعزامم:wacko:
آقا مگه کد ها اعلام شده !!!!!!
برگه سفید اوووووومد؟؟
سلام آقا من هم دیسک کمر دارم هم ساییدگی 2 تا مهره هم عوض شدن شکل مهره ها و هم انگشت دست راستم همون انگشتی که دست چپت حلقه میندازی استوانه مفصلیش و تاندوناش پاره شده و کجه و کامل صاف نمیشه میتونم معاف از رزم بگیرم وزنمم 132 هستش پاور کارم حکم قهرمانی هم یه 4 5 تا دارم لیسانسم هستم اوضاع ما چطور میشه
راستی سینوزیت شدید هم دارم
خواهش میکنم
اگه در تاریخ مشخص شده حاضر نشی. غایب محسوب میشی و اسمت رد میشه به عنوان غایبین اونوقت برای دوره بعد اعزام (2 ماه بعدش) یه تاریخ اعزام دیگه واست میزنن و قبلش برگه ش میاد در خونه تون اگه بازم نرفتی اسمت از تو سیستم حذف میشه (انگار دفترچه پست نکرده باشی) و اگه دفترچه نفرستادی فراری محسوب میشی و نامه دستگیری میاد کلانتری ولی اینکه فکر کنی مامور میفرستن درخونه برای دستگیری باید بگم که اینطور نیست چون تعداد سربازان فراری بیش از حدیه که بتونن مامور بفرستن و همه رو دستگیر کنن. خیلی از دوستای خودم چند ساله که نرفتن و هیچکی هم کاری به کارشون نداره ولی خودت باید حواست باشه کاری نکنی که پات به کلانتری باز بشه (دعوا و ...)
موفق باشی
سلام آقا من هم دیسک کمر دارم هم ساییدگی 2 تا مهره هم عوض شدن شکل مهره ها و هم انگشت دست راستم همون انگشتی که دست چپت حلقه میندازی استوانه مفصلیش و تاندوناش پاره شده و کجه و کامل صاف نمیشه میتونم معاف از رزم بگیرم وزنمم 132 هستش پاور کارم حکم قهرمانی هم یه 4 5 تا دارم لیسانسم هستم اوضاع ما چطور میشه
راستی سینوزیت شدید هم دارم
نه هنوز از پیش گفنم شاید هم خدمتی پیدا بشه ولی رفیقم 1-6 اعزام شد فرستادنش 01 تهران پرسیده احتمال 90% برای منم 01 تهرانه
آره داداش اون برگه سبزه.دادا منم 1/8 اعزامم ولی هنوز جاش مشخص نشده . نامه ای که تاریخ رو مشخص کرده اومده این همون برگ سبزه ؟
آره داداش اون برگه سبزه.
دوستان نمیدونید ماها که 1/8 اعزامیم حدودا کی کد می خوریم؟
پس تا یک مهر برای عقب انداختن مشکلی ندارم؟
بندازم برج 10 شاید یه پذیرش تونستیم بگیریم:wacko: