amir_aloneboy77
Registered User
یادش بخیز تیم 98 همه ستاره بودن واسه خودشون . خداداد،علی دایی، مهدوی کیا،کریم باقری ،عابد زاده . اینا همه ستاره بودن الآن تو تیم 2012 ایران یه ستاره میتونید نام ببرید؟
ای کاش همین الانش هم بود :دی
باز غیرت داشت تو اون سن از این سوسول ها بهتر بازی میکرد مهاجمای الان می ترسن سرشون به توپ بخوره :دی
عنایتی اون زمان دوبار اقای گل شد ولی بازی بهش نمیدادن
غیرت یه مسئله جدایی ربطی نداره چون بکام غیرت داره تا سن ماموت تو تیم ملی باشه!
اونم دقیقه 93 !!! یعنی ثانیه هایی باقی مونده بود تا همون یه گل هم زده نشه.مجموعا توی این سه تا بازی تیم ملی یه موقعیت گل داشت که اونم توی بازی با ازبکستان بخت برگشته گلش کرد ! مصیبت اینه !
بحث از گند زدن و بی غیرتی این بازیکنا رسید به کاپیتانی تیم ملی و استقلال و پیروزی چرا؟
کاری ندارم ولی کاپیتانی تیم ملی انصافا حق علی کریمی هستش
جای جباری تو تیم ملی واقعا خالیه
نبودن یه مهاجم آماده و سرحال تیم رو بدجوری آزار میده
واقعا براتون متاسفم .. اینجا تاپیک تیم ملیه و قراره اینجا راجع به تیم ملی و بازیکن هاش به دور از تعصبات رنگی بحث بشه .
به فرض که تیم محبوب شما شانزدهم جدوله به من چه ربطی داره آخه؟ طوری میگید انگار من باعث شدم تیم محوبتون به انتهای جدول سقوط کنه...
صحبت من این بود که اگر تیم ملی در بازی های گذشته موفقتی کسب کرده مدیون مهره های ارزشمندی چون جباری و تیموریان و کریمیه نه تفکرات کارلوس کیروش و اگر این بازیکنای کلیدی نبودن ما دور قبل هم از گروهمون بالا نمیومدیم.
مطمئنم اگر جباری قرمز پوش بود پستمو لایک میکردی و بجای این صحبت های زشت از خلاقیت و تکنیک جباری تعریف میکردی ... باز هم میگم برای شما و دیدگاهتون متاسفم بهتره طرز فکرتون رو عوض کنید و به بازیکنای تیم ملی فقط به عنوان
همون بازیکنای تیم ملی نگاه کنید نه باشگاهشون.
شاید بخاطر اینه که نکونام بازیکن با اخلاقیه و تا بحال شیطنت هایی نظیر لگد زدن بطری آب و پسگردنی به داور چهارم نکرده ...
و فوتبال منزوی تر هم خواهد شد!
درود بر شرافت تمام المپیکی و پار المپیکی و والیبالی ها که با تشنگی به دنبال افتخار بودند و به دست اوردند
کاش فوتبالمون هم قدری تشنه بشه!گر چند اینهایی که من می بینم اگر تشنه هم بشند ،دراز می کشن تا یکی آب بده دستشون!
من نمی گم کم کاری!تا حدودی قبول دارم ولی نمیشه انگشت اتهام رو فقط روی اشخاص خاصی گذاشت مطمئنن اون بازیکنی که تو زمین میره میخواد بهترین عملکرد رو انجام بده ولی نمیشه اره بعضیاشونم غیرت ندارن
مشکل اصلی تیم ملی اینه نمیتونه از اسما راحت رد شه کاری که تو تمام تیم های مدرن جهان انجام میشه
من به برکنار گذاشتن کیروش شدید مخالفم چون اولا هنوز نمیشه گفت خوبه یا بد ولی خب شاید اگه یه مربی ایرانی می بود با غیرت تر کار میکرد یا حتی تا یه بازیکن یکم ناز میکرد راحت در خروجی رو بهش نشون میداد ولی شخصا از چهره کیروش چیزی به نام ابهت من نمیبینم
من نمی گم کم کاری!
میگم،بی خیالی
شکم سیری
عدم انگیزه!
تو نیگاه کن
تیم رفته لیگ جهانی می تونه ست ها رو ببازه
اما چقدر انگیزه باعث میشه بچه های والیبال با تمام وجود کار کنن!
اره والیبال هم روز بد خواهد داشت!
در مورد مربی
بنده از اول ایشون رو قبول نداشتم
اما کنار گذاشتنش تو این مقطع حماقت واقعی ست!
من فکر می کنم اگر ترکیب یهو جوون بشه باز هم توفیری نداره!
گذشت اون زمونی که 4 تا جوون با 19 سال سن می رفتن تیم ملی و با تمام قدرت بازی می کردن!
الان جوری شده که همین رضا حقیقی بشه ترکیب ثابت تیم ملی یهو میگه اااا ببین رسیدم کجا ،بعد میشه معمولی ترین بازیکن تیم!
مشکل ما عدم تشنگی هست!
تیم 98 یادته؟
همه تشنه بودن!
همه می خواستن موفق بشن!
چون سالها بود موفقیتی نبود
اما این فوتبال دنبال موفقیت نیست!
یعنی ته دلش می خواد،اما حالشو نداره که براش تلاش کنه!
بازیکن می دونه ته ته ش میره استقلال و پرسپولیس و سپاهان و بهش پول خوب می دن!
فوقش هم میره جام باشگاه ها و 4 تا تیم عربی می خوانش!
سقف آرزو شده همین!
دیگه کسی رویای بوندس لیگا نداره!
صحبت من این بود که اگر تیم ملی در بازی های گذشته موفقتی کسب کرده مدیون مهره های ارزشمندی چون جباری و تیموریان و کریمیه نه تفکرات کارلوس کیروش و اگر این بازیکنای کلیدی نبودن ما دور قبل هم از گروهمون بالا نمیومدیم.
شاید بخاطر اینه که نکونام بازیکن با اخلاقیه و تا بحال شیطنت هایی نظیر لگد زدن بطری آب و پسگردنی به داور چهارم نکرده ...
کریمی درسته با غیرت بازی می کنه و ..... ولی این فرصت سوزی هست برای آینده که با کریمی نمیشه جلو رفت ! ما تو کل دوران فوتبالمون به بهانه رفتن به جام جهانی کلا روح فوتبال رو از یاد بردیم !!
یک بازیکن باید الان رو نبینه 2 سال دیگه رو هم ببینه ونگران تیم ملی اش باشه این از یک سو وظیفه ساختار سازمانی فوتبال ماست و از یک سو هم وظیفه خود بازیکن تیم ملی هست و از یک سو ساختار ما باید این اجازه رو نده که یک بازیکن تا سن 37 سالگی در تیم ملی فیکس بازی کنه ولی وقتی هم این اتفاق نمی افته باید خود بازیکن این اتفاق رو به وجود بیاره !!
مشکل تیم ملی ما این هست فقط جلو دماغ مون رو می بینیم و تا وقتی سرمون رو بالا نگیریم و دورتر رو ببینیم هیچ چیزی درست نمیشه !! بر فرض مثال با کریمی و نکونام و خیلی از بازیکن های مسن ترمون رفتیم به جام جهانی اونجا می خواهیم چه چیزه جدیدی ارائه بدیم . در واقع هیچی . خوب چرا اصلا قبل از این جام جهانی اینکار رو نکنیم و فوقش هم نمیریم جام جهانی و این تجربه ای میشه برای بازیکن های جوون ترمون و مطمئن همین ها برای جام جهانی بعدی آبدیده تر میشن !
مشکل ما این هست که ساختار فوتبالی ما غلط هست و هر کسی هم که وارد این ساختار میشه توی این ساختار غرق میشه و چیزی درست نمیشه بلکه فقط پوسته اون عوض میشه ولی از تو پوسیده هست !!
منظور من این نیست یهو بیان همه رو بزارن کنار بازیکن 19،20 ساله بیارن منظور من اینه یه حد و مرزی بزارن حتی باید خود بازیکن این کارو کنه
مالدینی تمام جام های دنیا رو بالای سرش برد بجز جام جهانی انقدر هم اماده بود بتونه تو 2006 بازی کنه ولی رفت چون با خودش گفت 1% اگه مالدینی همیشگی نباشم محبوبیتم نزد هوادارا میاد پایین همینطور نستا یا اینزاگی و.......
میدونی دلیلش چیه کسی رویای لیگ خارجی نداره؟چون واقعا ارزش بازیکنا انقدر نیست چون طرف میبینه با همون قیمتی که تیم خارجی بهش میده تو ایران میتونه بازی کنه با تلاش کمتر ولی واقعا اگه قیمت بازیکنا درست باشه همه تلاش میکنن که به لیگ های دیگه برن
به نظر من تو لیگ ایران بهترین بازیکن نباید از 400 میلیون یا 500 بیشتر بگیره چون واقعا حقش نیست!