• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
یادش بخیز تیم 98 همه ستاره بودن واسه خودشون . خداداد،علی دایی، مهدوی کیا،کریم باقری ،عابد زاده . اینا همه ستاره بودن الآن تو تیم 2012 ایران یه ستاره میتونید نام ببرید؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ای کاش همین الانش هم بود :دی
باز غیرت داشت تو اون سن از این سوسول ها بهتر بازی میکرد مهاجمای الان می ترسن سرشون به توپ بخوره :دی

عنایتی اون زمان دوبار اقای گل شد ولی بازی بهش نمیدادن
غیرت یه مسئله جدایی ربطی نداره چون بکام غیرت داره تا سن ماموت تو تیم ملی باشه!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
عنایتی اون زمان دوبار اقای گل شد ولی بازی بهش نمیدادن
غیرت یه مسئله جدایی ربطی نداره چون بکام غیرت داره تا سن ماموت تو تیم ملی باشه!

دیگه اون برمیگشت به سیستم بازی برانکو . بعدشم 6 سال گذشته ها اینا باید تو این 6 سال یه کاری میکردن که نکردن
گفتی عنایتی , فکر کنم همین الانش بهش بازی بدن با غیرت تر و بهتر از این سوسول ها بازی بکنه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
کریمی درسته با غیرت بازی می کنه و ..... ولی این فرصت سوزی هست برای آینده که با کریمی نمیشه جلو رفت ! ما تو کل دوران فوتبالمون به بهانه رفتن به جام جهانی کلا روح فوتبال رو از یاد بردیم !!

یک بازیکن باید الان رو نبینه 2 سال دیگه رو هم ببینه ونگران تیم ملی اش باشه این از یک سو وظیفه ساختار سازمانی فوتبال ماست و از یک سو هم وظیفه خود بازیکن تیم ملی هست و از یک سو ساختار ما باید این اجازه رو نده که یک بازیکن تا سن 37 سالگی در تیم ملی فیکس بازی کنه ولی وقتی هم این اتفاق نمی افته باید خود بازیکن این اتفاق رو به وجود بیاره !!‌

مشکل تیم ملی ما این هست فقط جلو دماغ مون رو می بینیم و تا وقتی سرمون رو بالا نگیریم و دورتر رو ببینیم هیچ چیزی درست نمیشه !! بر فرض مثال با کریمی و نکونام و خیلی از بازیکن های مسن ترمون رفتیم به جام جهانی اونجا می خواهیم چه چیزه جدیدی ارائه بدیم . در واقع هیچی . خوب چرا اصلا قبل از این جام جهانی اینکار رو نکنیم و فوقش هم نمیریم جام جهانی و این تجربه ای میشه برای بازیکن های جوون ترمون و مطمئن همین ها برای جام جهانی بعدی آبدیده تر میشن !‌

مشکل ما این هست که ساختار فوتبالی ما غلط هست و هر کسی هم که وارد این ساختار میشه توی این ساختار غرق میشه و چیزی درست نمیشه بلکه فقط پوسته اون عوض میشه ولی از تو پوسیده هست !!‌

پس سخت نگیرید !!

خانه از پایبست ویران است ..... خواجه در بند نقش ایوان است !!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مجموعا توی این سه تا بازی تیم ملی یه موقعیت گل داشت که اونم توی بازی با ازبکستان بخت برگشته گلش کرد ! مصیبت اینه ! به نظر من باید تیم رو بدن دست مایلی کهن و البته دهنش رو ببندن و بگن حق مصاحبه نداری . درسته من از مایلی کهن خوشم نمیاد ولی تنها کسیه که جرات اینو داره که اول و آخر رو بیرون کنه ! ما با این 24-25 تا بازیکن هیچ شانسی نداریم نه حالا نه جام جهانی بعدی !

mohsen733

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اگه علی دایی بیاد تیم ملی میریم جام جهانی
چون الانشم از همه بهتر بازی میکنه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
مجموعا توی این سه تا بازی تیم ملی یه موقعیت گل داشت که اونم توی بازی با ازبکستان بخت برگشته گلش کرد ! مصیبت اینه !
اونم دقیقه 93 !!! یعنی ثانیه هایی باقی مونده بود تا همون یه گل هم زده نشه.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
بحث از گند زدن و بی غیرتی این بازیکنا رسید به کاپیتانی تیم ملی و استقلال و پیروزی چرا؟

کاری ندارم ولی کاپیتانی تیم ملی انصافا حق علی کریمی هستش

جای جباری تو تیم ملی واقعا خالیه

نبودن یه مهاجم آماده و سرحال تیم رو بدجوری آزار میده

دم شما گرم ... ایول ...

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
واقعا براتون متاسفم .. اینجا تاپیک تیم ملیه و قراره اینجا راجع به تیم ملی و بازیکن هاش به دور از تعصبات رنگی بحث بشه .

به فرض که تیم محبوب شما شانزدهم جدوله به من چه ربطی داره آخه؟ طوری میگید انگار من باعث شدم تیم محوبتون به انتهای جدول سقوط کنه...

صحبت من این بود که اگر تیم ملی در بازی های گذشته موفقتی کسب کرده مدیون مهره های ارزشمندی چون جباری و تیموریان و کریمیه نه تفکرات کارلوس کیروش و اگر این بازیکنای کلیدی نبودن ما دور قبل هم از گروهمون بالا نمیومدیم.

مطمئنم اگر جباری قرمز پوش بود پستمو لایک میکردی و بجای این صحبت های زشت از خلاقیت و تکنیک جباری تعریف میکردی ... باز هم میگم برای شما و دیدگاهتون متاسفم بهتره طرز فکرتون رو عوض کنید و به بازیکنای تیم ملی فقط به عنوان

همون بازیکنای تیم ملی نگاه کنید نه باشگاهشون.

شاید بخاطر اینه که نکونام بازیکن با اخلاقیه و تا بحال شیطنت هایی نظیر لگد زدن بطری آب و پسگردنی به داور چهارم نکرده ...

من پرسپولیسیم میگم دم فرهاد مجیدی گرم که گفت بعضیا حد خودشون رو بدونن منظورش کاپیتانی بود ... چون قلعه نوعی گفته بود کاپیتانم نکونام هست ... در صورتی که فرهاد مجیدی هم سابقش بهتره هم بزرگتر چه جوری این نکونام یهو شده شاخ .... !!!! خواهش میکنم رنگی نگاه نکن ... کریمی هم اگر اون کار تو جام جهانی کرد ... خودش گفت من اصلا مصدوم بودم ... ما واقعا آدم های بی انصافی هستیم شما اون صحنه رو یادته ... اما زحمت هایی که برای تیم ملی کشید و گلهاشو همه رو نادیده میگیری ... من که دوران اوج فوتبال ایران رو زمان علی کریمی میبینم ... اما خب الان پا به سن گذاشته دیگه آخراش هست ... حداقل این چند تا بازی حق علی بود کاپیتانی ... من رفیقای استقلالیم هم میگن کاپیتانی حق علی کریمی... من واقعا نمیدونم این چند تا کاربر چه جوری با هر بهانه ای شده میخوان بگن نه ... قبلا هم گفتم جباری عالیه ... آندو فوق العاده هست ... الانم میگم جواد بازیکن خوبیه ...

در آخر من پرسپولیسی گل فرهاد به اتریش رو که 5 1 باختیم رو یادمه..... اما شما لگد زدن علی کریمی رو فقط یادته ....

amir abbas123

Registered User
لایک‌ها
34
اقا بسه بسه به خدا.

چرا هی بحث استقلا لو و پرسپولیسو می کشید وسط.

به خدا هرچی می کشیم از دست این 2 باشگاهه.

واقعا که من از کیروش هم ناامید شدم.

آخه چرا از ملوان و تراکتورسازی و تیم های بالا جدول بازیکن انتخاب نکرد.

اصلا چرا .......

هیچی ولش کن الکی چرا خودمو ازار بدم.من فقط آرزو می کنم که این که به نام تیم ملی ایرانه زودتر متلاشی شه چون داره آبروی بزرگانو می بره.

فقط همین.........دیگه برام مهم نیست.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
شماها سر کریمی و نکونام و تقی و نقی دعوا کنید!
اما مشکل ما فراتر از اینهاست!

بخوام تو یه جمله خلاصه کنم دردو میشه این:
"عدم روح جنگدگی و فعل خواستن"

این از مربی تیم بگیر تا بازیکن و رئیس فدراسیونو غیره...
ما نیازه به آدم مدعی نداریم
نیاز به ادم هایی داریم که اهل عمل باشند!
شما نگاه کن همه مدعی هستن
بازیکن؛مربی،رئیس ...

و فوتبال منزوی تر هم خواهد شد!
درود بر شرافت تمام المپیکی و پار المپیکی و والیبالی ها که با تشنگی به دنبال افتخار بودند و به دست اوردند
کاش فوتبالمون هم قدری تشنه بشه!گر چند اینهایی که من می بینم اگر تشنه هم بشند ،دراز می کشن تا یکی آب بده دستشون!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
و فوتبال منزوی تر هم خواهد شد!
درود بر شرافت تمام المپیکی و پار المپیکی و والیبالی ها که با تشنگی به دنبال افتخار بودند و به دست اوردند
کاش فوتبالمون هم قدری تشنه بشه!گر چند اینهایی که من می بینم اگر تشنه هم بشند ،دراز می کشن تا یکی آب بده دستشون!

تا حدودی قبول دارم ولی نمیشه انگشت اتهام رو فقط روی اشخاص خاصی گذاشت مطمئنن اون بازیکنی که تو زمین میره میخواد بهترین عملکرد رو انجام بده ولی نمیشه اره بعضیاشونم غیرت ندارن
مشکل اصلی تیم ملی اینه نمیتونه از اسما راحت رد شه کاری که تو تمام تیم های مدرن جهان انجام میشه
من به برکنار گذاشتن کیروش شدید مخالفم چون اولا هنوز نمیشه گفت خوبه یا بد ولی خب شاید اگه یه مربی ایرانی می بود با غیرت تر کار میکرد یا حتی تا یه بازیکن یکم ناز میکرد راحت در خروجی رو بهش نشون میداد ولی شخصا از چهره کیروش چیزی به نام ابهت من نمیبینم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تا حدودی قبول دارم ولی نمیشه انگشت اتهام رو فقط روی اشخاص خاصی گذاشت مطمئنن اون بازیکنی که تو زمین میره میخواد بهترین عملکرد رو انجام بده ولی نمیشه اره بعضیاشونم غیرت ندارن
مشکل اصلی تیم ملی اینه نمیتونه از اسما راحت رد شه کاری که تو تمام تیم های مدرن جهان انجام میشه
من به برکنار گذاشتن کیروش شدید مخالفم چون اولا هنوز نمیشه گفت خوبه یا بد ولی خب شاید اگه یه مربی ایرانی می بود با غیرت تر کار میکرد یا حتی تا یه بازیکن یکم ناز میکرد راحت در خروجی رو بهش نشون میداد ولی شخصا از چهره کیروش چیزی به نام ابهت من نمیبینم
من نمی گم کم کاری!
میگم،بی خیالی
شکم سیری
عدم انگیزه!
تو نیگاه کن
تیم رفته لیگ جهانی می تونه ست ها رو ببازه
اما چقدر انگیزه باعث میشه بچه های والیبال با تمام وجود کار کنن!
اره والیبال هم روز بد خواهد داشت!

در مورد مربی
بنده از اول ایشون رو قبول نداشتم
اما کنار گذاشتنش تو این مقطع حماقت واقعی ست!

من فکر می کنم اگر ترکیب یهو جوون بشه باز هم توفیری نداره!
گذشت اون زمونی که 4 تا جوون با 19 سال سن می رفتن تیم ملی و با تمام قدرت بازی می کردن!
الان جوری شده که همین رضا حقیقی بشه ترکیب ثابت تیم ملی یهو میگه اااا ببین رسیدم کجا ،بعد میشه معمولی ترین بازیکن تیم!

مشکل ما عدم تشنگی هست!
تیم 98 یادته؟
همه تشنه بودن!
همه می خواستن موفق بشن!
چون سالها بود موفقیتی نبود

اما این فوتبال دنبال موفقیت نیست!
یعنی ته دلش می خواد،اما حالشو نداره که براش تلاش کنه!
بازیکن می دونه ته ته ش میره استقلال و پرسپولیس و سپاهان و بهش پول خوب می دن!
فوقش هم میره جام باشگاه ها و 4 تا تیم عربی می خوانش!
سقف آرزو شده همین!
دیگه کسی رویای بوندس لیگا نداره!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
من نمی گم کم کاری!
میگم،بی خیالی
شکم سیری
عدم انگیزه!
تو نیگاه کن
تیم رفته لیگ جهانی می تونه ست ها رو ببازه
اما چقدر انگیزه باعث میشه بچه های والیبال با تمام وجود کار کنن!
اره والیبال هم روز بد خواهد داشت!

در مورد مربی
بنده از اول ایشون رو قبول نداشتم
اما کنار گذاشتنش تو این مقطع حماقت واقعی ست!

من فکر می کنم اگر ترکیب یهو جوون بشه باز هم توفیری نداره!
گذشت اون زمونی که 4 تا جوون با 19 سال سن می رفتن تیم ملی و با تمام قدرت بازی می کردن!
الان جوری شده که همین رضا حقیقی بشه ترکیب ثابت تیم ملی یهو میگه اااا ببین رسیدم کجا ،بعد میشه معمولی ترین بازیکن تیم!

مشکل ما عدم تشنگی هست!
تیم 98 یادته؟
همه تشنه بودن!
همه می خواستن موفق بشن!
چون سالها بود موفقیتی نبود

اما این فوتبال دنبال موفقیت نیست!
یعنی ته دلش می خواد،اما حالشو نداره که براش تلاش کنه!
بازیکن می دونه ته ته ش میره استقلال و پرسپولیس و سپاهان و بهش پول خوب می دن!
فوقش هم میره جام باشگاه ها و 4 تا تیم عربی می خوانش!
سقف آرزو شده همین!
دیگه کسی رویای بوندس لیگا نداره!

منظور من این نیست یهو بیان همه رو بزارن کنار بازیکن 19،20 ساله بیارن منظور من اینه یه حد و مرزی بزارن حتی باید خود بازیکن این کارو کنه
مالدینی تمام جام های دنیا رو بالای سرش برد بجز جام جهانی انقدر هم اماده بود بتونه تو 2006 بازی کنه ولی رفت چون با خودش گفت 1% اگه مالدینی همیشگی نباشم محبوبیتم نزد هوادارا میاد پایین همینطور نستا یا اینزاگی و.......
میدونی دلیلش چیه کسی رویای لیگ خارجی نداره؟چون واقعا ارزش بازیکنا انقدر نیست چون طرف میبینه با همون قیمتی که تیم خارجی بهش میده تو ایران میتونه بازی کنه با تلاش کمتر ولی واقعا اگه قیمت بازیکنا درست باشه همه تلاش میکنن که به لیگ های دیگه برن

به نظر من تو لیگ ایران بهترین بازیکن نباید از 400 میلیون یا 500 بیشتر بگیره چون واقعا حقش نیست!

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
اینا چرا دارن گیج می زنن ! الان شبکه ی آموزش داره صحنه های بازی ایران و بحرین ( مقدماتی جام جهانی 2012 ) رو با اون سرود مسخره ی وطنم پاره ی تنم نشون میده ... ( همون سرودی که وقتی برنده میشن میزارن ) ... انگار ندیدن که همون بازیکنایی که با افتخار دارن نشون میدن دو روز پیش به لبنان باختن ..

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
صحبت من این بود که اگر تیم ملی در بازی های گذشته موفقتی کسب کرده مدیون مهره های ارزشمندی چون جباری و تیموریان و کریمیه نه تفکرات کارلوس کیروش و اگر این بازیکنای کلیدی نبودن ما دور قبل هم از گروهمون بالا نمیومدیم.

شاید بخاطر اینه که نکونام بازیکن با اخلاقیه و تا بحال شیطنت هایی نظیر لگد زدن بطری آب و پسگردنی به داور چهارم نکرده ...

کریمی درسته با غیرت بازی می کنه و ..... ولی این فرصت سوزی هست برای آینده که با کریمی نمیشه جلو رفت ! ما تو کل دوران فوتبالمون به بهانه رفتن به جام جهانی کلا روح فوتبال رو از یاد بردیم !!

یک بازیکن باید الان رو نبینه 2 سال دیگه رو هم ببینه ونگران تیم ملی اش باشه این از یک سو وظیفه ساختار سازمانی فوتبال ماست و از یک سو هم وظیفه خود بازیکن تیم ملی هست و از یک سو ساختار ما باید این اجازه رو نده که یک بازیکن تا سن 37 سالگی در تیم ملی فیکس بازی کنه ولی وقتی هم این اتفاق نمی افته باید خود بازیکن این اتفاق رو به وجود بیاره !!‌

مشکل تیم ملی ما این هست فقط جلو دماغ مون رو می بینیم و تا وقتی سرمون رو بالا نگیریم و دورتر رو ببینیم هیچ چیزی درست نمیشه !! بر فرض مثال با کریمی و نکونام و خیلی از بازیکن های مسن ترمون رفتیم به جام جهانی اونجا می خواهیم چه چیزه جدیدی ارائه بدیم . در واقع هیچی . خوب چرا اصلا قبل از این جام جهانی اینکار رو نکنیم و فوقش هم نمیریم جام جهانی و این تجربه ای میشه برای بازیکن های جوون ترمون و مطمئن همین ها برای جام جهانی بعدی آبدیده تر میشن !‌

مشکل ما این هست که ساختار فوتبالی ما غلط هست و هر کسی هم که وارد این ساختار میشه توی این ساختار غرق میشه و چیزی درست نمیشه بلکه فقط پوسته اون عوض میشه ولی از تو پوسیده هست !!‌

چند تا مطلب مطرح شده که من با بعضی هاش حرف دارم.

1- اصلا برای من مفهوم نیست که چرا دوستان موضوع باخت تیم ملی را به سمت رنگ ها سوق می دهند و این بحث ملال آور را انقدر کشدار می کنند؟

2- کاپیتانی انقدرها هم برخی دوستان تصور می کنند موضوع شاقی نیست! من قبلا نظر مساعد به کاپیتانی نکونام داشته ام و هنوز هم دارم، ممکن است به نظر برسد که علی کریمی شخصیت کاریزماتیک و تاثیر گذارتری نسبت به نکونام داشته باشد ولی با این وجود به نظرم باید در این موضوع خاص به نظر سرمربی تیم ملی احترام گذاشت. اما محض رضای خدا این بحث بیهوده کاپیتانی را رها کنید که خیلی بی مزه و حتی حال بهم زن شده است ...

3- متاسفانه باب شده هر وقت تیم نتیجه نمی گیرد می گویند نتایج قبلی روی کاکل فلانی و بهمانی می چرخیده و گرنه الان اوت بودیم و بدبخت مان کرده بودند و ...!!! در حالی که هیچ دلیل منطقی و یا استدلال خاصی پشت این حرف ها نیست و فقط یک احساس است! معلوم نیست که چطور به این نتیجه می رسند که نتایج را الزاما "بازیکنان کلیدی" تعیین کرده اند؟! این قبیل حرف ها غالبا زمانی مطرح می شود که قصد تخریب سرمربی وقت تیم ملی وجود دارد. البته اشتباه نکنید من نمی خواهم چشم بسته از کیروش طرفداری کنم! هرگز! حرف من این است که درست نیست که سرمربی را در نتایج گذشته هیچ تصور کرده باشیم. همین الان اگر کیروش یک نتیجه خوب کسب کند همه باز خواهند گفت عجب مربی کاردرستی است، طرف دستیار فرگوسن بوده و هزار مدح و تمجید دیگر در طرفداری از کیروش و دانش سطح بالای او گفته می شود. اما اکنون داستان فعلی به دلیل نتایج اخیر این شده که کارلوس کیروش اصلا سرمربی نیست و سواد ندارد و همه جا کارنامه اش بد بوده و اینجا هم که کلا بدرد نمی خورد، بازیکن ها را نشناخته و و و ...!!!

نه آن طور طرفداری های اغلب چشم بسته درست است و نه اینجور تخریب کردن ها. موضوع امروز تیم ملی و نتایج بسیار بدش به یک یا دو بازیکن و یا یک خارجی چشم آبی که آمده کیفش را پر پول کند و برود، بر نمی گردد! همانطور که تعدادی از دوستان گفتند ما ایرادهای متعدد ساختاری داریم و در بدنه اصلی فوتبال مان باید کار بشود.

4- یک مطلب هم در باره انتقادی که این روزها از بازی کردن علی کریمی و جواد نکونام به عنوان بزرگتر های تیم ملی مطرح شده عرض کنم.

استفاده از "بازیکن های با تجربه" در تمام تیم های ملی دنیا مرسوم است و اتفاقا عدم استفاده از آنها با توجه به تجارب بین المللی بالایشان است که اصطلاحا "فرصت سوزی" است! بازیکن های با تجربه که میادین محتلفی را دیده اند حتی اگر دقایقی به میدان بروند به دلیل همان تجربه خود کمتر عصبی شده یا کمتر دچار استرس های شدید بدن قفل کن می شوند و بعید هم نیست که با استفاده از تجربه خود یک پاس طلایی بدهند یا با یک جاگیری مناسب و یک ضربه خاص نتیجه یک بازی گره خورده را کلا عوض کنند. پس نباید فکر کنیم حالا که تیم نتیجه تگرفته به خاطر بازی کردن نکونام و کریمی است، به نظرم حتی اگر زمان به عقب باز می گشت و شرایط فراهم بود فرهاد مجیدی هم باز باید برای تیم ملی کشورمان بازی می کرد. ضمنا توجه کنید که ما باید به هر قیمت! شده به جام جهانی صعود کنیم حتی اگر آنجا نتایج دلچسبی نگیریم!! در صورت عدم صعود که امیدوارم اتفاق نیفتد! از این هم که الان هستیم خیلی بیشتر به عقب رانده خواهیم شد! حضور در جام جهانی باز هم فرصتی است که به فوتبال ما داده می شود تا در دید فوتبال فهم های دنیا قرار بگیرد و دوباره دریچه های فوتبال نوین به روی مان باز شود و از این طریق باز بتوانیم چند سالی فوتبال خود را در حال حرکت و رو به جلو ببینم.

نکته دیگر این که خیلی وقت ها بازیکن های جوانی که در رده باشگاهی خود بسیار موفق بوده اند را دیده ایم که در تیم ملی حتی در حد سایه خود در بازی های باشگاهی هم عمل نکرده و در بازی حساس ملی کلا قفل می کنند!! نمی شود از پیش تعیین کرد دقیقا در زمین چه اتفاقاتی رقم می خورد، عقل حکم می کند که بازیکن های تیم ملی از میان بازیکنان جوان و همچنین با تجربه و میدان دیده انتخاب شوند. این که ما بعد از پایان بازی بگوییم کاش فلان یا بهمان بازی می کرد یا کاش ترکیب دیگری بود و این کاش کاش کردن ها اصلا جالب نیست. ممکن هم هست بازیکن ذخیره ای بیاید و یکهو نتیجه را تغییر بدهد ولی این مسایل قطعی نیست. پس بهتر است اینجور حرف ها را رها کنیم.

نتیجه:

من منکر این نیستم که بازیکن های دیگری در لیگ داریم که می توانند در تیم ملی بازی کنند و ای بسا در صورت دعوت شدن و اعتماد کردن بتوانند موفق عمل کنند، اما موضوع این روزهای تیم ملی را قدری ریشه ای تر می پندارم، یاد زمان خدمت سربازی به خیر: به نظرم مشکل "بیشتر" از نداشتن حمیت قسمتی است و نه تاکتیک های نخ نما شده یا تفکرات باطل کارلوس کیروش!

بهر روی وضعیت تیم ملی اکنون بسیار سخت شده و تغییر دادنش هم ساده نیست. اگر روحیه وفاق و همدلی در تیم در تمام مسابقات و تمام لحظات بازی به وجود بیاید، قطعا همین کره جنوبی هم حریف مان نخواهد بود. باید روی این قضیه کار کنند و اگر قرار است تغییری ایجاد شود نهایتا تزریق کننده‌ی انگیزه "تیمی کار کردن" به کل تیم باشد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
منظور من این نیست یهو بیان همه رو بزارن کنار بازیکن 19،20 ساله بیارن منظور من اینه یه حد و مرزی بزارن حتی باید خود بازیکن این کارو کنه
مالدینی تمام جام های دنیا رو بالای سرش برد بجز جام جهانی انقدر هم اماده بود بتونه تو 2006 بازی کنه ولی رفت چون با خودش گفت 1% اگه مالدینی همیشگی نباشم محبوبیتم نزد هوادارا میاد پایین همینطور نستا یا اینزاگی و.......
میدونی دلیلش چیه کسی رویای لیگ خارجی نداره؟چون واقعا ارزش بازیکنا انقدر نیست چون طرف میبینه با همون قیمتی که تیم خارجی بهش میده تو ایران میتونه بازی کنه با تلاش کمتر ولی واقعا اگه قیمت بازیکنا درست باشه همه تلاش میکنن که به لیگ های دیگه برن

به نظر من تو لیگ ایران بهترین بازیکن نباید از 400 میلیون یا 500 بیشتر بگیره چون واقعا حقش نیست!

400 500 میلیون هم پول زیادیه نوید جان
به گفتن آسون میاد وگرنه برای یه سال 500 میلیون یعنی روزانه در حدود 1370000 تومان و ماهانه حدود 40 میلیون تومن!
مگه اینا چه کاری انجام میدن یا چه بازده ای دارن که بخوان انقدر حقوق بگیرن
در بهترین حالت باید سالیانه 200 میلیون به اینها بدن و رفتن بازیکن به لیگ های عربی رو منع کنن! که حتی همین هم مبلغ زیادی هست!
اونوقت برای رفتن به لیگ های اروپایی مجبورن تلاش کنن و بدرخشن! و فوتبال بالنده میشه ...
شاید خیلی ها بگن سیاست محدود کردن و منع کردن کار درستی نباشه اما .... همه خوب میدونیم که ایرانی جماعت اگر چوب رو سرش نباشه سوء استفاده میکنه.
اونم واسه کسانی که هر کار بکنن یا نکنن کسی نمیتونه بهشون بگه بالای چشت ابرو!
حالا یه گارگر شرکتی با ماهانه حقوق 400 تومن (که واسه همون 400 تومن رسش رو هم میکشن!)یعنی روزی کمتر از 15 هزار تومن! دست از پا خطا کنه مادرشو به عزاش مینشونن . و همیشه باید سرش جلو رئیسش خم باشه!

Last edited:

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
یعنی اعصابم خورده در حد تیم ملی!(تیم ملی هم دیگه نمیشه گفت!!!!) همون لالیگا بهتره!!

به خدا اینا بی غیرتن! بابا درست بازی کنید ! د2 شب پیش بود بازی اتریش با آلمان رو دیدم اصلا کیف میکردم از بازی اتریش! عالی کار میکردن عالییییییییییییییی

غیرت اینه !:

6rloxvdwf55ev0d6dif.jpg

بالا