• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
کربکندی در مورد شکست تيم ملي در ديدار با لبنان بيان داشت: بر خلاف همه کسانيکه در اين مدت به تيم ملي حمله کرده‌اند، به نظر من اين بازي واقعيت فوتبال ماست و با توجه به اينکه در ليگ ما هيچ چيز منحصر به فردي وجود ندارد و همه تيم‌ها به دنبال نتيجه‌گيري هستند، چه انتظاري از بقيه داريد؟

سرمربي ذوب‌آهن تصريح کرد: متاسفانه قراردادهاي ميلياردي باعث شده که بازيکنان ما مواظب ساق‌هاي خود باشند و از جان و دل بازي نکنند؛ البته به نظر من مشکل اصلي ما مشکل ساختاري فوتبال است و با وجود اينکه ساير تيم‌هاي خاورميانه در حال پيشرفت هستند، ما پيشرفتي در ايران نمي‌بينيم.

وي اضافه کرد: به نظر من مسئولان در جايي مجبور مي‌شوند فوتبال را تعطيل کنند و براي آن برنامه‌ريزي مناسبي انجام دهند.

حرف درستی میزنه دیگه.دستش درد نکنه

در مورد ذوب اهن هم من واقعا این تیمو دوست داشتم ولی خب نابودش کردن!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
چند تا مطلب مطرح شده که من با بعضی هاش حرف دارم.

3- متاسفانه باب شده هر وقت تیم نتیجه نمی گیرد می گویند نتایج قبلی روی کاکل فلانی و بهمانی می چرخیده و گرنه الان اوت بودیم و بدبخت مان کرده بودند و ...!!! در حالی که هیچ دلیل منطقی و یا استدلال خاصی پشت این حرف ها نیست و فقط یک احساس است! معلوم نیست که چطور به این نتیجه می رسند که نتایج را الزاما "بازیکنان کلیدی" تعیین کرده اند؟! این قبیل حرف ها غالبا زمانی مطرح می شود که قصد تخریب سرمربی وقت تیم ملی وجود دارد. البته اشتباه نکنید من نمی خواهم چشم بسته از کیروش طرفداری کنم! هرگز! حرف من این است که درست نیست که سرمربی را در نتایج گذشته هیچ تصور کرده باشیم. همین الان اگر کیروش یک نتیجه خوب کسب کند همه باز خواهند گفت عجب مربی کاردرستی است، طرف دستیار فرگوسن بوده و هزار مدح و تمجید دیگر در طرفداری از کیروش و دانش سطح بالای او گفته می شود. اما اکنون داستان فعلی به دلیل نتایج اخیر این شده که کارلوس کیروش اصلا سرمربی نیست و سواد ندارد و همه جا کارنامه اش بد بوده و اینجا هم که کلا بدرد نمی خورد، بازیکن ها را نشناخته و و و ...!!!

نه آن طور طرفداری های اغلب چشم بسته درست است و نه اینجور تخریب کردن ها. موضوع امروز تیم ملی و نتایج بسیار بدش به یک یا دو بازیکن و یا یک خارجی چشم آبی که آمده کیفش را پر پول کند و برود، بر نمی گردد! همانطور که تعدادی از دوستان گفتند ما ایرادهای متعدد ساختاری داریم و در بدنه اصلی فوتبال مان باید کار بشود.

4- یک مطلب هم در باره انتقادی که این روزها از بازی کردن علی کریمی و جواد نکونام به عنوان بزرگتر های تیم ملی مطرح شده عرض کنم.

استفاده از "بازیکن های با تجربه" در تمام تیم های ملی دنیا مرسوم است و اتفاقا عدم استفاده از آنها با توجه به تجارب بین المللی بالایشان است که اصطلاحا "فرصت سوزی" است! بازیکن های با تجربه که میادین محتلفی را دیده اند حتی اگر دقایقی به میدان بروند به دلیل همان تجربه خود کمتر عصبی شده یا کمتر دچار استرس های شدید بدن قفل کن می شوند و بعید هم نیست که با استفاده از تجربه خود یک پاس طلایی بدهند یا با یک جاگیری مناسب و یک ضربه خاص نتیجه یک بازی گره خورده را کلا عوض کنند. پس نباید فکر کنیم حالا که تیم نتیجه تگرفته به خاطر بازی کردن نکونام و کریمی است، به نظرم حتی اگر زمان به عقب باز می گشت و شرایط فراهم بود فرهاد مجیدی هم باز باید برای تیم ملی کشورمان بازی می کرد. ضمنا توجه کنید که ما باید به هر قیمت! شده به جام جهانی صعود کنیم حتی اگر آنجا نتایج دلچسبی نگیریم!! در صورت عدم صعود که امیدوارم اتفاق نیفتد! از این هم که الان هستیم خیلی بیشتر به عقب رانده خواهیم شد! حضور در جام جهانی باز هم فرصتی است که به فوتبال ما داده می شود تا در دید فوتبال فهم های دنیا قرار بگیرد و دوباره دریچه های فوتبال نوین به روی مان باز شود و از این طریق باز بتوانیم چند سالی فوتبال خود را در حال حرکت و رو به جلو ببینم.

نکته دیگر این که خیلی وقت ها بازیکن های جوانی که در رده باشگاهی خود بسیار موفق بوده اند را دیده ایم که در تیم ملی حتی در حد سایه خود در بازی های باشگاهی هم عمل نکرده و در بازی حساس ملی کلا قفل می کنند!! نمی شود از پیش تعیین کرد دقیقا در زمین چه اتفاقاتی رقم می خورد، عقل حکم می کند که بازیکن های تیم ملی از میان بازیکنان جوان و همچنین با تجربه و میدان دیده انتخاب شوند. این که ما بعد از پایان بازی بگوییم کاش فلان یا بهمان بازی می کرد یا کاش ترکیب دیگری بود و این کاش کاش کردن ها اصلا جالب نیست. ممکن هم هست بازیکن ذخیره ای بیاید و یکهو نتیجه را تغییر بدهد ولی این مسایل قطعی نیست. پس بهتر است اینجور حرف ها را رها کنیم.

نتیجه:

من منکر این نیستم که بازیکن های دیگری در لیگ داریم که می توانند در تیم ملی بازی کنند و ای بسا در صورت دعوت شدن و اعتماد کردن بتوانند موفق عمل کنند، اما موضوع این روزهای تیم ملی را قدری ریشه ای تر می پندارم، یاد زمان خدمت سربازی به خیر: به نظرم مشکل "بیشتر" از نداشتن حمیت قسمتی است و نه تاکتیک های نخ نما شده یا تفکرات باطل کارلوس کیروش!

بهر روی وضعیت تیم ملی اکنون بسیار سخت شده و تغییر دادنش هم ساده نیست. اگر روحیه وفاق و همدلی در تیم در تمام مسابقات و تمام لحظات بازی به وجود بیاید، قطعا همین کره جنوبی هم حریف مان نخواهد بود. باید روی این قضیه کار کنند و اگر قرار است تغییری ایجاد شود نهایتا تزریق کننده‌ی انگیزه "تیمی کار کردن" به کل تیم باشد.

بازیکن باید بازی بکنه تا تجربه به دست بیاره وگرنه ما بزاریم بازیکن 35 ساله مون برای اینکه تجربه داره بازی کنه هیچ وقت اون بازیکنی که تجربه نداره نمی تونه خودش رو ثابت کنه !! ما قرار نیست که از بازیکن هایمون تا آخرین قطره استفاده کنیم ! تجربه داشتن خوب هست ولی باید ببینیم بابتش چی رو از دست میدیم !! تجربه علی دایی هنوز از یادمون نرفته ! اگه ما عادت نداشتیم از بازیکن هامون اینقدر استفاده کنیم بعد از دایی حداقل یک بازیکن داشتیم که نزدیک به دایی باشه !! چرا چون ما یکی رو می چسبیم و تا آخر می خواهیم به اون بچسبیم و فکر نمی کنیم که اون یه روزی تموم میشه !! اگه دایی تو سن 34 سالگی (سن مثال بود ) از فوتبال ملی کنار می رفت ما برای جام جهانی مهاجمی داشتیم که 4 سال سابقه بازیگری در میادین ملی رو داشت !!
یک بازیکن 28 یا 29 ساله هم تجربه داره و اتفاقا به این هم میگن تجربه ولی فرقش این هست که توی اون سن اوج پختگی فرد هست و کارایی لازم رو داره و اگه 2 سال دیگه جام جهانی شروع بشه می تونه به تیم کمک کنه ! ولی بازیکنی که 35 سال داره تجربه داره ولی اینکه بتونه 2 سال دیگه به تیم کمک کنه چیزی در حد همون علی دایی 37 ساله نتیجه میده !!
اگه ما می خواهیم بریم جام جهانی باید با بازیکنی بریم جام جهانی که بدونیم میشه احتمال 80 درصد توی جام جهانی می تونیم ازش استفاده کنیم وگرنه فرصت سوزی میشه !! اینکه می تونستیم یک بازیکن داشته باشیم که 2 سال سابقه ملی داره ولی نداریم چون برای اینکه به جام جهانی بریم روی بازیکن سرمایه گذاری کردیم که نمی تونست یا ما نمی دونستیم که نمی تونه تو جام جهانی ما رو کمک کنه !!!

مثال واضح فرهاد مجیدی چرا نتونست برای تیم ملی بازی کنه بخاطر اینکه آقایی دایی تا سن 37 سالگی دوست داشت برای تیم ملی بازی کنه وساختار فوتبال ما هم طوری نبود که بگه آقا جان بیا بفرما خونه تون شما دیگه نمی تونید برای تیم ملی بازی کنید !! و خود دایی هم اینطور آدمی نبود که خودش کنار بره ، و نتیجه اش چی شد یکی مثل مجیدی و ......... موندن پشت ایشون و ما با تجربه ایشون رفتیم جام جهانی و ایشون تو جام جهانی تو زمین راه می رفتند و فقط تونستیم با آنگولا 1-1 مساوی کنیم !! اینها هست که میشه فرصت سوزی !!
شاید ما با این با تجربه ها بریم جام جهانی ولی بابتش بها سنگینی میدیم که شاید نشه جبرانش کرد ! همانطور که تویه این سالیان دراز داریم بهاش رو میدیم ولی هیچ وقت درس نمی گیریم !!
به نظر من رفتن به جام جهانی اینقدر مهم نیست که این بها رو به خاطرش بدیم :)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب از حرفهای خیلی از دوستان و پست هاشون معلومه که "علی کریمی" بدجور رو اعصابشونه!
و ظاهرا کل تیم خوب بودن و علی کریمی بازیشون رو به گند کشیده
و فریاد سر بازیکنی برای درست درمون تر بازی کردن شده مایه آبرو ریزی!
پس حتما موقعی که بازیکنی اخراج میشه و بازیکن حریف دست میزنه و می خنده باید هوادارن تیم بازیکن اخراج شده مویه سر بدن و تو سر خودشون بزنن!!
مسخره س
واقعا متاسفم که باید بگم یه سری کری های باشگاهی و دست گرفتن یه سری حرفهای مسخره ،حداقل در این تاپیک باعث بحث تیم ملی نیست!بحث اینه که علی کریمی مضخرفه و باید بره!
بنده خودم آرزو می کنم علی کریمی خداحافظی کنه تا بعضی از اقایونی که حتی در حد این نیست که بخوان توهینی به علی کریمی بکنند!متوجه بشند مشکل تیم ملی کریمی نیست
همونطوری که مشکل تیم ملی خدادادها و دایی و ها و دیگران نبودند...

فکر می کنم ناراحتی از بزرگ بودن کریمی داره یه عده رو بدجور عذاب میده!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خوب از حرفهای خیلی از دوستان و پست هاشون معلومه که "علی کریمی" بدجور رو اعصابشونه!
پس حتما موقعی که بازیکنی اخراج میشه و بازیکن حریف دست میزنه و می خنده باید هوادارن تیم بازیکن اخراج شده مویه سر بدن و تو سر خودشون بزنن!!
مسخره س
واقعا متاسفم که باید بگم یه سری کری های باشگاهی و دست گرفتن یه سری حرفهای مسخره ،حداقل در این تاپیک باعث بحث تیم ملی نیست!بحث اینه که علی کریمی مضخرفه و باید بره!
بنده خودم آرزو می کنم علی کریمی خداحافظی کنه تا بعضی از اقایونی که حتی در حد این نیست که بخوان توهینی به علی کریمی بکنند!متوجه بشند مشکل تیم ملی کریمی نیست

زیادی داری با تعصب برخورد میکنی:دی
ما اگه میخوایم یه فوتبال حرفه ای داشته باشیم باید کارای حرفه ای هم بکنیم نه فقط شعار حرفه ای دادن بدیم!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
زیادی داری با تعصب برخورد میکنی:دی
ما اگه میخوایم یه فوتبال حرفه ای داشته باشیم باید کارای حرفه ای هم بکنیم نه فقط شعار حرفه ای دادن بدیم!

اها!
من متعصب رفتار می کنم
اما اونهایی که میان عدم نتیجه گیری تیم رو به کریمی می بندن اخر منطق و استدلال هستن!
بله!
رفقاتون هم حرفتون رو قبول می کنن!
بنده خودم استدلال منطقیم رو در این تاپیک گفتم!
اما این پست رو در راستای این زدم که دیدم یه عده فقط الان دارن ناراحتیشون رو از علی کریمی این جوری نشون میدن!
بنده اگر می خواستم متعصبانه رفتار کنم ،این همه مواردی که پیش اومده و به علی کریمی توهین شده؛مثل خیلی ها می اومدم جواب میدادم!
شما عادت دارین به حرف زدن هایی که خلاف باورهاتون هست میگید"متعصبانه"

پ.ن:
بنده در این مورد دیگر حرفی نخواهم زد و فضا رو باز می زارم برای کسانی که می خوان نشون بدن چقدر بزرگی علی کریمی عذابشون داده و میده!
و تاسف می خورم از اینکه می بینم انسان هایی هستند که فقط در این موقعیت ها بلدن جولان بدن و ادعای حرفه ای بودن بکنند!!
چرا که حرف حرفه ای گری وقتی شامل حال خودشون میشن،استدلال این میشود که کجای این فوتبال درست است که این درست باشد!
خوش باشید

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اها!
من متعصب رفتار می کنم
اما اونهایی که میان عدم نتیجه گیری تیم رو به کریمی می بندن اخر منطق و استدلال هستن!
بله!
رفقاتون هم حرفتون رو قبول می کنن!
بنده خودم استدلال منطقیم رو در این تاپیک گفتم!
اما این پست رو در راستای این زدم که دیدم یه عده فقط الان دارن ناراحتیشون رو از علی کریمی این جوری نشون میدن!
بنده اگر می خواستم متعصبانه رفتار کنم ،این همه مواردی که پیش اومده و به علی کریمی توهین شده؛مثل خیلی ها می اومدم جواب میدادم!
شما عادت دارین به حرف زدن هایی که خلاف باورهاتون هست میگید"متعصبانه"

وقتی یه بازیکن جای به بازیکن اینده دار رو گرفته همه نگاه ها به سمت اونو
اگر تیم ملی انگلیس بباز بکام الان توش باشه مطمئنن همه یه جوری به بکام نگاه میکنن نه تنها هوادارا بلکه روزنامه نگارا و.....
بازیکنا میان و میرن این محبوبیتشونه که میمونه
میدونین چرا محبوبیت خداداد از دایی بیشتره؟چون به وقتش کنار کشید یا کنار گذاشتنش که به نظر من خیلی هم زود بود
من بدون در نظر گرفتن رتگ حرف میزنم!

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
مسخره س

در اینکه شما طرفدار بازیکن خاصی باشین اشکالی نیست و ایرادی نداره ولی اگه این بازیکن و بازیکتایه دیگه اگه تو بازیایه ملی بد بودن هر کسی میتونه نقد فنی داشته باشه دیگه از علی دایی بزرگتر که نداشتیم تو روزایی که بد بودن بدترین نوع انتقادها از ایشون شد و چه اس ام اس هایی که نساختن
درسته تو بازی با لبنان همه بد بودن ولی چون انتظارات از بعضی از بازیکنا زیاده بد بودن اونا بیشتر به چشم میاد ( کریمی - نکونام )
ضمنا بازیکن مورد علاقه شما از نظر اخلاقی زیاد مورد تائید نیستن ( طبق سوابق قبلی که هم شما میدونین هم من )
ولی با این صحبت شما موافقم که اینجا جای کری خوندانایه باشگاهی نیست
ضمنا با شما هم عقیده هستم که کریمی باید خداحافظی کنه نه به دلیل اینکه اینجا بعضی ها توهین میکنن به خاطر اینکه یاد و خاطره بازیهای خوبش و زحماتش تو تیم ملی به خاطر چند تا بازی ضعیف از یادمون نره
به احتمال زیاد به علت علاقه زیادتون به علی کریمی درصدد پاسخ گویی به صحبتهایه من جوابی بدین ولی بعد این صحبت به علت اینکه گفتگویه ما حالت کل کل نگیره جوابی نخواهم داد
پاینده باشید

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
علی کریمی خیلی وقته دورش به سر امده...عامل نتیجه نگرفتن پرسپولیسم دقیقا همونه ولی متاسفانه هیچ کس نیست واقعا این مسئلرو درک کنه که دیگه کریمی به درد تیم ملی نمیخوره و بودنش فقط ضرر واسه تیم ملی.

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
فرکی با اشاره به نتيجه ديدار تيم ملي فوتبال مقابل لبنان بيان داشت: من قبل از اين بازي مي‌دانستم که تيم ملي ما يک تيم ملي واقعي نيست و اين شکست زنگ خطري براي تيم ملي به شمار مي‌رود؛ در حال حاضر هم همه بايد راهکارهايشان را اعلام کنند و مسئولان فدراسيون بيش از گذشته وارد کار شوند.

فرکي با انتقاد از ورود مديران سياسي به فوتبال تصريح کرد: متاسفانه فوتبال ما در حال حاضر به يک فوتبال سياسي تبديل شده و هم‌اکنون مديران فوتبالي کمي در کشور داريم. متاسفانه بسياري از مديران با پول مي‌خواهند جايگاه‌هاي خود را حفظ کنند و اين مسئله براي فوتبال ما بسيار مضر است، بايد يک جا جلوي اين رفتارها را گرفت.

وي به تحريم رسانه‌ها از سوي بازيکنان ملي‌پوش اشاره کرد و گفت: به نظر من تحريم رسانه‌ها از سوي بازيکنان تيم ملي اشتباه است زيرا اين رسانه‌ها بودند که بازيکنان را بزرگ کردند و بسياري از همين بازيکنان روزي آرزو داشتند عکسشان روي جلد مجلات چاپ شود.

سرمربي تيم فولاد خوزستان گفت: به نظر من بازيکنان تيم ملي با اين رفتارها تيم ملي و کارلوس کي‌روش را وارد حاشيه کردند و اجازه ندادند تيم ملي نتيجه بگيرد چراکه اگر ما و بازيکنان به مردم شناسانده شدند، تنها به خاطر وجود رسانه‌ها بوده است.
یکی از مربیان با اخلاق فوتبال ما
خدایی حرف حق زده جواب نداره

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
از دوستان استقلالی خواهش میکنم بحث در مورد علی کریمی - پرسپولیس رو بیخیال بشید اینجا تایپیک تیم ملی و بهتره تایپیک از مسیر خودش منحرف نشه
( همون تور که ما استقلالیا دوست نداریم پرسپولیسیا در مورد مسائل داخلی باشگاه و تیممون دخالت نکنن ما هم نباید این کارو بکنیم و احترام دو طرفه حفظ بشه )

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
مسخره س

ببین مرجان جان من منظورم نیست که مشکل تیم ملی کریمی هست !! اتفاقا کریمی از بقیه شون با غیرت تر بود و بحث من اصلا یک چیزه دیگه هست !! اینکه ما بد هستیم به خاطر ساختار اشتباه فوتبالمون هست !!

ولی من منظورم این هست که درست هست ما ساختار درست و حسابی نداریم ولی حداقل بازیکن خودش به فکر باشد ، باز هم من نمیگم که کریمی به فکر نیست ، نه اون عرق ملی داره دوست داره بازی کنه و ..... بازم ولی به نظر من این درست نیست !! نه برای خودش و نه برای تیم ملی مون به دلایلی که گفتم !

ببین ما 2 سال دیگه بازیکنی داشته باشیم که با تجربه تر باشه بهتر هست یا اینکه تازه بخواهیم از 2 سال دیگه شروع کنیم بهتر هست !!

ببین اصلا قصدم این نیست که بگم کریمی بد هست یا هر چیزه دیگه فقط می خوام بگم به نفع ما هست ما از الان به فکر آینده مون باشیم اگه فرهاد مجیدی هم الان برگرده و برای تیم ملی بازی کنه باز هم همین حرف رو می زنم خودت می دونی که من فرهاد رو چقدر دوست دارم شاید بتونم بگم بیشتر از هر بازیکنی که تو استقلال بازی کرده ! ولی با خودم تعارف ندارم شاید فرهاد الان به درد تیم ملی بخوره ولی تویه دراز مدت به درد تیم ملی نمی خوره همینطور که کریمی نمی خوره پس به نظر من بهتر هست بزارند که جوان تر ها بازی کنند . تا حداقل به آینده شون امیدوار باشیم ( هر چند که با این سیستم هیچ امیدواری نیست ) فوق اش این هست که به لبنان می بازیم همینطور که الان با نکونام و کریمی باختیم ;)

مخلصیم :)

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
فوتبال ایران تمام شده هر کشوری یک زمانی تو اوجشه به خاطر ستاره هایی که تو اون عصر هستند
مثلا همین برزیل آیا دیگه کسی مثل کارلوس یا رونالدو یا رونالدینو رو داره ؟؟؟؟
ایران همینطور یک زمانی بازیکن هایی مثل باقری دایی عابدازده علی کریمی دوران اوجش و هاشمیان مهدوی کیا شاهرودی استیلی منصوریان پاشازاده زینچه میناوند گل محمدی افشین پیروانی رحمان رضایی خداداد و نکونام دوران اوجش و حتی حسین کعبی که داشت خیلی خوب پیشرفت میکرد که رید بازیکن هایی که بولد هستند خیلی تکرارشون سخته اما به نظر خودم دو تا از این بولد محال تکرارشن دایی و کریمی که مطمئنم نزدیک به این دو بازیکن تا 10 سال دیگه فوتبال ایران نمی یاید به خاطر استایل و سبک بازیشون و افتخاراتشون که نام بردم
بازیکنی که تو لیست هستند همه شون واقعا چه ذخیره بودن می اومدن تو زمین چه فیکس بودن واقعا می جنگیدن
زمانی ایران کلی بازیکن تو اورپا داشت الان چی ؟
خیلی ها شاید فکر کنند گل هایی که تیم ملی میخوره مقصر دروازه بان اما من میگم چون تیم کلا ضعیفه دربازه بان روحیه نمیگیره
دوباره بان یکی از بازیکن هایی که نقش خیلی مهم تر از بقیه بازیکن داره زمانی که
زمانی که هست اگر دوازه بانر روحیه داشته باشه میتونه وارد تیم کنه
همیشه عابدازه این حرکاتو میکرد زمانی که تیم خسته بود
در حالی که بسیار شخصیت جدی داشت عابدزاده

Last edited:

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
ایران بازی با کره شمالی را لغو کرد

پیش از بازی با کره جنوبی تیم ایران قصد داشت بازی دوستانه ای با تیم ملی کره در تهران برگزار کند که به نوشته رسانه های کره ای این بازی به خواسته فدراسیون ایران لغو شد و تیم ایران بدون بازی تدارکاتی به دیدار کره جنوبی می رود . بیشتر کارشناسان فوتبال آسیا رویارویی ایران و کره را بازی سرنوشت ساز گروه یک آسیا عنوان می کند که می تواند سرنوشت دو تیم آسیایی جام جهانی 2014 را تعیین کند . رسانه های کره ای دلیلی برای حذف بازی با کره شمالی از سوی فدراسیون ایران عنوان نکردند

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
متاسفانه رسانه ای که ما تو مملکت داریم و اسمش رو هم گذاشتن رسانه ی ملی !!! سمت و سوی ذهن مردم رو همیشه به جاهایی هدایت میکنه که مسئولیت رو از گردن هر چی رده های بالا هست برداره و بندازه گردن پائین دستی ها . اخباز تحریم رسانه ها توسط بازیکنا رو همه اش طوری انعکاس میده که مردم رو تحریک کنه علیه فوتبالیست ها . هر دفعه اعلام میکنه فوتبالیست ها به خاطر ناراحتی از نتایج درخشان !!!! المپیک ( که مطمئنا ربطی به برنامه ریزی صحیح اینا نداشت و فقط به بنا و سلیمی بستگی داشت ) هست که فوتبالیست ها ناراحتن . و جالبیش اینه که به روی خودشون هم نمیارن که به جایی رو رسیده این رسانه ی کثیف که حتی دیگه بازی های تیم ملی رو پخش مستقیم هم نمیکنه !!! دیگه بازی های تیم ملی هم براشون گرونه .( شاید بعضی هامون بگیم بهتر که این بازی رو نشون ندادن ولی توجه کنید که رسانه ملی به خاطر بالا بودن حق پخش دیدار رو پخش نکرده نه به خاطر بازی ضعیف ! ) . ارکان فدراسیونی در این امر مقصرن که حتی در نهایت بی شرمی خودشون رو مقصر هم نمیدونن و اعلام میکنن به اونا ربطی نداره که تو تموم دوره اونا تمام تیم های ملی ما بدترین نتایج رو گرفتن . و وقتی هم بحث عذرخواهی از مردم میشه میگن برای چی عذرخواهی کنم ؟؟!!! مگه عذرخواهی چه مشکلی رو حل میکنه ؟ بله همه چی مون به هم میاد !! دولت کریمه مون به اقتصاد نابود شده مون و فوتبالمون و... همه چیمون بهم میاد !!1 سردمدارای دروغگومون که هنوز 2 سال نگذشته که ادعا میکردن ارزش پول ملی رو میخوان بالا ببرن و دیدیم که تو این 1 سال اخیر چه بر سر پول ملی آوردن !!! اون کسی که 7 سال پیش وقتی اومد سر کار تیم ملی ما به جام جهانی صعود کرده بود و ایشون جوگرفتتش و گفت تیم ما باید جز 4 تا تیم اول جام جهانی باشه !! و سر باختن تو جام جهانی به پرتغال و مکزیک اون فدراسیون رو نابود کرد و در پی اون فوتبالمون رو هم !!! اون کسایی که همه اش تو این چند سال تو همه جا بهمون دروغ گفتن .
ول کنید یقه ی این بازیکنا رو هیچکدومشون نمیخواستن ببازیم اینو بهتون اطمینان میدم ولی بهتون اطمینان نمیدم که بالا دستی ها هم نمیخواستن این فوتبال رو نابود کنن به عنوان یکی از مولفه های اجتماعی که تو راستای اعتقاداتشون نیست .

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بله از وقتي سياست وارد فوتبال شد لذت و هيجان هم گرفته شد ...

رئيس‌جمهور در حاشيه جلسه هيئت دولت:
مسئله فوتبال نگران کننده است

رئيس جمهوري اسلامي ايران با بيان اينکه مسئله فوتبال نگران کننده است، عملکرد تيم ملي فوتبال ايران را خوب ارزيابي کرد و گفت: فوتبال نياز به پشتيباني همگاني دارد چرا که همه مردم به فوتبال حساسيت دارند و ورزشکاران ما نبايد به خاطر بعضي از انتقادات دلسرد شوند.

00941646.jpg

به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدي نژاد رئيس جمهور امروز پس از پايان جلسه هيات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سئوال که وضعيت کنوني فوتبال را چگونه ارزيابي مي کنيد و به عنوان رئيس جمهور چه توصيه اي براي ورزشکاران و فوتباليست ها براي بهبود اوضاع در اين حوزه داريد، افزود: مسئله فوتبال نگران کننده است. اما بايد به اين نکته اشاره کرد که فوتبال جزو بهترين ورزش هاست. ضمن آنکه ما امروز توانسته ايم افتخارات خوبي را در ورزش به دست آوريم.

وي افزود: ورزشکاران ما توانسته اند در سطح آسيا افتخارات خوبي را به دست آورند.

رئيس جمهور افزود: البته اين روزها فوتبال ما در آستانه ورود به بازيهاي جام جهاني است و اين مسئوليت فدراسيون، مديران ورزشي و بازيکنان را سنگين تر مي کند.

احمدي نژاد گفت: از اين رو بايد فضاي فوتبال، فضايي آرام، اطمينان بخش باشد.

رئيس جمهور با بيان اينکه ممکن است در حوزه فوتبال و ورزش مشکلاتي وجود داشته باشد افزود: بايد مشکلات را به طور صحيح مطرح کرد و نبايد نسبت به اين مشکلات بي تفاوت بود.

وي گفت: در عين حال نبايد فضاي سنگيني را براي حوزه ورزش بوجود آوريم، پرداختن به موضوعات حاشيه اي به مصلحت ورزش نيست.

رئيس قوه مجريه افزود: از رسانه ها مي خواهم که مدام به مسائل فرعي و حاشيه اي نپردازند و موارد کوچک را مدام برجسته نکنند، ما بازيهاي جام جهاني را پيش رو داريم و اين بازيها براي ما از اهميت بالايي برخوردار است.

احمدي نژاد عملکرد تيم ملي فوتبال ايران را خوب ارزيابي کرد و خواستار آن شد تا فوتباليست هاي ايران با قدرت در جام جهاني حضور يابند.

وي گفت: البته فوتبال نياز به پشتيباني همگاني دارد چرا که همه مردم به فوتبال حساسيت دارند. از اين رو بازيکنان بايد بازي هاي خوبي را از خود نشان دهند.

رئيس جمهور افزود: ورزشکاران ما نبايد به خاطر بعضي از انتقادات دلسرد شوند. مسابقات مهم از اهميت بالايي برخوردار است و ديگر نمي توان نتايج آن را جبران کرد.

احمدي نژاد با بيان اينکه اميدواريم تمامي ورزشکاران ما به خصوص تيم فوتبال در مسابقات جهاني در رتبه اول قرار گيرند افزود: اين ظرفيت براي ورزشکاران ما وجود دارد. توانستيم در واليبال مرتبه خوبي را به دست آوريم به همين جهت مي توانيم در حوزه هاي ديگر نيز از ظرفيت خوب خود در حوزه ورزش استفاده کنيم.

وي در پايان افزود: همه ما بايد براي حوزه ورزش همت کنيم چه ورزشکاران و چه دست اندرکاران. اميدواريم ورزشکاران ما در مسابقات آينده سطح بالايي را به دست آورند البته بايد حوصله کرد.

marvinsport

Registered User
لایک‌ها
2,852
ردهبندی فیفا اگر جدیدش بیاد بیرون فک کنم بالای 60شیم....:(
افسوس که گذشته

امیدوارم باخت لبنان شوکی به تیم ملی بده تا با کره ابرو از اینکه هست بیشتر نبرن
.
8امتیاز میخواهیم تا صعود به جام جهانی
..

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
امير حاج رضايي که اين هفته ميهمان برنامه نود بود در بخشي از صحبت‌هايش پيشنهاد کرد براي حل مشکلات تيم ملي حسين فرکي به کادر فني اين تيم اضافه شود. فرکي در اين خصوص تصريح کرد: من بعد از برنامه با حاج رضايي تماس گرفتم و از او تشکر کردم ولي من تصميمي براي برگشت به تيم ملي ندارم. ديگر شرايط سني من همانند 10 سال پيش نيست که بخواهم به صورت فيزيکي در اين بخش به تيم ملي کمک کنم.

وي ادامه داد: ولي به عنوان يک ايراني اگر بخواهند نظراتم را در اختيار تيم ملي مي‌گذارم. شش سال که از تيم ملي کنار رفتيم هيچ کس به ما توجه نکرد و براي اندوخته‌هاي ما اهميتي قائل نبودند. من امروز وارد فضاي جديدي شده‌ام و به همين خاطر صلاح نيست ديگر به تيم ملي برگردم.

بالا