• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید کارت گرافیک Asus مدل بالا

Android

كاربر فعال موسيقي
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با سلام دوست گرامی،
متشکر از تمام توضیحاتی که دادین.
من تصمیم گرفتم که هرچه سریعتر کارت رو بخرم چون با صحبتی که داشتم هر روز قیمت سخت افزار داره میره بالا با این بی ثباتی بازار و قیمت ارز که امید به پایین اومدنش خیالی باطل است. پس قضیه کارت گرافیک خریدن دیگه تمومه و همون ایسوز ردیف سه رو خواهم خرید.
اما سوالاتی باقی می مونه.
یکی اینکه در جایی قرار شد که مزیت کارت های winfast رو واسم شرح بدین و نکاتی در این زمینه متذکر بشید.
دوم اینکه با نگاهی که به سخت افزار من داشین متذکر شدین که مقداری نا هماهنگی وجود داره.

در ضمن سوالی هم داشتم در مورد پاور های موجود توی بازار.
به نظر شما امروزه کدام پاور از کیفیت مناسبی برخوردار هست و چند وات باید حداقل پاوری باشه میشه از بازار خرید؟
آیا برند Acbel مناسب هست؟
ایا 900 وات کافی هست؟

ممنون میشم که در این سه مورد هم به من کمک کنید و اطلاعاتی رو به اشتراک بگذارید.

من بسیار مشتاقم تا عیب ها و مزیت ها رو در این زمینه بدونم.

با تشکر و سپاس فراوان.

Last edited:

Naturalism

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان شرمنده مزاحم بحث و گفتگوی داغتون شدم :D
مطالب خیلی خوبی تو این دو صفحه بیان شده که بنده هم استفاده کردم... گفتم تشکری کرده باشم بخصوص آقامهران... :blush:
با تشکر از هر دو عزیز ...

MEHRAN.H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
با سلام دوست گرامی،
متشکر از تمام توضیحاتی که دادین.
من تصمیم گرفتم که هرچه سریعتر کارت رو بخرم چون با صحبتی که داشتم هر روز قیمت سخت افزار داره میره بالا با این بی ثباتی بازار و قیمت ارز که امید به پایین اومدنش خیالی باطل است. پس قضیه کارت گرافیک خریدن دیگه تمومه و همون ایسوز ردیف سه رو خواهم خرید.
اما سوالاتی باقی می مونه.
یکی اینکه در جایی قرار شد که مزیت کارت های winfast رو واسم شرح بدین و نکاتی در این زمینه متذکر بشید.
دوم اینکه با نگاهی که به سخت افزار من داشین متذکر شدین که مقداری نا هماهنگی وجود داره.

در ضمن سوالی هم داشتم در مورد پاور های موجود توی بازار.
به نظر شما امروزه کدام پاور از کیفیت مناسبی برخوردار هست و چند وات باید حداقل پاوری باشه میشه از بازار خرید؟
آیا برند Acbel مناسب هست؟
ایا 900 وات کافی هست؟

ممنون میشم که در این سه مورد هم به من کمک کنید و اطلاعاتی رو به اشتراک بگذارید.

من بسیار مشتاقم تا عیب ها و مزیت ها رو در این زمینه بدونم.

با تشکر و سپاس فراوان.

با سلام خدمت دوست ارجمند و گرامی (Andrroid ) و با عرض پوزش مجدد بدلیل وقفه ای که در پاسخ
به سئوالات شما کاربر گرامی بدلیل پاره ای از مشکلات بخصوص بیماری اخیر که پیش امد
و با تشکر فراوان از دوست گرامیمان ( naturalism ) نسبت به ابراز علاقه ایشان نسبت به این بحث

خدمت دوست گرامی و سوا لات ایشان عرض نمایم که در مورد خرید کارت گرافیگ فقط هرچه زودتر بخرید
حالا هرچه واز هرمارکی فقط بخرید حالا اگر از محصولات انوایدیا گیرتان نیامد منتظر نمانید از محصولات ATI ویا

صحصح تر بگویم AMD فعلی خرید نمایبد . مثلا در حد 450 انوادیا میشود 6750 و حتی 6770 را نام بر د که مخصوصا
دومی کارتی واقعا در نوع خود کم نظیر است حالا برند ان تفاوت چندانی نمیکند . بعنوان مثال ایکس اف ایکس این محصول

کارتی کاملا ایده ال میباشد . و جالب است که بگویم قیمت ان 180 تومان بود که یک شبه ره صد ساله پیمود و به حدود

270 تومان ترقی نمود . افرین عجب نرخ رشد عالی مرحبا !!! منظورم این است که دوست گرامی تعلل بهیچ عنوان جایز نیست

حال چه انوایدیا ویا چه ای ام دی هر چه زودتر خرید نماید . البته شما که از کاربران قدیمی این سایت میباشید پس در درجه

اول خرید را سعی نمایید از برو بچه های همین سایت انجام دهید . بقول معروف چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام
است . صد در صد انان نیز رعایت حال شمارا خواهند نمود . این روش بمراتب بهتر از انست که از فردی که انرا نمیشناسید

کالای مربوطه را خرید نمایید. مثال بارز این موضوع را میتوان در خرید سیستم کامپیوتر فعلیتان مثل زد . من احتمال میدهم این سیستم
کامپیوتر را شما از غریبه یا چیزی در ان حد خریداری نموده اید که همین مسئله خود جواب یکی از سوالات شما در خصوص عدم هماهنگی
مناسب بین قطعات پلتفرم شما میباشد . ببینید یک شخص حرفه ای ویا کاملا اشنا به سخت افزار برای جمع کردن یک سیستم مناسب
کامپیوتری همیشه فکر گسترس و ارتقائ ان را در اینده نموده و قطعاطی را کاملا با تفکر انتخوا ب نموده سپس یادداشت کرده و نسبت
به خرید انها در بازار پرس و جو نمو ده و به احتمال زیاد از نقاط مختلف ممکن است پیدا نموده و خرید نماید . حال اگر شخصی نا اشنا به امور

سخت افزاری به جایی که خدای نا کرده نا عادل هم باشد ( البته در هر صنفی خوب وبد وجود دارد ) بمنطور جمع اوری یک سیستم رجوع
نماید ان فروشنده خدای ناکرده نا عادل در درجه اول سعی در فروش قطعاطی مینماید که میداند در اینده به قول معروف روی دستش اصطلاحا
باد خواهد کرد ولی یک فروشنده منصف و به نظر من اینده نگر قطعاطی را بروی هم اسمبل خواهد کرد که نه تنها در حال حاظر بلکه بعدها هم
باعث شود مشتری مربوطه پی به ارزش با لای ان سیستم ببرد نه انکه در اینده بشدت خلاف ان برای مشتری باثبات برسد !
درست است که فروشنده نامبرده دومی سریعا به سود و پول مناسبی دست نیافته باشد ولی بر خلاف فروشنده اولی اینده خود را تضمین و
باعث خوشنامی خود در بین کلیه فروشندگان دیگر گردیده و تعداد بسیار زیادی از خریداران را بخود جلب مینماید . البته گفتن این مسئله ساده
میباشد ولی در عمل بینهایت مشکل. و من هم دوست ندارم در حال حاضر بگویم که با این وضع بازاربیشتر چگونه فروشندگانی وجود دارند . برای
همین است که حتی المقدور بایستی از اشنایان خرید نمود .
در رابطه با خرید سیستم فعلیتان ایکاش من دقیقا میدانستم که شما چند وقت پیش این سیستم را خریداری نموده اید و یا میدانستم که شما به
فروشنده گفته اید که میخواهید با این سیستم کارهای گرافیکی و بازی و گیم انجام دهید یا انرا فقط مثلا برای وبگردی یا نهایتا دیدن یک فیلم دی وی دی
میخواهید ؟ چونکه برای مصارف مختلف قطعات نیز بطور چشمگیری دچار تحول و تغییر میگردند . حتی نوع نرم افزارها و نوع بازیها کاملا بایکدیگر از لحاظ
کیفیت وحتی کمیت در تضاد میباشند . بعنوان مثال شما برای دیدن گیمهایی نظیر بتلفیلد 4 و کرایسیس 3 که هنوز ببازار وارد نشده اند ولی صحبت از انست
که حدودا تا 1 الی 1.5 سال اتی ببازار وارد شوند نیاز به پلتفرم بخصوص کارت گرافیکی واقعا پر قدرت میباشید . البته انجام نسخه های قبلی این بازی ها هم
نیاز به داشتن سیستم وبخصوص کارتی قوی میباشد . و بلعکس بازیهایی هستند که در حال حاضر اسامی انها در خاطرم نمیباشد و فراموش کرده ام که بیشتر
کودکان کم سن وسال به انجام ان میپردازند و از گرافیک بسیار ساده تری برخوردار میباشند که فکر کنم کارتهای گرافیک ONBOARD هم از پس انجام ان ها برایند
برای انجام کارهای گرافیکی هم همین موضوع کاملا مصداق دارد مثلا من خودم با نرم افزار اتو کد سرو کار دارم . در بسیاری از موارد جهت باز نمودن نقشه های
خیلی از پلان های ساده اگر یک کامپیوتر با پلتفرمی ابتدایی در حد یک پنتیوم II هم باشد براحتی بقول معروف کار راه میافتد . ولی در همین زمینه مواقعی پیش
امده که من برای " رندر کردن نقشه های بسیار سنگین ایزومتریک " سیستم فعلی من که SOCKET 1155 , CPU 2700K , و کارت گرافیک AMD 6970 HIS TURBO ICE Q
در مواقعی سیستم "" هنگ "" کرده است . کاملا درست است از پی رندر ان نقشه بر نیامده . یعنی در اینمورد نیاز به یک کارت گرافیک مثلا کوادرو میباشد .
ولی با این کارت من بتلفیلد 3 را با رزولوشن بسیار بالایی که الان به خاخر ندارم با حد اکثر جزئیات بسیار راحت و روان بازی کرده ام ( ناگفته نماند که کارخانه HIS با
محصول بواقع محشر خود یعنی TURBO ICE Q در بین محصولات سیستم RADEON -AMD حرف اول و اولین FAVORITE را برای من میزند . در درجه اول بخاطر سیستم
فوق العاده کولینگ و طراحی منحصر بفرد و بسیار پیشرفته این کار خانه که گیگا بایت باان خلاقیتش در اینزمینه به نظر من با این کار خانه هنوز بسی فاصله دارد !! )
منظور من از طرح این مثال این میباشد که شما درست است که خیلی از مواقع کارت گرافیک فعلیتان ممکن است تا حدودی جوابگوی کار مونتاژ در فتو شاپتان گردد ولی اگر
کار مثلا به رزولوشن های بالا و بالاتر در لایرهای مختلف گردد ان وقت است که کارت گرافیک 256 MB شما !! حکم بازیچه ای بیش را در این وسط ایفا نمینماید و کلا کاری از
دست ان بر نمیاید و نتیجه گیری کلی من اینستکه اگر شما در زمان خرید این سیستم استفاده از کارهای گرافیکی و گیم را به فروشنده یاد اور شده باشید در انصورت
ایشان کمی کم لطفی را شامل حال شما نموده اند !! کلا این کارت گرافیک اصلا انتخاب مناسبی برای شما نمیباشد مگر کسی که اصلا در انجام کارهای مربوط به گرافیک
و بهر شکل ان نباشد . البته در انتخاب کارت گرافیک میزان حافظه حرف اول را نمیزند بلکه فاکتور های متعدد ی دخیل میباشند که در حال حاضر این کارت بسیار ضعیف میباشد.
مسئله دیگر تا انجایی کا یادم میاید اشغال 3 اسلت حافظه شما و داشتن 2 گیگ رم ! دی دی ار 2 بو د البته در اولین فرصت دوباره مورد را برسی خواهم نمود . به نظر من برای
بهترین استفاده از سیستم و سرعت ان حافظه خود را به 4 گیگ رم ( ترجبحا) 2*2 گیگ با فرکانس 800 مگاهرتس نه بیشتر چونکه مادربرد شما انراساپورت نمیکند که اینهم
عیبی کلی میباشد زیرا رمهای دی دی ار 2 هم ضعیف و از رده خارج با کارایی پایین میباشند و خنده دار تر اینکه در کشور ما گرانتر هم از رم های نسل جدید تر خود هستند !!
پس در انتخاب مادر بردتان مسئله اینده نگری سخت افزارها در نظر گرفته نشده انهم با LGA 775 !! که دیگر اینهم از رده خارج میباشد !! ( جدا معذرت میخواهم که همواره از
علامت ! استفاده مینمایم ولی چکار کنم بخدا مجبورم ولی تا انجا که میشود سعی در استفاده کمتر در ان خواهم نمود ) باز اگر مادر برد شما رم های فرکانس مثلا 1200 را
پشتیبانی میکر د یا حتی 1066موضوع بازهم از کلی تا مقداری تغییر مینمود . درست تر انکه DDR 3 میبود . خلاصه مادر برد هم مرغوب نمیباشد .لپ کلام .
مسئله دیگر که مهم تر از موارد قبلی میباشد ایتم "پاور " است . شما ممکن است بالاخره دیر یا زود مجبور به تغییر متعلقات سیستمتان شوید ولی پاور را در همان روز
اول خرید کل پلتفرمتان بایستی مناسب در نظر بگیرید . من همانطور هم که قبلا اشاره نمودم بر خلاف تفکر عده ای پاور قطعه ای فوق العاده حائز اهمیت میباشد که نا مناسب
بودن ان تقریبا به همه چیز اسیب میرساند . اولا میزان وات ان بایستی کاملا مناسب با واحد های مصرف و اینده نگری در ان مد نظر قرار گرفته شده باشد . پاور
400 وات فعلی شما در حال حاضر با قرار داد ن کارت گرافیک 450 جدیدتان کاملا مناسب میباشد ولی متاسفانه جای هیچگونه مانوری را در اینده برای ارتقای سیستمتان
نمیگذارد . شما ممکن است که سوکت سیستمتان از 775 به 1156 و 1366و1155 سندی بریج یاE 2011و1155 ایوی بریج ویا سوکت های مختلف AMD تغییر یابد و بالطبع بعضی از
متعلقات ان تغییر نماید ولی چه 775 متعلق به حدودا بروی کار امدنش از 10 سال پیش تا 1155 ایوی بریج که جدید ترین و کار امد ترین سوکت امسال اینتل میباشد تغییر کند
و یا ارتقائ یابد ولی داشتن یک پاور خوب و مناسب هیچوقت در جای خود دچار تغییر و تحول نخواهد شه و همواره در همان جا ثابت در حال اجرای وظیفه بس خطیر خود
خواهد بود . پس دوست عزیز باز هم متاسفانه در انتخواب پاور 400 وات کمی که چه عرض کنم ! با وجودی که پاور شما PFC ACTIVE میباشد(( که این موضوعی بسیار
حائز اهمیت میباشد . چونکه غیر اکتیو یا غیر فعال بودن PFC در بسیاری از پاورهای غیر استاندارد موجود در بازار بطرز بسیار شدیدی کلیه قطعات کامپیوتر شمارا که
از پاور در حال تغذیه بوسیله برق میباشند را تهدید مینماید . PFC = POWER FACTOR CORRECTION)) و بطور عامیانه فعال بودن پی اف سی از صدمه دیدن قطعات سیستم
شما در برابر جریانات نا مناسب برق جلوگیری نموده و عملکرد پاور را بهبود میبخشد . بله انورو عرض میکردم که خلاصه پاورتون هم باوجودی که پاورخوبیه و مارک خوبی هم هست ولی میزان واتش کمه البته در رابطه با کارخانه تایوانی " ای سی بل " باید بگم که تا اون جایی که یادم میاد این کارخانه معتبر مراکز دفاترطراحی و فنی اش در کشور های
امریکا چین کمونیست و مالزی مستقر میباشد و محصولاتش دارای استانداردهای معتبر تایوان وجهانی میباشد . البته به بنظر من این کارخانه سازنده بهترین پاورهای دنیا
حتی 5 برند درجه یک دنیا نمیباشد و باز هم به نظر من در ایران بهترین انتخاب مارک پاور این کارخانه نمیباشد .
خوب دوست عزیز با اینکه من تایپه فارسی روانی دارم ولی فکر میکنم که دارم یه چیزهایی رو غلط غلوط مینویسم . اگر اینطور باشد از هرانکس که این مطالب را میخواند
پوزش میطلبم .پس تا فرصتی دیگر : بدرود
براستی شمادوست ارجمند اگر مطلبی خاص است لطفا بفرمایید .

Last edited:

GT.Aryan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الآن وضعیت جنگی برایه کشوره من 630 Gigabyte رو 303 تومن هم پیدا کردم !!! ولی اگر می خوای در حد کار راه افتادن سیستم ارتقا بدی یه دونه GTS450 1GB DDR5 بگیر دو گیگ هم نه چون معمولا DDR3 هستند و کلاک پایینی دارند و در بندویچ حتی در بعضی از موارد از 1 گیگ هم کمتره اگر هم کم بیاره از رم شر میکنه. من هر چی گشتم مدل سی پی یو تو پیدا نکردم ولی اگر گیم اجرا میشه ولی فریم فریم میشه مشکل از گرافیکه واگر پیام دامپ بده و سیستم ری استارت بشه سی پی یو کم میاره ولی به هر حال از بازار رضا خرید نکن چون بعضی هاشون یه مشت ورشکسته ی کلاه بردار بیشتر نیستند من که از بازار ایران که یک چهارراه بالا تره خرید می کنم . راستی برند Asus هم نگیری فرقی نمیکنه چون فرق اصلی برندهای گرافیک تو نوع کولر هست پس تو این زمینه سخت نگیر. من خودم 3 سال بود که بد گیره ارتقا سیستمم بودم بخاطر همین خیلی چیز ها فهمیدم گرافیکهم میگری همون جا با جی پی یو زد تستش کن چون گرافیک های نا مرغوب و تقلبی زیادن و در قدرت خیلی فرق میکنند. سی پی یو تو اگر بگی 100 در 100 بهتر می تونم کمکت کنم راستی عجله نکن شاید تو پاییز بخاطر کم شدن تقاضا یکم قیمت ها بیاد پایین ولی خدا کنه از اون ور قیمت دلار بالا نره . بازم میگم پاورت بس باشه یا نه بستگی به مصرف سی پی یو داره که اگه مدلش رو بگی می تونم راهنماییت کنم البته با این همه هاردی که داری قشنگ جبران میکنه یه پاور گیرین 600 وات بگیری عالیه یعنی شاید برای همه عمر کافی باشه چون با توجه به پیشرفت تکنولوژی مصرف برق پایین داره میاد و اگر 550 هم پیدا کردی بگیری کافی فقط گیرین باشه. اگر خواستی پولت تو جیبت بمونه یه پاور خیلی خیلی ضعیف ولی سالم گیر بیار هارد ها و درایو هاتو بهش وصل کن خواندی یه پ.خ بده و هر سوالی داشتی بپرس. باتشکر GT.Aryan

بالا