با سلام دوست گرامی،
متشکر از تمام توضیحاتی که دادین.
من تصمیم گرفتم که هرچه سریعتر کارت رو بخرم چون با صحبتی که داشتم هر روز قیمت سخت افزار داره میره بالا با این بی ثباتی بازار و قیمت ارز که امید به پایین اومدنش خیالی باطل است. پس قضیه کارت گرافیک خریدن دیگه تمومه و همون ایسوز ردیف سه رو خواهم خرید.
اما سوالاتی باقی می مونه.
یکی اینکه در جایی قرار شد که مزیت کارت های winfast رو واسم شرح بدین و نکاتی در این زمینه متذکر بشید.
دوم اینکه با نگاهی که به سخت افزار من داشین متذکر شدین که مقداری نا هماهنگی وجود داره.
در ضمن سوالی هم داشتم در مورد پاور های موجود توی بازار.
به نظر شما امروزه کدام پاور از کیفیت مناسبی برخوردار هست و چند وات باید حداقل پاوری باشه میشه از بازار خرید؟
آیا برند Acbel مناسب هست؟
ایا 900 وات کافی هست؟
ممنون میشم که در این سه مورد هم به من کمک کنید و اطلاعاتی رو به اشتراک بگذارید.
من بسیار مشتاقم تا عیب ها و مزیت ها رو در این زمینه بدونم.
با تشکر و سپاس فراوان.
متشکر از تمام توضیحاتی که دادین.
من تصمیم گرفتم که هرچه سریعتر کارت رو بخرم چون با صحبتی که داشتم هر روز قیمت سخت افزار داره میره بالا با این بی ثباتی بازار و قیمت ارز که امید به پایین اومدنش خیالی باطل است. پس قضیه کارت گرافیک خریدن دیگه تمومه و همون ایسوز ردیف سه رو خواهم خرید.
اما سوالاتی باقی می مونه.
یکی اینکه در جایی قرار شد که مزیت کارت های winfast رو واسم شرح بدین و نکاتی در این زمینه متذکر بشید.
دوم اینکه با نگاهی که به سخت افزار من داشین متذکر شدین که مقداری نا هماهنگی وجود داره.
در ضمن سوالی هم داشتم در مورد پاور های موجود توی بازار.
به نظر شما امروزه کدام پاور از کیفیت مناسبی برخوردار هست و چند وات باید حداقل پاوری باشه میشه از بازار خرید؟
آیا برند Acbel مناسب هست؟
ایا 900 وات کافی هست؟
ممنون میشم که در این سه مورد هم به من کمک کنید و اطلاعاتی رو به اشتراک بگذارید.
من بسیار مشتاقم تا عیب ها و مزیت ها رو در این زمینه بدونم.
با تشکر و سپاس فراوان.
Last edited: