نه بابا . منم تو کما هستم از این کارهای رئیستون. حالا تو که هنوز 4-5 تا بازیکن داری. من چی بگم؟جواد جون تسلیم
فرگی رسما کمر تیمو شکست با این ترکیبی که تو زمین گذاشت:دی ولی مهم نیست منافع یونایتد مهمتره:دی
علی بیشتر اعتماد کن :دی هیچی ولش کن میخواستم همینطوری یه چیزی بگم .این میچو پر امتیاز ترین هافبک بوده تا هفته پیش! تا ما خریدیمش تصمیم گرفت بد بازی کنه.
ازش تشکر میکنم !!
ن
علی بیشتر اعتماد کن :دی هیچی ولش کن میخواستم همینطوری یه چیزی بگم .
غرض: اونور تیم نمیدی آیا برا چمپیونز لیگ؟
نه وقت میکنی . اون مثل این نیست کمتر وقت میگیره . کلا تجربه متفاوتی هست و پر شور تر . وضعش فرق میکنهروشن تر راهنمایی کن![]()
والا وقت نمیکنم اصلا جواد جان...همین تیم رو هم وقت کنم خیلیه....تازه دیروز فهمیدم گیبسون نمیتونه بازی کنه گذاشتمش رو نیمکت! شانس آوردم....
راستی به یک قدمی تون رسیدم![]()
من اصلا تیم رو خوب نبستم اون اولش! غیر از 4 تا بازیکن که خیلی خوب بودن از همون اول ...بقیه رو یا عوض کردم تا الان یا اگرم عوض نکردم هیچ فایده ای برام نداشتن.
جونم کاپیتان فن پرسی!
دادا فن پرسی شما با مال ما فرق داره؟چون برای ما 1 امتیاز گرفت چون کاپیتان بود شد 2 :دی
این آنتون فردیناند بازی های قبلی فقط تو کار کسب 1 امتیاز بود :دی این هفته گذاشتمش رو نیمکت تا تنبیه بشه :دی 6 امتیاز گرفتبر روح پر فتوح صاحب شانس صلوات :دی
12 امتیازی شدیم رفت! هفته ی بعدی یک بازی دست گرمی با جوانان تورین دارم بعدش آماده میشم برای یک بازی سنگین با میانگین....پیش به سوی 18 امتیاز!
ولی بازم هد تو هد رو به من باختی
علی چمپیونز لیگ یادت نره,حنما بیا منتظرتیم! وقت نداشتی تیمو بده خودم برات ببندماینجوری آخرشم نایب قهرمان میشی :دی
آیا تو لیگ کسی هست که معرفی نشده باشه؟ اگه هست بگید با اردنگی پرتش کنم بیرون! :دی
یه نفر رو فک کنم انداختم بیرون حالا نمی دونم کس دیگه ای هم هست؟!
/.
دو سه تا تیم هست که پست دادن تو تاپیک ولی وقت نشد تو لیست تیم ها اضافه کنم. اشتباهی کسی و نندازی بیرون :دی
این بیل رو فروختم بالاخره بختش باز شد گل زده !
افشین جان هد تو هد رو بردی :دی
کلا عصبانی هستیم بدجور :دی
یه سوال الان کلورلی بازی نکرده اتومات تعویض میشه؟ من نمیتونم تعیین کنم که با کی تعویض بشه؟
بله اتومات تعویض میشه, افشین جان بعد از انجام بازی که اصلا نمیشه تعیین کنی با کی تعویض شه اما قبل از شروع هفته اینکه اولویت با ورود چه بازیکنی باشه رو شما می چینی! الان برای تیم شما از چپ به راست اولین تعویض هاتن دومی مک کارتی وسومی نویل هست, هاتن بازی نکرده نوبت به مک کارتی میرسه و 2 امتیازش رو می گیری اما اگر هاتن بازی می کرد دیگه تعویض اتومات برای شما لحاظ نمیشد چون با بیرون اومدن کلورلی فقط 2 تا هافبک تو ترکیبت می موند که خارج از قواعد سیستم هاست!
خودم که نفهمیدم چی نوشتم حوصله هم ندارم دوباره بخونمش در هر صورت امیدوارم به دردت بخوره.. یه احتمالی هم هست که یه بخشی از حرفام دری وری باشه حالا یکی از دو تا جوادامون میان روشن میکنن!
بله اتومات تعویض میشه, افشین جان بعد از انجام بازی که اصلا نمیشه تعیین کنی با کی تعویض شه اما قبل از شروع هفته اینکه اولویت با ورود چه بازیکنی باشه رو شما می چینی! الان برای تیم شما از چپ به راست اولین تعویض هاتن دومی مک کارتی وسومی نویل هست, هاتن بازی نکرده نوبت به مک کارتی میرسه و 2 امتیازش رو می گیری اما اگر هاتن بازی می کرد دیگه تعویض اتومات برای شما لحاظ نمیشد چون با بیرون اومدن کلورلی فقط 2 تا هافبک تو ترکیبت می موند که خارج از قواعد سیستم هاست!
خودم که نفهمیدم چی نوشتم حوصله هم ندارم دوباره بخونمش در هر صورت امیدوارم به دردت بخوره.. یه احتمالی هم هست که یه بخشی از حرفام دری وری باشه حالا یکی از دو تا جوادامون میان روشن میکنن!
میبینم که ... در این هفته که اکثر دوستان تیمشون ترکیده، ما با اقتدار 55 امتیاز آوردیم و همچنان مقتدرانه در صدر جدول هستیم ! :دی
جواد جان فقط خواهش میکنم سمت توز و تورس و اینا نیا که به سرنوشت بیل دچار نشن. خدایی شما فروختیش 11 پوینت آورد :دی
من الان تو فکر این هستم که آیا ویدیچ رو بندازم بیرون یا باز هم یک هفته دیگه بهش فرصت بدم. هم قیمتش بالاست، هم امتیاز نمیاره !!