• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

کلا امتیازات پایین بوده انگار من وقتی نتایج رو شنیدم حس کردم از تیم میانگین تو هد تو هد هم خواهم باخت ولی گویا برای همه امتیازات پایین بوده :D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نه مثل اینکه این تیم میخواد با ما سر ناسازی بذاره. :( !!! کارمون شده جلسه پشت جلسه بخاطر این تیم.

جواد جون تسلیم

فرگی رسما کمر تیمو شکست با این ترکیبی که تو زمین گذاشت:دی ولی مهم نیست منافع یونایتد مهمتره:دی
نه بابا . منم تو کما هستم از این کارهای رئیستون. حالا تو که هنوز 4-5 تا بازیکن داری. من چی بگم؟
داداش من بازیکن اِن میلیونی گرفتی استراحت چیه؟ :دی امروز شنبه بود کو تا سه شنبه! بازی میکرد بسی وضعیت بهتر بود. کاش اقلا اصلا بازی نمیکرد این بازوبند به فنا نمیرفت. یه تعویض هم بجاش میومد حالشو میبردیم خب! :|
این میچو پر امتیاز ترین هافبک بوده تا هفته پیش! تا ما خریدیمش تصمیم گرفت بد بازی کنه.

ازش تشکر میکنم ‍!!
علی بیشتر اعتماد کن :دی هیچی ولش کن میخواستم همینطوری یه چیزی بگم .
غرض: اونور تیم نمیدی آیا برا چمپیونز لیگ؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ن
علی بیشتر اعتماد کن :دی هیچی ولش کن میخواستم همینطوری یه چیزی بگم .
غرض: اونور تیم نمیدی آیا برا چمپیونز لیگ؟

روشن تر راهنمایی کن :D
والا وقت نمیکنم اصلا جواد جان...همین تیم رو هم وقت کنم خیلیه....تازه دیروز فهمیدم گیبسون نمیتونه بازی کنه گذاشتمش رو نیمکت! شانس آوردم....
راستی به یک قدمی تون رسیدم
N_aggressive%20%2833%29.gif

من اصلا تیم رو خوب نبستم اون اولش! غیر از 4 تا بازیکن که خیلی خوب بودن از همون اول ...بقیه رو یا عوض کردم تا الان یا اگرم عوض نکردم هیچ فایده ای برام نداشتن.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
روشن تر راهنمایی کن :D
والا وقت نمیکنم اصلا جواد جان...همین تیم رو هم وقت کنم خیلیه....تازه دیروز فهمیدم گیبسون نمیتونه بازی کنه گذاشتمش رو نیمکت! شانس آوردم....
راستی به یک قدمی تون رسیدم
N_aggressive%20%2833%29.gif

من اصلا تیم رو خوب نبستم اون اولش! غیر از 4 تا بازیکن که خیلی خوب بودن از همون اول ...بقیه رو یا عوض کردم تا الان یا اگرم عوض نکردم هیچ فایده ای برام نداشتن.
نه وقت میکنی . اون مثل این نیست کمتر وقت میگیره . کلا تجربه متفاوتی هست و پر شور تر . وضعش فرق میکنه
یه کاریش بکن دو روز فقط وقت مونده.
حتما بیا

راهنمایی نبود :دی کلا منظورم این بود که هر کی خراب میکنه زود شوتش نکن بره فرصت بده.
تیم بستن اول فصل خیلی سخته مخصوصا برای ما که اینور دنیاییم! نمیشه دقیق حدس زد که تو کدوم تیم چه اتفاقاتی میافته. برای ماها تازه بازی از الان ها شروع میشه که روند تیم ها مشخص میشه و همینطور ترکیب های اصلی و .. / وقت هست همه چی رو میشه جبران کرد. برای همه تقریبا یکسانه. فراز و نشیب هست گاهی هم پیش میاد اصلا ادم نمیتونه تیم رو ردیف کنه ولی در کل خوبه.

ادیت: یه قدمی ما مهم نیست :دی همیشه باید به شکستن گردن صدر نشین فکر کرد :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
جونم کاپیتان فن پرسی!

دادا فن پرسی شما با مال ما فرق داره؟ :D چون برای ما 1 امتیاز گرفت چون کاپیتان بود شد 2 :دی

این آنتون فردیناند بازی های قبلی فقط تو کار کسب 1 امتیاز بود :دی این هفته گذاشتمش رو نیمکت تا تنبیه بشه :دی 6 امتیاز گرفت :D بر روح پر فتوح صاحب شانس صلوات :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
دادا فن پرسی شما با مال ما فرق داره؟ :D چون برای ما 1 امتیاز گرفت چون کاپیتان بود شد 2 :دی

این آنتون فردیناند بازی های قبلی فقط تو کار کسب 1 امتیاز بود :دی این هفته گذاشتمش رو نیمکت تا تنبیه بشه :دی 6 امتیاز گرفت :D بر روح پر فتوح صاحب شانس صلوات :دی

تیم بی بضاعت من رو چه به بازیکن 13 میلیونی!! خوشحالی من برای سایر دوستان هست از جمله خود شما :دی

آنتون فردیناند میاد تو و امتیازشو میگیری شرمنده ولی بازم هد تو هد رو به من باختی :D
علی چمپیونز لیگ یادت نره,حنما بیا منتظرتیم! وقت نداشتی تیمو بده خودم برات ببندم :p اینجوری آخرشم نایب قهرمان میشی :دی
----------------------------

12 امتیازی شدیم رفت! هفته ی بعدی یک بازی دست گرمی با جوانان تورین دارم بعدش آماده میشم برای یک بازی سنگین با میانگین....پیش به سوی 18 امتیاز!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
12 امتیازی شدیم رفت! هفته ی بعدی یک بازی دست گرمی با جوانان تورین دارم بعدش آماده میشم برای یک بازی سنگین با میانگین....پیش به سوی 18 امتیاز!

تو کدوم فیلم بود که هنرپیشه نقش اول به اون دکتره هی میگفت : با من کل کل نکن مرد-با من کل کل نکن ؟ :دی
مسعود جان قول چیزی رو که هنوز بدست نیاوردمش رو نمیتونم بهت بدم اما یه قول میدم: با اختلاف شکست خواهی خورد.
2296.gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ولی بازم هد تو هد رو به من باختی :D
علی چمپیونز لیگ یادت نره,حنما بیا منتظرتیم! وقت نداشتی تیمو بده خودم برات ببندم :p اینجوری آخرشم نایب قهرمان میشی :دی

:eek: شاهنامه آخر پاییز که جوجه ها رو شمردن تازه خوش میشه :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آیا تو لیگ کسی هست که معرفی نشده باشه؟ اگه هست بگید با اردنگی پرتش کنم بیرون! :دی
یه نفر رو فک کنم انداختم بیرون حالا نمی دونم کس دیگه ای هم هست؟!
/.

هد تو هد این هفته ما چقد پیچیده شده! همه چی کشید به بازی اورتون-نیوکاسل!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آیا تو لیگ کسی هست که معرفی نشده باشه؟ اگه هست بگید با اردنگی پرتش کنم بیرون! :دی
یه نفر رو فک کنم انداختم بیرون حالا نمی دونم کس دیگه ای هم هست؟!
/.

دو سه تا تیم هست که پست دادن تو تاپیک ولی وقت نشد تو لیست تیم ها اضافه کنم. اشتباهی کسی و نندازی بیرون :دی

این بیل رو فروختم بالاخره بختش باز شد گل زده !

افشین جان هد تو هد رو بردی :دی

کلا عصبانی هستیم بدجور :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دو سه تا تیم هست که پست دادن تو تاپیک ولی وقت نشد تو لیست تیم ها اضافه کنم. اشتباهی کسی و نندازی بیرون :دی

این بیل رو فروختم بالاخره بختش باز شد گل زده !

افشین جان هد تو هد رو بردی :دی

کلا عصبانی هستیم بدجور :دی

جواد جان تازه میخواستم بیل رو کاپیتان کنم:دی چون می دونستم رابین فیکس بازی نمیکنه اما پشت گوش انداختم و وقت نشد:دی

یه سوال الان کلورلی بازی نکرده اتومات تعویض میشه؟ من نمیتونم تعیین کنم که با کی تعویض بشه؟

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
یه سوال الان کلورلی بازی نکرده اتومات تعویض میشه؟ من نمیتونم تعیین کنم که با کی تعویض بشه؟

بله اتومات تعویض میشه, افشین جان بعد از انجام بازی که اصلا نمیشه تعیین کنی با کی تعویض شه اما قبل از شروع هفته اینکه اولویت با ورود چه بازیکنی باشه رو شما می چینی! الان برای تیم شما از چپ به راست اولین تعویض هاتن دومی مک کارتی وسومی نویل هست, هاتن بازی نکرده نوبت به مک کارتی میرسه و 2 امتیازش رو می گیری اما اگر هاتن بازی می کرد دیگه تعویض اتومات برای شما لحاظ نمیشد چون با بیرون اومدن کلورلی فقط 2 تا هافبک تو ترکیبت می موند که خارج از قواعد سیستم هاست!

خودم که نفهمیدم چی نوشتم حوصله هم ندارم دوباره بخونمش در هر صورت امیدوارم به دردت بخوره.. یه احتمالی هم هست که یه بخشی از حرفام دری وری باشه حالا یکی از دو تا جوادامون میان روشن میکنن!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بله اتومات تعویض میشه, افشین جان بعد از انجام بازی که اصلا نمیشه تعیین کنی با کی تعویض شه اما قبل از شروع هفته اینکه اولویت با ورود چه بازیکنی باشه رو شما می چینی! الان برای تیم شما از چپ به راست اولین تعویض هاتن دومی مک کارتی وسومی نویل هست, هاتن بازی نکرده نوبت به مک کارتی میرسه و 2 امتیازش رو می گیری اما اگر هاتن بازی می کرد دیگه تعویض اتومات برای شما لحاظ نمیشد چون با بیرون اومدن کلورلی فقط 2 تا هافبک تو ترکیبت می موند که خارج از قواعد سیستم هاست!

خودم که نفهمیدم چی نوشتم حوصله هم ندارم دوباره بخونمش در هر صورت امیدوارم به دردت بخوره.. یه احتمالی هم هست که یه بخشی از حرفام دری وری باشه حالا یکی از دو تا جوادامون میان روشن میکنن!

ممنون مسعود خان عزیز

پس خدا کنه نویل فردا خراب کنه دلم نسوزه:دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

مسعود جان درست گفتید ترتیب تعویضی ها رو خودمون می تونیم قبل بازی بچینیم , ببینید ما کلا 2 تا گلر داریم و 5 تا دفاع داریم 5 تا هافبک و 3 تا مهاجم / حالا اگه ما تیممون رو 3-4-3 چیده باشیم و دوتا مدافعمون بازی نکرده باشند به جایشون هافبک نمی یاد تو چون در اون صورت ترکیب مون 1-6-3 می شه و این توی بازی غیر معموله در کل حتما باید 3 تا مدافع توی تیم بمونه ولی اگر هافبک یا مهاجم بازی نکنند می شه مدافع به جاشون بیاد داخل یا اگه مدافعان 4 تا باشند و یکیشون بازی نکنند می شه یک مهاجم یا هافبک به ترتیب اولویت چیدمانمون در نیمکت به داخل بیاد :)

امیدوارم خوب توضیح داده باشم :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
میبینم که ... در این هفته که اکثر دوستان تیمشون ترکیده، ما با اقتدار 55 امتیاز آوردیم و همچنان مقتدرانه در صدر جدول هستیم ! :دی

جواد جان فقط خواهش میکنم سمت توز و تورس و اینا نیا که به سرنوشت بیل دچار نشن. خدایی شما فروختیش 11 پوینت آورد :دی

من الان تو فکر این هستم که آیا ویدیچ رو بندازم بیرون یا باز هم یک هفته دیگه بهش فرصت بدم. هم قیمتش بالاست، هم امتیاز نمیاره !!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

میبینم که ... در این هفته که اکثر دوستان تیمشون ترکیده، ما با اقتدار 55 امتیاز آوردیم و همچنان مقتدرانه در صدر جدول هستیم ! :دی

جواد جان فقط خواهش میکنم سمت توز و تورس و اینا نیا که به سرنوشت بیل دچار نشن. خدایی شما فروختیش 11 پوینت آورد :دی

من الان تو فکر این هستم که آیا ویدیچ رو بندازم بیرون یا باز هم یک هفته دیگه بهش فرصت بدم. هم قیمتش بالاست، هم امتیاز نمیاره !!

حسام جان چه می کنه این تیمت {در راستای چشم زدن تیمت ( البته توز رو نمی گما )} :D

بالا