• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
با سلام دوست عزیز
شما نوشتید Teclast P85 Dual Core چهار هسته ای اما داخل اسمش dual core یعنی 2 هسته ای هست که
برای خرید ما باید اول پول رو واریز کنیم یا به اداره پست یا به مامور پست باید تحویل بدیم؟
Window N70 و یا Teclast P85 Dual Core موجود هست؟

امکان خرید حضوری هم دارید؟
بنده هم تهران هستم
سلام
سی پی یو دو هسته ای هست و جی پی یو 4 هسته ای ...
بله پول رو واریز می کنید و بعد از 14 تا18 روز پست بسته رو به آدرستون میاره
موجود خیر, فقط به صورت سفارش هست ...
از اونجایی که تبلت ها مستقیم به آدرستون میاد , امکان خرید حضوری نیست متاسفانه
سلام میخواستم قیمت تبلت Ainol Novo 7 Crystal Dual Cor و ainol novo a aurora II و همچنین نحوه پرداخت رو اعلام کنید ممنون
سلام
aurora ii 390
crystal 378
سلام عزیز این مدل رو دارید و نظرتون درموردش چیه؟
Hyundai A7 HD
سلام
زیاد پیشنهاد نمی کنم , از اونجایی که دیگه تولید نمی شه قیمتش بالاس
چند روز دیگه تبلت با جی پی یو 4 هسته ای برند Hyundai وارد بازار می شه , فکر می کنم اون انتخاب بهتری باشه
سلام
420 ت می شه
باز هم ممنون از پاسختون
آخرین سوال : این تبلت ها از زبان فارسی و منو فارسی پشتیبانی میکنند؟
برای فیلم دیدن زیر نویس رو میتوانند بخش کنند؟
بعد این Crystal چه موقع وارد بازار میشه برای خرید؟
این دو تبلت Ainol Novo7 Elf II و Ainol Novo 7 Crystal Dual Core دوربین دارند؟
با تشکر از شما موفق و پیروز باشید
بیشتر تبلت ها منو فارسی رو ساپورت می کنن
و کلا با خوندن فارسی مشکلی ندارن و با برنامه ی MX Player هم می تونید زیرنویس فارسی پخش کنید ...
هنوز زمان ورودش معلوم نیست ...
دوربین برای مکالمه تصویری بله دارن ولی دوربین پشت خیر

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
ببخشید این گمرکی رو مطمئنید نمیگیرن ؟ چون من چندجا خوندم که از کسایی که به این روش خرید کردن مامور پست گمرکیش رو هم گرفته.
مدل Flame همراه با کلیه تجهیزاتش (کیف اصلیش و OTG وHDMI) الان چند در میاد ؟

AmisPT

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
بالاخره بعد از 10 روز بسته ام رو باز کردم همه چیز درست بود
در مورد تبلت که همه چیزش خوبه البته طی یه بررسی اولیه باید بگم ورژن 4.0 روش نصبه که باید به 4.1 آپگرید بشه و همچنین CWM که روش نصبه زبونش چینی هست البته برای کاربرهای معمولی مشکلی پیش نمیاره ولی دنبالش هستم سورس کرنل این تبلت رو گیر بیارم باید در کل یه حال اساسی بهش بدم تا بشه از سخت افزار قوی این تبلت به خوبی استفاده کرد
در مورد اشانتیون هم ممنون یک قلم lcd و یک هدفون اما باید بگم که اصلا کیفیت نداره به هر حال اسب پیشکشی رو دندونش رو نمیشمارند :) من هم هدیه اش دادم به یه نفر دیگه ;)
به هر حال از خرید این تبلت واقعا خوشحالم و خیلی ممنون و براتون آرزوی موفقیت میکنم

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
در مورد تبلت که همه چیزش خوبه البته طی یه بررسی اولیه باید بگم ورژن 4.0 روش نصبه که باید به 4.1 آپگرید بشه و همچنین CWM که روش نصبه زبونش چینی هست البته برای کاربرهای معمولی مشکلی پیش نمیاره ولی دنبالش هستم سورس کرنل این تبلت رو گیر بیارم باید در کل یه حال اساسی بهش بدم تا بشه از سخت افزار قوی این تبلت به خوبی استفاده کرد
در مورد اشانتیون هم ممنون یک قلم lcd و یک هدفون اما باید بگم که اصلا کیفیت نداره به هر حال اسب پیشکشی رو دندونش رو نمیشمارند :) من هم هدیه اش دادم به یه نفر دیگه ;)
به هر حال از خرید این تبلت واقعا خوشحالم و خیلی ممنون و براتون آرزوی موفقیت میکنم

مبارک باشه.ببخشید شما چه مدلی خریدی؟مگه همه ی مدلها و مارکها میشه کرنلشون رو عوض کرد ؟یا رامشون رو ؟ چون فکر کنم هر دستگاهی رام و کرنل مخصوص خودش رو داره مثل گوشیهای آندرویدی.

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
داداش

من کارم وب و چند تا وب سایت دارم که باید کنترولش کنم از طرفی هم خیلی تبلت رو می خوام برای اینکه کتاب هام رو باهاش بخونم .

حالا چیزی که من نیاز دارم باید اینترنت gprs داشته باشه که بتونم کارام رو چک کنم باهاش

بعد یه اسکرین خوب داشته باشه که بتونم کتاب ها رو باهاش بخونم .

و درکی از این ندارم که یه تبلت چرا باید سیپیو قوی و یا جپیو قویی داشته باشه ؟ مگه می خواد چی کار کنه ؟؟؟

اگر ممکنه یه مشاوره یی به من بدید که کدوم از این ها بیشتر به درد من می خوره و قیمت شو مناسب تر (اوضاع مالی خیته داداش)

دمت گرم

44milad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام...
من یه تبلت گرفتم که سیم کارت خوره..چینی هستش..وقتی سیم کارت میزام توش..سیم کارت رو میشناسه و اسم شبکه(ایرانسل یا همراه اول ) رو مینویسه..ولی انتنش نمیاد و بخاطر همین نمیشه اینترنت رفت یا تماس برقرار کرد..باید چیکار کنم من؟؟؟؟؟ لطفا هر کی بلده یه راهنمایی کنه..
تشکررررر

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
ممنون پس لطفا اومد اعلام کنید که پیگیری کنم برای خرید

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
2 تبلت خریدم از ایشون که امروز رسید همه چی عالی بود
مرسی
فقط یه سوال چرا Ramos W17Pro
ال سی دیش رنگی هست یعنی خاموش که هست رنگ صورتی داره؟؟

AmisPT

Registered User
لایک‌ها
4
مبارک باشه.ببخشید شما چه مدلی خریدی؟مگه همه ی مدلها و مارکها میشه کرنلشون رو عوض کرد ؟یا رامشون رو ؟ چون فکر کنم هر دستگاهی رام و کرنل مخصوص خودش رو داره مثل گوشیهای آندرویدی.

SmartQ T30
قانونا طبق لیسانس GPL کمپانی های سازنده باید سورس تمام firmware هاشون رو به صورت مجانی در اختیار همه قرار بدهند وگرنه از طرف بنیاد لینوکس تحت پیگرد قرار می گیرند چون بیس همه اندرویدها از لینوکس میاد و این قانون GNU/Linux هست به این میگند دنیای Open Source حتی سورس HTC و Samsung و ... وجود داره
تو سرچی که داشتم متوجه شدم اول چینی ها زیر بار این قضیه نمی رفتند ولی گویا الان مشکل حل شده در ضمن یک سایت پیدا کردم که مثل اینکه خیلی زودتر از ما شروع کردن و Firmware های جدید دادند بیرون و کارمون را راحت تر کردند تحت عنوان Tablet Republic سرچ کنید
در ضمن این رو هم بگم این کار پر ریسکی هست اگر با تبلتتون مشکلی ندارید و یا نیازش رو احساس نمی کنید دنبالش نرید اگه تبلت بریک شد نگید نگفتما :)

MSEM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
سلام
خواهش می کنم امیدوارم راضی باشید از تبلت
داداش

من کارم وب و چند تا وب سایت دارم که باید کنترولش کنم از طرفی هم خیلی تبلت رو می خوام برای اینکه کتاب هام رو باهاش بخونم .

حالا چیزی که من نیاز دارم باید اینترنت gprs داشته باشه که بتونم کارام رو چک کنم باهاش

بعد یه اسکرین خوب داشته باشه که بتونم کتاب ها رو باهاش بخونم .

و درکی از این ندارم که یه تبلت چرا باید سیپیو قوی و یا جپیو قویی داشته باشه ؟ مگه می خواد چی کار کنه ؟؟؟

اگر ممکنه یه مشاوره یی به من بدید که کدوم از این ها بیشتر به درد من می خوره و قیمت شو مناسب تر (اوضاع مالی خیته داداش)

دمت گرم
سلام
سیم کارت خور فعلا فقط یه مورد هست که داخل پست اول مشخصاتش هست , که البته اونم صفحه نمایشش در حد عالی نیست ....
سلام
آیا مدل Ainol Flame رو موجود دارید ؟
سلام
موجود خیر فقط به صورت سفارش هست ...
سلام...
من یه تبلت گرفتم که سیم کارت خوره..چینی هستش..وقتی سیم کارت میزام توش..سیم کارت رو میشناسه و اسم شبکه(ایرانسل یا همراه اول ) رو مینویسه..ولی انتنش نمیاد و بخاطر همین نمیشه اینترنت رفت یا تماس برقرار کرد..باید چیکار کنم من؟؟؟؟؟ لطفا هر کی بلده یه راهنمایی کنه..
تشکررررر
سلام
مدلش چی هست ؟
به آخرین فریمور آپدیت کنید ببینید درست می شه یا ...
ممنون پس لطفا اومد اعلام کنید که پیگیری کنم برای خرید
حتما...
سلام
میخواستم تبلت [h=1]Ainol Novo 7 Crystal که تازه معرفی شده رو سفارش بدم.قیمت و مشخصاتش تو لینک زیر که واسه سایت AINOL هستش،موجوده.[/h]اگه الان سفارش بدم کی دستم میرسه؟قیمتش چند تومن واسم آب میخوره؟

Ainol Novo 7 Crystal Dual Core 1.5GHz 7 Inch IPS Screen Android 4.1 Jelly Bean Tablet 8G
سلام
با ساپورت صحبت کردم هنوز تو بازار نیست و به صورت پیش فروش هست ...
قیمتش 387 می شه
با 600 میتونی یه تبلت صفحه بزرگ شاخ بیاری؟
با افزایش بودجه حدود 50 تومانی می تونید Cube U30GT و یا Cube U19GT انتخاب کنید که هم صفحه نمایش خیلی خوبی دارن هم سخت افزار قوی

سلام
2 تبلت خریدم از ایشون که امروز رسید همه چی عالی بود
مرسی
فقط یه سوال چرا Ramos W17Pro
ال سی دیش رنگی هست یعنی خاموش که هست رنگ صورتی داره؟؟
سلام
خواهش می کنم امیدوارم راضی باشید ...
بله کلا LED های ساخت ramos پس زمینه ی مشکی مایل به بنفش دارن
سلام
فعلا فقط به صورت پیش فروش هست ....

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
کدوم مدل
1 . قابلیت ساپورت هارد داشته باشه
2 . سخت افزار قوی باشه که فیلم بدون لگ انجام بده
3 . سیم کارت بخوره بهتره
4 . سیستم عامل مهم نیست
5 . شارژ خوب داشته باشه
6 . کیفیت ال سی دی عالی

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
فرق Cube U30GT با Cube U19GTچیه و ایا با مودم 3g راحت کار می کنن
الان سفارش بدیم کی میرسه؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
آقا حول حوش 400 يه تلبتي كه تاچش در حد عالي باشه چي پيشنهاد ميديد؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
ما رو هم تحویل بگیرین

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
کدوم مدل
1 . قابلیت ساپورت هارد داشته باشه
2 . سخت افزار قوی باشه که فیلم بدون لگ انجام بده
3 . سیم کارت بخوره بهتره
4 . سیستم عامل مهم نیست
5 . شارژ خوب داشته باشه
6 . کیفیت ال سی دی عالی
تبلت Ainol Flame رو پیشنهاد می کنم بین 7 اینچی ها بهترین باتری رو داره ...
متاسفانه سیم نمی خوره
هارد های اکسترنال 3.5 اینچی ساپورت نمی شن ولی فکر می کنم هارد های اکسترنال 2.5 اینچی که برق مورد نیازشون رو از usb تامین می کنن مشکلی نداشته باشه ...

فرق Cube U30GT با Cube U19GTچیه و ایا با مودم 3g راحت کار می کنن
الان سفارش بدیم کی میرسه؟
هر دو مشخصات یکی دارن فقط فرقشون سایز صفحه نمایش هست که u30gt صفحه نمایش 10.1 اینچی داره ...
فقط مدل های خاصی از مودم ها رو ساپورت می کنن (معمولا از برند Huawei و ZTE)
تبلت ها بین 14 تا 20 روز می رسن
سلام
آقا حول حوش 400 يه تلبتي كه تاچش در حد عالي باشه چي پيشنهاد ميديد؟
onda v711 تبلت خیلی مناسبی هست ...
ما رو هم تحویل بگیرین
عذر می خوام دیر شد پیگیر سفارش دوستان بودم ...

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
7 نمیخواد
10 به بالا میخواد
کیفیت ال سی دی عالی
هارد پاسپورتی ساپورت کنه

بالا