shahruzkia
کاربر تازه وارد
سلام اینها گارانتی هم داره؟
یه سیکارت خور با مشخصات بالا تر معرفی می کنید؟
سلام..
دوستان ببخشید من یک سوالی داشتم..
این چیپست All Winner A10 پردازندش Cortex A8 تک هسته ای هست و GPU هم Mali-400 هست...
کسی نمیدونه GPU چند هسته ای هست؟ دو یا 4 یا تک؟
مرسی..
سلامبا سلام خدمت ahram عزیز خسته نباشید.
ببخشید من میخواستم یک تبلت بخرم میشه منم راهنمایی کنید.به این صورت:
-قیمتش بیشتر از 650 تومن نباشه.
-سیستم عاملش ویندوز باشه یا اگه اندرویدیه بشه روش بعضی از برنامه های ویندوز رو هم نصب کرد.
-حداقل تا 5 ساعت شارژ نگه داره.
-رم و حافظه اش هم خوب باشه.
-بشه با قلم باهاش کار کرد.
-دوربین داشته باشه.
-اندازه صفحش هم مهم نیست.
و یه سری چیزای جزئی که همه تبلت ها دارن.
ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید و بگید اصلا این چیزای که میخوام با پولم جور در میاد اگه نمیاد شما چنتا خوبشو معرفی کنین لطف بزرگی کردین بهم.
مرسی.
ممنون فایر و کریستال از نظر سخت افزاری شبیه به هم هستن(هر دو دوهسته ای) و فقط از لحاظ امکانات (جنس بدنه , دوربین , صفحه نمایش و باتری و ...) با هم فرق دارنداداش گلم ممنون از راهنماییت خیلی باهات حال میکنم حلال خوری انشالله کارتم بیشتر از بیشتر رو نق بگیره فقط برای نمونه خودتم برای فروش بیار ازت میخرن داداش گل یه سوال فنی اینول فایر به جز اینکه گرافیکش 2هسته کمتر از اینول کریستال هست در کل قورت میده مدل کریستال رو به نظر خودت فایر بهتره ؟بعد 2هسته گرافیک بیشتر اینول کریستال خیلی تو بازی از مدل اینول فایر بهتر عمل میکنه؟
قیمت دلار خیلی نوسان داره ولی کلا برای چند روز قیمت ها رو بر می دارمآقا خواهشا قیمت ها را آپ کن
که ما دلمون را به قیمت های پست اول خوش نکنیم
فعلا تو بازار نیست ولی تا چند روز دیگه به احتمال خیلی زیاد میادسلام اینها گارانتی هم داره؟
سلامسلام..
دوستان ببخشید من یک سوالی داشتم..
این چیپست All Winner A10 پردازندش Cortex A8 تک هسته ای هست و GPU هم Mali-400 هست...
کسی نمیدونه GPU چند هسته ای هست؟ دو یا 4 یا تک؟
مرسی..
خیر. این USB ها روی ویندوز کار میکنه، نه اندروید.این تبلت ها اگه usb گیرنده دیجیتال را بهش وصل کنی شبکه های دیجیتال را میگیره؟
تبلتی با قابلیت dvb-t داریم..........خیر. این USB ها روی ویندوز کار میکنه، نه اندروید.
برای اندروید ساخته شده ولی هنوز توی بازار نیومده. این رو بخونید: گیرنده دیجیتال کانال های تلویزیونی برای اندروید و آی او اس | نارنجی
تبلتی با قابلیت dvb-t داریم..........
فعلا تبلت با این امکانات موجود نیست ولی احتمالا هفته دیگه یه تبلت دو هسته ای با GPS و سیم کارت خور با قابلبت مکالمه اضافه شهبهترین تبلت دارای Gps و سیم کارت خور با قابلیت مکالمه در سایز 7 تا 10 اینچ که صفحه نمایش خیلی خوبی داشته باشه و دوربینش با کیفیت بافلش باشه چی دارید >؟
480قیمت anio flame چنده
نه متاسفانهتبلت ارزون با مانیتور حدود 4 اینچ هم دارید؟(gps داشته باشه یا بشه بهش gps متصل کرد ، برای داخل ماشین میخوام.داشبوردش زیاد جا نداره)
متاسفانه سیم کارت خور ها در حال حاضر بالای 400 در میانسلام.
من یه تبلت ارزان قیمت سیم کارت خور میخوام...7 اینچ باشه خوبه..من فقط به خاطر اینترنت میخوام و حتما سیم کارت خور بااشه.زیاد هم نمیتونم هزینه کنم...زیره 300 تومن باشه.
ممنون میم راهنماییم کنید تا از کجا میتونم همچین چیزی تهیه کنم...خوده شما هم دارین؟من جنس چینی میخوام که ارزون باشه و سیم کارت خور.
ارزون ترین تبلت 7 اینچی چند تومنه؟مدل چیه؟سیم کارت خوره؟
تشکر از راهنماییتون.
سلامسلام الان قوی ترین تبلتتون چیه و قیمتش چند هستش ؟؟؟ و یه سوال دیگه کدوم صفحه بهترین کیفیت صفحه رو داره ؟؟؟ ممنون
ارزونترین تبلت 7 inch که امکانات زیر رو داشته باشه چی دارید ؟
1-GPS
2-سیمکارت خور
3-آندروید 4
خواهش می کنمببخشید من این مدل Flame رو میخوام شرایط و نحوه پرداخت و ارسال رو برام PM کنید.
اگر مشخصات کاملش رو هم دارید واسم بفرستید.ممنون
سلام
این مدل چند درمیاد؟
Teclast P85 Dual Core