سلام بر همه
شرمنده جواد جان.تولدت با تاخیر مبارک.ایشا...همه ی آرزوهاتبرآورده بشوند و همیشه سالم باشی داداش.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شرمنده جواد جان که اینقدر دیر تبریک می گم . متاسفانه من به این تاپیک خیلی کم سر میزنم
در هر صورت امیدوارم تبریک صمیمانه بنده رو بعنوان یک دوست یوونتوسی پذیرا باشید. انشالله که سالهای سال با شادی و سلامتی این روز رو جشن بگیرید همچنین قهرمانی های ایتالیا و یووه رو
جواد جان از صمیم قلب تبریک میگم...
شرمنده دیر شد عزیز.
سلام خدمت دوستان
این استاد علی ما فکر کرد آخرین نفره که تولد جواد گل و دوست داشتنی رو تبریک میگه ولی غافل از این بود که یکی دیگه هم هست که دیر رسیده.:دی
جواد جان دوست گلم تولدت رو تبریک میگم و آرزوی سلامتی و بهروزی و هر چیز خوب که توی دنیا هست برات دارم.
شاد و پیروز باشید
ضمنا بنده مدتهاست که ساسانم آرزوست.
کسی از ایشون خبری نداره گفتیم شاید برای جام ملتها بیشتر سر بزنند اما ظاهرا واگذاری مدیریت بخش یک توطئه از قبل طرح ریزی شده بود که ما رو از نعمت حضورشون محروم کنند.
ساسان خان اگه به اینحا سر میزنید این تقاضای بنده رو هم دریابید الان مدتهاست که برای ظهور شما داریم دعای فرج می خونیم . بهرحال یکی از دلایل بازگشت من به پی تی بخصوص بخش فوتبال جنابعالی بودید
و از آنحا که بقای هر معلول به بقای علت وابسته است.
شاید منم دوباره به غیبت کبری برم![]()
درود بر جواد عزیز...
نبودم و تاخیر شد... میلادت رو تبریک میگم و آرزو دارم آرزویی نداشته باشی که برآورده نشده باشه... :happy:
سلام خدمت دوستان
این استاد علی ما فکر کرد آخرین نفره که تولد جواد گل و دوست داشتنی رو تبریک میگه ولی غافل از این بود که یکی دیگه هم هست که دیر رسیده.:دی
جواد جان دوست گلم تولدت رو تبریک میگم و آرزوی سلامتی و بهروزی و هر چیز خوب که توی دنیا هست برات دارم.
شاد و پیروز باشید
:wacko:
:wacko:
:hmm: