• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلامدلیکم

آقا خدا قسمت کنه ما یه زمانی اینجا مدیر بودیم ! میبینم که زدید و کرک و پرمون روهم ریختید کلن ، یه کلنگ بازنشسته ای چیزی واسه مون نگه میداشتید لا اقل !

خبری هست اصن اینجا یا متروکه س :(
:)
شما هنوز هم مدیر هستید!!!
میگن لذتی که در بازنشستگی هست در مدیریت نیست!!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:)
شما هنوز هم مدیر هستید!!!
میگن لذتی که در بازنشستگی هست در مدیریت نیست!!!

چطوری عرفان جون ؟ مخلصیم
رد میشدم ازین ورا گفتم یه سر برنم ، ببینم چه خبره
دیدم بچه های بالا کلی آبرودادی کردن و شدم رجیستر یوزر ، دنیا همینه دیگه آدما فراموشکار میشن البته مثه اینکه این لطفو فقط بمن داشتن چون به بقیه هم زمونای من یه بازنشسته اضافه کردن و منو بکل شتک

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
چطوری عرفان جون ؟ مخلصیم
دیدم بچه های بالا کلی آبرودادی کردن و شدم رجیستر یوزر ، دنیا همینه دیگه آدما فراموشکار میشن البته مثه اینکه این لطفو فقط بمن داشتن چون به بقیه هم زمونای من یه بازنشسته اضافه کردن و منو بکل شتک
خوب مثل اینکه از قلم افتاده بودین!!!
ردیف شد!!!
امیدوارم زود زود ببینیمت از این ورا....

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به شخصه به خاطر اعتراض نسبت به رفتار کاربرانی که امکان پاک کردن پست ها رو در این فروم دارند و همگی طرفدار تیم حکومتی پیروزی هستند و پست های من رو بی دلیل و بی جهت و بر اساس برداشت های شخصی و ذهن بیمار خودشون پاک میکنند ، تا زمانی که این کاربران دسترسی پاک کردن پست ها رو داشته باشند ، دیگه هیچ فعالیتی در بخش فوتبال انجام نمیدم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
چطوری عرفان جون ؟ مخلصیم

دنیا همینه داداش ... :)

بالا