داداش نیستی؟داداش کدوم مدل اینا سیمکارت میخوره؟
همشون اندروید هستند؟
منتظر جوابم!
داداش نیستی؟داداش کدوم مدل اینا سیمکارت میخوره؟
همشون اندروید هستند؟
14 تا 20 روزه می رسه ...اگه سفارش بدم کی بدستم میرسه؟ حضوری میشه ازتو بگیرم؟
بله همین مدله مشخصات رو از نمایندگی گرفتم وارد کردم ولی با این حال تا حدود یک هفته دیگه اطلاعات بیشتر و دقیق تری از تبلت میادویژه Cube U9GT V با رزولیشن فوق العاده (رتینا)
این تبلت که شما گذاشتی همینی که توی لینک زیره !؟ آخه یه چیزایش فرق می کنه ولی اسمش یکیه !
Presale Cube U9GT V 9.7 inch Retina Screen 2048x1536 Dual Core RK3066 1.6GHz Android 4.1 Tablet PC 1GB/16GB
تبلت Ampe A10 مناسبه براتون صفحه نمایش با کیفیتی هم داره , آماده ی ارسال هم داریم که زیر 14 روز به دستتون می رسه ...به تبلت که 10 اینچ به بالا باشه ، wifi داشته باشه ، andorid باشه برای وبگردی پدرم چه قیمتی داره ؟
بله همه اندروید 4 هستن , فقط یه مدل سیم کارت خور هست فعلا که داخل پست اول مشخصاتش هست ....داداش کدوم مدل اینا سیمکارت میخوره؟
همشون اندروید هستند؟
بستگی به نیازتون داره اگر زاویه دید صفحه نمایش بشتر مهمه Flame ولی اگر سخت افزار و بزرگی صفحه نمایش مهم هست U23GTعزیز بین Cube U23GT و flame شما کدومو انتخاب میکنید؟واسه من نداشتن دوربین و جی پی اس مهم نیست.
دقیقا همینطوره سرعت پیشرفتشون واقعا زیاده ممکنه تا اون موقع خیلی اتفاقا بی افته ...داداش الان بگیریم 1 ماه دیگه برسه که خیلی بده
تا اون زمان 10 تا دیگه بهتر ممکنه بیاد
ممنون داداش
سلامسلام من تبلت Ainol Novo7 Elf II را میخوام
لطفا شرایط با قیمت را برای من پ.خ کنید
با تشکر
برای 7 اینچی ها فعلا خبر خاصی نیست و Flame هنوز بهترین انتخاب هست ...داداش تبلت 7 اینچ بهتر از flame قراره بیاد ؟
نوشته شده : تبلت سیم کارت خوردقیقا کدوم مدل سیمکارت میخوره!
برای داداشم میخوام میخواد با اینترنت سیمکارت یا همون gprs به اینترنت وصل بشه
سلامسلام
تبلت flame یو اس بی سیم کارت خور ساپورت میکنه؟لطفا شرایط و نحوه خرید.
نسبت به اونا فقط GPS نداره ...flame نسبت به تبلت های 7 اینچی سامسونگ هم بهتره ؟
سلام.میخواستم بببینم این تبلت رو میتونی سفارش بدی از جایی
Ramos W22 Pro Tablet 9.7 Inch IPS 1024x768 Touch Screen 1080P DSP Android 4.0 Tablet PC 16G
ضمنا این 10 اینچی کیوب u30gt زاویه دیدش خوبه و قیمتش چنده
5 تا 6 ت تغییر داشتن فردا با توجه به قیمت های بازار پست اول آپدیت می شهقیمت ها با توجه به تغییر قیمت دلار تغییری نمیکنند ؟
بعید می دونم ,براد این تبلت های چینی توی دبی هم پیدا میشه؟ و چرا قیمت شما با قیمت جهانیش تفاوتش زیاده؟
سلامسلام اقا این تبلت ramos w30 اخر به بازار اومد.؟
موفق باشی شما , ولی جای این پست اینجا نیست ...
سلامسلام من دقیقا 22 روز پیش خرید کردم اما هنوز نرسیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پول پست حساب شده تو قیمت ها ...معمولا پول پستش چقدره؟شرمنده اگر تکراریه.
موفق باشی شما , ولی جای این پست اینجا نیست ...
سلام
تبلتتون داخل ایران هست فردا , پس فردا احتمالا برسه
پول پست حساب شده تو قیمت ها ...