• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

44milad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خواهشا یه نفر راهنمایی کنه..من یه تبلت wondermedia wm8650 که هر کاری میکنم به ریکاوری نمیره تا روش رام نصب کنم...همه کار کردم ولی نشد..چیکار کنم؟؟؟؟؟هیچ راه دیگی برای تعویض رام نداره..یا راهی برای رفتن به ریکاوری نداره؟ظاهرا اینا ریکاوری مد ندارن..نمیشه روش نصب کرد؟چجوری؟
خواهشااا راهنمایی کنید.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تحویال فوری چیزی موجود داری برادر؟

MSEM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این ramos w30 اگه بیاد قیمتش چقدر واسه ما تموم میشه؟

Last edited:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29

mok11

Registered User
لایک‌ها
249
سلام دوست عزیز
کدوم یک از اینا ویندوز میخوره؟
من تبلتی میخوام که کار ویندوز رو انجام بده
کارای معمولی مثل آفیس و ...
و همچنین سخت افزار هارو بشناسه
مثلاً بتونی دوربین یا پرینتر رو بهش وصل
یو اس بی هم بخوره
شرمنده توقعات یکمی زیاد شد

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوست عزیز
کدوم یک از اینا ویندوز میخوره؟
من تبلتی میخوام که کار ویندوز رو انجام بده
کارای معمولی مثل آفیس و ...
و همچنین سخت افزار هارو بشناسه
مثلاً بتونی دوربین یا پرینتر رو بهش وصل
یو اس بی هم بخوره
شرمنده توقعات یکمی زیاد شد
سلام

هیچ کدوم از تبلت هایی که داخل پست اول هستن ویندوزی نیستن
در کل پیشنهاد می کنم از بازار داخل تهیه کنید چون با این وضع دلار قیمتشون بسیار بالا می شه که اصلا ارزش خرید پیدا نمی کنن

shahruzkia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
چرا قیمت شما با قیمت جهانیش تفاوتش زیاده؟

adoonis777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من تبلت Ainol flame سفارش دادم . بعد از 24 رو دستم رسید . 18 هزار پول گمرک دادم جز قیمت خود تبلت . واقعا کیفیتش بالائه !

از سامسونگ و تبلت های دیگه فوق العاده بالاتره ! کابل otg و hdmi داخل تبلت هست اما در سایتهای دیگه جدا هزینه می گیرن

من خیلی راضیم

ممنونم از فروشنده

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
چرا قیمت شما با قیمت جهانیش تفاوتش زیاده؟
خیلی عوامل رو قیمت تاثیر می زاره بعضی سایت ها ممکنه قیمت پست رو محاسبه نکرده باشن یا نوع پست ارزون تر باشه و حتی ممکنه بعضی سایت ها سفارش رو اون زمان موجود نداشته باشن و دو هفته بعد تازه ارسال کنن و...
سلام

من تبلت Ainol flame سفارش دادم . بعد از 24 رو دستم رسید . 18 هزار پول گمرک دادم جز قیمت خود تبلت . واقعا کیفیتش بالائه !

از سامسونگ و تبلت های دیگه فوق العاده بالاتره ! کابل otg و hdmi داخل تبلت هست اما در سایتهای دیگه جدا هزینه می گیرن

من خیلی راضیم

ممنونم از فروشنده
سلام

خواهش می کنم ، خوشحالم که راضی هستید

rzah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام
دوستان من تواین چندسال که گوشی وتبلتهای زیادی داشته ودارم چندموردازگوشیهای چینی راتست کردم که واقعآاشغال بودنداماازاوایل سال می شنیدم که گوشیها وتبلتهای چینی باکیفیت خوبی وارده بازارشده ولی باورنمی کردم
تامدتی پیش یک تبلتu30GTسفارش دادم که دیروزبه دستم رسیدهنوزنرسیدم کامل آن راتست کنم ولی کیفیت ساخت خوبی داردوضوح صفحه نمایش آن عالی است کیفیت لمسی صفحه نمایش آن واقعآعالی است حتی من ازتب10.1
سامسونگ هم بهترمی بینم البته کیفیت وبلندی صدای اسپیکراین تبلت چنگی به دل نمی زندولی باهندزفری خوب است وقتی تووب توصفحه گوگل می خواهم واردسایتی شوم ازآن صفحه بیرون می آیددلیل آن را هم متوجه هنوزنشدم
بیشترفرمتهای تصویری راپخش می کندمنوها فارسی می شوندولی کیبردفارسی ندارددرمجموع تااینجاکه من این تبلت راتست کردم می توانم بگویم آنچه من وکسانی مثل من درمورداین گجتهای چینی فکرمی کردیم نیست وارزش خرید
رادارنددرآخرازدوست خوبمان که لطف کردندواین تبلت رابرای من سفارش دادندوواقعآدرگفتهای ایشان جزصداقت چیزدیگری نبوده تشکرمی کنم وازایشان واقعآ ممنون هستم

shahruzkia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
دوست عزیز من یک سیمکارت خور از 300 تا رنج 400 میخوام چیزی داری ؟
اگه میشه پخ کنید
ممنون

shahruzkia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
چرا جواب نمیدین
این دفعه دوم هست که دارم می پرسم

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
ایشون اتفاقا بسیار با وجدان و پاسخگو هستن. اگه میبینید پاسخ نمیدن حتما چون سرشون شلوغه فرصت نکردن وگرنه مرتب میان و پاسخ همه دوستان رو میدن.

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
میشه یک شماره تماس بدین
ارسال شد ...
ایشون اتفاقا بسیار با وجدان و پاسخگو هستن. اگه میبینید پاسخ نمیدن حتما چون سرشون شلوغه فرصت نکردن وگرنه مرتب میان و پاسخ همه دوستان رو میدن.
ممنونم بابت لطفی که دارید ...
سلام
دوستان من تواین چندسال که گوشی وتبلتهای زیادی داشته ودارم چندموردازگوشیهای چینی راتست کردم که واقعآاشغال بودنداماازاوایل سال می شنیدم که گوشیها وتبلتهای چینی باکیفیت خوبی وارده بازارشده ولی باورنمی کردم
تامدتی پیش یک تبلتu30GTسفارش دادم که دیروزبه دستم رسیدهنوزنرسیدم کامل آن راتست کنم ولی کیفیت ساخت خوبی داردوضوح صفحه نمایش آن عالی است کیفیت لمسی صفحه نمایش آن واقعآعالی است حتی من ازتب10.1
سامسونگ هم بهترمی بینم البته کیفیت وبلندی صدای اسپیکراین تبلت چنگی به دل نمی زندولی باهندزفری خوب است وقتی تووب توصفحه گوگل می خواهم واردسایتی شوم ازآن صفحه بیرون می آیددلیل آن را هم متوجه هنوزنشدم
بیشترفرمتهای تصویری راپخش می کندمنوها فارسی می شوندولی کیبردفارسی ندارددرمجموع تااینجاکه من این تبلت راتست کردم می توانم بگویم آنچه من وکسانی مثل من درمورداین گجتهای چینی فکرمی کردیم نیست وارزش خرید
رادارنددرآخرازدوست خوبمان که لطف کردندواین تبلت رابرای من سفارش دادندوواقعآدرگفتهای ایشان جزصداقت چیزدیگری نبوده تشکرمی کنم وازایشان واقعآ ممنون هستم
سلام

خوشحالم که راضی هستید ...

ahram

Registered User
لایک‌ها
29

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام,جناب این تبلت موجود داری Ampe A10؟؟
کابل HDMI ساپورت می کنه؟
موفق باشی

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام,جناب این تبلت موجود داری Ampe A10؟؟
کابل HDMI ساپورت می کنه؟
موفق باشی

سلام
این تبلت رو آماده ارسال داریم که مطمئنا زیر 14 روز به دستتون می رسه
بله ساپورت می کنه ...

بالا