• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان تحلیلشون چیه؟ بفروشیم یا صبر کنیم؟؟؟؟

به نظرتون به نزدیک 3 تومن برسه در 2-3 هفته آینده؟

و اگه برسه صرافی ها خریدشون رو متوقف نخواهند کرد؟

صبر نکنیم بعد بگن خرید نداریم...

در صورتی که دیروز خرید داشتید یا قبلاً خرید داشتید حد ضرر را در 2493 تومن قرار بدید و اگه قیمت زیر این مقدار بسته شد، بفروشید سقوط تا 2435 باید باشد و اگر بیشتر شد چون در اینصورت موج​
c
شروع خواهد شد.
من خودم از 20 تا 5 تاش مونده و نگه داشتم و قیمت هم اونجور که انتظار میرفت سقوط نکرد

پس فعلا نگه دار اما اگه اومد زیر اون عدد رد کن بره​

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان پیش بینی چی هست به نظرتون به 3000 میرسه یا نه؟؟!!! اینجا دوستان سری قبل اشتباه پیش بینی و کارشناسی کردن سری قبل دلار نگرفتیم به امید درست شدن اوضاع اما هرچی میخوام اعتماد کنم به درست شدن اوضاع و پایین اومدنش بی نتیجه هست
یعنی اگه دلار بیاد دوباره رو 1500 چی میشه یعنی میشه؟!!!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ایران پیشنهاد داد: توقف غنی سازی اورانیوم ۲۰ درصد در ازای لغو تحریم‌ها
خبرگزاری ایسنا
ایسنا - جزييات مذاكرات اخير ايران ـ آژانس و اشتون ـ جليلي از زبان سلطانيه
احتمالا یکهو دلار/سکه میشکنه

20 درصد که هیچی کلشم تعطیل کنن یه ذره از تحریم ها برداشته نمیشه عزیزم! نمونش عراق بعدز 10 سال بعضی تحریمای آمریکا هنوز برقراره! اعمال تحریم ها راحت و برداشتنش غیر ممکنه! راهی رو رفتن که دیگه برگشتی نداره، والسلام

چیزی که رفسنجانی بارها و بارها و بارها و بارها گفت و کسی محل نذاشت!!!!
دوستان پیش بینی چی هست به نظرتون به 3000 میرسه یا نه؟؟!!! اینجا دوستان سری قبل اشتباه پیش بینی و کارشناسی کردن سری قبل دلار نگرفتیم به امید درست شدن اوضاع اما هرچی میخوام اعتماد کنم به درست شدن اوضاع و پایین اومدنش بی نتیجه هست

رجوع کنید به پست صفحات قبلم پیش بینی عید بالای 3200-3300 بیخود خوش بین نباشین واقع بین باشید

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
متاسفم تو کشوری زندگی میکنم که هرکی در پی منافع خودشه حتی به بهای فقر و فلاکت بیشتر قشر ضعیف جامعه

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
توجه
به نقل از دوستانم در بازار افشار دلار با 2580 بسته شده و دلار شناور فردا هم 2680 معامله شد

خب دوستان فردا به احتمال قریب به یقین افزایشی هست و این خبر تعلیق 20درصد هم تاثیر زیادی از نظر فاندیمنتال نداشته ظاهرا!!
فردا تا قبل از باز شدن بازار یعنی ساعت 11 حتما برین بخرین که احتمالا یه سود خب بکنین
اینها نظر منه و مسئول سود و زیان با خودتونه

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
20 درصد که هیچی کلشم تعطیل کنن یه ذره از تحریم ها برداشته نمیشه عزیزم! نمونش عراق بعدز 10 سال بعضی تحریمای آمریکا هنوز برقراره! اعمال تحریم ها راحت و برداشتنش غیر ممکنه! راهی رو رفتن که دیگه برگشتی نداره، والسلام

چیزی که رفسنجانی بارها و بارها و بارها و بارها گفت و کسی محل نذاشت!!!!

رجوع کنید به پست صفحات قبلم پیش بینی عید بالای 3200-3300 بیخود خوش بین نباشین واقع بین باشید

دوست عزیز اوباما میتونه از اختیاراتش استفاده کنه و تحریم ها رو به صورا تعلیق موقت دربیاره و این تعلیق رو تمدید کنه چون این تحریمها مصوب کنگره هست و همونطور که گفتی لغوش طول میکشه اما میشه معلق بشه و همین باعث عادی شدن روند فروش نفت و واردات ارز میشه.....البته همه اینها به شرط اینه که اینها حرف شنو باشن

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
مگه قرار نشد دلار دولتی را بفروشن تو بازار 2400 .خب اگه اینکار را بکنن که دیگه قیمت ها قرار نیست مثل سابق بشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مگه قرار نشد دلار دولتی را بفروشن تو بازار 2400 .خب اگه اینکار را بکنن که دیگه قیمت ها قرار نیست مثل سابق بشه

اون فقط برای وارد کننده ها هست و تازه برای کشور های خواص مثل هند - چین - مالزی و این جور کشور ها . هیچ معامله ای با افراد عادی و اسکناس انجام نمیشه

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
واقعا دست بزنید برای اقتصادمون حیف که نمیشه اینجا قشنگ تحلیل کرد چون تهش میرسه به مسائلی که دوستان اونجا با شرمنده شدن مجبور به حذف پست‌ها خواهند شد. ببینید این ارز اینطوری که دست گرفته همینطوری میره بالا یعنی واقعا فکر میکنید سود کردید؟! واقعا متاسفم اگه در حد یک استراتژی فراتر از حفظ ارزش سرمایه بهش نگاه میکنید و البته به قیمت نابود شدن زیربنای اقتصادی، بالا رفتن تورم و فقر 80 درصد جامعه. هرچند تا الان هم تا حد زیادی این اتفاق افتاده و روز به روز وضعیت همینطوری بدتر خواهد شد.

نمیخوام وارد مسائل سیاسی بشم ولی اگه اون مجموعه ای که بالای این معاملات ارزی قرار داره سالم بود نباید اجازه میداد این دلارها دست مردم و البته عناصری از خودش عین نقل و نبات جابجا بشه. معلومه دیگه ارزی که باید در گردش باشه و برای واردات و کارهای تجاری و ضروری کشور هست وقتی در خانه یکسری مرفه انبار بشه نتیجه ای بیش از این رو نباید انتظار داشته باشیم. در واقع مقصر اصلی دولت هست که برای منافع شخصی و تامین کردن هزینه یارانه زیر فشار تحریم های بیرونی با میل باطنی مردم رو وارد قضیه این کرده و همین التهاب و جو روانی که مردم از دولت سبقت بگیرن و بالعکس تعجبی نداره که قیمت ارز رو شدیدا افزایش میده.

روزی نیست که ما صحبتی از این نوسان دلار لعنتی نشنویم و باز هم باید به این جمله بسیار زیبا اشاره کرد که از ماست که برماست بنابراین برای پیدا کردن مسبب تقصیرات دنبال کسی نگردید.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خوب بهتره پس دلار جایگزین پول ملی کنیم به مرور داریم به این موضوع میرسیم چون امروز باز هم پول ملی بی ارزشتر شد!!!! یه سوال تخصصی به نظرتون این سقوط ریال تا چقدر میتونه امکان پذیر باشه یه سری دوستان اینجا میگن میره رو 3200 ایا احتمال رسیدن به 4000 یا 5000 هم وجود داره؟؟؟

در زمان جنگ ایا وضعیت از این بدتر نبوده؟؟!!!

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
@ Handel

لطفا کاملا چهار چوب ادب رو رعایت کنید . تحت هیچ شرایطی نه حق دارید به کاربران دیگر و نه به من توهین کنید به شدت با این جور رفتار های بچه گانه برخورد میکنم ممکن هست یه موقع هایی پستی جا بمونه ولی فی الفور رسیدگی میکنم پاک کردن پست های سیاسی رو بخ خاطر مصلحت انجام میدم چون اگر کسی رسیدگی نکنه این بخش هم تعطیل میشه . اعتراض دارید ؟ تاپیک اعتراضات بخش هست 2 تا مدیر دیگه هم این بخش داره به غیر من حتی اگر از رویه من هم شکایت دارید مطرح کنید اگر بنده کار اشتباهی کردم مطمئن باشید رسیدگی میکنن برای آخرین بار میگم حد ادب و احترام رو رعایت کنید

@INJ3CT8R

دوست عزیز هیچ ربطی به مردم نداره . بانک مرکزی قوانین رو که بازبینی میکرد اجازه خوردن پول مردم رو به بانک ها نمیداد و سپرده های ارزی رو به نرخ 1226 تومنی رویایی حق خریداری ارز رو از اونا میگرفت الان وضع این نبود . جواب شما همین یک جمله بود . مالکیت محترم هست چه نقدی و چه غیر نقدی !

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
در زمان جنگ ایا وضعیت از این بدتر نبوده؟؟!!!

خیر اون زمان تا این حد نوسان و افزایش روزانه نداشت بیشتری نوسان مربوط به خبر جام زهر بود که خیلی ها رو تا مرز خودکشی رسوند

بالا