silensio21
Registered User
جالبه این بار دیگر سایتهایی که نرخ ارز میگویند تعطیل و دست گیر نکردهاند
@ Handel
لطفا کاملا چهار چوب ادب رو رعایت کنید . تحت هیچ شرایطی نه حق دارید به کاربران دیگر و نه به من توهین کنید به شدت با این جور رفتار های بچه گانه برخورد میکنم ممکن هست یه موقع هایی پستی جا بمونه ولی فی الفور رسیدگی میکنم پاک کردن پست های سیاسی رو بخ خاطر مصلحت انجام میدم چون اگر کسی رسیدگی نکنه این بخش هم تعطیل میشه . اعتراض دارید ؟ تاپیک اعتراضات بخش هست 2 تا مدیر دیگه هم این بخش داره به غیر من حتی اگر از رویه من هم شکایت دارید مطرح کنید اگر بنده کار اشتباهی کردم مطمئن باشید رسیدگی میکنن برای آخرین بار میگم حد ادب و احترام رو رعایت کنید
خدایی شام میدم به شما اگه بیاد پایین بخدا دوست داریم پایین بکشه
فکر کنم اگر هم روزی بر فرض محال به این قیمت برسه باید تفاوت نرخ اون موقع رو با الان هزینه شام کنی !! :happy:
فکر کنم اگر هم روزی بر فرض محال به این قیمت برسه باید تفاوت نرخ اون موقع رو با الان هزینه شام کنی !! :happy:
خوب بهتره پس دلار جایگزین پول ملی کنیم به مرور داریم به این موضوع میرسیم چون امروز باز هم پول ملی بی ارزشتر شد!!!! یه سوال تخصصی به نظرتون این سقوط ریال تا چقدر میتونه امکان پذیر باشه یه سری دوستان اینجا میگن میره رو 3200 ایا احتمال رسیدن به 4000 یا 5000 هم وجود داره؟؟؟
در زمان جنگ ایا وضعیت از این بدتر نبوده؟؟!!!
با سلام ..
وضعیت جنگ بستگی به خیلی چیزا داره یکیش اینکه ایا جنگ فقط در حد نیروگاهها هسته ای خواهد بود یا جنگ همه جانبه ؟! اگر جنگ همه جانبه باشه دلار و سکه و هر چیزی که بشه اب کرد و در مبادلات استفاده کرد قیمت نخواهد داشت و قیمتش میتونه به اندازه نجات جان خواهر .. برادر .. و خودت باشه .
-------
در مورد قیمت بازار .. طبق شرایطی که داره بوجود میاد بنده ارز دولتی را روی 3000 تا 3200 میبینم و 100 صفحه قبل هم عرض کردم که این مسئله متوقف شدنی نیست ! ..
با توجه به اینکه بانک مرکزی تصمیم گرفته ارز هارو از خونه های مردم بیرون بکشه و به قیمت بازار از مردم خرید کنه اگر این تصمیم عملی بشه .. نوید دهنده نبود ارز در بانک مرکزی و صندوق ذخیره ارزی خواهد بود !
بانک مرکزی که خودش عرضه کننده 90 درصد بازار ارز بوده .. حالا داره خودش به قیمت بازار از مردم ارز میخره !
پس در این شرایط ارزی به مردم فروخته نخواهد شد به قیمت بازار ... و فقط خریداری میشه ... (البته بازار سیاه هم قطعا بوجود میاد)
دقیقا شرایط جیره بندی رو در نظر بگیرید ! اول به جایی داده میشه که نیاز بیشتری داره (مثل کالاهای اساسی و ضروری) سپس به کسانی که وارد کننده هستند و بعد هم برای سفرهای خارجی و بعد هم اگر بود به مردم عادی میفروشن ..
در هر صورت شاید فردا هم ! کاهشی باشه اما این روند افزایشی متوقف شدنی نخواهد بود . مخصوصا اگر اینکه با کمبود ارز در کشور مواجه باشیم.
به نظرم جنگ نمیشه، با توجه به اخطار آمریکا به اسراییل بعیده، طرفین از این قضیه دوری میکنن، این کل کل کردنها هم برای بهره برداری سیاسی و بین المللیه بیشتر. حمله به تاسیسات آغازگر جنگ تمام عیاره، تبعات سنگین جهانی داره
من نمیدونم واقعا این آمریکاییها تا حالا پیش خودشون فکر میکردن که شرکت نفت ملیه؟وزارت دارایی آمریکا می گوید شرکت ملی نفت ایران به **** پاسداران وابسته است.
من نمیدونم واقعا این آمریکاییها تا حالا پیش خودشون فکر میکردن که شرکت نفت ملیه؟
اینها احمقن یا بده بستونی با حکومت دارن؟
همه کسایی که دستی تو کار دارن میدونن که از سال 84 به اینور دیگه کمتر پروژه ای هست که تنها شرکت کننده و برنده اش خاتم نباشه.
حتی مپنا هم که وابسته به دولت بود صداش درومد و دیگه اون هم رو به زواله
الان جایی تو مملکت نیست که دست خاتم نباشه
وزیر نفت هم که فرمانده خاتمه!!!
امیدوارم آمریکا شریان اصلی رو هرچه زودتر قطع کنه و تکلیف همه مون زودتر روشن بشه
همه کسایی که دستی تو کار دارن میدونن که از سال 84 به اینور دیگه کمتر پروژه ای هست که تنها شرکت کننده و برنده اش خاتم نباشه.
واقعا امریکاییها سال 2003 از برنامه هسته ای ایران مطلع شدن ؟
واقعا امریکاییها نگران بمب های اتمی ایران هستن ؟
اگه الان ایران برنامه اتمیشو قطع بکنه و مثل قذافی همه چی رو بار کشتی کنه و بفرسته امریکا، آیا همه چی گل و بلبل میشه ؟
خیر . اینا همش بازیه آقا. این بدبختا هم تو بازی گنده تر از خودشون- امریکا و روسیه و چین - گیر افتادن. نه راه پس دارن و نه راه پیش
پ.ن: اگه شریان قطع بشه ، میشیم مثل عراق از سال 92 تا 2003. خوبه به نظر شما ؟
شومارو نمیدونم ولی من بشخصه سرنوشت مردم عراق رو به سرنوشت مردم کره شمالی زیر چکمه های نظامیان حاکم ترجیح میدمواقعا امریکاییها سال 2003 از برنامه هسته ای ایران مطلع شدن ؟
اگه الان ایران برنامه اتمیشو قطع بکنه و مثل قذافی همه چی رو بار کشتی کنه و بفرسته امریکا، آیا همه چی گل و بلبل میشه ؟
خیر . اینا همش بازیه آقا. این بدبختا هم تو بازی گنده تر از خودشون- امریکا و روسیه و چین - گیر افتادن. نه راه پس دارن و نه راه پیش
دقیقا درستهعزیز تا دو سه سال دیگه میبینید عراق وضعش بهتره یا ایران
واقعا امریکاییها سال 2003 از برنامه هسته ای ایران مطلع شدن ؟
مهرنیوز. قیمت امروز انواع ارز در اتاق مبادلات ارزی با افزایش در انواع نرخها مواجه بود؛ بر این اساس قیمت دلار با 24 تومان افزایش به 23 هزار و 860 ریال رسید.
زمانی که این ها سعی می کردند قیمت ها را کنترل کنند ، بازار صعودی بود و حالا که دیگه خودشون فاز افزایش را به بازار میدهن توقع بازار نزولی را دارید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
امروز هم صعود ی