• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
جالبه این بار دیگر سایت‌هایی که نرخ ارز می‌گویند تعطیل و دست گیر نکرده‌اند

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
@ Handel

لطفا کاملا چهار چوب ادب رو رعایت کنید . تحت هیچ شرایطی نه حق دارید به کاربران دیگر و نه به من توهین کنید به شدت با این جور رفتار های بچه گانه برخورد میکنم ممکن هست یه موقع هایی پستی جا بمونه ولی فی الفور رسیدگی میکنم پاک کردن پست های سیاسی رو بخ خاطر مصلحت انجام میدم چون اگر کسی رسیدگی نکنه این بخش هم تعطیل میشه . اعتراض دارید ؟ تاپیک اعتراضات بخش هست 2 تا مدیر دیگه هم این بخش داره به غیر من حتی اگر از رویه من هم شکایت دارید مطرح کنید اگر بنده کار اشتباهی کردم مطمئن باشید رسیدگی میکنن برای آخرین بار میگم حد ادب و احترام رو رعایت کنید

منظور من به عمل سانسور و حذف پست بود نه شخص شما یا کسی دیگری اگه باعث برداشت اشتباه شد عذر میخوام.

کاربر babakparsa حرف قشنگی زد متاسفانه تو کشوری زندگی میکنم که بیشتر افراد بفکر منافع خودشون هستند بی توجه به فقر و فلاکت بیشتر قشر ضعیف جامعه

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
خدایی شام میدم به شما اگه بیاد پایین بخدا دوست داریم پایین بکشه

فکر کنم اگر هم روزی بر فرض محال به این قیمت برسه باید تفاوت نرخ اون موقع رو با الان هزینه شام کنی !! :happy:

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
فکر کنم اگر هم روزی بر فرض محال به این قیمت برسه باید تفاوت نرخ اون موقع رو با الان هزینه شام کنی !! :happy:

50 دلار عیدی گرفتیم نداد !

لامصب یه بلال گرفتی فقط !

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

یعنی اگر دولت عوض بشه هر اتفاقی هم بیفته این قیمت دیگه محاله! قیمت ها که دیگه جا بیفته احتمال پایین اومدنش محاله. این رو در مورد ریال نمی گم ها در مورد همه چیز این صدق می کنه!
منم حاظرم تو این شرط بندی شرکت کنم. چون این رقم رقم غیر ممکنی هست!

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دلار با 2570 بسته شده و در مرز بانه هم 2585 بوده کلوزش
این قیمت 2545 درست نیست.به نظر من فردا دلار صعودی است و یک نکته رو که دوستان بهش توجه نکردن در مورد خبر موافقت ایران با تعلیق غنی سازی اینه که خبر 19 سپتامبر یا 29 شهریو بوده و الان صداش دراومده.پس واسه همین هم تاثیر زیادی توی افت نداشته

مواظب باشین تا چند تومن میاد پایین زود نرین مالتونو مفت بفروشین
در ضمن امروز قیمت دلار در اتاق ارز 2362 بوده و در بازار تا 2670 هم رفته و یعنی ارز 3 نرخی شده
البته خوا کنه که بتونن دلار اتاق ارز رو تامین کنند و جلوی مقاومت بازار رو بگیرن اما باید نشست و دید

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

متاسفانه بعضی از دوستان اینجا رو با چت روم اشتباه گرفتن
کامنت های یک خطی 2 کلمه ای و یا مثلا الان دلار چنده؟؟
اخه این هم شد سوال ! خب بزن مظنه یا سایت 2 تا صرافی تا ببینی چنده
با عرض پوزش از همه سروران

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
خوب بهتره پس دلار جایگزین پول ملی کنیم به مرور داریم به این موضوع میرسیم چون امروز باز هم پول ملی بی ارزشتر شد!!!! یه سوال تخصصی به نظرتون این سقوط ریال تا چقدر میتونه امکان پذیر باشه یه سری دوستان اینجا میگن میره رو 3200 ایا احتمال رسیدن به 4000 یا 5000 هم وجود داره؟؟؟

در زمان جنگ ایا وضعیت از این بدتر نبوده؟؟!!!

با سلام ..

وضعیت جنگ بستگی به خیلی چیزا داره یکیش اینکه ایا جنگ فقط در حد نیروگاهها هسته ای خواهد بود یا جنگ همه جانبه ؟! اگر جنگ همه جانبه باشه دلار و سکه و هر چیزی که بشه اب کرد و در مبادلات استفاده کرد قیمت نخواهد داشت و قیمتش میتونه به اندازه نجات جان خواهر .. برادر .. و خودت باشه .

-------

در مورد قیمت بازار .. طبق شرایطی که داره بوجود میاد بنده ارز دولتی را روی 3000 تا 3200 میبینم و 100 صفحه قبل هم عرض کردم که این مسئله متوقف شدنی نیست ! ..

با توجه به اینکه بانک مرکزی تصمیم گرفته ارز هارو از خونه های مردم بیرون بکشه و به قیمت بازار از مردم خرید کنه اگر این تصمیم عملی بشه .. نوید دهنده نبود ارز در بانک مرکزی و صندوق ذخیره ارزی خواهد بود !

بانک مرکزی که خودش عرضه کننده 90 درصد بازار ارز بوده .. حالا داره خودش به قیمت بازار از مردم ارز میخره !

پس در این شرایط ارزی به مردم فروخته نخواهد شد به قیمت بازار ... و فقط خریداری میشه ... (البته بازار سیاه هم قطعا بوجود میاد که قیمت ها نجومی تر از این صحبتا معامله خواهد شد )

دقیقا شرایط جیره بندی رو در نظر بگیرید ! اول به جایی داده میشه که نیاز بیشتری داره (مثل کالاهای اساسی و ضروری) سپس به کسانی که وارد کننده هستند و بعد هم برای سفرهای خارجی و بعد هم اگر بود به مردم عادی میفروشن ..

در هر صورت شاید فردا هم ! کاهشی باشه اما این روند افزایشی متوقف شدنی نخواهد بود . مخصوصا اگر اینکه با کمبود ارز در کشور مواجه باشیم.

Last edited:

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام ..

وضعیت جنگ بستگی به خیلی چیزا داره یکیش اینکه ایا جنگ فقط در حد نیروگاهها هسته ای خواهد بود یا جنگ همه جانبه ؟! اگر جنگ همه جانبه باشه دلار و سکه و هر چیزی که بشه اب کرد و در مبادلات استفاده کرد قیمت نخواهد داشت و قیمتش میتونه به اندازه نجات جان خواهر .. برادر .. و خودت باشه .

-------

در مورد قیمت بازار .. طبق شرایطی که داره بوجود میاد بنده ارز دولتی را روی 3000 تا 3200 میبینم و 100 صفحه قبل هم عرض کردم که این مسئله متوقف شدنی نیست ! ..

با توجه به اینکه بانک مرکزی تصمیم گرفته ارز هارو از خونه های مردم بیرون بکشه و به قیمت بازار از مردم خرید کنه اگر این تصمیم عملی بشه .. نوید دهنده نبود ارز در بانک مرکزی و صندوق ذخیره ارزی خواهد بود !

بانک مرکزی که خودش عرضه کننده 90 درصد بازار ارز بوده .. حالا داره خودش به قیمت بازار از مردم ارز میخره !

پس در این شرایط ارزی به مردم فروخته نخواهد شد به قیمت بازار ... و فقط خریداری میشه ... (البته بازار سیاه هم قطعا بوجود میاد)

دقیقا شرایط جیره بندی رو در نظر بگیرید ! اول به جایی داده میشه که نیاز بیشتری داره (مثل کالاهای اساسی و ضروری) سپس به کسانی که وارد کننده هستند و بعد هم برای سفرهای خارجی و بعد هم اگر بود به مردم عادی میفروشن ..

در هر صورت شاید فردا هم ! کاهشی باشه اما این روند افزایشی متوقف شدنی نخواهد بود . مخصوصا اگر اینکه با کمبود ارز در کشور مواجه باشیم.

به نظرم جنگ نمیشه، با توجه به اخطار آمریکا به اسراییل بعیده، طرفین از این قضیه دوری میکنن، این کل کل کردنها هم برای بهره برداری سیاسی و بین المللیه بیشتر. حمله به تاسیسات آغازگر جنگ تمام عیاره، تبعات سنگین جهانی داره

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
به نظرم جنگ نمیشه، با توجه به اخطار آمریکا به اسراییل بعیده، طرفین از این قضیه دوری میکنن، این کل کل کردنها هم برای بهره برداری سیاسی و بین المللیه بیشتر. حمله به تاسیسات آغازگر جنگ تمام عیاره، تبعات سنگین جهانی داره

در چند صورت جنگ خواهد شد ! اینکه ایران مثلا تا 1 ماه دیگه به بمب اتمی دست پیدا کنه و غرب نتونه جلوش رو با مذاکره بگیره ... ! .. و در اون صورت حمله پیشگیرانه کنند .

دوم اینکه ایران یا کشورهای غربی دخالت نظامی در سوریه کنند .

سوم ایران برای فرار از تحریم ها و متحد کردن مردم پشت سرش و انداختن وضعیت بد اقتصادی به دوش جنگ .. حملاتی رو شروع کنه بر علیه مواضع غربی یا اسرائیلی ..

اما راههای زیادی هم برای نشدن جنگ هست ! که اونها احتمالاتش بیشتر و منطقی تره . جوری که هر دو طرف کمترین زیان رو بدهند . !

به هر حال حتی اگر جنگ هم صورت نگیره و این روال ادامه داشته باشه .. قیمت دولتی نرخ ارز در خوشبینانه ترین حالت همون 3000 تا 3200 خواهد بود ..

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اوایل ماه رمضان که دلار قیمت 2000 تومن رو رد کرد، دوستی در یک مراسم افطاری ازم پرسید که به نظرت دلار به 3000 میرسه؟
اون موقع بهش خندیدم و گفتم حداقل 2-3 سال دیگه ممکن هست.
اما الان میگم تا 2-3ماه دیگه حتمی هست...

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
وزارت دارایی آمریکا می گوید شرکت ملی نفت ایران به **** پاسداران وابسته است.
من نمیدونم واقعا این آمریکاییها تا حالا پیش خودشون فکر میکردن که شرکت نفت ملیه؟
اینها احمقن یا بده بستونی با حکومت دارن؟
همه کسایی که دستی تو کار دارن میدونن که از سال 84 به اینور دیگه کمتر پروژه ای هست که تنها شرکت کننده و برنده اش خاتم نباشه.
حتی مپنا هم که وابسته به دولت بود صداش درومد و دیگه اون هم رو به زواله
الان جایی تو مملکت نیست که دست خاتم نباشه
وزیر نفت هم که فرمانده خاتمه!!!
امیدوارم آمریکا شریان اصلی رو هرچه زودتر قطع کنه و تکلیف همه مون زودتر روشن بشه

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
همه کسایی که دستی تو کار دارن میدونن که از سال 84 به اینور دیگه کمتر پروژه ای هست که تنها شرکت کننده و برنده اش خاتم نباشه.

تایید
مملکت دست 3پاهه

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

واقعا امریکاییها سال 2003 از برنامه هسته ای ایران مطلع شدن ؟
واقعا امریکاییها نگران بمب های اتمی ایران هستن ؟
اگه الان ایران برنامه اتمیشو قطع بکنه و مثل قذافی همه چی رو بار کشتی کنه و بفرسته امریکا، آیا همه چی گل و بلبل میشه ؟
خیر . اینا همش بازیه آقا. این بدبختا هم تو بازی گنده تر از خودشون- امریکا و روسیه و چین - گیر افتادن. نه راه پس دارن و نه راه پیش

پ.ن: اگه شریان قطع بشه ، میشیم مثل عراق از سال 92 تا 2003. خوبه به نظر شما ؟

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
اگه الان ایران برنامه اتمیشو قطع بکنه و مثل قذافی همه چی رو بار کشتی کنه و بفرسته امریکا، آیا همه چی گل و بلبل میشه ؟
خیر . اینا همش بازیه آقا. این بدبختا هم تو بازی گنده تر از خودشون- امریکا و روسیه و چین - گیر افتادن. نه راه پس دارن و نه راه پیش

عزیز تا دو سه سال دیگه میبینید عراق وضعش بهتره یا ایران

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

شومارو نمیدونم ولی من بشخصه سرنوشت مردم عراق رو به سرنوشت مردم کره شمالی زیر چکمه های نظامیان حاکم ترجیح میدم
عزیز تا دو سه سال دیگه میبینید عراق وضعش بهتره یا ایران
دقیقا درسته
اگر موش دونیهای همین نیرو قدس نبود عراق خیلی از جایی که الآن هست جلوتر بود

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
مهرنیوز. قیمت امروز انواع ارز در اتاق مبادلات ارزی با افزایش در انواع نرخ‌ها مواجه بود؛ بر این اساس قیمت دلار با 24 تومان افزایش به 23 هزار و 860 ریال رسید.

زمانی که این ها سعی می کردند قیمت ها را کنترل کنند ، بازار صعودی بود و حالا که دیگه خودشون فاز افزایش را به بازار میدهن توقع بازار نزولی را دارید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

امروز هم صعود ی

javadgary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

این بالا و پایین پریدنهای امریکا فقط برای منافع بردن از وضعیت حاکم بر ایرانه. جریانهایی که سال 88 در ایران اتفاق افتاد هم برای امریکا ابزار باجگیری از سران مملکت شد.الان هم از این وضعیت به نحو احسن دارن استفاده میکنند.
حکومت ما هم نمیدونه که تنها سرمایه و قدرتو از همین مردم میتونه بگیره نه لبنان نه سوریه و ...

تایید میشه 100%

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
مهرنیوز. قیمت امروز انواع ارز در اتاق مبادلات ارزی با افزایش در انواع نرخ‌ها مواجه بود؛ بر این اساس قیمت دلار با 24 تومان افزایش به 23 هزار و 860 ریال رسید.

زمانی که این ها سعی می کردند قیمت ها را کنترل کنند ، بازار صعودی بود و حالا که دیگه خودشون فاز افزایش را به بازار میدهن توقع بازار نزولی را دارید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

امروز هم صعود ی

ایکاش لینک خبر رو هم قرار میدادی
این مهر نیوز از بانک مرکزی هم زودتر قیمتو اعلام کرد دی:
نرخ ارز غير مرجع

بالا