فکر کن تویه این شرایط بحرانیه تحریم و فیلتر شدن گوگل و گرون شدن دلار و شکست عشقی و شهریه دانشگاه، پرسپولیسی هم باشی![]()
تازه قسط وام هم داشته باشی و پول نداشته باشی!! سربازی هم بخوای بری موتورتم خراب باشه :دی من برم بمیرم و بیام :دی
فکر کن تویه این شرایط بحرانیه تحریم و فیلتر شدن گوگل و گرون شدن دلار و شکست عشقی و شهریه دانشگاه، پرسپولیسی هم باشی![]()
تازه قسط وام هم داشته باشی و پول نداشته باشی!! سربازی هم بخوای بری موتورتم خراب باشه :دی من برم بمیرم و بیام :دی
:blink::blink::blink:دوست عزیز همه تو زندگیشون اشتباه می کنن ... شما هم توبه کن از خدا بخواه ببخشد و بر پرچم استفلال همیشه قهرمان بوسه بزن ... مطمئن باش همه مشکلاتت حل میشه ... وقتی میبینی آسمان آبی رو خدا خلق کرده می فهمی که خدا هم یک استقلالی دو آتیشه هست :happy:
پس با اجازه شما، این پست و پستهای بی ارتباط با این تاپیک پاک میشه...
خواهش می کنم استاد ... برای من اینجا بیشتر جنبه دور همی و شاد شدن داره و قصد توهین یا ناراحت کردن کسی رو ندارم ... به هرحال ممکن از این وضع بدتر سال دیگه حتی سر استقلال بیاد یا سپاهان بیاد
موفق باشید
آآآآآآآآآآآآهههههههههههههههههااااااااااااااا نفس کش ........... کی میتونه با ما کل کل کنه !!!!!!!!!!!!!!!:blink: حمله به صدر جدول ...................
رو با پررو ایتتو با هم چند؟:blink:
حالا ما از اول فصل که نتونستیم چیزی بگیم .... اینو قبول کنین دیگه!!!:wacko:
دقت کردید آلومینیوم به دروازه بان اصلیش بازی نداد؟
دقت کردید آلومینیوم به دروازه بان اصلیش بازی نداد؟
ما کریمی رو نیاوردیم ... اونا باید کلا با زخیره هاشون میاومدن !!!!!!
اخراج کجا بود .. گفتیم فعلا نیاد تا بچه ها کم کم رو پای خودون وایسن .... فعلان هم بد نبوده که !!!!!:wacko: