• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
فکر کن تویه این شرایط بحرانیه تحریم و فیلتر شدن گوگل و گرون شدن دلار و شکست عشقی و شهریه دانشگاه، پرسپولیسی هم باشی:D:D

تازه قسط وام هم داشته باشی و پول نداشته باشی!! سربازی هم بخوای بری موتورتم خراب باشه :دی من برم بمیرم و بیام :دی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
تازه قسط وام هم داشته باشی و پول نداشته باشی!! سربازی هم بخوای بری موتورتم خراب باشه :دی من برم بمیرم و بیام :دی

دوست عزیز همه تو زندگیشون اشتباه می کنن ... شما هم توبه کن از خدا بخواه ببخشد و بر پرچم استفلال همیشه قهرمان بوسه بزن ... مطمئن باش همه مشکلاتت حل میشه ... وقتی میبینی آسمان آبی رو خدا خلق کرده می فهمی که خدا هم یک استقلالی دو آتیشه هست :happy:

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
دوست عزیز همه تو زندگیشون اشتباه می کنن ... شما هم توبه کن از خدا بخواه ببخشد و بر پرچم استفلال همیشه قهرمان بوسه بزن ... مطمئن باش همه مشکلاتت حل میشه ... وقتی میبینی آسمان آبی رو خدا خلق کرده می فهمی که خدا هم یک استقلالی دو آتیشه هست :happy:
:blink::blink::blink:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دیگه تیم نونهالان گهر زاگرس هم میدونه برای برد تیم پرسپولیس نیمه اول دفاع می کنی نیمه دوم میری دو سه تا میزنی بازی تموم میشه :lol::lol: تاکتیک تیمی از سر و روی پرسپولیس میباره توپ رو از وسط زمین نمیتونن ببرن جلوتر

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
پس با اجازه شما، این پست و پستهای بی ارتباط با این تاپیک پاک میشه...

خواهش می کنم استاد ... اول تبریک بخاطر بردتون ...
برای من اینجا بیشتر جنبه دور همی و فان داره و قصد توهین یا ناراحت کردن کسی رو ندارم ... به هرحال ممکن از این وضع بدتر سال دیگه حتی سر استقلال بیاد یا سپاهان بیاد

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خواهش می کنم استاد ... برای من اینجا بیشتر جنبه دور همی و شاد شدن داره و قصد توهین یا ناراحت کردن کسی رو ندارم ... به هرحال ممکن از این وضع بدتر سال دیگه حتی سر استقلال بیاد یا سپاهان بیاد

موفق باشید

درود بر شما... با آرزوی روزهای خوب برای همه...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یک سوالی هم از شما مدیران دیگه داشتم بنظرتون میشه اجازه قرار دادن عکس اینجا داده بشه ( عکس هایی که بی احترامی توش نباشه ) ... دیگه خیلی اینجا یک نواخت شده و حرف ها هم اکثرا تکراری ... نظرتون چیه؟ قوانین رو برای کسانی که عکس قرار میدن سخت بزارید تا هر کس عکسی که میزاره رو اول خوب بررسی کنه و بعد قرار بده یا حتی میشه تاپیکی براش زده بشه که هر کس فقط حق داشته باشه در اونجا عکس قرار بده و برای کل کل نوشتاری اینجا بیاد

خدا رو شکر فوتبال بحثی 30 یا 30 نیست و اگر درش توهین نباشه مشکلی برای کسی ایجاد نمیکنه عین این کار در خیلی از سایت ها داره صورت میگیره بدون مشکل

موفق باشید

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
طبق آخرین تحقیقات بعد از نتیجه گرفتن پرسپولیس بعد هفته ها مشخص شد مشکل این تیم از اول هوادارانش بودن و در بازی آخر با نبود هوادار ها این تیم موفق به کسب برد بعد از هفته ها شد
رویانیان قصد دارد از هوادار های واقعی این تیم بخواهد از بازی بعدی به ورزشگاه نیایند :D:D

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
آآآآآآآآآآآآهههههههههههههههههااااااااااااااا نفس کش ........... کی میتونه با ما کل کل کنه !!!!!!!!!!!!!!!:blink: حمله به صدر جدول ...................

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
آآآآآآآآآآآآهههههههههههههههههااااااااااااااا نفس کش ........... کی میتونه با ما کل کل کنه !!!!!!!!!!!!!!!:blink: حمله به صدر جدول ...................

رو با پررو ایتتو با هم چند؟:D:blink:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
حالا ما از اول فصل که نتونستیم چیزی بگیم .... اینو قبول کنین دیگه!!!:wacko:

دوست عزیز برام جالبه چرا هوادار های پرسپولیس از این برد خوشحال هستن ... میدونید ممکن با این برد همه تقصیر ها گردن علی کریمی بیوفته و ژوزه هم موندگار بشه و هوادار ها هم محکوم به فشار به بازیکن ها بشن
بنظرم این تلخ ترین برد پرسپولیس بود که بدست نمیومد براتون بهتر بود
حالا آخر فصل به حرفم میرسید

نوید کیا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
دقت کردید آلومینیوم به دروازه بان اصلیش بازی نداد؟

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
گرامی لحن من شوخی هست!

من تصمیم گیرنده برای تیم و مانویل و رویانیان و کریمی نیستم ... نمیتونم دخالت بکنم مسلما سردار ابروشو سر این کار گذاشته و مجبوره بهترین تصمیما رو بگیره .... الا من کریمی رو دوست دارم ولی سردار نه ... مسلما من بازنده هستم ... من فقط تیم میبره خوشحال میشم ... شما در نظر بگیر پرسپولیس زلزله یه تیم تازه صعود کرده از دسته زیر رو تو آزادی یک بر صفر برده ... منم باید دلمو به ان خوش کنم .... یه مسایلی هم به کریمی گوشزد شده بود که رعایت نکرده ....

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
اخراج کجا بود .. گفتیم فعلا نیاد تا بچه ها کم کم رو پای خودون وایسن .... فعلان هم بد نبوده که !!!!!:wacko:

نوید کیا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
اخراج کجا بود .. گفتیم فعلا نیاد تا بچه ها کم کم رو پای خودون وایسن .... فعلان هم بد نبوده که !!!!!:wacko:

:blink:

شما مثل اینکه مصاحبه های خوزه رو نمیخونی! ایشون کریمی رو اخراج کرده! امروزم گفته روی تصمیمم هستم و یه روزی دلیلش رو میگم. رویانیان هم گفته از تصمیم خوزه حمایت میکنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا