• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
این یه نظر شخصیه و چون یکی از دوستان راهنماییم کرد دوست دارم باهاتون در میون بذارم
در مورد سرمایه گذاری در بازار ارز و سکه تا وقتی که حرفه ای بازار نشدین مقدار زیادی رو سرمایه نذارین
مثلا اگه50 ملیون سرمایه کل دارین بشتر از 6-7 ملیون سرمایه نذارین و اگه 20 تومن دارین حدود 3-4 ملیون و همینطور کمتر
که اگه ضرر کردین نهایتا بخش کمی از پولتون رو از دست بدین ! بعد از چند مدت که بهتر شد شناختتون سرمایه رو کم کم بالا ببرین ! من خودم همیشه به این فکر بودم با این اوضاع ارز سریع 2 تامو 4 تا بکنم اما دیدم چم و خم زیاد داره !
با نصایح دیگران هم ارز نخرین ! اونارو گوش بدین و با تحلیل خودتون جمع بزنین ! اینجوری نمه نمه قدرت تحلیل خودتونم زیاد میشه !
اذعان میکنم که وقت زیادی میبره تا به صورت آکادمیک یاد بگیریم اما میشه تا حد زیادی با خوندن تحلیلها خبره شد !! :happy:
البته بازم میگم نظر شخصیه و گفتم شاید به درد کسایی که در ابتدای سرمایه گذاری هستن بخوره ! :happy:

با تشکر از راهنماییتون من هم یه ۱۵ تومنی هست میخام سرمایه گزاری کنم تازه کارم به قولا
نمیدونم فردا خوبه یه ۵-۶ تومنی سکه بخرم ؟

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
با تشکر از راهنماییتون من هم یه ۱۵ تومنی هست میخام سرمایه گزاری کنم تازه کارم به قولا
نمیدونم فردا خوبه یه ۵-۶ تومنی سکه بخرم ؟

منم تازه کارم ! نظر کاملا شخصی و غیر علمی :
اگه واقعا دوست دارین وارد بازارهای اینجوری بشین و کلا حال میکنین با اقتصاد و پول هم ماله خودتونه یعنی اگه کم بشه به جز ناراحتیه خودتون مشکل دیگه ندارین به نظرم وارد بشین !
اینکه فردا یا پس فردا نمیدونم ! 1 چیز دیگه هم اینکه حتی 1 تومن رو هم سرمایه گذاری میکنین از نظر من حداقل روی 2 چیز بذارین
هم سکه هم ارز!! 2 سود داره : 1-امکان ضرر رو کم میکنه و البته امکان سود کلان رو هم همینطور !! 2- همزمان با 2 تا بازار آشنا میشین ! چون پولتون اونجاس و خواه ناخواه مجبورین تحلیل هارو بخونین و راه بیوفتین :happy:
من نظرم روی 4-5 تومن هست
2 تا سکه و یا 1 سکه و یه نیم + بقیه دلار ! :happy:

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
ممنون از راهنمایتون
اینجوری که من از تحلیل ها خودنم فکر کنم بهتر باشه تا صبح ۳ شنبه صبر کنم
تا قیمت ها مشخص بشه و اگر قرار پایین بیاد مشخص میشه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
چند وقت پیش دیر خوابیده بودم صبح ساعت حدود 9.5 یکی از آشناها زنگ زد گفت خبری شده جلو صرافیا صفه!! گفتم بهت خبر میدم - دو سه جا زنگ زدم فهمیدم دلار شده نزدیک 2000 تومن و مردم صف وایسادن دلار 2000 تومنی بخرن !
الان فکر میکنم همین اتفاق چند روز دیگه برام میافته ولی اینبار جواب سوال این خواهد بود دلار نزدیک 3000 تومن شده و مردم صف ایستادن تا دلار 3000 تومنی گیرشون بیاد
این چند روز توقف لازم بود تا گوش مردم راحت با لفظ 3000 تومن آشنا بشه و بار روانیش کم بشه و بعد به سرعت از 3000 تومن هم رد بشه
امروز با یکی از دوستان شاغل در یکی از شعب ارزی یکی از بانکها صحبت میکردم - پرسیدم آقا امروز دلار 2900 تومن رو صرافی فروشنده نبود و فقط خرید داشت , این دوستمون گفت الان صحبت از اینه اگر کنترل نکنیم سال آینده دلار بالای 5000 تومن خواهد بود

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
ممنون از راهنمایتون
اینجوری که من از تحلیل ها خودنم فکر کنم بهتر باشه تا صبح ۳ شنبه صبر کنم
تا قیمت ها مشخص بشه و اگر قرار پایین بیاد مشخص میشه

من باشم نصف فردا اول صبح میگیرم و نصف هم سه شنبه صبح .

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
من باشم نصف فردا اول صبح میگیرم و نصف هم سه شنبه صبح .

من باب مثال من تا الان این مدلی اصلا به ذهنم نرسیده بود !!
کم کم اگه آدم کمتر تحلیل کنه اولش و بیشتر بخونه به نظرم میشه کمی تا قسمتی اقتصادآلود شد :happy:
ممنون از پالپ عزیز !

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
با تشکر
دلار بخرم یا یورو یا سکه؟

من باب مثال من تا الان این مدلی اصلا به ذهنم نرسیده بود !!
کم کم اگه آدم کمتر تحلیل کنه اولش و بیشتر بخونه به نظرم میشه کمی تا قسمتی اقتصادآلود شد
happysmiley.gif

ممنون از پالپ عزیز !

اولا بنده به هیچ کسی پیشنهاد نمیدم چکار کنند ! و فقط نظر خودمو میدم که اگر بودم من اینکارو میکردم .. فردا اگر کم شد زیاد شد بنده در حد نظر ..

-

با توجه به اینکه دلار در کانون توجهاته زیر قیمت 3000 خرید دلار به صرفه تره .. چون رشدش کمتر از یورو و بقیه ارزهاست .. و مقاومت میکنه . اما بعد دوباره به جایگاهش بر میگرده.

اگر بالای 3000 خواستید خرید کنید باید وضعیت بازار رصد بشه بعد تصمیم گرفت ارز یا طلا خرید یا حتی کدوم ارز رو خرید ..

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
اولا بنده به هیچ کسی پیشنهاد نمیدم چکار کنند ! و فقط نظر خودمو میدم که اگر بودم من اینکارو میکردم .. فردا اگر کم شد زیاد شد بنده در حد نظر ..

-

با توجه به اینکه دلار در کانون توجهاته زیر قیمت 3000 خرید دلار به صرفه تره .. چون رشدش کمتر از یورو و بقیه ارزهاست .. و مقاومت میکنه . اما بعد دوباره به جایگاهش بر میگرده.

اگر بالای 3000 خواستید خرید کنید باید وضعیت بازار رصد بشه بعد تصمیم گرفت ارز یا طلا خرید یا حتی کدوم ارز رو خرید ..

واقعا باور کردن اینکه دلار رو ۳۱۰۰-۳۲۰۰ بره سخته d:
یه جورایی ادم رو میترسونه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
فروش نفت بی سابقه پایین اومده

از طرفی دیگه شرکت های نفتی خصوصی ( نه ... ) به شدت دچار کمبود ارز شدن

وزارت نفت توانایی پرداخت بدهی خودش به شرکت های پیمانکاری رو نداره

از طرفی دیگه ، با ایجاد واسطه های جدید پس از تحریم های قبلی ، قیمت به شدت افزایش پیدا کرده

مسئله بعدی که صنعت نفت رو داره نابود می کنه ، بحث مهاجرت مهندسین ( با تجربه ها ) هست که بعضا پرداخت حقوقشون رو الان به صورت دلار انجام می دن

تمام این مسائل علاوه بر مسئله فروش نفت و تحریم ها باعث شده وضعیت بغرنجی تو ذخیره ارزی کشور به وجود بیاد

خبرها رو هم خونده باشید ، فروش نفتی که به اروپا شده ، امکان معادله پا یا پای با صنعت اون کشورها انجام نشده ( ممنوعیت فروش فناوری به ایران ) ! از این جهت ایران تنها به واردات گندم روی اورده ( همانند هند و پاکستان )

موضوع بعدی افزایش درصد دلالی بانک های ترکیه ایی به بیش از 20 درصد اشاره باید کرد که حق انتقال دلار رو به عهده دارن

تمام اینها رو کنار بزارید ، می رسیم به سال 1996 عراق !

اون زمان هم بعضی بانک ها و اشخاص جریمه و دستگیر می شدن به علت همکاری با ایران !

صدام نفت رو بسیار ارزان تر می فروخت !

الان کشور ما همچین وضعیتی داره مقداری بهتر !

امیدوارم تاریخ تکرار نشه و عقلانیت راهش رو پیدا کنه

NYPD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تیتر خبری عجیب سایت بازتاب نزدیک به محسن رضایی: نوشیدن جام زهر، مقاومت یا ...، سه راهی تاریخی تصمیم گیری
پیشنهاد میکنم کل خبر رو بخونید.

خلاصه:

در حالیکه در هفته دفاع مقدس وبازخوانی حوادث جنگ تحمیلی، تعابیری از سوی **** انقلاب و آیت الله هاشمی رفسنجانی در مورد پذیرش قطعنامه از سوی امام ***** منتشر شد با این مضمون که تعبیر جام زهر امام، در مقابل تلخی های عقب نشینی از برخی شعارها، دستاوردها و شیرینی های زیادی برای ملت و تاریخ ایران به همراه داشت، شرایط تحریم و پرونده هسته ای موجب شده است که برخی با شبیه سازی های تاریخی، وضعیت فعلی را معادل مقطع پایان جنگ جلو دهند.

1. فشارها به تدریج تشدید خواهد شد، و بزرگترین امید ما به التهاب بازار نفت با اجرای تحریم نفتی ایران چندان محقق نشده است و هرچه زمان بگذرد، با جایگزینی نفت ایران با نفت سایر تولیدکننده ها بویژه عربستان سعودی و عراق، تاثیرات تحریم نفتی ایران کاهش بیشتری نیز خواهد یافت.

2. برخی کارشناسان، راهبرد مقاومتی را در تثبیت وضعیت فعلی کشور تا سه سال آینده تجویز کرده و افزوده اند که پس از تداوم فشارها تا سه سال، غرب ناگزیر به عقب نشینی خواهد شد.

از سوی دیگر قطع بخشی از بودجه دستگاه های دولتی از ماه ششم سال، نشان می دهد دولت برای به پایان بردن امسال نیز با چالشهای مهمی مواجه است. بنابراین چگونه می توان به راحتی از تداوم این وضعیت تا سه سال آینده سخن گفت؟

Vahids

Registered User
لایک‌ها
85
ميخواستم بدونم سايت مث.,قال همچنان اعتباره قبلآ رو داره؟
چونكه برنامش رو واسه گوشيم گرفتم. خواستم مطمئن بشم.
ممنون

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
دو ماه پیش آقای عسگر اولادی گفته بود بورس ارز (اتاق ارز) راه اندازی نکنید دلار میشه 3000 تومن، کسی گوش نکرد. بیخود نیست طرف میلیاردر شده.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
1-با عرض تسلیت به همون یک قلم کالای اولویت اول دریافت کننده ارز مرجع:
[h=2]عضو کمیسیون برنامه خبر داد:پیش‌بینی ارز تک‌نرخی ۱۷۰۰ تومان در بودجه ۹۲[/h]

2-
بهمنی: به زودی مقاومت بازار ارز درهم خواهد شکست
محمود بهمنی با مثبت ارزیابی کردن پاسخگویی به متقاضیان مرکز بیان کرد: وجود حجم گسترده‌ای از جمعیت در طبقات و پاسخگویی به تقاضاهای آنان به این معناست که تقاضا از روی بازار برداشته می‌شود.

رییس شورای پول و اعتبار درخصوص تاثیر مرکز مبادلات بر بازار ارز بیان کرد: بازار تا حدودی در حال مقاومت است ولی قطعاً‌ به زودی این مقاومت درهم خواهد شکست‌ چون ما با پشتوانه ارزی قوی وارد این مرکز شده‌ایم.

بهمنی با اشاره به اینکه تا چندی قبل این تقاضاها تماماً‌ بر روی بازار بود، خاطرنشان کرد: شبکه بانکی با این مرکز، بازار را سبک کرده و قرار است موارد دیگری از اختصاص ارز به این مرکز اضافه شود.

وی از ارائه ارزهای دانشجویی و بیماران با نرخ مرجع خبر داد و افزود: در صورت داشتن توان پاسخگویی، سعی می‌شود‌ کلیه تقاضاهای خرد در این مرکز متمرکز شود.

رییس کل بانک مرکزی با اشاره به مدیریت تقاضاهای خرد ارزی تاکید کرد: بر این اساس، دلیلی ندارد ما شاهد افزایش قیمت ارز باشیم.
پش شک نکنید ما شاهد افزایش قیمت ارز خواهیم بود
چون تا حالا رد خور نداشته این بابا یه حرفی بزنی بازار عکس اون حرف نره

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
همین الان از صرافی میام..

ملت فقط داشتن میفروختن...

خرید تا نیم ساعت پیش 2900

فروش 2980

سایت ها همه چرت زدن قیمت رو...کسی قیمت واقعی رو نزده
!

حالا چرا اینقدر اختلاف بین خرید و فروش بود نمیدونم!

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
با اين اوضاع سر قشر متوسط و روستايي و شهرستاني و ... كه تا حالا دلار رو از نزديك نديدند
چه بلايي در مياد اونا بايد چيكار كنند !!!!

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
با اين اوضاع سر قشر متوسط و روستايي و شهرستاني و ... كه تا حالا دلار رو از نزديك نديدند
چه بلايي در مياد اونا بايد چيكار كنند !!!!

ما که دلار دیدیم الان داریم میریم بمیریم دیگه....
اونا که حتی دلار از نزدیک ندیدن دیگه هیچی
یه قبر هم گیرشون نمیاد که برن بمیرن .....
واقعا چرا کسی جوابگو نیس ؟ چرا کسی سعی نمیکنه جلوی این کار را بگیره ؟ ایا دولت داره کاری میکنه ؟

بالا