• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
یعنی توی 5 روز 450 تومان افزایش قیمت دلار !
فکر کنم حدود 16 درصدی در یک هفته گذشته دلار رشد داشته توی بازار آزاد ایران .
یعنی اندازه ی سود تقریبی یکساله بانک های محترم !

جو متشنج و نوسانات هر روزه 100 - 200 تومانی واقعا برای من یکی اعصاب نذاشته ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا الان دیگه ادبیات ها هم عوض شده................

سابق هر موقع که من واژه تحریم رو میدیدم یا میشنیدم در کنارش میومد که تحریم ها برای ما فرصته و ما دوست داریم تحریم بشیم !!!!

الان دیگه اون ادبیات رو نمیبیتید. این لینک رو ببینید. از خبرگزاری تابناکه........ من بیاد نمیارم که همچین مطلبی رو کسی قبلا نوشته باشه در خبرگزاری رسمی !!

حالا این 2 حالت داره

یا اینها خودشون اقرار دارن میکنن که تحریمها موثر بودند و حرف قبلی رو دارن پس میگیرن.
یا اینکه همه فهمیدن که مشکلات اخیر بخشیش مال تحریمه و بیشترش مال ضعف مدیریت و برنامه ریزیه. منتها اینها میخوان با بزرگنمایی تحریمها همه تقصیر رو بندازن گردن تحریم و بگن مدیریت ما مشکل نداشته.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
اینا حساب کتابشو کردن، میدونن مردم ایران حالا حالاها جا دارن، کاری نمی کنن چون نمیخوان نه که نتونن.

اصلا قابل هضم نیست 200 درصد پولت کم بشه تو یک سال، هیچ توضیح عقلانی نیست براش، حتی همه این تحریما فقط بخش کوچیکی از باعث شدنشه... بقیش چیه؟

اینجا را داشته باشین
کل بانک های دنیا به پول مردم 4 درصد نهایت سود سالانه بدن
ایران بانک هایی داره که تا حدود 140 درصد سود به پولت میدن در طی 4-5 سال حدودا 30 درصد سود سالانه
حالا جالبیش اینجاس که بعد از 5 سال پولت با سودش ارزش نصف مقدار اولیه ی پول گذشته ات را هم نداره
الان با این اوضاع کالاهای اساسی بودنش در داخل مهم میتونه باشه ولی ایا با این هزینه ها و گرونی ها این کالاها میتونن جوابگو مردم باشن ؟
امروز برو یه کیک بخر فردا هم یکی دیگه بخر هر 2 دارای 2 قیمت متفاوت خواهد بود
کالای اساسی دیگه برنج هست ، برنج را تو مغازه دارن از قبل به نرخ مثلا 1 تومن داشتن میفروختن الان دلار گرون شده برنج را میکنه 2 تومن میگی چرا میگه تا میخوام بخرم باید پولش را جایگزین کنم
در هر صورت اینا منطقی نیست چون فردا که میخری دوباره رو اون سری هم سود میکنی دیگه گرون میخری گرون میفروشی اینا که داشته این وسط از قبل چی شده گرون فروخته شده و سود شده دیگه

فک کنم دارم بحث را عوض میکنم ولی میخوام بگم کالاهای اساسی هم موجود باشه ولی با قیمت های اینجوری که داره روز به روز میره بالاتر فکر نکنم بتونه جوابگو باشه میتونه ؟

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز واقعا نمیتونن کنترلش کنن
اینه منابعی دارن اما گذاشتن واسه روز مبادا و اینقدر نیست که بدن تو بازار
کا از دستشون در رفته ولی نمیخوان ملت بفهمند

منم موافقم با شما شواهد هم همینو میگه، اما باورش سخته که دیگه انقدر از دستشون در بره و عینه خیالشون نباشه، به نظر من اگر به این موضوع ذره ای اهمیت میدادن حتما امکان کنترلشو تا حد قابل توجه ای داشتن.

فکر میکنم 1-2 ماه قبل انتخابات حتما اون اهمیته میاد، به زورم که شده، اینبار به جای آزاد کردن یوتوب و فیس بوک با افزایش ارزش ریال هر چند مصنوعی مردم شوت رو تشویق کنن. البته تا اون موقه شاید فقط دلار 5000 تومنی رو به 4000 تومن برسونن!!

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
1-با عرض تسلیت به همون یک قلم کالای اولویت اول دریافت کننده ارز مرجع:
[h=2]عضو کمیسیون برنامه خبر داد:پیش‌بینی ارز تک‌نرخی ۱۷۰۰ تومان در بودجه ۹۲[/h]

2-
پش شک نکنید ما شاهد افزایش قیمت ارز خواهیم بود
چون تا حالا رد خور نداشته این بابا یه حرفی بزنی بازار عکس اون حرف نره

اگه ارز مرجع 1700 بشه دلار به 4000 تومان هم می رسه.
اینها باید مردم رو ارام کنن . جو رو ارام کنن. الان می یومدم مردم تو سر هم می زدن برای دلار.
بقال سر کوچه ما هم کلی دلار خریده گذاشته خونه.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دوست عزیز واقعا نمیتونن کنترلش کنن
اینه منابعی دارن اما گذاشتن واسه روز مبادا و اینقدر نیست که بدن تو بازار
کا از دستشون در رفته ولی نمیخوان ملت بفهمند

نمیخوان ملت بفهمن ؟
وقتی میان کردیت کارت های صادر شده را بلوک میکنن میگن بیاین به جاش دلار 1226 تومنی بگیرین یعنی چی ؟
وقتی میان میگن دلار مردم را میخریم یعنی چی ؟
وقتی تو خبرشون دقیقا و صراحتا میان میگن دلار در حساب خارج از کشور ذخیره میشه و وارد کنند ها در خارج از ایران میتونن از طریق اینترنت این دلار را دریافت کنن و در داخل نمیتونیم دلار بدیم یعنی چی ؟
وقتی میگن اورانیوم 20 درصد غنی نمیکنیم شما هم تحریم نکنین یعنی چی ؟ (تفکر شخصی بنده :)یعنی اینکه در داخل دلار ته کشیده و هیچ راهی هم برای وارد کردن دلار به داخل نداریم هرچند در خارج دلار داشته باشیم

روز مبادا حالا کی میشه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم موافقم با شما شواهد هم همینو میگه، اما باورش سخته که دیگه انقدر از دستشون در بره و عینه خیالشون نباشه، به نظر من اگر به این موضوع ذره ای اهمیت میدادن حتما امکان کنترلشو تا حد قابل توجه ای داشتن.

فکر میکنم 1-2 ماه قبل انتخابات حتما اون اهمیته میاد، به زورم که شده، اینبار به جای آزاد کردن یوتوب و فیس بوک با افزایش ارزش ریال هر چند مصنوعی مردم شوت رو تشویق کنن. البته تا اون موقه شاید فقط دلار 5000 تومنی رو به 4000 تومن برسونن!!

بعید نیست

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
دوستان یکی این نوسان رو تحلیل کنه:
از چند روز پیش تا 1 ساعت پیش روند افزایش قیمت دلار صعودی بود... اما الان یک ساعتی هست که قیمت دلار بین 2990 تا 3010 نوسان داره و بالا پایین میشه. (ساعت 1 بعدظهر)

یعنی داره مقاومت میکنه؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
این خبر برام جالب بود
خبرآنلاین - دلار 2980 تومانی روی تابلو رفت/نرخ های امروز یک صرافی

یکی هم نظرشو گفته اینم برام جالب بود

محمد
۱۳۹۱ یکشنبه ۹ مهر - ۱۱:۵۶
۲۱۰
۰
پاسخ به این نظر

یادش بخیر عموبهمنی میگفت: "دلار نخرید ضرر میکنید" (یعنی اگه دلار نخرید ضرر میکنید)
یا رئیس جمهور محترم سه هفته پیش: "دلار 3000 تومن شایعه دشمن است"

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ببخشید کسی اینجا میدونه نمودار ارز ازاد بازار ایران در مقابل دلار را مثل نمودار زیر
از کجا میشه گیر اورد ؟
dfem56u0ixpzutyv9ug2.png

دیگه شیب میبا اینا را ول کرده داره با کله میره پایین :)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سری پیش که قیمت یهو تا 2600-2700 بالا رفت سریع مصاحبه کردن و جلسه سران قوا گذاشتن و کلی قمپز در کردن که فلان میکنیم و بهمان میکنیم و.....
اینبار اصلا صداشون در نمیاد :دی

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
از چند روز پیش تا 1 ساعت پیش روند افزایش قیمت دلار صعودی بود... اما الان یک ساعتی هست که قیمت دلار بین 2990 تا 3010 نوسان داره و بالا پایین میشه. (ساعت 1 بعدظهر)

یعنی داره مقاومت میکنه؟

عزیز شما تحلیل های قبل رو بخونی .. گفتیم که روی 3000 تا 3200 .. مقاومت میکنه بخاطر بار روانی که در جامعه هست ! حتی اگر دلار به صورت طبیعی هم بخواد بالا بره با تزریق ! یا امنیتی کردن بازار .. مقاومت خواهد کرد ... اما اگر از این قیمت رد بشه .. دیگه قیمت خاصی نمیشه براش در نظر گرفت و عملا میتونه تا جایی حرکت کنه که پول ملی تعلیق و فاقد ارزش بشه.

---------------------

روز مبادا هم به عقیده بنده .. انتخابات .. مسائلی چون سوریه و لبنان .. و شورش در کشور هست

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969

یعنی داره مقاومت میکنه؟

اینا نقاط مقاومتی روانی بازار ، اعداد رند همیشه سطوح مقاومتی خوبی هستند که اگر شکسته بشند تبدیل به کف مقاوم میشن که برگشت قیمت به زیر اونها سخت میشه ...

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
عزیزان ممنون از توضیحات تون

عزیز شما تحلیل های قبل رو بخونی .. گفتیم که روی 3000 تا 3200 .. مقاومت میکنه بخاطر بار روانی که در جامعه هست ! حتی اگر دلار به صورت طبیعی هم بخواد بالا بره با تزریق ! یا امنیتی کردن بازار .. مقاومت خواهد کرد ... اما اگر از این قیمت رد بشه .. دیگه قیمت خاصی نمیشه براش در نظر گرفت و عملا میتونه تا جایی حرکت کنه که پول ملی تعلیق و فاقد ارزش بشه.

---------------------

روز مبادا هم به عقیده بنده .. انتخابات .. مسائلی چون سوریه و لبنان .. و شورش در کشور هست

اینا نقاط مقاومتی روانی بازار ، اعداد رند همیشه سطوح مقاومتی خوبی هستند که اگر شکسته بشند تبدیل به کف مقاوم میشن که برگشت قیمت به زیر اونها سخت میشه ...

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
یادش بخیر دوران نوربخش رییس سابق بانک مرکزی . کی داشتیم از این ماجرا و بساط ها ؟! بهمنی عزیز شده شخصیتی مشابه کفاشیان در فدراسیون فوتبال . تنها یک چهره تلویزیونی و بی خیال . حالا فعلا این قیمت جدید دلار تاثیرش رو روی کالاها نذاشته ... اما تا چند روز دیگه تازه عامه مردم از عمق فاجعه باخبر میشن

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
به نظرم 2 حالت محتمله

1- قشر تامین کننده ارز - امثال عسگراولادی- ، بخاطر راه اندازی مرکز ارز و برای حفظ انحصار خودشون ،با دولت در افتادن
2- دولت میخواد دلار جمع کنه و داره یه شوک قوی قیمتی میده که مردم عادی بیان دلارهاشونو بفروشن .فکر کنم تا حدودی هم موفق میشه ،چون این قیمتها طمع خیلیا رو تحریک میکنه

بالا