اینا حساب کتابشو کردن، میدونن مردم ایران حالا حالاها جا دارن، کاری نمی کنن چون نمیخوان نه که نتونن.
اصلا قابل هضم نیست 200 درصد پولت کم بشه تو یک سال، هیچ توضیح عقلانی نیست براش، حتی همه این تحریما فقط بخش کوچیکی از باعث شدنشه... بقیش چیه؟
اینجا را داشته باشین
کل بانک های دنیا به پول مردم 4 درصد نهایت سود سالانه بدن
ایران بانک هایی داره که تا حدود 140 درصد سود به پولت میدن در طی 4-5 سال حدودا 30 درصد سود سالانه
حالا جالبیش اینجاس که بعد از 5 سال پولت با سودش ارزش نصف مقدار اولیه ی پول گذشته ات را هم نداره
الان با این اوضاع کالاهای اساسی بودنش در داخل مهم میتونه باشه ولی ایا با این هزینه ها و گرونی ها این کالاها میتونن جوابگو مردم باشن ؟
امروز برو یه کیک بخر فردا هم یکی دیگه بخر هر 2 دارای 2 قیمت متفاوت خواهد بود
کالای اساسی دیگه برنج هست ، برنج را تو مغازه دارن از قبل به نرخ مثلا 1 تومن داشتن میفروختن الان دلار گرون شده برنج را میکنه 2 تومن میگی چرا میگه تا میخوام بخرم باید پولش را جایگزین کنم
در هر صورت اینا منطقی نیست چون فردا که میخری دوباره رو اون سری هم سود میکنی دیگه گرون میخری گرون میفروشی اینا که داشته این وسط از قبل چی شده گرون فروخته شده و سود شده دیگه
فک کنم دارم بحث را عوض میکنم ولی میخوام بگم کالاهای اساسی هم موجود باشه ولی با قیمت های اینجوری که داره روز به روز میره بالاتر فکر نکنم بتونه جوابگو باشه میتونه ؟