• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
میخواستن مرحله دوم آزادسازی قیمتها انجام بدن که دولت و مجلس بر سر اجراش اختلاف داشتند، بنظر شما اجرا شدنش بازهم قیمت دلار میبره بالا یا ربطی نداره ؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
عزیز شما تحلیل های قبل رو بخونی .. گفتیم که روی 3000 تا 3200 .. مقاومت میکنه بخاطر بار روانی که در جامعه هست ! حتی اگر دلار به صورت طبیعی هم بخواد بالا بره با تزریق ! یا امنیتی کردن بازار .. مقاومت خواهد کرد ... اما اگر از این قیمت رد بشه .. دیگه قیمت خاصی نمیشه براش در نظر گرفت و عملا میتونه تا جایی حرکت کنه که پول ملی تعلیق و فاقد ارزش بشه.

---------------------

روز مبادا هم به عقیده بنده .. انتخابات .. مسائلی چون سوریه و لبنان .. و شورش در کشور هست

ببخشید پول ملی فاقد ارزش بشه اونوقت میشه مثل المان تو جنگ جهانی اول که برا یه فنجون قهوه باید یه کیسه پول میدادن درسته ؟
یا به جای پول ملی از چیز دیگه ای استفاده میکنن ؟ مثلا مبادله کالا به کالا
یا دلار میشه پول مرددم جامعه ؟ (دلار از کجا میارن ؟)
میشه بگید چجوری میشه :)

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
یادش بخیر دوران نوربخش رییس سابق بانک مرکزی . کی داشتیم از این ماجرا و بساط ها ؟! بهمنی عزیز شده شخصیتی مشابه کفاشیان در فدراسیون فوتبال . تنها یک چهره تلویزیونی و بی خیال . حالا فعلا این قیمت جدید دلار تاثیرش رو روی کالاها نذاشته ... اما تا چند روز دیگه تازه عامه مردم از عمق فاجعه باخبر میشن

چی میگی بابا
بغال سر کوچه ما میگه دلار گرون شده تخم مرغ را دوس دارم کیلویی 5 تومن بدم
کجای کاری تو ؟

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
ممکنه احمدی در حال جمع کردن پول برای فاز دوم هدفمندی باشه ؟؟؟
به نظر خودم امکانش کمه اما ممکنه بخواد برای دور کسی رو کاندید کنه و دوباره رای بیاره !!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نظرم 2 حالت محتمله

1- قشر تامین کننده ارز - امثال عسگراولادی- ، بخاطر راه اندازی مرکز ارز و برای حفظ انحصار خودشون ،با دولت در افتادن
2- دولت میخواد دلار جمع کنه و داره یه شوک قوی قیمتی میده که مردم عادی بیان دلارهاشونو بفروشن .فکر کنم تا حدودی هم موفق میشه ،چون این قیمتها طمع خیلیا رو تحریک میکنه

اتفاقا تو این شرایط مردم هجوم میبرن که بخرم!!

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
ببخشید پول ملی فاقد ارزش بشه اونوقت میشه مثل المان تو جنگ جهانی اول که برا یه فنجون قهوه باید یه کیسه پول میدادن درسته ؟
یا به جای پول ملی از چیز دیگه ای استفاده میکنن ؟ مثلا مبادله کالا به کالا
یا دلار میشه پول مرددم جامعه ؟ (دلار از کجا میارن ؟)
میشه بگید چجوری میشه :)

همینطوری که گفتید .. در واقع پول ملی وقتی بی ارزش میشه .. کاربردی هم نداره .. و داستان المان و زیمباوه ..

---

در مورد احمدی نژاد هم عرض کنم که ایشون به نظر قدرتمند میاد ... در حالیکه اصلا اینطور نیست .. احمدی نژاد فقط امده که یک سری سیاستهای از قبل پیش بینی شده رو اجرا کنه و مسئولیتش رو هم در نهایت به گردن بگیره (یا به گردنش بندازن)... ااون گردن کشی هایی هم که کرد فقط برای حفظ بقا خودش کرد وگرنه اون هم نمیکرد.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
عزیز شما تحلیل های قبل رو بخونی .. گفتیم که روی 3000 تا 3200 .. مقاومت میکنه بخاطر بار روانی که در جامعه هست !

این عدد 3000 تا 3200 رو شما از کجا میدونی بار روانی جامعه است؟ برای سکه هم میگفتن 1 میلیون بار روانی است ولی اصلا معلوم نشد کی شکسته شد. شما اگر یه سر امروز بری تو بازار متوجه میشی که این عددها بی معنیه و خریدار فقط دنبال دلار میگرده قیمت براش اولویت بعدیه.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
چی میگی بابا بغال سر کوچه ما میگه دلار گرون شده تخم مرغ را دوس دارم کیلویی 5 تومن بدم کجای کاری تو ؟
دادو من شرمنده امروز نرفتم تخم مرغ بخرم هنوز ! بله خوب رشد قیمت ها داره شروع میشه . من امروز چون هنوز نرفتم بیرون بی خبرم !!!!!!!!!!

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
نمیخوان ملت بفهمن ؟
وقتی میان کردیت کارت های صادر شده را بلوک میکنن میگن بیاین به جاش دلار 1226 تومنی بگیرین یعنی چی ؟
وقتی میان میگن دلار مردم را میخریم یعنی چی ؟
وقتی تو خبرشون دقیقا و صراحتا میان میگن دلار در حساب خارج از کشور ذخیره میشه و وارد کنند ها در خارج از ایران میتونن از طریق اینترنت این دلار را دریافت کنن و در داخل نمیتونیم دلار بدیم یعنی چی ؟
وقتی میگن اورانیوم 20 درصد غنی نمیکنیم شما هم تحریم نکنین یعنی چی ؟ (تفکر شخصی بنده :)یعنی اینکه در داخل دلار ته کشیده و هیچ راهی هم برای وارد کردن دلار به داخل نداریم هرچند در خارج دلار داشته باشیم

روز مبادا حالا کی میشه ؟

اون کردیت کارتها و دبیت کارتها بحثش فرق داره یک سری اش رو موسسه مالی توسعه از رویال بانک اذرباییجان داده بود و خود من هم داشتم و بعضی بانکهای دیگه هم از اونجا صادر کرده بودند و ماله کمپانی مستر کارت بود اون بانک الان ورشکست شده و خود موسسه توسعه و یه چند تا بانک دیگه که با رویال بانک کار میکردن گفتن بیایین بگیرین

یک سری دیگه هم از یک بانک تاجیکستانی صادر میشه که بانک پارسیان ارائه میداد بنام بانک توجیک سودیروت (
Tojik Sodirot) که اون ظاهرا الان فعاله اما امکان گرفتن صورت حساب نیست

اینها ربطی به سیستم بانکی ایران نداره

البته با بقیه حرفات موافقم میدونی اینها هیچ برنامه ای واسه کنترل بازار ندارن و خیلی ها باور نمیکنن دوست گرامی

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
میخواستن مرحله دوم آزادسازی قیمتها انجام بدن که دولت و مجلس بر سر اجراش اختلاف داشتند، بنظر شما اجرا شدنش بازهم قیمت دلار میبره بالا یا ربطی نداره ؟

برادر من دولت داره اجرا میکنه، ولی بی سر و صدا. اینا میدونن مردم ما به بنزین حساس هستند گفتن دست به قیمت بنزین نزنیم تا مردم فکر نکنن هدفمندی شروع شده اما در واقع قیمت آب و برق و ... همه زیاد شد. اگر مجلس با دولت راه بیاد دولت قانونی انجام میده ولی اگر راه نیاد دولت با زور انجام میده. هیچ کس نمیتونه به دولت بگه چی بکن و چی نکن.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
این عدد 3000 تا 3200 رو شما از کجا میدونی بار روانی جامعه است؟ برای سکه هم میگفتن 1 میلیون بار روانی است ولی اصلا معلوم نشد کی شکسته شد. شما اگر یه سر امروز بری تو بازار متوجه میشی که این عددها بی معنیه و خریدار فقط دنبال دلار میگرده قیمت براش اولویت بعدیه.

الان که به 3000 رسیده دنبالشه ! ایا روی 2400 هم اینجوری میخریدن مردم ؟! 90 درصد فکر میکردن که دولت کاری میکنه ! یا قیمت ها کاهشی خواهد بود و منتظر فرصت خرید میشدن ولی بنده روی 2490 و 2680 سرمایه اندکی که داشتم رو خرید کردم. .

قبلش هم که هر چی داشتم سکه خریده بودم. هر چند که چیزی نبود ولی بهتر از این بود که الان ببینم نصف شده.

در ضمن بنده نگفتم که 1 میلیون بار روانی داره ... ! قیمت 1.400 رو زمان سکه 700 هزار تومانی پیش بینی کردم و پست هام هست.. ولی اگر ارز کلا نباشه قیمت هم معنی نداره ..

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اتفاقا تو این شرایط مردم هجوم میبرن که بخرم!!

من که امروز بازار نرفتم ، اما یکی از دوستان ساعت 12.5 همینجا گفت از بازار اومده و مردم همه میفروختن

صرافی معمولا تو این شرایط موجودی خودشو کاهش یا افزایش نمیده . معمولا هرچی میخره ، همون رو میفروشه و کمیسیونش رو میگیره. اینکه الان همه مردم میفروختن و صرافی هم میخریده .... نشون میده یه خریداری هست که اینا پشتشون به اون گرمه

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

با اجازه پالپ گرامی

دوست گرامی در بازارهای مالی اعداد رند هر دامنه اعداد روانی محسوب میشن مثل 1000 2000 یا 3000 و واسه همین هم شکستن مقاومت روانی این اعداد با قدرت خیلی مشکله و نه اینکه نشه اما باید با قدرت باشه
مثلا دیدی خیلی وقتها قیمت یک جنس رو میزنن 2.99 یا 5.99 اما 3 یا 6 نمیزنن این به 2 دلیله
1-بخاطر سطوح مالیاتی و جلوگیری از رفتن قیمت به سطوح مالیتی بالاتر
2- اعداد روانی که اینگونه القا بشه به خریدار که اون جنس هنوز روی کانال 2 هست و نه 3
این اصول توی مارکتینگ هم هست

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
با اجازه پالپ گرامی

دوست گرامی در بازارهای مالی اعداد رند هر دامنه اعداد روانی محسوب میشن مثل 1000 2000 یا 3000 و واسه همین هم شکستن مقاومت روانی این اعداد با قدرت خیلی مشکله و نه اینکه نشه اما باید با قدرت باشه
مثلا دیدی خیلی وقتها قیمت یک جنس رو میزنن 2.99 یا 5.99 اما 3 یا 6 نمیزنن این به 2 دلیله
1-بخاطر سطوح مالیاتی و جلوگیری از رفتن قیمت به سطوح مالیتی بالاتر
2- اعداد روانی که اینگونه القا بشه به خریدار که اون جنس هنوز روی کانال 2 هست و نه 3
این اصول توی مارکتینگ هم هست

دوست گرامی اینجا ایرانه این صحبتها معنا نداره. اقتصاد دولتیه و مخصوصا در مورد ارز که 80% منبع تامینش دولته، اگر 1 هفته تزریق نکنه تمام مقاومتها مثل آب خوردن شکسته میشه.

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چه کنیم امروز دلارهارو رد کنیم بره؟؟؟؟؟؟/

به نظرتون؟؟؟؟؟؟
دارهخ دیر میشه ها

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
آقا چه کنیم امروز دلارهارو رد کنیم بره؟؟؟؟؟؟/

به نظرتون؟؟؟؟؟؟
دارهخ دیر میشه ها

منکه خوف ورم داشت 1 ساعت پیش خارج شدم فکر نمیکردم اینقدر کش تمبون شل باشه الان که دیگه تمبونی پاش نیست چشاتون ببندید :D مملکت تو هواست همه داغیم حالیمون نیست همه چی آرومه من چقدر خوشحالم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ارانیکو

Not Found

HTTP Error 404. The requested resource is not found.

-------------------------

مظنه 2970 یکی دو ساعت پیشه

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دوست گرامی اینجا ایرانه این صحبتها معنا نداره. اقتصاد دولتیه و مخصوصا در مورد ارز که 80% منبع تامینش دولته، اگر 1 هفته تزریق نکنه تمام مقاومتها مثل آب خوردن شکسته میشه.

این حرفا کدومه؟
اعداد روانی همه جا یک معنی رو میده این حرف من نیست حتی کسانی که تو بورس داخل هم که دولتیه و کار میکنن و با تکنیکال خربد و فروش میکنن اینو میدونن
من که تو این چند سال که هم تو بورس و هم این چند ماه که تو بازار ارز تکنیکال کار میکنم همه اینها جواب داده و اگه نداده بود سود خوبی نکرده بودم
یه چیزی همه یاد گرفتن مه اینها جواب نمیده و اینجا ایرانه اما قوانین کلی اقتصادی همه جا یکی هست مثل قانون عرضه وتقاضا و قانون کشش تقاضا و قانون چسبندگی قیمت و ...
همه اینها در بازار ایران هم هست

در ضمن الان اینطور که بوش میاد بیش از 2هفته و در حقیقت خیلی وقته که ارزی تزریق نمیشه
شما میتونی رد کنی ولی خود بنده با تکنیکال تا حد زیادی توی خرید و فروشها موفق بودم

چند صفحه قبل تحلیل سهام کطبس رو گذاشتم برو حتما ببین
و حتی پیش بینی سطوح افزایش قیمت و سیگنال خرید و قیمت امروز اون سهم رو هم میتونی ببینی

لوطی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این وضعیت بازگشت کوپن و تو صف کالای کوپنی واستادن حتمی شد محمود کلاتو بذار بالاتر:lol:

بالا