helijoop
Registered User
میخواستن مرحله دوم آزادسازی قیمتها انجام بدن که دولت و مجلس بر سر اجراش اختلاف داشتند، بنظر شما اجرا شدنش بازهم قیمت دلار میبره بالا یا ربطی نداره ؟
عزیز شما تحلیل های قبل رو بخونی .. گفتیم که روی 3000 تا 3200 .. مقاومت میکنه بخاطر بار روانی که در جامعه هست ! حتی اگر دلار به صورت طبیعی هم بخواد بالا بره با تزریق ! یا امنیتی کردن بازار .. مقاومت خواهد کرد ... اما اگر از این قیمت رد بشه .. دیگه قیمت خاصی نمیشه براش در نظر گرفت و عملا میتونه تا جایی حرکت کنه که پول ملی تعلیق و فاقد ارزش بشه.
---------------------
روز مبادا هم به عقیده بنده .. انتخابات .. مسائلی چون سوریه و لبنان .. و شورش در کشور هست
یادش بخیر دوران نوربخش رییس سابق بانک مرکزی . کی داشتیم از این ماجرا و بساط ها ؟! بهمنی عزیز شده شخصیتی مشابه کفاشیان در فدراسیون فوتبال . تنها یک چهره تلویزیونی و بی خیال . حالا فعلا این قیمت جدید دلار تاثیرش رو روی کالاها نذاشته ... اما تا چند روز دیگه تازه عامه مردم از عمق فاجعه باخبر میشن
به نظرم 2 حالت محتمله
1- قشر تامین کننده ارز - امثال عسگراولادی- ، بخاطر راه اندازی مرکز ارز و برای حفظ انحصار خودشون ،با دولت در افتادن
2- دولت میخواد دلار جمع کنه و داره یه شوک قوی قیمتی میده که مردم عادی بیان دلارهاشونو بفروشن .فکر کنم تا حدودی هم موفق میشه ،چون این قیمتها طمع خیلیا رو تحریک میکنه
ببخشید پول ملی فاقد ارزش بشه اونوقت میشه مثل المان تو جنگ جهانی اول که برا یه فنجون قهوه باید یه کیسه پول میدادن درسته ؟
یا به جای پول ملی از چیز دیگه ای استفاده میکنن ؟ مثلا مبادله کالا به کالا
یا دلار میشه پول مرددم جامعه ؟ (دلار از کجا میارن ؟)
میشه بگید چجوری میشه![]()
عزیز شما تحلیل های قبل رو بخونی .. گفتیم که روی 3000 تا 3200 .. مقاومت میکنه بخاطر بار روانی که در جامعه هست !
دادو من شرمنده امروز نرفتم تخم مرغ بخرم هنوز ! بله خوب رشد قیمت ها داره شروع میشه . من امروز چون هنوز نرفتم بیرون بی خبرم !!!!!!!!!!چی میگی بابا بغال سر کوچه ما میگه دلار گرون شده تخم مرغ را دوس دارم کیلویی 5 تومن بدم کجای کاری تو ؟
نمیخوان ملت بفهمن ؟
وقتی میان کردیت کارت های صادر شده را بلوک میکنن میگن بیاین به جاش دلار 1226 تومنی بگیرین یعنی چی ؟
وقتی میان میگن دلار مردم را میخریم یعنی چی ؟
وقتی تو خبرشون دقیقا و صراحتا میان میگن دلار در حساب خارج از کشور ذخیره میشه و وارد کنند ها در خارج از ایران میتونن از طریق اینترنت این دلار را دریافت کنن و در داخل نمیتونیم دلار بدیم یعنی چی ؟
وقتی میگن اورانیوم 20 درصد غنی نمیکنیم شما هم تحریم نکنین یعنی چی ؟ (تفکر شخصی بندهیعنی اینکه در داخل دلار ته کشیده و هیچ راهی هم برای وارد کردن دلار به داخل نداریم هرچند در خارج دلار داشته باشیم
روز مبادا حالا کی میشه ؟
میخواستن مرحله دوم آزادسازی قیمتها انجام بدن که دولت و مجلس بر سر اجراش اختلاف داشتند، بنظر شما اجرا شدنش بازهم قیمت دلار میبره بالا یا ربطی نداره ؟
این عدد 3000 تا 3200 رو شما از کجا میدونی بار روانی جامعه است؟ برای سکه هم میگفتن 1 میلیون بار روانی است ولی اصلا معلوم نشد کی شکسته شد. شما اگر یه سر امروز بری تو بازار متوجه میشی که این عددها بی معنیه و خریدار فقط دنبال دلار میگرده قیمت براش اولویت بعدیه.
اتفاقا تو این شرایط مردم هجوم میبرن که بخرم!!
این عدد 3000 تا 3200 رو شما از کجا میدونی بار روانی جامعه است؟ برای سکه هم میگفتن 1 میلیون بار روانی است ولی اصلا معلوم نشد کی شکسته شد. شما اگر یه سر امروز بری تو بازار متوجه میشی که این عددها بی معنیه و خریدار فقط دنبال دلار میگرده قیمت براش اولویت بعدیه.
رو زمان سکه 700 هزار تومانی پیش بینی کردم و پست هام هست.
با اجازه پالپ گرامی
دوست گرامی در بازارهای مالی اعداد رند هر دامنه اعداد روانی محسوب میشن مثل 1000 2000 یا 3000 و واسه همین هم شکستن مقاومت روانی این اعداد با قدرت خیلی مشکله و نه اینکه نشه اما باید با قدرت باشه
مثلا دیدی خیلی وقتها قیمت یک جنس رو میزنن 2.99 یا 5.99 اما 3 یا 6 نمیزنن این به 2 دلیله
1-بخاطر سطوح مالیاتی و جلوگیری از رفتن قیمت به سطوح مالیتی بالاتر
2- اعداد روانی که اینگونه القا بشه به خریدار که اون جنس هنوز روی کانال 2 هست و نه 3
این اصول توی مارکتینگ هم هست
آقا چه کنیم امروز دلارهارو رد کنیم بره؟؟؟؟؟؟/
به نظرتون؟؟؟؟؟؟
دارهخ دیر میشه ها
دوست گرامی اینجا ایرانه این صحبتها معنا نداره. اقتصاد دولتیه و مخصوصا در مورد ارز که 80% منبع تامینش دولته، اگر 1 هفته تزریق نکنه تمام مقاومتها مثل آب خوردن شکسته میشه.