• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دکتر درست میگه
به نظر من دلار هر رقمی ممکنه بشه چون نقدینگی 400 هزار میلیاردی معلوم نیست چقدرش جذب بازار دلار میشه و در ضمن ما نمیدونم چقدر دلار در بازار وجود داره و چقدر میاد تو بازار

البته صدای امریکا 3 تا اقتصاد دان اورده بود و دکتر خاوند و دکتر شجاعی گفتند الان حدود 2000 تا 2300 تومان باید باشد و این افزایش بیشتر مربوط به افزایش شدید نقدینگی و از ان مهمتر حرکت عوامل روانی که این نقدینگی را به سمت بازار ارز هل میدهد است و در ضمن عدم توان جذب این نقدینگی در بازار های دیگر ما مانند بورس به این وضع دامن میزند چون همونطور که میدونید حجم بازار بورس ما کوچک است

خود من فکر میکنم اگر شرایط عادی بود و با این تحریم ها وجود نداشت دلار امکان بالا امدن از 2000 تومان را حتی با همین حجم نقدینگی هم نداشت و دکتر در جایی درست اشاره کرد که ایران با ان همه ذخایر نفتی حتی به نظر من با وجود نقدینگی زیاد میتوانست بازار را کنترل کند اما دوستان عامل روانی را در نظر بگیرید چون بسیار مهم است

در اردیبهشت به دلیل شرایط روانی جامعه در پی مذاکرات هسته ای و افق روشن ان باعث شد که بانک مرکزی با تزریق ارز خیلی راحت بتواند قیمت را کنترل کرده و پایین بیاورد و این در حالی بود که تا 1 ماه قبل از ان دلار از 1900 کمتر نبود
خب چه اتفاقی افتاد که دلار به این راحتی پایین امد؟؟
و چه شد که روز بعد از دور اول مذاکرات دلار ناگهان 100 تومان گران شد؟ ایا ان روز اتفاق خاصی در اقتصاد ما افتاد؟
و در دوره های بعدی مذاکرات هم همین اتفاق افتاد--ایا اقتصاد ما در عرض چند هفته و چند مذاکره سقوط کرد

اما چیزی که باعث شد این نقدینگی سر به بازار دلار باز کند و طوفان ان کار را به دلار 3000 تومانبی برساند عوامل روانی بازار بود
اکنون همه ان عوامل روانی تشدید شده و میزان دلار هم کم شده و نتیجه ان وضع کنونی است

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
در مورد تولید باید عرض کنم حتی خودرو سازی با اون همه لابی قدرتمند هم در خطر تعطیلیست ! ...

ایران خودرو تولیدش در روز به رکورد 50 خودرو هم رسیده .. و از همین تعداد هم بعضی ها به بازار عرضه نمیشن بخاطر معیوب بودن قطعات و ....

من پست bene رو پیدا نکردم .. اگر بزارید ممنون میشم تا ببینم دقیقا چی گفتند ...

اما مطمئن باشید اقتصاد با کسی شوخی نداره (به قول شما میگه به درک.) و سادگی نیست ! ... اگر این سادگی هست که اقتصاد میگه ... پس اون شخصی که فکر میکنه دولت خودش عمدا این قیمت رو بوجود اورده و قیمت از این بالاتر نخواهد رفت اسم اون رو چی بزارم؟ خوش باور؟ شاید خوش دل.

------

همین الان 6:40 دقیقه دلار 3020 تومان.

کد:
http://mazanefa.com

دوست عزیز تاپیک قوانین رو بخونید بند 6 دقیقا نوشته شده که باید از پوشش کد برای سایتهایی که به هر نحو نرخ ارز رو نقل قول میکنند استفاده کنید

Last edited by a moderator:

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
به نظر من فردا هم دلار گران می شه و از 3100 رد می شه. مگر اینکه امشب اتفاقی بیفته .

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دکتر درست میگه
به نظر من دلار هر رقمی ممکنه بشه چون نقدینگی 400 هزار میلیاردی معلوم نیست چقدرش جذب بازار دلار میشه و در ضمن ما نمیدونم چقدر دلار در بازار وجود داره و چقدر میاد تو بازار

البته صدای امریکا 3 تا اقتصاد دان اورده بود و دکتر خاوند و دکتر شجاعی گفتند الان حدود 2000 تا 2300 تومان است و این افزایش بیشتر مربوط به افزایش شدید نقدینگی و عوامل روانی که این نقدینگی را به سمت بازار ارز هل میدهد و عدم توان جذب این نقدینگی در بازر های دیگر ما مانند بورس است چون همونطور که میدونید حجم بازار بورس ما کوچک است

خود من فکر میکنم اگر شرایط عادی بود و با این تحریم ها وجود نداشت دلار امکان بالا امدن از 2000 تومان را نداشت اما دوستان عامل روانی را در نظر بگیرید چون بسیار مهم است

در اردیبهشت که شرایط روانی جامعه در پی مذاکرات هسته ای و افق روشن ان باعث شد که بانک مرکزی با تزریق ارز خیلی راحت بتواند قیمت را کنترل کرده و پایین بیاورد و این در حالی بود که تا 1 ماه قبل از ان دلار از 1900 کمتر نبود
خب چه اتفاقی افتاد که دلار بع این راحتی پایین امد؟؟
و چه شد که روز بعد از دور اول مذاکرات دلار ناگهان 100 تومان گران شد؟
و در دوره های بعدی مذاکرات هم همین اتفاق افتاد--ایا اقتصاد ما در عرض چند هفته و چند مذاکره سقوط کرد

جواب بنده به این سوال نه است
اما چیزی که باعث شد این نقدینگی سر به بازار دلار باز کند و طوفان ان کار را به دلار 3000 تومانبی برساند عوامل روانی بازار بود
اکنون همه ان عوامل روانی تشدید شده و میزان دلار هم کم شده و نتیجه ان وضع کنونی است

تفاوت نظر بنده با دکتر در قیمت دلار نیست .. چون دلار میتونه تا هر رقمی بره و منم قبول دارم ...

تفاوت نظر ما نرخ حقیقی ارز است ( در حالی که دکتر این رو بر اساس شاخص تورم بدست اورده ) بنده میگم که این نرخ تورم ساخته و پرداخته این نقدینگی است و با توجه به کشوری که داریم از لحاظ منابع و فروش نفت و ...... این رقم 4600 حقیقی نیست ...

و اختلاف عقیده دوم بر میگرده به اینکه دکتر میگن دولت مشکل کمبود ارز نداره و این گرانی دلیلش تنها جو روانی بوجود امده است .

دلایلی که jay jay گرامی در اینباره عرض کردم این بود که ... این جو روانی الان بوجود امده و از قبل نبوده ... ! روی 2400 تا 2500 دلار چند روز مقاومت کرد نشست مجلس با قوا چند روز تونست نرخ ارز رو پایین نگه داره ؟؟! اون موقع هم بار روانی تو جامعه حاکم بود؟!

نقدینگی زیاد = تورم زیاد = کاهش ارزش پول ملی

چه راهکاری میشه در نظر گرفت برای کاسته نشدن ارزش پول ملی و تورم زیاد؟! در زمانی که نقدینگی کشور در حد بالایی وجود داره ؟

تولید و صادرات میتونه جلوی این رشد رو بگیره و مهار کنه ...

خوب حالا تولید هم نداریم و صادرات زیادی هم نداریم و همه مصرف کننده لوازم خارجی هستند در نتیجه واردات (نیاز به ارز )افزایش پیدا میکنه خوب حالا چکار میشه کرد ؟ !

حالا که مردم لوازمشون رو خریدند و یک سرمایه ای در دست دارن این سرمایه اشون رو کجا ببرن ؟ جایی وجود داره من برم سرمایه ام رو بزارم غیر از ارز که با بالا رفتن تورم و کاهش ارزش پول ملی از ارزشش کاسته نشه؟؟ این فقط زاییده بار روانی تحریم نیست ! این یک روند طبیعی هست که باید بوجود میامد(بعدها) و با توجه به تحریم ها الان مشخص شده ..

حالا که تحریم ها باعث شده میزان ارز ورودی به کشور کاسته بشه شدیدتر شده اثارش و خودش رو نشون میده .

بار روانی هم الان بوجود امده ! وگرنه یک ماه قبل کسی به این چیزا کاری نداشت.

سایت زده 2972 .. برید صرافی. قیمت فروش صرافی رو عرض کردم

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اصلاً هيچ كدوم از صرافا دلار نمي‌فروشن، ميگن كه يورو كه كاملاً ناياب شده، داره وضع مثل اينكه خيلي خراب ميشه

اگر هم داشته باشن هيچ كدوم نمي‌فروشند، حتماً خبر دارن كه حالا حالا بالا ميره

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
عجب شرایط لحظه ای شده. معلوم نیست ده دقیقه بعد هم چه اتفاقی بی افته.
در کل بار اصلی مشکل تورم روی دوش مردم و مصرف کننده است. همین ایران خودرویی که فرمودی داره ورشکست میشه داره هفته به هفته قیمت جدید میده و از اون طرف هم اتوموبیل خارجی چنان تعرفه گمرکی بستن بهش که اکثرا مجبور می شوند همین اتوموبیل داخلی را بخرند.

دوستان تحلیل فردا ؟

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
عجب شرایط لحظه ای شده. معلوم نیست ده دقیقه بعد هم چه اتفاقی بی افته.
در کل بار اصلی مشکل تورم روی دوش مردم و مصرف کننده است. همین ایران خودرویی که فرمودی داره ورشکست میشه داره هفته به هفته قیمت جدید میده و از اون طرف هم اتوموبیل خارجی چنان تعرفه گمرکی بستن بهش که اکثرا مجبور می شوند همین اتوموبیل داخلی را بخرند.

دوستان تحلیل فردا ؟

همین ایران خودرو هم در خطر تعطیلیه ! با این همه باند بازیو و گرفتن وام های میلیاردی و .... دیگه بقیه تولیدات رو که این شرایط رو ندارن ......

شخصا روی 3020 تومان الان خرید کردم.(صبح ندادن بهم روی 2900 )

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
هفته پیش بعد از فروش دلار روی دو هزار و چهارصد و خرده ای ( به امید اینکه میاد روی 2100) ..... فعلا بی خیال شدم!
دیگه دلار بشه 3000 یا 4000 برای من دیگه فرقی نمیکنه، چون واقعا دیگه خرید چیزهایی که دوست دارم در توان اقتصادی من نیست.
هر چقدر هم خرید داشته باشیم روزی مصرف میشه و دراز مدت میشیم عین بقیه مردم.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
من که بعد فروش دلار روی دو هزار و چهارصد و خرده ای ( به امید اینکهمیاد روی 2100) ..... فعلا بی خیال شدم!
هر چقدر هم خرید داشته باشیم روزی مصرف میشه و دراز مدت میشیم عین بقیه مردم.

خوب معلومه عزیز. یک چیز طبیعیه . از این روند هیچ کسی سود نمیکنه ...(هدف اصلی ) منم نمیخرم که بفروشم اگر میخواستم تا الان باید میفروختم .. میخرم که فردا اگر خواستم یک کاری کنم .. با سرمایه ام بتونم انجام بدم (همون لحظه میرم دلارمو میفروشم و نیازمو تامین میکنم حالا به هر قیمتی که ارزش داشته باشه .. )..

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
اقا تحلیله فردا چیه؟؟؟؟؟؟
آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صدوجب...
دلار مرز 3000 رو رد کرد. با حقوق هایی که الان مردم دارند دریافت میکنند هیچ فرقی نخواهد کرد. چون دیگه واقعا نمیشه چیزی خرید.
حالا 4000 هم برسه.

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صفحه 364 باز نمیشه چرا اینطوریب شده؟؟؟؟؟؟؟؟ هاست کمکمون می کنید؟؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من نگفتم حدس و گمان زدی، معلومه که حساب کردی. عدد 4609 خیلی خیلی عالیه و باید بگم الحق که دکتر هستی. وقتی تک نرخی شد این پستت رو کوت کن تا همه کف کنن. من محاسبه کردم عدد 4740 به دست اومد.:happy:

ما به تفاوت ماههایی رو که درصد تورم نسبت به ماه پیشتر کمتر بوده رو از اون کسر کن دقیقا میشه 4609 ایول پس سرت تو حساب کتابه :happy:

تفاوت نظر بنده با دکتر در قیمت دلار نیست .. چون دلار میتونه تا هر رقمی بره و منم قبول دارم ...

تفاوت نظر ما نرخ حقیقی ارز است ( در حالی که دکتر این رو بر اساس شاخص تورم بدست اورده ) بنده میگم که این نرخ تورم ساخته و پرداخته این نقدینگی است و با توجه به کشوری که داریم از لحاظ منابع و فروش نفت و ...... این رقم 4600 حقیقی نیست ...

و اختلاف عقیده دوم بر میگرده به اینکه دکتر میگن دولت مشکل کمبود ارز نداره و این گرانی دلیلش تنها جو روانی بوجود امده است .

دلایلی که jay jay گرامی در اینباره عرض کردم این بود که ... این جو روانی الان بوجود امده و از قبل نبوده ... ! روی 2400 تا 2500 دلار چند روز مقاومت کرد نشست مجلس با قوا چند روز تونست نرخ ارز رو پایین نگه داره ؟؟! اون موقع هم بار روانی تو جامعه حاکم بود؟!

نقدینگی زیاد = تورم زیاد = کاهش ارزش پول ملی

چه راهکاری میشه در نظر گرفت برای کاسته نشدن ارزش پول ملی و تورم زیاد؟! در زمانی که نقدینگی کشور در حد بالایی وجود داره ؟

تولید و صادرات میتونه جلوی این رشد رو بگیره و مهار کنه ...

خوب حالا تولید هم نداریم و صادرات زیادی هم نداریم و همه مصرف کننده لوازم خارجی هستند در نتیجه واردات (نیاز به ارز )افزایش پیدا میکنه خوب حالا چکار میشه کرد ؟ !

حالا که مردم لوازمشون رو خریدند و یک سرمایه ای در دست دارن این سرمایه اشون رو کجا ببرن ؟ جایی وجود داره من برم سرمایه ام رو بزارم غیر از ارز که با بالا رفتن تورم و کاهش ارزش پول ملی از ارزشش کاسته نشه؟؟ این فقط زاییده بار روانی تحریم نیست ! این یک روند طبیعی هست که باید بوجود میامد(بعدها) و با توجه به تحریم ها الان مشخص شده ..

حالا که تحریم ها باعث شده میزان ارز ورودی به کشور کاسته بشه شدیدتر شده اثارش و خودش رو نشون میده .

بار روانی هم الان بوجود امده ! وگرنه یک ماه قبل کسی به این چیزا کاری نداشت.

سایت زده 2972 .. برید صرافی. قیمت فروش صرافی رو عرض کردم

دوست گرامی من هیچ وقت نگفتم قیمت دلار الان جنبه روانی داره گفتم ؟
i352040_omg.gif

به هیچ عنوان عامل روانی هم نداره . در واقع مردم عادی وقتی ارز می خرن (دلار،یورو،پوند و .....) میخوان سرمایه گذاری کرده باشن و هیچ جنبه روانی هم نداره . مردم هم اگر میبینید دارن میخرن 10% از این مردم روی تحلیل فاکتور ها این کار رو میکندد الباقی روی گفته های دیگران که فلانی به فلانی گفته بخر سود میکنی و مثلا میبینید یکی دلار خرید روی 2700 تومن بعد روی 3000 تومن حالا هر مقدار باشه که باشه می فروشه شاد هست و میگه که سود کردم و دلش خوش در صورتی که در اصل : سود نکرده بلکه سرمایه اش همون قدری که بود حفظ شده . همین . فی الواقع الان خیلی از مردم نمی دونن که دارن چی کار میکنن و نمی دونن که سودی در انتظارشون نیست بلکه فقط و فقط حفظ سرمایه هست . سود در شرایط عادی و استفاده از نوسانات معنی پیدا ولا غیر . گرامی اگر ازدحام مردم رو در صرافی میبینی برای این هست که صراف برای مردم عادی به این شکل تامین ارزی میکنه وگرنه برای وارد کننده و یا مشتری ثابتش با تلفن هست به همین راحتی هیچ موقع هم نمی تونه بگه ندارم همیشه داره . یک وارد کننده حداقل نیاز ارزیش = با حداقل 100 نفر از مردم عادی برای خرید ارز هست .

حجم نقدینگی هم که اینقدر رفته بالا تقصیر سیاست های غلط پولی هست رک و راست چون یک مدیر مالی واقعی با مدرک دکتری واقعی در این سیستم وجود نداره و مهمتر از اون از جنس خود مردم نیست
i298960_ddd.gif

در مملکتی زندگی می کنیم که در بهترین حالات در سال 35% تورم خالص داریم . دقت کنید تورم خالص نه ناخالص یعنی تورمی که در ماه اثر خودش رو روی قیمت اجناس نشون میده . این تورم درمانش 1 چیز هست : اولا سود بانکی باید با نرخ تورم برابر باشه که .... نمیشه
i298960_ddd.gif

2- حقوق ها و علی الخصوص حقوق کارمندان که تنها قشری هستند که مالیات واقعی رو میدن باید به میزان تورم بالا بره
i298960_ddd.gif

3-قضیه یارانه ها کاملا از بیخ و بن اشتباه بود . همین مسئله رو ژاپن هم پیاده کرد دید توی 3 ماه داره بیچاره میشه فقط کاری که کرد نرخ تورم رو کنترل کرد و میزان حقوق ها و دستمزد ها رو بالابرد تا درآمد ملی جامعه بره بالا پس تجربه جهانی بود که استفاده نشد متاسفانه
4-بورس باید بازدهی داشته باشه که نداره متاسفانه
i298960_ddd.gif
رشد تمامی شاخص های بورس مربوط به بخشی که توش صادرات هست بنا به نرخ ارز بالا رفته و به قول اونا
i298960_ddd.gif
رکورد زدن در صورتی میزان شاخص بورس نسبت به شاخص ارز دقیقا امروز 47% کمتر هست یعنی بالا 47% بیشتر این شاخص رشد داشته باشه که نداشته و طبق معمول همیشه یه فاکتور یه مبلغی طبق عادت در جایی گم میشه . کار نداریم بحث نمیکنیم :eh:
5-از 2 سال پیش تا همین امروز تمامی هزینه هنگفتی که در دولت 7-8 داده شد برای تک نرخی کردن ارز بابت سیاست های غلط رئیس فعلی بانک مرکزی از بین رفت :( . باید نرخ ارز رو کنترل میکردن و نه اینکه دولت با هزار بدبختی بیاد فروش ارز از محل درآمد نفتی رو برای جبران کسری بودجه بتونه بکنه یه بند قانونی . (ما به تفاوت نرخ ارز مرجع و نرخ بازار آزاد به دولت تخصیص داده میشد)
6-سیاست خارجی رو که در جریانش هستید و دیگه دیگه
7-رسیدن بیش از بیش به قشر متوسط . قشر متوسط در اقتصاد مهمترین قشر یک کشور هست . ببینید اقتصاد کلان هیچ موقع قشر فقیر و پولدار رو نمیبینه چون این 2 قشر عملا برای اقتصاد نفعی ندارند یعنی تولید پول در یک کشور هیچ موقع توسط این 2 قشر انجام نمیشه
i298960_ddd.gif
. قشر متوسط میشه مولد برای یک کشور در تمامی بخش های اقتصادی . متاسفانه تمامی سیاست های پولی و هر کوفت دیگه که طول 1 سال پیش گرفته شده فقط برای این بوده که قشر متوسط در ایران رو از بین ببره . پس اگر قشر متوسط در ایران از بین بره قید تولید-تحصیل-تولید علم و زایش رو در مملکت باید خوند . به زبان ساده تر قلب تپنده یک اقتصاد پویا فقط قشر متوسط هست که اگر تضعیف بشه باید فاتحه اون اقتصاد رو خوند و درش رو گل گرفت

طبقه متوسط رو براتون بیشتر باز میکنم ببینید طبقه متوسط از کسانی شروع میشه از حداقل درامد برای یک زندگی تا رفاه نسبی تعریف میشه . یعنی برای ایران از کسی که حقوقش 500 تومن هست تا 10 میلیون میشه طبقه متوسط . تمامی فعالیت های اقتصادی در این طبقه انجام میشه چون اکثر کسبه و تولید کننده و تاجر در این قشر هستند پس فکر نکنید طبقه متوسط طیف کمی از میانگین درآمد رو شامل میشه . در ایران عشایر هم جزء طبقه متوسط هستند . کشاورزانی که دارای زمین هستند یعنی زمین مال خودشون هست متوسط حساب میشن .

اقا تحلیله فردا چیه؟؟؟؟؟؟

مثل همین امروز هست هیچ خبر خوشی در راه نیست :(

Last edited:

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
همین ایران خودرو هم در خطر تعطیلیه ! با این همه باند بازیو و گرفتن وام های میلیاردی و .... دیگه بقیه تولیدات رو که این شرایط رو ندارن ......

3020 !!!!!! همه به زودی به عدد 3 عادت می کنیم .
بنده دیگه خرید نمی کنم. چه قدر استرس چه قدر فشار. مگه من سرمایه ام چه قدره. من پارسال مستجر بودم. توی ارزونی طلا و ارز فروختم خانه خریدم و ضررر بدی دادم. اما خدا را شکر امسال هرچی داشتم را زدم به کار و تا الان خیلی خوب سود کردم. فعلا ترجیح میدم دیگه مابغی سرمایه را که سکه و دلار نکردم تو همون بازار خرید و فروش بچرخونم

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
ما به تفاوت ماههایی رو که درصد تورم نسبت به ماه پیشتر کمتر بوده رو از اون کسر کن دقیقا میشه 4609 ایول پس سرت تو حساب کتابه :happy:

دوست گرامی من هیچ وقت نگفتم قیمت دلار الان جنبه روانی داره گفتم ؟
i352040_omg.gif

چنین برداشتی از صحبتهاتون کردم .. مهم نیست که چه برداشتی کردم مهم اینه که شما اقتصاد میدونی و با هم به یک نقطه تلاقی میرسیم و نظرمون مشترک میشه ... شاید در عرصه های دیگه به این واضحی نشه به نظر واحد رسید .

و در کل کاملا با این پستتون موافقم و کاملا منطقی و صحیح تحلیل کردید .

بنده دیگه خرید نمی کنم. چه قدر استرس چه قدر فشار. مگه من سرمایه ام چه قدره. من پارسال مستجر بودم. توی ارزونی طلا و ارز فروختم خانه خریدم و ضررر بدی دادم. اما خدا را شکر امسال هرچی داشتم را زدم به کار و تا الان خیلی خوب سود کردم. فعلا ترجیح میدم دیگه مابغی سرمایه را که سکه و دلار نکردم تو همون بازار خرید و فروش بچرخونم

چی بگم حق دارید .. منم موقعی که داشتم 3020 تراول 50 ای میدادم .. زورم گرفته بود .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

دوست عزیز توصیه ای دوستانه می کنم وقتی سرمایه تون رو به ارز تبدیل کردید دیگه دنبال این نباشید که چند شد ؟ رفت بالا یا پائین ؟ چه کنیم ؟ سیستم صراف ها رو به شما میگم بدونید ماها چه جوری کار میکنیم روش خوبی هست استرسی هم نداره . البته روش خودم اینه اکثر همکارا به این شکل کار نمیکنن و اشتباه میدونن

صراف یک سرمایه ارزی داره یکی دلار یکی یورو و یکی پوند و یکی درهم امارت این مقدار یا بالا میره یا بسته به میزان مشتریان افزایش داده میشه

برای مثال

دلار 100K
یورو 50K
پوند 30K
درهم 200G

در لحظه که میفروش همون موقع خریدش رو هم انجام میده یعنی ارز به ارز کمیسیون مانده به ریال میشه سود یعنی 10K که میفروشه همون لحظه از جایی دیگه 10K میخرم . که اگر یک صراف به این روش کار کنه کمیسون ریالی اون دقیقا نصف میشه چون باید سود فروش خودش رو با یک همکار دیگه نصف کنه که من چون آدم آهسته و پیوسته هستم برام مهم نیست و نا گفته نمونه چون دایره معاملات گسترده میشه اگر به کسی سود میدی 100% اونم جایی به شما سود میده ایرادی هم نداره . چون اعصاب و روان راحت و نداشتن استرس و نداشتن بیماری قلبی رو به همراه داره مرد شور اون سود اضافی رو ببرن :دی
i298960_ddd.gif

هیچ موقع هم این ور اون ور میرید موبایل به دست هی قیمت ها رو سرچ نکنید . رک و راست جونی 1 بار هست حالش رو ببرید . ببخشید اینو میگم ولی کلیه دوستان این رو مد نظر داشته باشید :

توی این بازار ریسک نکنید و حرص هم نزنید اگر فعال و سرمایه گذار این بازار شدید دقیقا مقل میز قمار گیرایی داره و نمی تونید بزارید کنار راهی رو گفتم که تقریبا 5 ساله دارم انجام میدم و راحت هم هستم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما که سرمایه رو ملک خریدیم اگه خدا قسمت کنه..... الان دیگه ارامش دارم. حداقل ملک ارزشش کم نمیشه.

بالا