• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
3020 !!!!!! همه به زودی به عدد 3 عادت می کنیم .
بنده دیگه خرید نمی کنم. چه قدر استرس چه قدر فشار. مگه من سرمایه ام چه قدره. من پارسال مستجر بودم. توی ارزونی طلا و ارز فروختم خانه خریدم و ضررر بدی دادم. اما خدا را شکر امسال هرچی داشتم را زدم به کار و تا الان خیلی خوب سود کردم. فعلا ترجیح میدم دیگه مابغی سرمایه را که سکه و دلار نکردم تو همون بازار خرید و فروش بچرخونم

اتفاقا ضرر نکردی تازه سود هم کردی . چون اولا خونه خریدی و استرس اجاره نشینی و پولی که هم به عنوان اجاره و رهن میدادی و هر سال افت فاحش حداقل 30% سرمایه رو داشتی رو دیگه نداری . دوم مهمتر از همه استرس روانی اجاره نشینی رو نداری دیگه که این مهمترین عامل هست . بسیار هم کار نیکی کردی . اگر باقی سرمایه رو ارز یا سکه نگرفتی در کار خودت که وابسته به خرید و فروش 100% سرمایه گذاری چون مطمئن باش کاری که با گردش مالی همراه باشه سودش از معامله ای که قرار باشه پولت برای مدتی بلوک بشه و چرخه مالی خارج بشه 100% بیشتر هست . هیچ موقع در اقتصاد به مسئله ای از روی سطح نگاه نکنید اقتصاد یک علم هست در اقتصاد سود و ضرر فقط معنی ارزشی پولی نداره . شما در علم اقتصاد حتی باید جایی فاینانس رو قربانی یک سیاست درست کنید تا در میان مدت و یا بلند مدت سودی که بر میگرده به مراتب از اون فایناسی که قربانی شده بازدهیش بیشتر باشه ;) .
ببینید در اقتصاد کلان یک راه قربانی فایناس برای بورسیه فول افراد هست که شامه اقتصادی بسیار قوی دارن این بورسیه به صورتی هست که آنچنان برای اونا در دوران بورس هزینه هنگفتی میکنن که شخص به هیچ عنوان کمبود نداشته باشه و بعدش هم کاری بهش میدن حتی با حقوق بیشتر از پوزشین خودش که طرف به خاطر تامین مالی بودن فقط فکرش پی کارش باشه و به مقوله ای دیگه نسبت به اون فکر نکنه حتی حقوق رو اینقدر بالا میگرن که حتی اگر خودش بخواد یک بنگاه مالی راه اندازی کنه بازدهی اون بنگاه مالی توسط اون شخص کمتر و یا مساوی به حقوقش باشه .

قضیه خرید خونه شما هم دقیقا مثل این هست . اقتصاد یه علم هست که به همه چی ریشه ای در راستای سود نگاه میکنه برای یک اقتصاد دان فقط سود پول (فاینانس) سود نیست بلکه سود دایره ای بزرگ از نفع هایی که به ما میرسه

ما که سرمایه رو ملک خریدیم اگه خدا قسمت کنه..... الان دیگه ارامش دارم. حداقل ملک ارزشش کم نمیشه.

کار دقیقا درستی کردید . در کوت بالایی دقیقا به یکی دوستان گفتم اون توضیحات هم شامل حال شما میشه . واقعا کار درستی کردید

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
این شبکه خبر میترکید راحت میشدیم :rambo:

پشت سر هم میگه رکورد شکنی بورس ولی اگه یه بار اومد بگه رکورد شکنی دلار !!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این شبکه خبر میترکید راحت میشدیم :rambo:

پشت سر هم میگه رکورد شکنی بورس ولی اگه یه بار اومد بگه رکورد شکنی دلار !!!

تحلیل منو دیدی از شاخص بورس ؟
i334628_jedid.gif

پ ن : واقعا به شعور آدم توهین میشه .
k9abmpdlsnc9volkuf.gif

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
هرچی دنبال تاپیک خاصی برای خانه و ملک و زمین گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. امروز با یکی از اشناها صحبت کردم می گفت خانه هم که راکد مانده بود دیگه خسته شده و و با افزایش شدید قیمت مصالح از جمله میله گرد و اهن داره شروع به رشد می کنه جالب این بود گفت تا قبل از عید خیلی خوبه بخری چون مسکن مهر که فشار زیادی به بازار وارد کرده بود کسای زیادی را خونه دار نکرد و خانه دوباره یه تکان اساسی می خوره.

دوستانی که اطلاعات دارن لطفا نظرشان را بیان کنند شاید سکه و دلارا فروختیم رفتیم سمت خونه؟؟
biggrinsmiley.gif

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
********************************************* چون اعصاب و روان راحت و نداشتن استرس و نداشتن بیماری قلبی رو به همراه داره مرد شور اون سود اضافی رو ببرن :دی
i298960_ddd.gif

هیچ موقع هم این ور اون ور میرید موبایل به دست هی قیمت ها رو سرچ نکنید . رک و راست جونی 1 بار هست حالش رو ببرید . ببخشید اینو میگم ولی کلیه دوستان این رو مد نظر داشته باشید :

توی این بازار ریسک نکنید و حرص هم نزنید اگر فعال و سرمایه گذار این بازار شدید دقیقا مقل میز قمار گیرایی داره و نمی تونید بزارید کنار راهی رو گفتم که تقریبا 5 ساله دارم انجام میدم و راحت هم هستم

لامصب آب طلا هم گرونه
وگرنه میگفتم این حرفارو با آب طلا بزنن سر در این تاپیک
من یه کارمند هستم و خداروشکر وضع مالی خوبه ( در حد آدمای هم ردیف خودم عرض میکنم )
2 سالی هستش که وارد بازار سکه و ... شدم
با یه سر مایه گذاری کوچیک شروع کردم و به دلایلی که همتون میدونید یهو بازار ترکید و پول روی پول اومد.
ولی خدا وکیلی آرامش و آسایش به همین دلایلی که دکتر گفتن از زندگی خارج شده بود
دائم در حال چک کردن قیمت ها بودم و استرس بالا پایین شدن
خلاصه کاری ندارم دیدم
رک و راست جونی 1 بار هست حالش رو ببرید
این بود که
متاسفانه یا خوشبختانه خودم رو کشیدم کنار
دیدم با این اوضاع و احوال فقط دارم از لحاظ روانی مستهلک میشم ، و توی 31 سالگی کلی مو سفید کردم.
خدارو شکر به سودی که داشتم قناعت کردم و آرووم آروم کشیدم بیرون و سرمایه گذاری روی ملک کردم.
حالا هم چند وقت یکبار پیگیر قیمت ها هستم ، ولی دیگه استرس ندارم.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
من که امروز هر چی نقدینگی و پس انداز داشتم رو تبدیل کردم به دلار 3040 تومن به امید اینکه ارزشش رو حفظ کنم.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
چرا صفحه 364 برای من باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
هرچی دنبال تاپیک خاصی برای خانه و ملک و زمین گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. امروز با یکی از اشناها صحبت کردم می گفت خانه هم که راکد مانده بود دیگه خسته شده و و با افزایش شدید قیمت مصالح از جمله میله گرد و اهن داره شروع به رشد می کنه جالب این بود گفت تا قبل از عید خیلی خوبه بخری چون مسکن مهر که فشار زیادی به بازار وارد کرده بود کسای زیادی را خونه دار نکرد و خانه دوباره یه تکان اساسی می خوره.

دوستانی که اطلاعات دارن لطفا نظرشان را بیان کنند شاید سکه و دلارا فروختیم رفتیم سمت خونه؟؟
biggrinsmiley.gif

در مورد خونه .

با اینکه کاملا موافقم به داشتن مستقلات .. یعنی اول ادم باید خونه اش رو داشته باشه بعد سرمایه اش رو (پس انداز) ... ولی در شرایط فعلی خرید یا ساخت خونه رو اشتباه محض میدونم .

دلیلش هم عرض میکنم .

احتمالاتی که بعد از گرانی ارز وجود داره

1- قیمت ارز پایین میاد و خونه ای که شما خریدی به 100 میلیون بر فرض مثال به همون نسبت افت قیمت خودش رو داره و چون نقدینگی سریعی نداره ... ضررش بیشتره .

2- جنگ میشه یا کمبود به حدی بالا میشه که همه خونه هاشون رو میزارن و میرن ! .. بپرسید زمان جنگ ارزش هر خونه چقدر شده بود .. قیمت یک ماشین پیکان 2 برابر یک ملک معمولی ارزش داشت .

ولی اینکه طرف خونه اش رو بخواد در شرایط حاضر بفروشه و تبدیل به دلار کنه این هم یک اشتباه محض هست ! ... نگه داشتن ارزش سرمایه ات(فقط پس انداز) .. همون چیزی که به عنوان پس انداز داری در حال حاضر منطقی و قابل دفاع هست و هر حرکتی غیر از این ریسک بالایی داره و سر انجام میتونه یک فرد رو به سکته یا ...... برسونه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته من ملک رو برای استفاده خریدم. میخوام برم توش زندگی کنم.

اما اگه از نظر تجاری هم نگاه کنیم به نظر من احتمالش هست که اگه به فرض بسیار اندک بازار ارز سر و سامان پیدا کنه دوباره دلالی مسکن شروع بشه. البته اینا همش احتمالاته

30troen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من که امروز هر چی نقدینگی و پس انداز داشتم رو تبدیل کردم به دلار 3040 تومن به امید اینکه ارزشش رو حفظ کنم.

یعنی چی ارزش سرمایه ات رو حفظ کنی ؟ اومدی فردا دلار شد 2000 یعنی باز ارزش سرمایه ات حفظ شده ؟؟؟

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
در مورد خونه .

با اینکه کاملا موافقم به داشتن مستقلات .. یعنی اول ادم باید خونه اش رو داشته باشه بعد سرمایه اش رو (پس انداز) ... ولی در شرایط فعلی خرید یا ساخت خونه رو اشتباه محض میدونم .

دلیلش هم عرض میکنم .

احتمالاتی که بعد از گرانی ارز وجود داره

1- قیمت ارز پایین میاد و خونه ای که شما خریدی به 100 میلیون بر فرض مثال به همون نسبت افت قیمت خودش رو داره و چون نقدینگی سریعی نداره ... ضررش بیشتره .

2- جنگ میشه یا کمبود به حدی بالا میشه که همه خونه هاشون رو میزارن و میرن ! .. بپرسید زمان جنگ ارزش هر خونه چقدر شده بود .. قیمت یک ماشین پیکان 2 برابر یک ملک معمولی ارزش داشت .

ولی اینکه طرف خونه اش رو بخواد در شرایط حاضر بفروشه و تبدیل به دلار کنه این هم یک اشتباه محض هست ! ... نگه داشتن ارزش سرمایه ات(فقط پس انداز) .. همون چیزی که به عنوان پس انداز داری در حال حاضر منطقی و قابل دفاع هست و هر حرکتی غیر از این ریسک بالایی داره و سر انجام میتونه یک فرد رو به سکته یا ...... برسونه.

مرسی دوست عزیز. واقعا همین طوره من اول تابستان طلا را روی گرمی 48 فروختم و خانه خریدم و بعد از یک ما اون جریان سکه 1 تومنی پیش امد اما ما همه زور می زنیم برای رفاه بیشتر که واقعا مزخرف تر از مستاجری تو دنیا چیزی نیست

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
خیلی عجیبه من هرچی صفحه 364 را کلیک می کنم میره به صفحه 363. جریان چیه؟

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
یعنی چی ارزش سرمایه ات رو حفظ کنی ؟ اومدی فردا دلار شد 2000 یعنی باز ارزش سرمایه ات حفظ شده ؟؟؟

منظور اینه که وقتی دلار میشه .. 10 هزار تومان .. من باز هم توانم برای خرید یک خودرو همونه .. چون قیمت خودرو بر اساس دلار سنجیده میشه ...

توانم برای خرید خونه هم همونه چون قیمت خونه هم بر اساس دلار تو ایران بالا پایین میشه ! با اینکه ربطی به هم ندارند (ولی به دلیل باز قیمت سیمان و اهن و غیره بالا میره البته زمین ربط نداره ولی اون هم با دلار بالا پایین میشه.) .

توانم برای خرید موبایل لب تاپ قطعات کامپیوتری و ......... تفاوتی با زمانی که 1000 هست نمیکنه .. چون این جنس نیست که داره گرون میشه و اون خودرو همون 10 هزار دلار باقی مونده ! و فقط پول ملی هست که ارزشش کم میشه ..

اینجوری سرمایه شما حفظ میشه . و البته اگر اوضاع هم بخوابه و بتونید در کنارش پس اندازتون رو بیشتر کنید که چه بهتر .. نشد هم حداقل ارزش و قدرت خرید خود را (تا مدتی) حفظ میکنید

مرسی دوست عزیز. واقعا همین طوره من اول تابستان طلا را روی گرمی 48 فروختم و خانه خریدم و بعد از یک ما اون جریان سکه 1 تومنی پیش امد اما ما همه زور می زنیم برای رفاه بیشتر که واقعا مزخرف تر از مستاجری تو دنیا چیزی نیست

ببله قطعا و با هر سودی هم قابل قیاس نیست .. مستقلات ومثل خونه و ماشین اول باید باشن بعد بقیه مسائل ..البته نظر منه .

خیلی عجیبه من هرچی صفحه 364 را کلیک می کنم میره به صفحه 363. جریان چیه؟

برای منم همینطور شد چند صفحه .. با موبایل یا تبلت یا از دیوایسی دیگر بهره ببرید درست میشه .

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
منظور اینه که وقتی دلار میشه .. 10 هزار تومان .. من باز هم توانم برای خرید یک خودرو همونه .. چون قیمت خودرو بر اساس دلار سنجیده میشه ...

توانم برای خرید خونه هم همونه چون قیمت خونه هم بر اساس دلار تو ایران بالا پایین میشه ! با اینکه ربطی به هم ندارند .

توانم برای خرید موبایل لب تاپ قطعات کامپیوتری و ......... تفاوتی با زمانی که 1000 هست نمیکنه .. چون این جنس نیست که داره گرون میشه و اون خودرو همون 10 هزار دلار باقی مونده ! و فقط پول ملی هست که ارزشش کم میشه ..

اینجوری سرمایه شما حفظ میشه . و البته اگر اوضاع هم بخوابه و بتونید در کنارش پس اندازتون رو بیشتر کنید که چه بهتر .. نشد هم حداقل ارزش و قدرت خرید خود را (تا مدتی) حفظ میکنید

موبایل و لب تاپ و اینا را قبول دارم اما خانه زیاد با دلار بالا پایین نمیشه. بیشتر دلالی و دستهای تو کاره. یه زمانی دلار در یک سال 100 تومن نوسان نداشت اما خانه بی داد می کرد اما الان که دلار داره جولان میده خونه زیاد هم بازار داغی نداره

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80

همونطور که دوستان توصیح دادند منظورم از نظر قدرت خرید بود. تحلیل بنده مسلما این نبوده که دلار میشه 2000 تومن. اگر بود که مسلما این کار رو نمیکردم.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز توصیه ای دوستانه می کنم وقتی سرمایه تون رو به ارز تبدیل کردید دیگه دنبال این نباشید که چند شد ؟ رفت بالا یا پائین ؟ چه کنیم ؟ سیستم صراف ها رو به شما میگم بدونید ماها چه جوری کار میکنیم روش خوبی هست استرسی هم نداره . البته روش خودم اینه اکثر همکارا به این شکل کار نمیکنن و اشتباه میدونن

صراف یک سرمایه ارزی داره یکی دلار یکی یورو و یکی پوند و یکی درهم امارت این مقدار یا بالا میره یا بسته به میزان مشتریان افزایش داده میشه

برای مثال

دلار 100K
یورو 50K
پوند 30K
درهم 200G

در لحظه که میفروش همون موقع خریدش رو هم انجام میده یعنی ارز به ارز کمیسیون مانده به ریال میشه سود یعنی 10K که میفروشه همون لحظه از جایی دیگه 10K میخرم . که اگر یک صراف به این روش کار کنه کمیسون ریالی اون دقیقا نصف میشه چون باید سود فروش خودش رو با یک همکار دیگه نصف کنه که من چون آدم آهسته و پیوسته هستم برام مهم نیست و نا گفته نمونه چون دایره معاملات گسترده میشه اگر به کسی سود میدی 100% اونم جایی به شما سود میده ایرادی هم نداره . چون اعصاب و روان راحت و نداشتن استرس و نداشتن بیماری قلبی رو به همراه داره مرد شور اون سود اضافی رو ببرن :دی
i298960_ddd.gif

هیچ موقع هم این ور اون ور میرید موبایل به دست هی قیمت ها رو سرچ نکنید . رک و راست جونی 1 بار هست حالش رو ببرید . ببخشید اینو میگم ولی کلیه دوستان این رو مد نظر داشته باشید :

توی این بازار ریسک نکنید و حرص هم نزنید اگر فعال و سرمایه گذار این بازار شدید دقیقا مقل میز قمار گیرایی داره و نمی تونید بزارید کنار راهی رو گفتم که تقریبا 5 ساله دارم انجام میدم و راحت هم هستم

دکترجان دقیقا درست می فرمایید. خودم هم به این نتیجه رسیدم و دیدم دارم اشتباه می کنم. همه کار می کنیم برای درامد بیشتر و در نهایت رفاه و امکانات بیشتر. اما وقتی درامد بیشتر در کنارش استرس و مشغولی ذهن باشه به هدف اصلی نمی رسیم.

خیلی گل فرمودی

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
موبایل و لب تاپ و اینا را قبول دارم اما خانه زیاد با دلار بالا پایین نمیشه. بیشتر دلالی و دستهای تو کاره. یه زمانی دلار در یک سال 100 تومن نوسان نداشت اما خانه بی داد می کرد اما الان که دلار داره جولان میده خونه زیاد هم بازار داغی نداره

خدمت گرام عرض کنم خونه راکد هست به همین دلیل که دلالانی که یک روز دست گذاشته بودن روی ! مسکن الان وارد بازار ارز شدن و .......... ولی قیمت خونه و مسکن بالاست و با ارز به نسبت بالا میره ... شما ببینید سال پیش تا الان خونه چقدر افزایش داشته ؟!

یکی از دوستان ماهی 2 میلیون کرایه میداد امسال نسبت به سال قبل 50 درصد صاحب خونه گفت باید افزایش بدی و 3 میلیون بدی و این هم قبول کرده و نشسته ! ... چرا چون تهران اون خونه ای در این موقعیت مکانی که ایشون الان دارن 3 میلیون اجاره میدن هر چی گشته پیدا نکرده ...لبته خونه هم انچنانی و خیلی عالی نیست.

طرف میلیاردر هم نیست .. فقط رفاه رو به همه چی ترجیح میده و هر چی در میاره میخوره . (گفتم که دوستان از الان روشن بشن نگن فلانی حتما فلان کاره و .... معمولا برداشتهای جامعه همینه دیگه. )

قیمت هم خونه که دورش بگردم ! .. فقط کسی نمیخره وگرنه خیلی بالاست.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
خدمت گرام عرض کنم خونه راکد هست به همین دلیل که دلالانی که یک روز دست گذاشته بودن روی ! مسکن الان وارد بازار ارز شدن و .......... ولی قیمت خونه و مسکن بالاست و با ارز به نسبت بالا میره ... شما ببینید سال پیش تا الان خونه چقدر افزایش داشته ؟!

یکی از دوستان ماهی 2 میلیون کرایه میداد امسال نسبت به سال قبل 50 درصد صاحب خونه گفت باید افزایش بدی و 3 میلیون بدی و این هم قبول کرده و نشسته ! ... چرا چون تهران اون خونه ای در این موقعیت مکانی که ایشون الان دارن 3 میلیون اجاره میدن هر چی گشته پیدا نکرده ...لبته خونه هم انچنانی و خیلی عالی نیست.

طرف میلیاردر هم نیست .. فقط رفاه رو به همه چی ترجیح میده و هر چی در میاره میخوره . (گفتم که دوستان از الان روشن بشن نگن فلانی حتما فلان کاره و .... معمولا برداشتهای جامعه همینه دیگه. )

قیمت هم خونه که دورش بگردم ! .. فقط کسی نمیخره وگرنه خیلی بالاست.

کرایه ها و رهنا را درست می فرمایید وحشتناک زیاد شدن اما قیمت خود ملک نسبت به این ارز پا به پا نبوده. شاید هم به قول شما همین دلال ها فعلا سرشون با ارز گرم باشه

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
پیگیر گرفتن ارز با نرخ غیر مرجع از بانک و فروش به قیمت آزاد بودم. با واسطه از رییس شعبه ی ارزی یکی از بانک ها شنیدم !
ارز غیر مرجع برای بیماری صعب العلاج و دانشجویان بورسیه ی خاص(نمیدونم خاصش یعنی چی؟؟) داده میشه !
یه چیزی گفت که دور از ذهنه و شاید پیاز داغش رئ زیاد کرده این دوست ما اما میگفت قرار ارزهای صرافی ها رو بگیرن به جاش ریال بدن بهشون !!
فکر کنم به اجبار و زور میخوان بکنن این کارو ! حالا فردا ازش دقیقشو میپرسم ببینم جدیه یا یه چیزی گفته طرف ؟!!

بالا