drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
3020 !!!!!! همه به زودی به عدد 3 عادت می کنیم .
بنده دیگه خرید نمی کنم. چه قدر استرس چه قدر فشار. مگه من سرمایه ام چه قدره. من پارسال مستجر بودم. توی ارزونی طلا و ارز فروختم خانه خریدم و ضررر بدی دادم. اما خدا را شکر امسال هرچی داشتم را زدم به کار و تا الان خیلی خوب سود کردم. فعلا ترجیح میدم دیگه مابغی سرمایه را که سکه و دلار نکردم تو همون بازار خرید و فروش بچرخونم
اتفاقا ضرر نکردی تازه سود هم کردی . چون اولا خونه خریدی و استرس اجاره نشینی و پولی که هم به عنوان اجاره و رهن میدادی و هر سال افت فاحش حداقل 30% سرمایه رو داشتی رو دیگه نداری . دوم مهمتر از همه استرس روانی اجاره نشینی رو نداری دیگه که این مهمترین عامل هست . بسیار هم کار نیکی کردی . اگر باقی سرمایه رو ارز یا سکه نگرفتی در کار خودت که وابسته به خرید و فروش 100% سرمایه گذاری چون مطمئن باش کاری که با گردش مالی همراه باشه سودش از معامله ای که قرار باشه پولت برای مدتی بلوک بشه و چرخه مالی خارج بشه 100% بیشتر هست . هیچ موقع در اقتصاد به مسئله ای از روی سطح نگاه نکنید اقتصاد یک علم هست در اقتصاد سود و ضرر فقط معنی ارزشی پولی نداره . شما در علم اقتصاد حتی باید جایی فاینانس رو قربانی یک سیاست درست کنید تا در میان مدت و یا بلند مدت سودی که بر میگرده به مراتب از اون فایناسی که قربانی شده بازدهیش بیشتر باشه
ببینید در اقتصاد کلان یک راه قربانی فایناس برای بورسیه فول افراد هست که شامه اقتصادی بسیار قوی دارن این بورسیه به صورتی هست که آنچنان برای اونا در دوران بورس هزینه هنگفتی میکنن که شخص به هیچ عنوان کمبود نداشته باشه و بعدش هم کاری بهش میدن حتی با حقوق بیشتر از پوزشین خودش که طرف به خاطر تامین مالی بودن فقط فکرش پی کارش باشه و به مقوله ای دیگه نسبت به اون فکر نکنه حتی حقوق رو اینقدر بالا میگرن که حتی اگر خودش بخواد یک بنگاه مالی راه اندازی کنه بازدهی اون بنگاه مالی توسط اون شخص کمتر و یا مساوی به حقوقش باشه .
قضیه خرید خونه شما هم دقیقا مثل این هست . اقتصاد یه علم هست که به همه چی ریشه ای در راستای سود نگاه میکنه برای یک اقتصاد دان فقط سود پول (فاینانس) سود نیست بلکه سود دایره ای بزرگ از نفع هایی که به ما میرسه
ما که سرمایه رو ملک خریدیم اگه خدا قسمت کنه..... الان دیگه ارامش دارم. حداقل ملک ارزشش کم نمیشه.
کار دقیقا درستی کردید . در کوت بالایی دقیقا به یکی دوستان گفتم اون توضیحات هم شامل حال شما میشه . واقعا کار درستی کردید