• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب نسخه mint لینوکس در کنار ویندوز 7

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
من هیچ اطلاعی در مورد لینوکس ندارم
روی لپ تاپم ویندوز 7 هست میخوام بدون اینکه پاک بشه نسخه مینت لینوکس رو کنارش نصب کنم.
اگه آموزش یا راهنمایی برای این کار هست لطفا بهم بگید. همچنین نمیدونم mint رو از کجا دانلود کنم.

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟
من تا حالا لینوکس نصب نکردم و اینطور که میگن باید در پارتیشن بندی دقت کرد.

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
یک توصیه دوستانه به شما : اگه سر رشته ای از لینوکس ندارید ، هر توزیعی رو ، که مد نظرتون هست ، در ماشین مجازی نصب کنید . در غیر اینصورت اطلاعات موجود روی هاردتون به شدت تهدید میشن !
توصیه بالا رو کاملا جدی بگیرید .

هر دو نسخه 32 و 64 بیت رو می تونید از اینجا دانلود کنید .
از این سایت (که به زبان انگلیسیه) می تونید نحوه نصب لینوکس مینت رو که به طور جامع و کامل توضیح داده مشاهده کنید .
نحوه نصب لینوکس مینت در کنار ویندوز 8 (که هیچ تفاوتی با ویندوز 7 نداره) رو هم میتونید از این سایت و به زبان فارسی و به طور خیلی کلی و بدرد نخور ! مطالعه کنید .

اطلاعات تکمیلی در مورد نحوه نصب مینت ، جستجوی این عبارت در گوگل :
کد:
آموزش نصب لینوکس mint

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
این ماشین مجازی میتونه پارتیشن بندی رو هم اجرا کنه؟

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
برای ماشین مجازی یه مقدار فضا رو هارد سیستم در نظر میگیرید و حین نصب لینوکس شروع به پارتیشن بندی می کنید . البته تماما مجازی و آسیبی به هارد سیستم وارد نمیشه .

l3al3ak.kral

Registered User
لایک‌ها
113
یک توصیه دوستانه به شما : اگه سر رشته ای از لینوکس ندارید ، هر توزیعی رو ، که مد نظرتون هست ، در ماشین مجازی نصب کنید . در غیر اینصورت اطلاعات موجود روی هاردتون به شدت تهدید میشن !

عزیز من شما چون آگاهی کافی ندارید قرار نیست دیگران هم مثل شما باشند
سطح اطلاعات خودتون رو به دیگران تعمیم ندهید !!

و خدمت دوست استارترمون هم عرض کنم که بهترین راه یادگیری لینوکس نصب اون در یک پارتیشن جداگانه ست
شما فقط کافیه یکی از پارتیشنها رو (ترجیحا آخرین پارتیشن) دیلیت کنید (فرمت نه)
میتونید تو ویندوز روی my computer کلیک رایت کنید و manager رو انتخاب کرده و سپس storage و سپس disk management
از اونجا روی آخرین پارتیشن رایت کلیک کنید و delete

و سپس با دی وی دی یا سی دی لینوکس سیستم رو بوت کنید و مراحل نصب رو ادامه بدید
فقط قسمت انتخاب پارتیشن نیاز به کمی دقت برای کاربران ویندوز داره که اگر تو وب فارسی سرچ کنید مراحل نصب رو میتونید پیدا کنید و اگر هم سرچ نمیکنید بفرمائید همینجا بنده توضیح میدم

بالا