amirshakoori
Registered User
دوستان کسی نحوه نصب Gentoo رو بلده؟
والا تازه وارد که نستم ولی یه سالی میشه با لینوکس کار نکردممن آخرین بار حدود 4 سال پیش جنتو رو روی یه سیستم خیلی قدیمی نصب کردمالان اینستالر این توزیع کمی فرق کرده با گذشته ، نمی تونم دقیق راهنماییتون کنم
. البته مباحث پایه یکیه و تغییری درش ایجاد نشده .![]()
می تونید از مستندات موجود در سایت Gentoo استفاده ببرید . روش نصب کامل و کافی توضیح داده شده .
Gentoo Handbook
نصب در کنار ویندوز 7 :
Dual boot Win7 Gentoo linux
جنتو به نسبت خیلی از توزیع های دیگه ی لینوکس از سرعت بالاتری برخورداره![]()
توصیه می کنم اگه کاربر عادی لینوکس هستید و یا تصمیم گرفتید به تازگی لینوکس رو امتحان کنید ، جنتو رو در ماشین مجازی نصب کرده تا هم با نحوه نصب به طور کامل آشنا بشید و هم اطلاعات هاردتون در امان بمونه .
البته اگه سیستم دیگه ای داری که بلا استفاده مونده ، می تونی از همین الان اقدام به نصب جنتو روی هارد کنی .
+ جنتو در این یکی دو تا نسخه آخری که بیرون داده کمی متزلزل بوده و کاربرانش رو تا حدودی فراری داده !خصوصا در نصب برنامه های ضروری و هنگام اجرای برنامه ها ، باگ های سیستمی مشاهده شده![]()
![]()
والا تازه وارد که نستم ولی یه سالی میشه با لینوکس کار نکردم
سه سال پیش یه معلم کامپیوتر داشتم که لینوکس درسم می داد خودش رو مکبوکش Gentoo داشت می گفت نصبش حدود سه روز طول می کشه!!
شما نصب کردی چه قدر طول کشید؟
احیانا معلمتون تو کار تولید محتوای طنز نبوده ؟
خیار که خیاره ریشه ش توی 3 روز عمل میاد ، اونوقت نصب لینوکس ، اونم جنتو ، که از نظر سرعت اون بالا بالاهاست ، 3 روز طول میکشه ؟
شاید منظورش این بوده که 3 روز نشسته پاش تا تونسته نصبش کنه .
راستش الان با اسلک گیرم و ذهنم بازده کافی نداره ، وگرنه همین امشب جنتو رو نصب می کردم نحوه نصبش رو واست دقیق توضیح می دادم .
اگه زبانت خوبه توی همون لینکی که دادم دقیق توضیح داده روش نصب جنتو رو .
یه سوال از روی کنجکاوی؛ چرا جنتو ؟ هدف خاصی داری از نصبش یا اینکه کلا هوس کردی با لینوکس کار کنی ؟
داور شبکه چه ربطی به لینوکس داره ؟ اتفاقا من مطمئنم معلمت هیچی بارش نبوده و برای اولین بار همون موقع با واژه ی لینوکس آشنا شده .
به هر حال ایشون هر جا هستن خوش و خرم ُ خوشحال باشن . بگذریم ..
نصب لینوکس که کار بچه ی 8 9 ساله ست ، با 2 بار آزمون و خطا همه چی میاد دستش .
ضمنا پیدا کردن لینک دانلود جنتو از نصبش سخت تره ، پس اگه دنبال کارای سختی توی گوگل اینو سرچ کن :
download gentoo linux
![]()
معلم شما نه طناز بوده نه خدای نکرده چلفتی و نه بیسواد. اتفاقا دقیقا درست گفته. شما چرا راه دور میری، برو به آرتیکل لینوکس جنتو توی ویکی پدیا یه نگاه بنداز.
اولین نکته مهمی که در تفاوت جنتو و دیگر لینوکس ها نوشته اینه که جنتو در هنگام نصب از سورس دوباره کامپایل میشه. و صراحتا در مورد مدت مورد نیاز واسه نصب عبارت چندین روز رو هم در مورد سیستم هایی با سخت افزار نه چندان پرقدرت بکار برده. بنده هیچی که از لینوکس و نرم افزار سرم نشه، انگلیسیم خوبه هر متن تخصصی و فوق تخصصی رو مثل روزنامه فارسی میتونم بخونم خدا رو شکر.
امیدوارم کمکی کرده باشم. حالا شما اگه کامپیوتر قوی با رم فراوون و وقت و حوصله داری برو دانلود کن و یا علی شروع کن به نصب، خبرش هم به ما بده که چند روز یا چند هفته طول کشید.
ضمنا دوستان لینک دانلود جنتو که دیگه گوگل و گشتن و سرچ نمیخواد! سایت رسمی داره مثل همه لینوکس های دیگه. لینکشو گذاشتم اینجا بفرما:
Index of /gentoo//releases/x86/12.1