• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کلی و جزئی برنج شمال به قیمت تولید کننده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

meisam1989

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان عزیز.

راستش اینجا میخواستم تاپیک عرضه ی مستقیم برنج شمال کشور علی کاظمی ، هاشمی و صدری(دم سیاه) رو برای راحتی دوستان راه اندازی کنم.

راستش تفاوت قیمت و نوع برنجی که شما تو شهرهاتون به نام برنج درجه 1 ایرانی می خرید با اون چیزی که تشریف میارید شمال تهیه می فرمایید بسیار متفاوته.

ما برنج درجه یک شمال رو به قیمت همینجا تقدیم شما میکنیم بدون اینکه شما برنج رو گرون تر از جای دیگه خریداری باشید.

نحوه ی ارسال کالا هم توسط باربری هستش و موقع تحویل مرسوله هزینه ی باربری رو پرداخت می کنید.

جهت تست محصول هم می توین یک تا 2 کیلوگرم از هر نوع برنجی که مد نظرتون هست یه عنوان نمونه تهیه کنید و در صورت رضایت مقدار بیشتری رو خریداری بفرمایید.

عزیزانی هم که استان گیلان تشریف می یارن می تونند هماهنگ کنند هم برنج به عنوان نمونه یا برنج به صورت کلی و جزئی رو داخل کارخانه ی برنجکوبی تهیه بفرمایند.

هزینه باربری بسیار ناچیز هستش.

مثلا برای تهران 50 کیلوگرم میشه 4 هزار تومن و 100 کیلو میشه 7 هزار تومن.می بینید که مبلغ زیادی نیست.

فروش ویژه برای هر دو برنج هاشمی و علی کاظمی برای حداقل 100 کیلو 6800 و برای زیر 100 کیلو 6900

نیمدانه بسته به کیفیت تا 4000 تومن.

برای دوستان تهرانی برنج هاشمی
رو فعلا تا اطلاع ثانوی بدون پرداخت هزینه بیشتر می تونن تهران تحویل بگیرند.

هزینه باربری برای شهرهای دیگه هم بین 4 تا 10 تومن میشه نهایت.

اما دوستانی که میگن قیمت بالاست و تفاوتی نداره این قیمت بازاره امروز بوده یعنی پولی که دست کشاورز میرسه و هزینه دلالی نداره.جهت اطمینان هم می تونید از دوستانتون در اینجا سوال کنید و مطمئن باشید برنجی رو که از اینجا میخرید با برنجی که توی شهر خودتون میخرید خیلی فرق میکنه.

بنده میثم پورمحمد هستم.09119329426 جهت قیمت روز برنج تماس بگیرید دوست عزیز.

شماره تهران هم میدم بابت هماهنگی.

دوستان تماس بگیرن من راحت ترم.چون پ خ کمی طول میکشه و تعدادشون هم زیاد هست و وقت گیر و من فرصت نمیکنم و شرمنده دوستان میشم.

Last edited:

morteza.p

Registered User
لایک‌ها
151
سلام دوستان عزیز.

راستش اینجا میخواستم تاپیک عرضه ی مستقیم برنج شمال کشور علی کاظمی ، هاشمی و صدری(دم سیاه) رو برای راحتی دوستان راه اندازی کنم.

راستش تفاوت قیمت و نوع برنجی که شما تو شهرهاتون به نام برنج درجه 1 ایرانی می خرید با اون چیزی که تشریف میارید شمال تهیه می فرمایید بسیار متفاوته.

ما برنج درجه یک شمال رو به قیمت همینجا تقدیم شما میکنیم بدون اینکه شما برنج رو گرون تر از جای دیگه خریداری باشید.

نحوه ی ارسال کالا هم توسط باربری هستش و موقع تحویل مرسوله هزینه ی باربری رو پرداخت می کنید.

جهت تست محصول هم می توین یک تا 2 کیلوگرم از هر نوع برنجی که مد نظرتون هست یه عنوان نمونه تهیه کنید و در صورت رضایت مقدار بیشتری رو خریداری بفرمایید.

عزیزانی هم که استان گیلان تشریف می یارن می تونند هماهنگ کنند هم برنج به عنوان نمونه یا برنج به صورت کلی و جزئی رو داخل کارخانه ی برنجکوبی تهیه بفرمایند.

بنده میثم پورمحمد هستم.09119329426 جهت قیمت روز برنج تماس بگیرید دوست عزیز.

درود

همشهری قیمتها رو هم میذاشتی بد نبود ....

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
هاشمی کیلو چند؟ محصول امساله؟ هاشمی کجا هست؟ من شیجان میگیرم همیشه داری قیمت بده شاید خواستم یه مقدار

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
قیمت چند؟

hs_golpa

Registered User
لایک‌ها
8
آقا میثم عزیز. لطفا قیمتها را بزارید.
اینو up حساب کنید:D

meisam1989

Registered User
لایک‌ها
8
درود

همشهری قیمتها رو هم میذاشتی بد نبود ....

سلام مرتضی جان.چشم دوست عزیز.حتما.

هاشمی کیلو چند؟ محصول امساله؟ هاشمی کجا هست؟ من شیجان میگیرم همیشه داری قیمت بده شاید خواستم یه مقدار

هاشمی دیروز بازار فومن حدود 4 هزار تومن تا 4200 بوده.هاشمی مال فومن است.هم محصول امسال موجود هست هم محصول پارسال که تولید شده اسفند ماه هست و خب مسلما قیمت بالاتری داره.

قیمت بازار این هفته حدود 4 تومن تا 4200 بوده دوست عزیز.

سلام
قیمت پ خ کن لطفا

فرستادم دوست عزیز.

هاشمی حدود 4 تا 4200تومن بوده تو سطح بازار هفتگی.

به نظر شماتو این اوضاع کی جرات میکنه قیمت بده هر لحظه قیمت ها داره تغییر میکنه بنده خدا گفته که تماس بگیرید

متشکر بابت راهنمایی شما دوست گرامی ولی قیمت برنج اصلا اون طوری که شما فکر می کنید نیست.شاید هر سال 200 تومن نسبت به سال پیش گرون بشه و شاید هم گرون نشه.اتفاقا چند ساله که تقریبا قیمت برنج ثابته و بالا نرفته.

عزیزان دقت کنند که برخی فروشنده ها برنج های خارجی رو به جای برنج ایرانی و اونم هاشمی یا حتی صدری به افراد مختلف می فروشند.

و مشکل دیگه ای هم که وجود داره برخی برنج پرمحصولی به نام خزر رو که قیمتی تقریبا کمتر از نصف هاشمی داره به نام هاشمی به خریدارها می فروشند.تشخیص این دوتا محصول برای بچه های همینجا هم کار سختیه پس بهتره سرتون کلاه نره.

ایشاا... از برنجها عکس میذارم و فرشون رو هم عنوان میکنم.

برنج علی کاظمی هم حدود 3900 هستش.

fereshtemiri

Registered User
لایک‌ها
4
من از هایپراستار هاشمی خریدم مال شرکت کیمبال نوشته 100%ایرانی...

بهترین برنجی که دارید چیه؟ و قیمت دقیق؟ مخصوصا دم سیاه باشه بهتر.(5تا بسته10کیلویی می خوام)

morteza.p

Registered User
لایک‌ها
151
سلام مرتضی جان.چشم دوست عزیز.حتما.

متشکر بابت راهنمایی شما دوست گرامی ولی قیمت برنج اصلا اون طوری که شما فکر می کنید نیست.شاید هر سال 200 تومن نسبت به سال پیش گرون بشه و شاید هم گرون نشه.اتفاقا چند ساله که تقریبا قیمت برنج ثابته و بالا نرفته.

عزیزان دقت کنند که برخی فروشنده ها برنج های خارجی رو به جای برنج ایرانی و اونم هاشمی یا حتی صدری به افراد مختلف می فروشند.

و مشکل دیگه ای هم که وجود داره برخی برنج پرمحصولی به نام خزر رو که قیمتی تقریبا کمتر از نصف هاشمی داره به نام هاشمی به خریدارها می فروشند.تشخیص این دوتا محصول برای بچه های همینجا هم کار سختیه پس بهتره سرتون کلاه نره.

ایشاا... از برنجها عکس میذارم و فرشون رو هم عنوان میکنم.

برنج علی کاظمی هم حدود 3900 هستش.

حرف دلمو زدی داش میثم .... همه چیز گرون بشه این برنج کشاورزها کیلویی 100 تا 200 گرون میشه ....

دمت گرم که آشکار سازی کردی .... واقعا" این مردم چجوری این پولا رو میخورن ....
دیروز رفته بودم کارخانه برنجکوبی ... تمام انبار پر شده بود از خزر .....
میگفت به جای هاشمی قالب میکنن ...

راستی قیمت هم خیلی خوبه ... من دیروز واسه یکی از دوستان گرفتم 3800 اما امروز رفتم حساب بکنم بهم 4200 قیمت داد ....

دوستان این برنج با این قیمت واقعا" مناسبه ....

meisam1989

Registered User
لایک‌ها
8
متشکر مرتضی جان.شما لطف داری.

اتفاقا غروب خریدار محترمی تماس گرفته بود و گفت که برنجی رو خریده که کاملا شیشه ای هستش و داخلش مشخصه و به نام هاشمی خریداری شده.

در مورد قیمت ها ما که آرزومونه همه چی ارزون بشه(البته امیدوار نیستیم).

و اینکه در مورد بالا رفتن قیمت برنج واقعا باهاتون موافقم.هزینه نسبت به 5 سال گذشته حدود 5 برابر شده یعنی 500 % افزایش هزینه ولی قیمت ها حداکثر 20 تا 30 درصد ظرف مدت 5 سال رشد داشته.

امیدوارم صنعت برنج کشور به سرنوشت صنعت چای دچار نشه.

هستم در خدمت دوستان.

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
داداش قیمت ها رو واسم پخ کن

meisam1989

Registered User
لایک‌ها
8
درود

میثم جان آمار قیمت چنده ؟

امروز طرف ما دوستان فروختن 4500 ....

قیمت اینجا هنوز همون 4000 تا 4200 برای برنج هاشمی هستش.بسته به کیفیت برنج.

قیمت برنج رو بیشتر بازار هفتگی و تعداد خریدارها مشخص میکنه.هرچی خریدار بهتری وجود داشته باشه قیمت هم مناسب تره.

داداش قیمت ها رو واسم پخ کن

فرستادم دوست گرامی.

nejatian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوسته عزیز
برنج دو ساله هاشمی دارید؟
قسمت نحوه ارسال کالا توی تاپاتاک بهم ریخته، لطف میکنید مجدد مرقوم کنید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا